Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Desktop-ul tau.

#1
Recunosc, recunosc, jocul asta nu e inventat de mine ci l-am luat de pe alt forum, don't kill me. Dupa cum spune si titlu cred ca v-ati prins despre ce e vorba nu ? Daca nu, va luminez eu, trebuie sa faceti un prin screen la desktop-ul vostru si sa postati aici imaginea cu desktop-ul vostru si sa spuneti cate ceva despre el, cum ar fi : de ce v-ati ales acea imagine sa o puneti pe desktop sau chestii de genu' , bineinteles, cand va schimbati imaginea la desktop sau alt ceva puteti sa faceti un alt print si sa postati din nou aici spunand de ce ati facut acele schimbari sau mai stiu eu ce, in fine, cred ca ati prins ideea.

Incep eu :

http://i313.photobucket.com/albums/ll372...tled-6.png

Aceasta este deskto-ul meu. ^^
Si mica/marea descriere despre el.
De ce mi-am ales acea imagine ? Pentru ca imi place sa am imagini destul de simple cromatic vorbind pe desktop si ma linisteste intr-un fel, recunosc, cand nu am ce face la pc ori deschid PS-ul si lucrez in el ori ma uit la imaginea de pe desktop si analizez fiecare detaliu. Si hai sa zic cate ceva si despre fisierele si programele de pe acolo. 39
Incep din stanga.
In colt este TeamViewer 5, probabil multi dintre voi il aveti si il am si eu, probabil stiti la ce va esti util deci nu mai este nevoie sa mentionez eu. Apoi, in dreapta lui se afla Paint-ul, normal, toata lumea il are deci nici aici nu pot spune prea multe. Neeext, uTorrent, si pe acesta sunt sigura ca multi il au si stiti pentru ce este folosit, pentru dowloandarea programelor sau filmelor sau alte chestii ^^ . Apoi umreaza 2 chestii total neinteresante, in prima scriam niste detalii legate de un concurs de GFX de pe alt forum iar in a-2a jalnicul meu fic.
Apoi de la TeamViewer 5 in jos este cosul de gunoi care la mine mereu, dar mereu, este gol. De ce ? nu stiu, nu imi place sa il vad plin. Apoi si mai jos este Y!M, Winamp-ul, nu ascult mereu muzica deci nu pot spune ca il am mereu deschis. Apoi Paint, probabil va mirati de ce am 2 paint-uri ne ? Imi amintesc si acum de ce mi l-am instalat si cine mi l-a instalat, l-am instalat ca sa desenez o chestie 21 nu stiam sa folosesc Photoshop-ul pe atunci asa ca ma rezumam la Paint si cu Paint-ul vechi nu prea ma multumeam am rugat pe cineva sa imi instaleze unul mai pun, nu cred ca va intereseaza cine la instalat. 78
Apoi urmeaza Photoshop CS3 15 , cred ca stiti pentru ce in folosesc, pentru a face GFX-uri si uneori sa mai editez niste imagini. ^_^
Acum folderele alea 3, in "My Pictures" am diferite imagini cu anime, cu mine si cu de toate, in "Gfx" cu siguranta v-ati dat seama ca am GFX-urile mele, dar si alte GFX-uri care nu sunt facute de mine dar totusi le am acolo pentru ca le-am purtat sau doar pentru ca imi plac. Iar in "Muzica" am, evident, muzica.
Si probabil va intrebati de ce am Internet Explorer, Mozilla si Opera nu ?:]] Eu una folosesc in cea mai mare parte a timpului Opera, imi place mai mult, si acum va intrebati de ce le am pe cealalte 2 nu ? Ei bine, in caz ca am vreo problema cu Opera sau ceva, de exeplu nu merge sa dowloandez ceva sau mai stiu eu ce, sa nu mai stau sale instalez, le am deja acolo 21 plus ca arata bine, sau asta e doar parerea mea.
Ei bine, cam atat am avut eu de spus despre desktop-ul meu, scuze pentru eventualele greseri de tastare. 5

Si astept sa vad si desktop-urile voastre. 15
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#2
[Imagine: newpictureqa.png]

Mda,cateva programele,pe mijloc jocurile,skype,mess si cam atat.

Imaginea e un Cane Corso.
Am sa fac rau de dragul de'a nu face bine
Stiind ca daca fac lucruri rele o sa ma simt bine.
http://myanimelist.net/animelist/bolomaniac

[Imagine: 2448.gif]

#3
Desktop-ul meu : http://i50.tinypic.com/2ymc02g.png
Mdeci 39 Începem cu 'Computeeeeer' care ştiţi ce e.Nu l-am şters pentru că nu folosesc startul pentru a-l accesa, aşa că l-am lăsat pe desktop ; urmează 'Ayuuu', care are următoarele fişiere la deschidere : Anime, Chestii (diferite programe şi documente), Poze, Filme, E-Book - The Satanic Bible, 45 (poză), IMG_2320 (poză cu ai mei colegi), untiled (un print cu mine la web, făcut de S >.<), poze editate (cu a mea clasă), g (un document scris, luat din arhiva de messneger) ; Y!M, care ştiţi la ce e bun ; Safari ; Photoshop ; PhotoScape ; Recycle Bin, care-mi place mereu să fie gol, nu ştiu, am o manie pentru ca RB să fie gol mereu.Simt că e 'mizerie' în pc dacă are ceva în el 21 ; Poor net - > netul meu.

Bara de jos... Utorrent, de acolo îl deschid, AIMP 2 (playerul cu care ascult muzică) şi again, Safari, pe care-l accesez de mult mai multe ori decât pe cel de pe desktop.

Poza de pe ecran 39 Umn, e un cover, după cum observaţi, de la Katatonia, una din trupele mele favorite (Locul 2).Am ales-o pentru că-mi place apusul acela de soare şi culoarea predominantă este foarte plăcută, cel puţin pentru mine, roşul sângeriu părându-mi-se o culoare frumoasă.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#4
Acesta este desktopul meu[Imagine: 2lmo1ub.jpg]

O mica descriere despre el:
Mi-am ales imaginea aceasta pentru ca imi place sa am poze cu persoanele pe care le admir mult,cum ar fi idolul meu Lee Hong Ki.
Cand ma plictisesc, nu ma baga nimeni in seama pe mess sau sunt suparata ma uit la desktop si ma face sa ma simt mai bine,chiar ma relazeaza sau ma face sa rad cand ma gandesc la ce nebunii face omul asta si ce voce super/extra/mega/awesome si puternica are O.O.
Ce sa mai zic...hmmm...am pe desktop tot ce folosesc cel mai des,cred,sper21 adica mai am si un folder cu unused files 21 dar in general asta fac.Daca ma plictisesc creez un MMv sau AMV in vegas sau poate mai exersez in PS cu mouse/ul pana imi iau tableta grafica dar ma plictisesc si ajung ca imi fac propriul wallpaper cu ce am eu chef 21.
Mozilla...ce m-as face eu fara net?21 si fara mess...bine la mess sa zicem ca pot ca folosesc MSN,antivirusul normal ca il tin acolo.
Sincer cand am dat eu print screenul acesta aveam cam multe pe desktop si e ciudat ca nu prea imi place sa am "mizerie" pe el.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#5
După mult mult timp cu acel cover pe desktop, mi-a atras atenţia această poză cu Angelina Jolie, pe care o consider o femeie extraordinar de frumoasă.Eu fiind nefeministă, este o antiteză să am un wallpaper cu una din reprezentantele feminismului, nu ? Dar heh, îmi place : )

http://i47.tinypic.com/16gly54.jpg
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#6
Desktop-ul meu de altădată

Că tot nu prea are succes topicu.
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#7
Me too :3

[Imagine: th_Untitled-21.jpg]
[Imagine: Knowledge1s.jpg]

#8
Mda,imi mai schimb si eu din cand in cand desktop-ul, dar de data asta a ramas o poza cu wooki O_O'
[Imagine: untitled-3.jpg]
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#9
nu prea mai aveam wallpapere care sa imi placa in pc ,apoi am downloadat un pack cu wallpapere,si din pack-ul ala mi s-a parut foarte dragut wallpaper-ul asta :]
http://img834.imageshack.us/img834/3834/desktopd.jpg
[Imagine: joker.png]
___________________________________________________
My Manga list xD

#10
this be mine! Nu ma intrebati unde imi sunt majoritatea jocurilor; daca ati observat, e o aplicatie deschisa in poza numita steam. Acolo sunt cam 62 de jocuri originale(observati cat de mult pot suferii de mine insumi X3)

[Imagine: DESKTOP.png]
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)