Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dementia

#61
OOC:
catre mitz:ca sa nu mai enervez atata lume am facut urmatoarele lucruri:
  1. Am schimbat numele in Twist, ca sa fiti multumiti.
  2. Personajul ramane acelasi chiar daca i-am schimbat numele, deci ii raman aceleasi puteri si in carte Eragon nu era Dumnezeu asa ca.....nu e invincibil
  3. O sa vezi motivul pt care se avanta in lupta soon daca are de gand cineva sa posteze pt Alfa

#62
Renee zambi cand simti doua maini incovoindui-se in jurul taliei.Ii dadu mainile la o parte si o saruta pe frunte pe Sheena.
"-Stapana,ah?Parca ti-am zis sa nu imi mai zici asa." o mustruluii parinteste Renee.Isi scoase apoi sabia din teaca, o invartii astfel incat lama sa fie indreptata inspre Sheena care era inca in spatele ei si o infipse in capul celui care incerca sa le atace.Acesta riposta mai apoi, reusind sa o zgarie pe bruneta pe obraz.Se opri din lupta,facand mult praf.Isi atinse zgarietura si scrasnii din dinti, incepand sa fuga inspre respectivul,atacandu-l din spate si taindu-l.
"-Ma intreb de ce a angajat numai oameni slabi si mai ales majoritatea majoritatea stiu doar sa se lupte cu sabiile.I-am lasat un ragaz ,poate poate ma ataca cu ceva mai bun.Cand colo,el ma zgarie pe obraz.", rase Renee vindecandu-si incet rana.Isi freca putin ochii, dupa care isi puse sabia la loc in teaca, suspinand.Ura cand omora oameni insa campul de lupta o schimbase mult.O trase pe Sheena de mana ,semn ca trebuiau sa se miste mai repede.

OOC:Errr,denny?
LOLNOPE

#63
Off : Ma rog. Postez cand vreau, clar ? Nu vad o regula in care zice ca trebuie sa postez cand imi zice cineva.

On:

Un fior ii strabatu sirea spinarii fetei cand a simtit ca buzele lui Renee ii ating fruntea. S-a speriat cand si-a vazut stapana scotandu-si sabia, dar imediat ce i-a aruncat-o in capul celui care vria sa le atace. Cand a vazut ca a zgariat-o a vrut sa sara si ea dar a considerat ca nu era necesar. Imediat ce a simtit ca este trasa de cineva a inceput sa fuga.

- Si unde mergem ? a intrebat in timp ce ranjea.

OCC : cine vrea, ca nah sa nu mai tinem rpg-ul in stare de slow motion 21
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#64
Yumi se plimbla neştiind ce să facă. 'Dacă fetiţa aia, SaryOndu crede că mă poate lăsa aici în timp ce restul luptă se înşeală.' Îl privi pe Ren şi un zâmbet trist îi apăru pe faţă.
"Ren, nu îţi port pică, aşa că nu îţi face griji. Eu plec, vreau să lupt. Dacă vrei, poţi veni dar cu propriile tale puteri, ca să ne dovedeşti că eşti în stare!"
Apoi blonda folosi telechinezia pentru a se ridica în aer şi pluti până ajunse în locul unde erau restul rebelilor. Coborâ jos, apoi îşi scutură capul, privind în jur, observând că toţi se holbau la ea.
"Să înţeleg că am interdicţie de a veni aici, de vă holbaţi la mine?"

ooc: cine vrea...
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#65
off: adela, nu mai controla personajele altora... nu mai face rpg-ul doar cum vrei tu -.-

Ochii lui Yumi, de un albastru intens, îi scăpărară periculos. Îşi întinse mâinile, pocnindu-şi degetele, apoi zâmbi uşor.
"-SaryOndu, nu mă poţi opri din a lupta! Poate crezi că sunt slabă, dar nu e aşa... De ce te crezi mai bună decât toţi? Nu eşti, dacă ai putere asta nu te face cea mai tare, te asigur."
Apoi, se ridică în aer şi trecu peste scutul făcut de SaryOndu. 'S-o creadă ea că eu voi sta deoparte când ceilalţi luptă.' Apoi coborâ uşor până ajunse în dreptul fetei.
"-Parcă nu puteam trece de scutul ăsta..."

ooc: cine vrea
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#66
Ajunse la norul negru, Sheena se opri putin, si isi puse mana lunga si alba in fata lui Renee ca sa o opreasca. S-a dus mai aproape ne nor si a incercat sa treaca dar ceva a impins-o inapoi. A zambit dupa care si-a inchis ochii concentrandu-se. Mai apoi si-a pus mana dreapta pe scut, si mii de semne au inceput sa i se deseneze pe mana respectiva, iar apoi scutul a fost spart.

- Floare la ureche. spune aceasta plictisita.

OCC : care vrei.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#67
off : ok.......f**k fuckety f**k f**k f**k deci faceti dracu rp nu pk ok? in fine.......accept chestia cu ranile pe corp deoarece se poate interpreta ca un atac invizibil si gata nu ma intereseaza ce faceti mai departe

on :

Roland se uita in jurul sau si vazu cateva cadavre....era campia mortilor vii, locul in care ajungea dupa ce lua satis controlul nu era deloc bine insa reusi cu greu sa se elibereze si il opri pe satis dar nu inainte ca poarta iadului sa fie deschisa. El devenise acum controlorul portii nu stia ce sa faca insa vazu ceva ce il facu sa inteleaga cum functiona poarta, era un sigiliu identic cu tatuajul de pe frunta lui. Canaliza toata puterea in fruntea sa si apoi o indrepta catre poarta. Se inchise insa numai pentru cateva clipe dupa care portile sale incepura sa tremure in fata ochilor rosii ce se ascundeau in spatele lor.

FUGITI DE AICI ACUM........NU AVETI SANSE SA SCAPATI VII DACA RAMANETI!

Isi scoase toate sabiile si bloca poarta creand un sigiliu temporar insa nu fu deajuns se rupse repede. Un singur lucru ramasese de facut. Trebuia sa rezonese cu cadavrul pe care il adusese cu el. Era singura varianta posibila pentru a controla poarta. Deschise cosciugul si scoase fata cu chip angelic din el dupa care isi taie incheietura si lasa cateva picaturi sa i se prelinga pe buzele albe. Culoarea acelor buze se transforma fata prinse viata dupa care ii musca incheietura si bau cu nesat sangele. Era tot ce-si putea dori, avea acum numai placere de partea ei. Privi demoni ce reusira cu putin timp in urma sa scape iar ochii ei sclipira cu dorinta de a ucide se vedea in acei ochii dorinta de a distruge totul, de a devora orice farama de viata. Asta era scopul ei sa ucida si exact asta era placerea ei suprema. Distruse toti demonii si ii lasa in bucatele macelarite de carne neagra si insangerata.

#68
Cu mana stanga Twist isi sterse sangele care i se prelingea din coltul gurii.Alfa-ul era destul de puternic, asa ca trebuia sa gandeasca logic petru a gasi o portita de scapare.Trebuia sa ajunga la ceilalti, simtise energia intunecata care vibra in atmosfera si stiu ca ceva rau se va intampla.Asta era!Avea doar o vaga idee, risca sa nu-i iasa, dar era ultima sa sansa.
'Kara!Canalizeazati energia in mine, o sa am nevoie de multa.'
Nu ii raspunse, dar simti cum o cantitate infinita de energie se conecta la el.
"-Ia de aici alfa mizerabil, zise el trimitandu-i un fireball urias, care produse un nor imens de fum."
'Asta e sansa mea, zise el si sari pe o cladire.'Cand fumul disparu, fata se uita buimaca in jur cautandu-l, dar intro fractiune de secunda fu surprinsa de atac.
Twist isi infipse brutal sabia in spatele ei, despicand-o delicat, privindu-i organele, dupa care se duse cativa pasi in spate si isi indrepta mana spre ea.
"-'Deschide-te poarta ce ii trimiti pe cei blestemati in haul disperari,zise el lingandu-i sangele de pe sabie.Pe mana cealalta a sa un cerc negru straluci, iar inauntrul alfaului se deschise un hau care o absorbea incetul cu incetul in timp ce Twist se bucura de strigatele pe care le auzea.
Inauntrul sau isi punea insa o singura intrebare 'Ce se intampla cu mine?'
O lua la fuga inspre locul de unde credea ca vine energia intunecata sarind pe dragon dupa care il zari in sfarsit.Norul Intunecimi sau norul din care Satis putea iesi , dar vazu inauntru lui poarta Iadului deschisa.Cand ateriza si se duse printre cei din grup auzi inauntrul sau o voce ifernala, ca si cand un monstru din el ar fi vorbit, care zise "In sfarsit, voi vede pe Satis, fratele meu cu care am copilarit in iad!", dupa care totul trecu la fel de repede precum a aparut.Twist isi atinse pieptul dar nu vorbi decat cu cei din jur:
"-Ei care-i problema?"

ooc:cine vrea

#69
Mai Dragon Force, asta copchilu' mistic. Auzi draga, Alfa era destul de puternic. E MAI PUTERNIC CA SI TINE ! De ce iti construiesti un personaj superior de cel a lui Ratsuky ? De ce mai spuerior decat a lui Mitzuke, care ei sunt liderii ? Nu intelegeti ca toti aveti defecte ? La naiba, da' incetati sa va dati mari ! Nu stiti sa va distrati deloc. Nu stiti sa colaborati, toti sunteti disperati sa aratati care e mai bun. Pacat de rpg, ca era foarte bun ca si poveste, dar nah unii nu stiu cum sa se comporte. Si sa va dau un exemplu de cum jucai voi :

Ea isi lua sabia si i-o infipse lui X in cap.
X nu murise, era nemuritor !!! Minuneeee !

23 Ciudat asa-i ? Si eu sunt asul Restauratorilor, sunt puternica, va intrec. Dar stiu cand sa pierd o lupta. Daca m--as baga intr-o lupta cu Ro de ex, as fi nebuna, pana la urma si eu sunt un fel de Alfa nu ?

Sper ca o sa cititi postu' si daca nu spunem unui admin/mod global/moderatorul acestei sectiuni, sa va stearga posturile celor ce va intreceti pe voi insiva. Ca asa pot si eu foarte simplu sa zic ca personajul meu e nemuritor, ca de te atinge cu un deget esti out. 23
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#70
off: nu mai spamaţi -.- D.D.A., we don't really care dacă tu ai murit de râs 22 aici este rpg din câte ştiu eu... sau nu e aşa? >.< şi Roland... nu prea înţeleg ce e cu fata aia O.o e iubita ta în rpg? O.o [nu prea înţeleg eu totul pe aici]
on:

Suiko privi toată nebunia din jurul ei, apoi se apropie de Renee şi încercă să spună ceva, dar nu ştia ce. Se aşeză pe pământ meditând puţin, apoi îi spuse lui Renee:
"- Ştii... ar trebui să facem ceva... Deja cineva a fost omorât, nu vrem să păţim şi noi acelaşi lucru."
Blonda îşi trecu mână prin păr, apoi o sclipire mânioasă îi apăru în ochii roşi. 'Alfa afurisit... Şi tâmpitul ăla de Roland... în momente de criză, el se distrează cu fufe!'
[center][Imagine: vtrhrtcopy.png]

I always want to make you laugh.[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dementia :.:.:Ratsuky:.:.: 13 10.654 09-06-2010, 08:29 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)