Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Desktop-ul tau.

#61
[Imagine: untitled-5.jpg]


2min 2 much? Not really. Asta face parte din decizia mea finala si daca nu voi reusi ce mi-am propus voi fi vesnic dezgustata de mine. LoL, ceva curatenie de vara, presupun, era nevoie de ea. Am mai scapat de foldere si de programe. Nu mai am Y!M dar e in regula si fara, ma descurc chiar foarte bine. In rest, imagine imi place, de aceea am schimbat-o astazi, pana cand aveam fotografia de pe albumul celor de la B2ST - Fiction and Fact.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#62
[Imagine: rosario%20vampire.jpg]
Asa deci o mika descriere: in poza sunt 3 personaje din rosario+vampire mai exact sunt: moka vampire, kurumu si yukari..moka o trage de coada pe kurumu ceea ce mi se pare putin amuzant71 si cred ca yukari tipa la moka ca sa no mai traga aja mult
De ce am puso pe desktop: pai mia placut foarte mult acea atmosfera putin infricosatoare, trandafirii rosii, luna plina, expresiile de pe fetele personajelor (mai ales expresia de pe faca lu mokaSmile ), liliecii care zboara etc. si imi place foarte mult acest anime.
My broken wings/Still strong enough to cross the ocean with/My broken wings,/How far should I go drifting in the wind?/Higher and higher in the light...

Fan Art : My Drawings smile
[Imagine: No_Thank_You___K_On_by_DChristine.gif]

#63
Decii. that`s my desktop ! >.<.

http://i52.tinypic.com/2sam61v.jpg

De ce am ales imaginea aia?
Este evident ! Grell Sutcliffe spune totu` . Multa lume zice ca este ciudat.. what ever ! I think he`s damn HOT ! Mai ales pozitia =p~ . iar poza asta spune multe. mai ales datorita 'papusilor' pe care sta. si acel.. 'chibi' Sebastian ! <3 . It`s like : 'Dintre toti, te`am ales pe tine ! ' = u = .

Next : Programe.

Ce pot sa zic..in ultimul timp n`am mai suportat sa am multe pe ecran..soo le`am bagat intr`un singur folder. 'Ale lu` Lulu' . dar sa incep cu inceputul :

My computer : Daah ! looser . Toata lumea il are .
RDS09 : Netu` 29 .
Yahoo Messenger : One of the things I can`t leave without ! 8 .
Opera 11.11.2109 : Cel mai tare browser \m/ .
Ale lu` Lulu : Folderu` de care ziceam la inceput 21 . Acolo am de toate 21 http://i55.tinypic.com/23szv3m.jpg . <-- A pic ! 21 .
Downloads : Acolo se trage tot ce e legat de : 'Bitcomet' 'DC++' etc.

Soo. that`s it 21

#64
Ookay, să-mi fac şi eu public desktop-ul. [why did i do that?! dunno.]

Click.

Nu l-am, mai schimbat de prin..ăă...februarie?! Unu' la mâna, mi-e lene, doi la mână, nu văd rostul 'învârtitului' pozelor pe desktop, trei la mână, Alucard e sexy. It's my fav anime character, he's totally awesum. Îşi merită pe deplin poziţia acolo. Ştiu, e 'curăţel'. Aşa e când tatăl tău ţipă zilnic 'iar îmi pierd ochii prin harababura aia'. Ok, glumesc, din obişnuinţă e ordine, şi le găsesc mai uşor dacă sunt aranjate. x)

Have a nice day [night]!

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#65
[Imagine: narutopain.jpg]


Like, I just found this awsome Naruto Wallpaper, acum cateva zile si a trebuit, a trebuit sa il pun pe Desktop. Batalia lor a fost epica si sunt un Narutard so it all makes sens now. It always did.
Apoi mi-am mutat iar toate nebuniile. Imi place, chiar imi place sa fie cat mai curat. Asa pot sa ma holb mai bine la imagine cand imi vine sa ma holb.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#66
Here is mine

Yuu Kanda and Lavi from D.Gray-man

Am vizionat acest anime cu ceva timp in urma si mi-a placut foarte mult, in special aceste 2 personaje. Am gasit acest wallpaper intamplator si l-am pus imediat ca desktop.

Programe:
-My Documents, My Computer, Word, Excel, Ppt, etc. ->nu cred ca e necesar sa spun ceva despre ele.
-YoutubeDownloader->pt melodii pe care nu le gasesc oriunde as cauta. Si convertesc anumite fisiere video pe care vegas-ul nu le suporta cu el.
-KMPlayer->pt asculat muzica, vizionat filme, stuff like that.
-Wonderland Online->role play game <3
-HyperCam3->recording stuff.
-NewBlueFx->niste efecte pt Sony Vegas.
-Paint.Net, Photoscape, Gimp2-->editing pics, gfx
-Vegas Pro 9.0->cu asta fac eu AMV-uri
-Cannon stuff->imprimanta
[Imagine: robin-1.jpg]

#67
Hier.

Desktop-ul meu. În sfârşit am schimbat wallpaper-ul. Mi s-a părut funneh wallpaper-ul actual, tata a luat ţeapă. Şi...cam atât, nu o să încep să explic programele, lol.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#68
[Imagine: curatenius.jpg]

Cutteh. Mi-a fost destul de greu sa gasesc un wallpaper numai bun pentru desktop-ul meu dar am facut-o. Mi-am schimbat putin si fundalul si culorile, m-am saturat de mov. Era peste tot !!!
Dar asa arata mai bine. Da.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#69
http://i1191.photobucket.com/albums/z461...p/cats.jpg

This is mine
Păi de ce am ales poza, fiidcă îmi place:
1. Animeul.
2. Muzica.
E simplu. oricum pe acolo se observă câte ceva.. tâmpenii de programe şi foldere.
Nimic important.
A si acolo e şi scumpul de Ruki, în versiunea chibi care se plimbă şi sare pe desktop-ul meu. 71



#70
http://oi56.tinypic.com/vyrudy.jpg

Al meu. Tot ce-i pe ecran e folosit de mine, excepţie făcând folderul "Did" care-i aparţine soră-mii. Imaginea am făcut-o eu, aseară şi pe moment mi-a plăcut aşa că am folosit-o ca desktop.

The end.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)