Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Din ce oras sunteti?

Eu sunt din micuta localitate Popesti. Yep, yep, Popestiul e pe undeva pe langa Ploiesti, un satuc micut cu vecini prietenosi, dar foarte imprevizibili; daaaarr... am invatat intotdeauna in Ploiesti, recent chiar matandu-ma aici. xD Ehee...un orasel micut, care arata chiar mai bine de sarbatori cand este impodobit.
[Imagine: AnimeGirlSigV22.png]
[Imagine: 830089ew0r4hg5kr.gif]
-Cand, in sfarsit, gasim ceea ce am cautat in intuneric, aproape intotdeauna constatam ca era chiar asta. Intunericul.
C.G. Reinhart

Eh, numa eu nu sunt din Bucureşti. Şi sincer aş vrea să mă fi născut acolo dar, din păcate sunt din Târgu Mureş, Oraşu Sighişoara. Este un orăşel destul de micuţ şi unde stau eu pe Ana Ipătescu este foarte linişte. Strada unde stau eu, este în mare parte înconjurată de pădure şi iarna este extraordinar de frumos XD.
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

Aoleu doamne ces cu brasoveni...nau auzit in viatza lor de anime...maiculita....eu sunt din brasov si miar face placere sa cunosc si alti fani din brasov, chiar ma simt singuratica in orasul asta...nam cu cine discuta despre anime deloc 33
[CENTER][Imagine: shiki-natsunocopy.png][/CENTER]
[CENTER]Together forever ! xD[/CENTER]

Eu m-am nascut in Brasov insa de vreo 6 ani stau in Bucuresti. In afara de faptul ca vizual Bucurestiul ma deprima(e oribil din punct de vedere arhitectural) restul e destul de ok. Fiind capitala aduce si anumite avantaje insa acestea sunt mai mult de ocazie, cum a zis Axel.:aici se tin toate concertele, fest-urile,meetings-urile... pe cand dezavantajele sunt zilnice: aglomeratia, poluarea, etc.

JustAndy, poate nu cauti unde trebuie zic eu. Si eu sunt din Brasov, dar nu mai locuiesc acolo de 3 ani. In schimb stiu multi din prietenii si colegii vechi care se uitau la anime, oameni din Moisil, Saguna, Mesota, LSN etc

Sunt cativa si pe forumul asta. Tox, Irukandji si altii cu care nu prea am vorbit totusi.

Din ce cartier esti? Eu stateam in Steagu (ma rog, Astra) pe langa statia lui 6, aproape de liniile ferate.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

Sa ma bag si eu in seama. Sunt de la periferia Bucurestiului si ii spun periferie pentru ca zona rurala nu mai este de vreo 10 ani de cand a inceput dezvoltarea imobiliara. Locuiesc in localitatea Clinceni, locul de bastina al chestiei aia de canta numita Elena Gheorghe (a fost la Eurovision acm 2 ani) si totodata localitatea in care densitatea populatiei este de 5 fotbalisti / metru patrat. Nu fac decat 30-35 de minute pana la liceu, adica liceul teoretic "Ion Barbu" (poate mai e cineva pe aici)...si da, Bucurestiul e superb daca stii pe unde sa umblii.
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



Eh eu sunt din Focsani, dar sper sa nu mai stau mult pe aici, adica o sa plec la facultate in curand, dar din cate am vazut numai Cookiesor mai este din acest orasel de care nu pot sa ma plang chiar atat de mult, din moment ce am lucuit atata timp aici. Oricum daca mai e cineva de pe aici, mi-ar face placere sa vorbim.

(23-01-2012, 02:09 PM)Uberwald A scris: JustAndy, poate nu cauti unde trebuie zic eu. Si eu sunt din Brasov, dar nu mai locuiesc acolo de 3 ani. In schimb stiu multi din prietenii si colegii vechi care se uitau la anime, oameni din Moisil, Saguna, Mesota, LSN etc

Sunt cativa si pe forumul asta. Tox, Irukandji si altii cu care nu prea am vorbit totusi.

Din ce cartier esti? Eu stateam in Steagu (ma rog, Astra) pe langa statia lui 6, aproape de liniile ferate.

da am observat pe forumul asta cativa fani din brasov.
poate doar la liceul unde studiez eu nu sunt fani anime 106 sau poate se ascund ...eu stiu ..
stau pe carierii ..poate iti suna mai cunoscut numele "rasarit" dupa mine cel mai periculos cartier 78
[CENTER][Imagine: shiki-natsunocopy.png][/CENTER]
[CENTER]Together forever ! xD[/CENTER]

Eu sunt din Buzau, judetul Buzau. Plictisitor, foarte... mic si prapadit. Care vrea sa palavrageasca ceva cu mine si asa in perioada asta sunt foarte plictisita. Imi puteti lua id de la profil...
Samy fu` a`ci!

~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:

M-am nascut in Cluj-Napoca si traiesc in Cluj-Napoca. E un oras destul de placut pentru uni dar nu si pentru mine. Eu una m-am plictisit de el si de mall(oare ce vad oameni la o amarata de cladire?). E si orasul asta poluat de vai de el. Tot ce-mi place aici este ca pot sa petrec, ceva timp cu prieteni mei si atat. Pam, pam, pam.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)