Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de adolescent

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lor!


Cap. 1: Linistea de dinaintea furtunii

O frumoasa dimineata sosi in Konoha! Razele soarelui intrau prin fereasta deschisa din camera mea si imi incalzea usor fata. Ma scol usor din pat si ma duc la baie pentru a ma racori cu un dus rece. Dupa 5 minute am iesit din baie cu un prosop pe mine. Am inaintat spre dulapul cu haine facut din alun si miam ales un maieu alb , niste blugi peste genunchi cu un lant agatat pe piciorul drept si niste skateri negri cu mov si alb.miam pus 3 bratari pe mana dreapta: una neagra, alta alba si alta mov si mam machiat cu un creion dermatograf, putin font de ten si niste luciu de buze super stralucitor. Miam lasat parul desfacut, dar miam pus o clama pentru a-mi tine bretonul sa nu vina pe ochi. Ce puteam sa spun? Eram imbracata ca o fata de 15 ani! Cred ca este timpul sa nu va mai tin in suspans si sa va spun cine sunt! Ma numesc Sakura Haruno! Eu m-as descrie fizic in urmatorul fel: am parul roz ca si floarea pura de ciressi lung, ochii ca si smaraldul, iar in rest nu puteam sa spun ca sunt foarte inalta, dar depaseam 1,60 si nici nu eram nici slaba, dar nici plinuta sau grasa. Dar psihic mas descrie: glumeata, vorbareata, deschisa la minte, curioasa, enervanta, nu prea optimista.
Am coborat jos pentru a lua micul de jun. La masa am fost intampinata de sora mea, Saya. Ea avea parul roscat si lung, ochii ca si smaraldul si un corp subtire. Saya are 19 ani ceea ce insemna ca intra la facultate in primul an. Roscata purta niste blugi negri stransi pe picior, un maieu negru cu un trandafir sangeriu pe el si niste jampiere pe maini negre, iar in picioare purta niste tenisi rosii de la nike.
-Buna dimineata! Esti pregatita pentru prima ta zi de liceu? Mai ales ca o sa il reintalnesti pe Sasuke Uchiha! Nu l-ai mai vazut de 5 ani!
-Da! De ce nu as fi? intreb eu care fara sa stiu eram rosie ca focul in obraji deoarece auzisem din nou de Uchiha.
-Pentru ca esti rosie la fata ca un nas de clovn!spuse Saya ca incepu sa rada.
-Dar tu? Tu nu esti agitata ca il vei vedea pe Itachi Uchiha? Brunetul care a rapit toate inimile inclusiv pe a ta?intreb eu furioasa deoarece am fost deranjata de subiectul Sasuke Uchiha.
-Nu. Mi-a trecut! Oricum, nici nu mai stiu cum arata ca sa stiu daca imi mai place de el!zise roscata in timp ce radea.
Intr-un sfarsit m-am asezat si eu la masa si am mancat. Dupa ce am terminat de mancat eu si Saya ne-am luat ghiozdanele, am iesit din casa si am intrat in limuzina pentru a merge la scoala.
Tot drumul nu am vorbit. Ma gandeam la Sasuke, iar dupa fata pe care o avea si Saya cu siguranta se gandea la Itachi. Sasuke si Itachi erau frati. Acu cinci ani Saya era in clasa cu Itachi, iar eu cu Sasuke. Sasuke era in acel timp cel mai frumos baiat din clasa. Si eu ma indragostisem de el de cand il vazusem. Cateodata imi arunca un zambet. Acel zambet nu l-am putut uita nici pana in ziua de azi. Intr-o zi de iunie, la sfarsitul clasei a patra Sasuke m-a sunat si mi-a zis sa ne intalnim la parcul de langa scoala pentru a-mi spune ceva important. Eram nedumerita. Sasuke nu ma suna mai niciodata si fusesem ingrijorata de ce vroia sa imi zica. A sa ca am mers in parc si l-am vazut stand in parc pe banca.
Flash black
-Sasuke, ai vrut sa vorbim?
-Da. Am vrut sa sti doua lucruri importante, dar nu stiu daca iti va pasa sau nu, de tine depinde.
-Ce este? Sunt ochi si urechi!
-Ei bine,...te plac...foarte mult.
Ramasesem socata.
-Da? Pentru ca si eu simt la fel.
Am vrut sa il imbratisez, dar m-a oprit.
-Ce se intampla?
-Ei bine, al doilea lucru este plec din Japonia.
Nu se putea... De abia aflasem ce simtea pentru mine si nici nu aveam timp sa ma bucur de asta pentru eram ocupata sa plang din cauza plecarii lui. Simteam cum de doua lacrimi mi se preling pe chip. Eram blocata! Nu mai puteam respira! Simteam cum imi venea sa lesin!
-De ce? Pentru cat timp?
-Parintii mei vor sa plec in Franta pentru a putea sa merg la o scoala de arta unde sa imi dezvolt talentul la desen. Au spus ca am mari sanse sa devin pictor, dar nu daca voi ramane aici, in Japonia. Si nu le puteam spune ca tin la tine si nu te puteam parasi. Singurul care stia era Itachi. Si stia ce simteam. Si nu pentru ca stie ca te plac, ci pentru ca si el o place pe sora ta! Te rog ca asta sa ti secret! Daca va afla asta, Saya va suferi! Dar tie nu am putut sa nu iti spun.
Fara sa mai spuna ceva s-a apropiat de mine si m-a sarutat usor pe obraz.
-Adio, floarea mea de cires.
End flash black

Acel moment nu l-am putut uita niciodata, si nici nu-l voi uita. Cand auziseram de plecarea baietilor, eu si Saya am plans zile, poate chiar saptamani in sir si am fost posomorate.
Dar acu o saptamana am aflat de la parintii mei, care erau foarte buni prieteni cu parintii lui Sasuke ca familia Uchiha se va intoarce in Japonia. Eu si Saya innebunisem de fericire eram nerabdatoare sa ii vedem.
Fara sa imi dau seama am si ajuns la scoala.
-Sakura! Sakura!!!!!!!!
-Da? Ce e?
- Ce e cu tine?
-Nimic! Aoleo! Am ajuns la scoala!
-In sfarsit ti-ai dat seama! Succes!
-Mersi! La fel! Ne vedem La 5!
Fara sa ma mai lungesc miam luat ghiozdanul si am iesit din masina, fugind spre liceu.



Acesta este primul meu fic scris pe acest site asa ca va rog cititil, mirosit, criticatil si lingusitil!:zuppy02:
[Imagine: 66407010.jpg]


#2
Dau eu un edit =))).

Post prea scurt bla bla bla bla etc.

_________
Eeeedit :].

Păi, pentru început aş vrea să îţi spun că este unul din puţinele fic-uri cu Naruto scrise cât-de-cât gramaticial so congraţ ! Şi atâta timp cât nu este unul din extraordinar de multele ficuri cum spunea o persoană de aici : încare 'ei' se cunosc se iubesc se f*t fac copii şi sunt fericiţi, ai felicitările mele sincere :].

Aşa, începutul e banal şi foarte dar foarte comun. Încearcă să vii cu ideile tale propii, nu cu ce ai citit tu la alţi :|. Căci mereu e la fel, e o dimineaţă frumoasă în nu ştiu ce sat/ oraş, se trezeşte, se spală pe dinţi şi, bineînţeles că poporul trebuie să afle cu ce e ea îmbrăcată. Hell no ! Îmbrăcămintea e ultimul lucru de care trebuie să îţi faci tu griji :|. Ăh, dupaia partea aia în care ne spui tu cine este, şi cum arată respectiva.

Lăsând asta, ai foarte mult dialog acolo şi mai tot e sec şi fără rost, încearcă să îl laşi deoparte pe nenea dialog. Şi pune mai mult accent pe sentimentele personajelor, o să iasă mult mai frumos, crede-mă :]. Altceva, naraţiunea îţi cam lipseşte ori ai băgat-o pe invisible o.o. Nici la gramatică nu stai prea bine ai o gramadă de greşeluţe, încearcă să fi mai atentă la cea ce scrii. Cât despre descriere, încearcă să descrii şi altceva înafară de îmbrăcăminte, descrie locurile unde se află respectivele persoane sau alte chestii dintrastea. Îmbrăcămintea este un lucru neimportant şi nu cred că ar trebui să te bazezi prea mult pe el. Încearcă să.te axezi mai mult pe sentimente. Şi, din nou vino cu ideile tale propii ! Poporul deja se satură de aceleaşi ficuri parcă trase la indigo.

Btw, pune-ţi disclaimer că altfel o să ţi se închidă ficul :].

Baftă !
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#3
Mersi mult Teki ca miai zis sincerce crezi si sper sa ma indrept!

Capitolul 2: Revedearea!

Am intrat in liceu, pasind usor. Deodata un sentiment de emotie ma cuprinde. Incep sa fac pasi din ce in ce mai marunti si parca drumul spre clasa mea nu se mai termina, dar intr-un sfarsit am ajuns in fata usii noii mele clase. Simteam cum de in corpul meu se ducea o lupa de parca inima tot incerca sa imi iasa din piept la cat de tare batea. Am intins mana dreapta spre clanta, atingad-o usor. In momentul cand am atins-o am simtit cum un fior imi cobora pe sirea spinarii. Dar fara sa mai ezit atat am inchis ochii si am tras repede de manerul usii si am facut un pas, dupa care am deschis ochii. In fata ochilor mi s-a aratat o clasa spatioasa cu trei randuri de banci, fiecare avand cate cinci banci. Langa fereastra era catedra profesorului, iar in spatele ei se intindeau pe tot peretele doua table albe pe care se putea scrie cu markerul.
Cand imi intorc capul spre stanga o vad pe Hinata care sare peste mine nemaiputand de bucurie sa ma vada.
-Sakura!!!!!!! Ce bine imi pare sa te vad! Nu ne-am vazut toata vara!
-Si mie imi pare bine ca te vad!
Dupa ce ma ridic de jos pentru ca am fost doborata de hinata ma trezesc ca se aude vocea tantalaului de Naruto care se arunca si mai tare peste mine si ma ia de gat nemaivrand sa imi dea drumul!
-Sakura!!! Ce ai facut toata vara? Nu am avut ce sa fac toata vara si ma plictiseam de moarte si acu vreau sa mai fie vara!!!
-Asta e, Naruto!
A doua oara m-am ridicat si deabia atunci mi-am dat seama de toti colegii care erau in clasa. Si i-am si pe Neji, Tenten, Temari, Shikamaru care de la sfarsitul claei a patra si ei au plecat la aste scoli pentru a face gimnaziul. Prin sspate i-am mai vazut si pe Ino si Sai care stateau imbratisati. Nici nu era de mirare pentru ca Ino si cu Sai sunt de 3 ani impreuna. Deodata un zambet mi-a aparut pe fata si am simtit o caldura in suflet. Aceste personaje disparute din acest basm dar care au reaparut imi amintesc de frumoasele zile de copilarie in care ne ciondaneam, radeam ne enervam ne indragosteam. Ce dor imi era de aceste amintiri care unele dintre ele erau de ceva timp uitate in adancul sufletului meu, atat de adanc ascunse incat nici eu nu mai stiam de ele.
Am mers spre vechi mei prieteni care nu iam mai vazut de cativa ani si i-am imbratisat. deodata imi vine in minte imaginea cand Sasuke m-a sarutat pe obraz, apoi stingandu-se acel peisaj, i-am auzit ultimele cuvinte: ,,Adio, Sakura."
Si fara sa imi dau seama mi-a aparut o lacrima pe chip, dar am sters-o repede pentru ca nimeni sa nu vada. Dar ceea ce nu stiam este ca un baiat cu parut negru ca pana corbului si cu ochii de onix ma privea.
Deodata ma intorc si il caut cu privirea pe Sasuke sa vad daca il recunosc dupa acest timp. Desi am privit cu atentie nu am gasit niciun baiat care sa semene cu printul meu care a parasit acest taram acum mult timp. Hinata isi da seama ca ma uit dupa el si vine in spatele meu, ma prinde de brate cu palmele si se apropie de urechea mea soptindu-mi:
- Baiatul din coltul din dreapta sti cine e?
-Nu....
-Ia mai gandeste-te!
-Nu se poate...!
-Te vei duce la el sa vorbiti?
-Nu.Nu am sa merg. Nu dupa ce mi-a facut cu ani in urma.


Scz de capitol ca e cam scurt da cam atata peste putin timp am sa postez si capitolul 3!
Ja ne!
[Imagine: 66407010.jpg]


#4
Dau un edit, si activeaza-ti mesajele private, incerc sa iti trimt un pm de trei ore 8-|. Btw, ai 40 de randuri in capitol?

Mai, pentru n capitoltrebuie sa ai rabdare. Nu cum ai vazut ca cineva si-a spus parearea gata postezi urmatorul capitol. Nu. Pentru un capitol trebuie sa ai rabdaresa il scrii. Sa dai tot ce ai mia bun. Sa il sa scri cum trebuie si sa il corectezi pana iti va iesi bne. Si daca trebuie uitate de 30 de mii de ori innainte de a posta. Deobicei cand scrii ceva trebuie sa ai rabdare. Si cel mai bine ar fi sa ei capitolul 2 de la inceput si trebuie sa ai 40 sau peste 40 de randuri din cate imi aduc eu bine aminte.

ajuns in fata usii noii mele clase[\u] . Ma zgarie pe creier, incearca altceva sa sune mai bine.[i] Simteam cum de in corpul meu se ducea o lupa de parca inima tot incerca sa imi iasa din piept la cat de tare batea. La fel si aici si cred ca o virgula undeva pe acolo mergea, tu ce zici ? Citeste antent sa vezi si tu -,-. Apropo lupta nu lupa.

-Sakura!!!!!!! Ce bine imi pare sa te vad! Nu ne-am vazut toata vara! In primul rand cred ca un singur semn al exclamarii era de ajuns si in al doilea rand, puteai sa spui ceva despre fata, sa descri sentmente atunci cand a vazut-o pe Sakura. Puteai sa faci ceva de genul :

- Sakura ! Ce bine im pare sa te vad, nu ne-am vazut toata vara ! [u] Exclama Hinata bucuroasa.
Sau ceva in genul. Sper ca ma intelegi unde bat.
Nu mai comentez tot capitolul ca nu am rabdare si mie somn. Altceva, fii ma atenta cand scri ceva.
Oricum, ai mult de mucit daca vrei sa ajungi sa scrii cum trebuie.


Si repet nu ai disclamer, nu ai 40 de randuri.

Bafta!
Si ca sa iti activezi pm-urile, te duci la User cp care e mai sus de Mesaje private, si intri la optuni editare care este intr-o bara din stanga, cred ca o vezi o.o. Apoi click pe optiuni editare si undeva pe acolo scrie primeste mesaje private de la alti utilizatori sau ceva de genul si langa este o casuta bifeazo ! Si gata .

Gata ca innebunesc cu tine :)).
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#5
Am venit si cu capitolu urmator!
Capitolul 3: Circul Star
Prima ora am avuto cu noul nostru diriginte pe nume Kakashi Hatake, el fiind si profesor de istorie. Eu am picat in banca cu Hinata in timp ce Naruto a picat cu Sasuke a mai fost ghinionul sa stau un fata lui. Asa a trecut si ora de fizica, biologie, matematica si in sfarsit sportul care era ultima ora.Cand ajung in vastiar impreuna cu Hinata o vad pe Ino deschizand gura:
-Sakura, sti cum se uita Sasuke in ore la tine?
-Chiar? Eu am tot incercat sa il ignor si sa il evit ca sa ma lase in pace.
Si asa a continuat discutia noastra pana cand ne-am schimbat in hainele pentru sport. Imediat am intrat in sala uriasa de sport care gazduia un rand de saltele vreo 20 de ferestre, un cal pentru sarituri, o barna, niste paliere si o trambulina. Sala era uimitoare! Deodata veni in fata noastra o doamna draguta cu parul brunet si ochii rosii care imi arata un zambet in timp ce ma studia din cap pana in picioare.
-Eu sunt Kurenai Iuhhy si sunt noua voastra profesoara de sport! Ati dori sa incepeti sa praticati gimnastica, fetelor?
-Da! am strigat toate in cor.
-Si baietii sa joace football?
-Da! au strigat baietii in cor.
Baietii au mers in curtea scolii unde ii supraveghea celalt profesor pe nume Asuma care l-i s-a prezentat baitilor.
In acest moment am inceput incalzirea dupa care am inceput cu unele chestii mai dificile. Primul a fost spagatul. Toate fetele l-au facut pe rand pentru a vedea Kurenai daca le iese bine. Dupa asta am mers in maini, am sarit peste capra si am sait la trambulina. Toate le-am executat perfect si pentru asta am primit numai felicitari de la Kurenai. Intr-un final ora de sport s-a terminat, dar inainte de a iesi din sala Kurenai m-a chemat la ea sa vorbeasca ceva cu mine.
-Sakura, as avrea o propunere pentru tine pentru o activitate care te-ar pute ajuta in timpul vietii, dar depinde numai de tine daca o accepti.
-Ce este?
-Ai dori sa practici acrobatii la trapez?
-Ar fi minunat! Dar cum?
-Ai auzit de circul Star?
-Da! de mica am visat sa fiu in acele spectacole!
-Eu detin circul si am vazut cat de bine te descurci la gimnastica si as vrea ca tu sa practici acrobatii la trapez, trambulina, etc..! Ai vrea?
-Da! Sigur! Dar sa vorbesc cu parintii mei!
Deodata scoase din geanta ei un act si mi-l dadu mie.
-Acest act trebuie sa il semneze parintii pentru a putea participa la specatole si antrenamente. Aceasta slujba iti poate aduce un viitor!
-Vreti sa spuneti ca nu platesc eu? Este un job?
-Exact! Maine sau poimaine as vrea sa imi spui ce decizie ai luat cu parintii tai si sa imi aduci actul!
-Va multumesc mult!
Eram innebunita de fericire! Visul meu de mica se putea implini! Am iesit din sala de sport, m-am schimbat si am mers cu limuzina acasa.
[Imagine: 66407010.jpg]


#6
Hello, pune-ti te rog frumos disclaimer altfel ti se inchide ficul, daca nu stii ce e ala trimite-mi un pm ^^ .
Mai treci putin si pe la Regulament .

Hwaiting !
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#7
Denny ţi-a mai spus odată să-ţi pui disclaimer, so îţi mai las 2 zile. Dacă nu, îţi închid ficul.
-

#8
Ultimul capitol e mult prea scurt, trebuie sa ai peste 40 de randuri, iar tu nu ai nici macar 30. O sa increc sa critc putin desi nu prea am ce.
Actiunea e foarte grabita si nu faci legatura intre capitole. In capitolul 3 spuneai ceva de o slujba la circul ala, iar in mini-capitolul (capitol nu pot sa-i zic) 4 nici n-ai pomenit de asa ceva.
Dialogul e foarte sec. Inceraca sa eviti replicile seci de genul "Alo? Cine e?" sau "Pa!". Mai bine povestesti asta. De exemplu ai putea sa zici ceva de genul "Am auzit ca suna telefonul si am alergat sa raspund. La telefon era x care mi-a spus: bla bla bla". Se subintelege ca cei care vorbesc la telefon se saluta mai intai si e enervant sa vezi un cuvant de trei litere pe tot randul. Nu trebuie sa inchei dialogul cu "Pa!" ci poti sa spui "ne-am luat la revedere si am inchis telefonul" sau ceva in genul. "Pa!" e un cuvant foarte sec, inlocuieste-l cu "La revedere" sau "Mai vorbim".
Descrierea e inexistenta. Cand povestesti la persoana I poti sa descri mai bine sentimentele personajului. Ai facut si asta, dar putin in capitolul 1 si gata. Descrierea e foarte importanta intr-o poveste, ajuta cititorul sa intre mai bine in actiune.
Totusi, ficul tau nu-i asa rau. Cred ca problema ta (daca o pot numi asa) e ca te grabesti sa pui continuarea. Sa sti ca suntem dispusi sa asteptam mai mult dupa un nou capitol daca chiar muncesti la el si iti iese ceva frumos. Nu te grabi si fa capitolele mai lungi.
Astept next-ul si iti doresc mult succes in continuare!
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#9
Mersi mult pentru impresii tuturor si acum aduc nextul!
P.S.:cred ca o sa pun doua capitole consecutive!

Capitolul 5: Intalnirea neasteptata
Am mai asteptat vreo 5 minute in fata scolii pana cand au aparut Hinata, Ino, Naruto si Sai.
-Ok! Suntem toti! Haideti sa mergem!
Deja eram pregatita sa o iau la pas cand se aude vocea lui Naruto.
-Stai putin! Mai e cineva!
-Doar nu vrei sa spui....
Dar am fost intrerupta de cineva.
-Am ajuns baieti! Scuze ca v-am facut sa asteptati!
Stiam vocea asta. Cand m-am intors l-am vazut pe nimeni altul decat ,,Uchiha, frangatorul de inimi"!
-Buna Sakura!
-Mda...ma rog...Haideti sa mergem odata ca e deja 12:00.
Dupa 20 de minute de mers cu masina lui Naruto am ajuns intr-un sfarsit in fata clubului. Pe drum Sasuke Se tot apropia de mine soptindu-mi la ureche tot felul de porcarii de genul ,,Nu mai puteam de dorul tau toti anii astia!" sau ,,Esti mai eleganta, imi place asta la o fata!"! Desi credeam porcariile astea pe jumatate mai bine nu riscam acum in primul moment. Sa mai astept cateva zile pana sa las garda jos in preajma lui.
Am intrat inauntru unde un domn imbracat elegant ne-a condus pana in incaperea unde era agitatia, galagia, bautura si dansul.Cand l-am vazut la cum era imbracat ma gandeam ca parca am lua cina cu familia regala sau ceva de genu, dar cand am vazut cat de super era inauntru clubul am inmarmurit. Erau o gramada de lumini portocalii, verzi, albastre si rosii. Erau multe coltare unde era cate o masa. Barul era in stanga cu privirea exact spre ringul de dans.
-Ino! E super-cool aici! Cum de ti-a venit sa ne aduci aici?
-Nu ma apluda pe mine! A fost ideea hinatei! Ea m-a sunat pe mine cae eu te-am sunat pe tine si ea pe restul!
-Destul cu multumirile! Haideti la dans!zise Naruto nerabdator.
Sai a tras-o pe Ino inbratele sale si au mers pe ringul de dans, iar Naruto a facut acelasi lucru cu Hinata.Era o melodie de Avril Lavigne numita ,,Keep Holding On". Pe aceasta melodie se dansa lent, era o melodie de dragoste, una dintre miile de melodii ale lui Avril. Stiam ca se va dansa si pe Evanesence, Tokio Hotel, AC DC. Eu mergeam destul de des pe ascuns prin cluburi, dar acest club a fost de curand deschis.
M-am dus la bar si am cerut un cocktail cu cirese, capsuni si zmeura. Nici in doua minute nu mi l-a facut, Am gustat putin din el si am vazut cat de gustos era. M-am asezat pe o canapea care era cat mai aproape de ringul de dans pentru a-i privi pe Hinata, Naruto, Sai si Ino cum danseaza, cand o vad pe Ino ca vine spre mine.
-Sakura, acea fata nu e Saya?
Ino arata spre o fata roscata cu parul lung.
-Aoleo! Aia e chiar sormea! Da cu cine danseaza?
-Sasuke!
-Ce e?
Intreba Sasuke care pana acum nu era atent la conversatia mea cu Ino, desi era la cativa centimetri de mine.
-Baiatul cu care danseaza Saya ti se pare cunoscut?
-Nu.
-Sigur? Ia uitate mai atent!
Sasuke se uita la acel baiat care era cu spatele el.
-O hai! Vrei sa ma faci sa cred ca ala e...
Dar fara sa mai poata vorbi vazu ca acel baiat s-a intors cu fata spre Sasuke, dar nu il privea pe el ci pe Saya.
-Itachi!!!!!!!!!!!!!!!!!zise Sasuke agitat.
Acum stiam unde se dusese Saya in oras cu Itachi.
-Eu merg la baie! Ino! Cheama tot grupul la baia fetelor! Nu imi pasa ca e pentru fete!
-Bine!
E l-am tras pe Sasuke de mana si am fugit in baia fetelor.
-Hey! Ce faci?
-Incerc sa te scap pe tine si pe mine de fratii nostri!
In 2 secunde am ajuns in baie. M-am uitat in oglinda si vedeam cum curg apele pe mine. De obicei cand eram emotionata sau agitata transpiram.
Dupa un minut a venit si restul grupului.
-Ce facem?intreba Naruto.
-Pai sa stam pe aici putin timp sa vedem daca pleaca, daca nu mergem in alt club! Nu imi stric eu noaptea astea!zise Ino putin agitata.
Il vad deodata pe Sasuke ca scoate un pachet de tigari. Imi intinde si mie o tigara, si lui Ino, Hinata, Sai si Naruto. Fiecare ne-am luat cate o tigara si am luat si cate un foc tot de la Sasuke. Eu mai fumam, dar doar ocazional. Dar nu mi-am luat pana acum niciun pachet de tigari pentru ca imi era frica ca poate printii sau cameristele imi vor vedea pachetul sau bricheta,dar Saya si cu prietenii mei erau singurii care stiau ca eu fumez.
Dupa 20 de minute de barfit, zis glume si toate cele Sai s-a dus sa faca o tura pe acolo sa vada Saya si Itachi mai era. Mai asteptam 2 minute si il vedem pe Say venind plictisit.
-Tot acolo sunt!
-Haide sa mergem la ,,Rock dream"!am zis eu.
-Ok!Nu e o idee deloc rea!zise Sai.
Toti au dat din cap aprobator. Am iesit din club tiptil si am intrat in masina lui Naruto.

Capitolul 6: Accidentul

Dupa nici 10 minute am ajuns in club. Am facut toti un cerc mare si am dansat pe melodiile ,,Decode" de Paramore, ,,Everybody's fool" si ,,Bring me to life" de Evanesence si ,,Humanoid", ,,Love and death" de Tokio Hotel si multe altele. Am baut, am facut glume, am dansat foarte mult si fara sa ne dam seama se facu 4 dimineata.
-Cred ca e timpul sa mergem acasa.zise Hinata.
-Asa este. Cred ca la fiecare ne e cam somn.zise Sasuke care arata putin cam obosit.
Toti ne-am ridicat si am iesit din club. Am intrat in masina. Dupa nici 5 minute de la plecarea noastra din club simt ca cineva si-a pus capul pe uamrul meu. Cand m-am uitat cu coada ochiului l-am vazut pe Sasuke care adormise pe umarul meu. Am afisat un zambet usor si am simtit cum mi se inchid pleoapele. Stateam cu ochii inchisi cand deodata deschid brusc si repede ochii deoarece aud tipatul Hinatei.
-Naruto! Incetineste! Naruto!
Asta a fost tot ce am putut auzi deoarece am cazut brusc intr-o visare. Pluteam in aer, deasupra norilor. M-am speriat.
-Ajutor! Am sa cad! Ajutor! strigam in mintea mea.
-Fii linistita, nu ai sa cazi! zise o fata care semana exact ca mine, numai ca avea la spate aripi de inger si avea trupul imbracat cu un voal alb de matase care parea a fi o rochie.
-Cine esti? Si unde sunt?
-Eu sunt ingerul tau pazitor, dar si vocea ta interioara. Si suntem intr-un vis.
-Dar de ce sunt aici? Si de ce sunt si eu imbracata la fel ca tine, doar ca nu am aripi? zis eu in timp ce ma uit cu ce sunt imbracata.
-Doar ingerii au aripi si fiecare inger este imbracat la fel ca si persoana pe care o are in grija. Dar as prefera sa nu mai pui intrebari pentru ca iti voi spune toata povestea! Ok?
-Ok.
-Iti mai amintesti ca tu ai fost noaptea in cluburi cu Sasuke, Hinata, Ino, Naruto si Sai?
-Da! Si ce e cu asta?
-In drum spre casa Naruto conducea masina repede pentru a ajunge cat mai repede sa doarma si un camion i-a taiat calea, iar Naruto a pierdut controlul volanului.
Am ramas socata! Acum stiam de ce Hinata a strigat atunci la Naruto sa incetineasca.
-Deci sunt moarta?
-Din fericire, nu! Dar esti ranita cam grav si nu se stie daca vei putea fi atat de puternica incat sa te poti vindeca, deci ar fi o posibilitate.
-Si restul?
-Pai Cel care s-a ranit cel mai usor a fost Sasuke, iar restul sunt umpic mai bine ca tine, deci inca nu e nimeni mort.
-Deci s-ar putea ca eu sa mor?
-Da. Dar nu te va durea, in comparatie cu ceilalti care daca ai muri ar putea avea o durere sufleteasca imensa, ca de exemplu Sasuke! El te iubeste cel mai mult! Dar tu nu vrei sub nicio forma sa il ierti si nu stiu de ce!
-Pentru ca m-a ranit extrem de tare!zic eu incepand sa vars lacrimi.
-Nu fi asa de egoista!
Aceste cuvinte m-au socat. Nu m-am gandit la asta pana acum.
-Iti dai seama ca lui i-a fost si mai greu sa te paraseasca pe tine. Pentru ca el pleca. Durerea de-a lasa in urma o persoana iubita este un lucru dureros.
-Nu m-am gandit pana acum la asta.
-Atunci te voi lasa sa te gandesti.
-Nu pleca, te rog!
-Nu pot sa mai stau. Daca mai ai nevoie de vreun sfat doar gandeste aceste cuvinte iar eu iti voi raspunde!
-Nu pleca! Ramai!
Dar ea se evapora incetul cu incetul.
Si brusc ma trezesc din visare. In campul meu vizual era un tavan alb, iar cand intorc capul spre stanga vad o usa tot alba. Mi-am ridicat usor mana dreapta si am vazut ca aveam o perfuzie lipita de ea care pulsa in mine sange, asa ca am vrut sa ridic mana stanga, dar aceasta era bandajata, ba chiar era tot bratul bandajat. M-am dat batuta si in acel moment am vazut ca mai aveam si piciorul drept in ghips. Am inchis pentru cateva secunde ochii si mi-am amintit clipa cand Hinata a tipat la Naruto sa incetineasca masina. Am simtit niste fiori, iar in acea clipa aud usa deschizandu-se. Era Saya care a alergat spre patul meu plangand.
-Sakura!!!!!!!!!!zise Saya innecata in lacrimi in timp ca ma imbratisa strans.
-Stai, ca ma doare.
-Cum te simti?
-Confuza.
-Nu stiu ce ti-a venit sa mergi noaptea prin cluburi! Si nici lui Naruto care la 15 ani a furat masina lu taicasu si si-a luat prietenii sa mearga prin cluburi, inclusiv pe tine! Dar povestestemi tot! Ca sa stiu cum sa te apar de parinti si cum sa te acopar.
I-am spus toata povestea Sayei, iar ea ramasese socata.
-Erati la Orange Country?intreba Saya.
-Da! Si ma gandeam ca daca ma vei vedea pe acolo le vei zice parintilor!
-Prostut-o! Nu le-am zis parintiilor nici de fumat! Credeai ca le voi spune de asta?
-Poate putin! Dar nu am vrut sa risc!
-Mereu te voi proteja! Ok?
-Ok!
Ne-am imbratisat cald si am stat asa timp de vreo 5 minute. Imi era frica de ce va urma.
[Imagine: 66407010.jpg]


#10
Sal! am venit cu nextul! vreau cat mai multe comuri plz!
Capitolul 7: Cearta

Dupa ce m-am imbratisat cu Saya a intrat o asistenta. A spus ca parintii mei doreau sa ma vada. Pielea mi s-a facut de gaina, imi era asa de frica incat daca as fi putut as fi sarit pe geam pentru a fugi de ei. Cred ca mama era si nervoasa, dar si speriata.Ma gandeam oare de ce a spus ingerul ca puteam sa mor, adica ranile mele nu ma puteau pune in pericol de moarte.
Asistenta a plecat, iar dupa ea au intrat parintii mei care aveau niste fete de zici ca au vazut extraterestrii cand m-au vazut cum aratam. Daca as putea sa dau timpul inapoi, sa ii fi oprit pe toti sa mergem la club nu am fi fost niciunul in spital.
-Sakura! Ce bine imi pare ca te vad intreaga! zise mama care a fugit repede spre mine si m-a imbratisat, desi avea tocuri de 10 cm nu stiu cum a putut alerga.
-Ok! Sunt bine! Sunt bine!
-Ba nu! Nu esti! Nu te uiti la tine? zise tata incruntat.
Adevarul era ca stiam ca arat ingrozitor, adica aveam si o rana la gura si o taietura pe obrazul stang. Am lasat trista capul in jos. Nu eram mandra deloc de ce facusem.
-Stiu....
Aveam o voce atat de stinsa.
-Sti ca pentru prostia asta esti in pericol de moarte pentru acum din cauza accidentului ai probleme cu inima?
-Dragule! Nu trebuia sa ii spui! zise mama agitata.
-Mama, e in regula....am zis eu cu o voce stinsa.
Acum stiam ce a vrut sa zica ingerul.
-Sunt foarte dezamagit de tine! Sti cat de socati am fost eu, mama voastra si familia Uchiha?
-Parintii lui Sasuke sunt aici?
-Am fost la ei la masa, iar cand am deschis televizorul am auzit de un accident si cand am auzit numele voastre am incremenit.zise mama foarte trista de ceea ce facusem.
Aceeiasi discutie era si in salonul unde era Sasuke. El avea luxata mana dreapta, avea stomacul bandajat si piciorul stang rupt.
-Ce a fost in capul tau?zise mama lui Sasuke agitata in timp ce tatal lui era linistit.
-Mama, e viata mea! A fost un accident..
-In care iti puteai pierde viata? Ce e cu tine, Sasuke? Tu nu erai asa!
-Nu stiu despre ce vorbesti! Mereu am fost asa.zise Sasuke care incepu sa se mai calmeze.
-Nu mai conteaza. zise mama lui suparata de ce spusese fiul ei.
-Noi ne vom duce sa o vizitam pe Sakura. zise tatal lui Sasuke.
Sasuke i-a privit pe parintii lui cum ieseau pe usa.
-Stati sa vin si eu!
-Nu mergi nicaieri! zise care il apuca de brat.
-Da ce are Sakura? E bine?
-Pai, cum sa iti zic..a fost ranita grav.
Itachi i-a zis tot iar Sasuke era speriat pentru Saskura.


Scz ca e scurt nextu da tre sa ma culc! papa!
[Imagine: 66407010.jpg]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.358 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Iubire de adolescent shiro 0 6.078 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.087 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) Annya 67 72.984 17-03-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Isis-Zeita iubirii
  O viata de adolescent Nevermind 10 7.529 25-12-2008, 02:53 PM
Ultimul răspuns: Nevermind


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)