Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dementia

#51
Yumi privi amuzată cum Restauratorii stăteau în faţa ei, dar văzându-i pregătiţi de luptă, le zise cu o voce liniştită:
"-Îmi pare rău că vă stric planurile, dar nu credeţi că ar trebui să... ne aliem? Adică macăr o dată în viaţă să uităm de acest conflict"
Privi in jos lasându-şi câteva şuviţe blonde să îi acopere faţa. Pentru o fracţiune de secundă, simţi ceva ciudat, dar înainte să-şi dea seama ce era, această senzaţie dispăru. 'De ce mă tot simt ciudat în ultima vreme?' Îl privi pe Ren. De ce era mereu aşa tăcut? Şi de ce îi spuse să nu îl mai creadă pe Roland? Aceste întrebări îi perturbau liniştea...
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#52
off: scumpo [dda], as vrea eu sa vorbesc cu Nya... dar nu mai vorbeste cu mine ca i-am facut ceva.... ma rog, cert e ca eu stiam ca il placi si in realitate pe roland 29
on:

Ren o privi pe SaryOndu si lasa capul in jos zambind. 'Daca fetita asta crede ca ma cunoaste... se inseala...' Isi indrepta privirea spre Nya, privindu-i chipul inocent, apoi se apropie de ea, ii ridica capul, si ii cuprinse buzele intr-un sarut delicat. Vazand ca fata riposteaza, o tinu strans.

ooc: Ratsuky 65

#53
Roland il vazu pe individul care tocmai aparuse cum o forteaza pe Yumi sa faca ce dorea el asa ca un set de gloante il aruncara cativa metri mai incolo fara maini si fara cap.....Furia lui era inca sub control insa nu era destul de calm, Satis era pe punctul de a se elibera si nu stia ce-l va putea calma. Yumi ii capta privirea cu chipul ei inocent insa acum speriat iar singurul lucru care vroia sa-l faca era sa stearga acea frica de pe chipul ei. Se duse langa ea si ii mangaie obrazul dupa care se juca in parul ei. O trase aproape si o saruta delicat si fugar dupa care o saruta pasional pentru cateva clipe. Satis fu inungiat in spate de acest sentiment locul sau umbit in care reusise sa creasca disparu deoarece lumina il captiva in taramul ei feeric. Yumi era in fata lui si era la fel de inocenta ca mai inainte poate umpic imbujorata dupa parerea lui Roland. O tinu in brate si isi aseza capul pe umarul eidupa care o lasa in grija celorlalti de pe acolo si pleca. spre cadavrul individului si il invie. Nu era stilul sau insa merita o a doua sansa.

iti dau sansa sa-ti ceri scuze insa daca nu o vei face te voi ucide iar deci...Yumi e putin socata de ce ai facut asa ca daca o superi iarasi te spulber....Si nu glumesc nu-mi pasa ce sau cine esti, nu ai dreptul sa faci oameni nevinovati sa sufere pentru placerea ta.........E o singura sansa pe care o capeti daca Yumi imi va cere sa nu te ucid o voi face de dragul ei insa daca nu-i pasa deloc de tine.......

Scase doua sabii si le aseza in foarfeca la gatul tipului si apasa usor in carnea sa.

#54
OOC: Lolololol,la OOC nu se discuta ca pe mess si in niciun caz despre relatiile voastre :I .Si da,e OOC nu Offtopic,ok?
BIC:
Inainte sa isi scoata sabia din teaca,o privi pe Yumi si ii facu strengareste cu ochiul, semn ca era de acord.
Isi lua avant apoi si incepu sa loveasca tot ce prinde.La sfarsit ,era plina de sange si nu reusise sa omoare decat vreo 10, restul fugisera deja.
"-Va sa zica Alfaului ii e frica de noi?", constata bruneta scuturandu-se de sange.Isi trosni oasele putin si apoi se aseza pe jos si privi scena cu saruturile.
"-In momentul de fata suntem in razboi,stiti, nu?Nu e momentul sa va indragostiti si cu atat mai putin sa iti omori coechipierii." il privii pe Roland cu o fata serioasa.
Isi baga apoi sabia la loc in teaca si le facu semn Restauratorilor ca e timpul sa plece dupa restul acolitilor.
"-Veniti, bine, nu veniti, la fel de bine." fura ultimele cuvinte ale lui Renee adresate Rebelilor inainte de a incepe sa fuga.
LOLNOPE

#55
Suiko privi dupa sefa ei, dar vazand ca incepe sa alerge, o urmari indeaproape.
"-Ai vreun plan?" intreba ea cand ajunse langa Renee.
Se incrunta usor. 'Cum de Renee il cunoaste pe Roland? Pareau... prieteni... Ochii de un rosu intens ii scaparara intr-un mod periculos. Ura orice avea legatura cu Rebelii. 'Sper ca Renee sa aiba un plan...'

ooc: Mitzuke sau cine vrea 106

#56
"-Plan?Nu,nu chiar.Alfa-ul ne-a luat prin surprindere,il luam si noi.Insa noi,fata de restauratori vom ramane uniti,asa-i?" ii zambi ea calm lui Suiko in timp ce inca alerga rapid.Observa cum expresia fetei i se schimba asa ca rase incet.
"-Cred ca te gandesti inca la rebeli, nu? Stiu foarte bine ca ii urasti. Imi poti adresa mie orice intrebare sau nelamurire.Sunt aici 100% ! " ,tipa ea inspre Suiko incepand apoi sa rada dupa care alerga si mai rapid.Dintre tufisuri,aparura inca doi acoliti ai Alfa-ului.Atunci,Renee se opri,isi incrucisa mainile si zambi miseleste.
"-Restauratori,cred ca este timpul sa imi aratati ce puteti."
LOLNOPE

#57
Auzind asta Twist ii spulbera pe acoliti fara sa se uite la ei cu o coloana de foc ce se ridica din pamant exact unde stateau ei.
"-Asta nu este o provocare adevarata in care sa iti aratam ce putem, zise el uitandu-se la Renee."
Inchiznd ochii cerceta fugar locul si gasi ce ii trebuia.
Deschizand ochii zise:
"-Am gasit un grup de 30 de acoliti inspre sud, ar fi bine sa mergem acolo, zise el zambind misterios."
Toata gasca porni in frunte cu Renee intracolo, iar in timp ce ei fugeau spre acoliti, Twist se facu invizibil, ascunzandu-se intr-un tufis.Dupa ce trecura toti o porni inspre o cladire parasita cu 5 etaje.Acolo simtise energia Alfau-lui.Se uita in spate sa se asigure ca nimeni nu il urmarea si intra in cladire.
'Karaa, ai gasit cladirea?'
'Da.Sunt deasupra ei.'
'Foarte bine.Rami acolo pana iti zic eu sa cobori.E periculos aici jos si nu vreau sa ajungi sa te raneasca cineva asa cum s-a intamplat cand ne-am luptat cu Galbatorix, spuse el ingrijorat.'
'Twist!zise ea uimita.'
'Ce este?'
'Ti-ai amintit ceva din trecut!'
'A-ai dreptate, zise el incet si surprins privindu-si mainile.Sunt bine acum, dar ramai acolo pana iti zic eu sa cobori, bine?'
'Da.'
'Ce se intampla cu mine?se intreba singur.Poate imi trece amnezia.Nu voi afla niciodata.'
Continua sa mearga pe coridoare pana la etajul 2 unde gasi usa care dadea in camera alfau-lui.Cum ii statea in obicei spulbera jumatate din etaj trimitand Alfaul in viteza spre pamant, dupa care sari nemaiavand timp sa coboare, lasand blocul sa se darame in spatele sau cu un zgomot asurzitor.In timp ce restul restauratorilor se luptau cu acolitii el il v-a infrunta pe alfa.Un sentiment salbatic il strabatu, imaginandu-si cum v-a omora acel alfa.
"-Intr-un mod cat mai crud!zise el razand nebuneste."
Ultimul gand care ii trecu prin minte inainte sa aterizeze pe pamant era:'Ce se intampla cu mine?'dupa care fu invaluit de extazul bataliei ce v-a urma.

ooc:cine vrea

#58
ooc : WTF dragon force deci asta e 100% lame ce dracu mai copiezi eragon si numele dragonului, mai ai de copiat si vrajitorul ala si ai terminat treaba....

bic :

Roland vroia sa-si ia ceva special sa lupte si intinse mana in spate cautant ceva si nu gasi spre enervarea lui. Isi aprinse o tigara si fugi pana in camera sa de la baza si lua un cosciug dupa care revenise cu el deschis catre lume si se opri brusc scotand armele si folosindule una dupa alta in timp ce elimina cate un acolit cu fiecare arma. mai ramasese unul dar armele se terminara asa ca se linese pe buze si il ataca violent muscandu-l de gat si bandu-i sangele cu nesat. Simtea frica din minea lui teama totul trecea in el acea frica pe care o simtise acel individ fata de moarte il amuza caci el nu putea muri. Savura acele emotii pana la ultima picatura dupa care fuma un pachet de tigari in cateva clipe si facu un nor de fum imens in fata lor in care aparura cateva linii laser. Le observa atent bupa care scoase din cosciug un set de istoale ale caror gloante spulberara aceasta bariera. Nu ii pasa ce se intampla cu ceilalti inafara de yumi, poate si de Renee ii pasa putin insa nu era convins deoarece nu era la fel cum o tinea el minte.

#59
OOC:
Uite care e faza sau care sunt regulile cele mai importante in RPG-uri
1.NU se modeleaza prsj altuia.
2.NU aveti voie sa va faceti personajele invincibile.
Guess what : Roland,personajul tau e cam prea..puternic.I mean,ok :I U're the boss and crap dar nici chiar asa.
Uite,stii,prsj meu e Dumnezeu de fapt >_>
Sa nu mai zic ca la fel e si prsj. tau DF :I
Si in plus,nu va avantati asa in lupta,now,rly O_o
Gata,asta am avut de zis.
LOLNOPE

#60
OFF : OMG ! LUPTA ! Vine io :o:O:o ! 24)

On :

Sheena si-a dat seama ca lupta a inceput. Zambi satisfacuta, a pornit de la cei 20 km departare de unde era si s-a indreptat spre ei. Norul cenustiu de fum parca era viu, nu se misca si nu se risipea. Un fum obisnuit s-ar fi risipirt deja. A vazut o persoana ca se apropia, deasuprea ei plutea ceva, nu a putut distinge deoarece nu i-a pasat si a intrat in fum. A stat nemiscata incercand sa o gaseasca pe Renee, o simti pe aproape. Cand a ajuns la ea si-a pus mainile in jurul taliei ei.

- Am venit, stapana mea. i-a zis in timp ce isi afunda fata in parul ei.

OCC : Mitzzz :X8
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dementia :.:.:Ratsuky:.:.: 13 10.654 09-06-2010, 08:29 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)