Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dear Diary

Dear diary, dude, hello there ! hug
E o primavara superba si cel putin , cat inca mai sunt infloriti pomii, ma voi trezi in fiecare zu si voi zambi cand voi vedea in fata blocului corcodusii si ciresii infloriti, si verdele padurii. Ar trebui sa-mi invat pentru simularea de maine, insa mi-e cam lene...iar.
Nu mai am tigari, am zis ca ma las.Nu cred ca va merge.Am luat in sfarsit "Mizerabilii" de la biblioteca..am vazut o fata, vorbea stranuiu, insa cred ca mama sau ce-o fi fost ea, o intelegea. Scoatea sunete fara nicio noima, insa zambea. Era ca si cand ar fi vorbit cu un copil mic, sau ca un copil mic. Ma intreb ce probleme are. Pe mine m-a ingrozit chestia asta, mi s-a parut groaznic sa te exprimi astfel, insa poate pentru ea e mai bine? Poate se poate exprima prin gesturi mai bine...
Am inventat un fel de alfabet pe care am de gand sa-l folosesc in mesajul pe care Satyr i-l trimite Lloerei, in nextul de la "RA" de pe un forum. Vreau sa joc wow sau sa ma uit la un film, preferabil cu "Jude Law sau Collin Firth, insa , f_uck it, am simulare! Mfuuu Momentan ascult "The trooper" - Iron Maiden , pe rock FM si e epic !!! Stars-crazy-rabbit-emoticon
Wish me luck, you bastard!
[Imagine: 2zsuvx5.gif]

Mpokerface ...
Draga Jurnalule,

Azi am o zi ciudata, e printre putinele zile cand am curaj si vreau sa ies din casa, poate pentru ca se apropie incheierea perioadei de doliu, insa nu am cu cine, bine nu neaparat ca nu am cu cine, nu e cineva dintre cunoscutii mei cu care as vrea sa ies. Simt nevoia de putin spatiu, un "respiro" de la problemele altora si ale mele de asemenea. Vreau sa ies prin parc cu un necunoscut total si sa...ei bine, nu stiu fac ce face un om la o prima "intalnire" vorbeste despre porcarii ca : muzica, vreme, literatura sau, in fine, naiba stie. Bine, exista o mica probabilitate ca fiind prima si probabil ultima intalnire din viata ta cu un om sa-i zici ce te doare doar si pentru ca stii ca nu are ce face cu acele informatii...ti se rupe, dar nu vreau sa ma gandesc la asta.
Astazi nu s-a intamplat nimic neobisnuit fata de acum aproape patru saptamani, au sunat 5 alarme, fiecare cu puzzle dar, ca de obicei, am reusit intr-un fel plin de eu si dobitocism sa le opresc si sa adorm la loc-in fine, la ce m-am asteptat, sa pot sa ma trezesc dupa doar doua ore de somn?-
Ideea e ca as vrea sa ies singura si sa desenez, dar nu am curaj, plus de asta abia ma tin pe picioarele mele mai mult de doua ore cu un litru de cafea deci...nu e o idee buna sa merg de nebuna prin parc, mai ales ca el e la munca si ajunge abia pe la 2 acasa. Superb. In concluzie inca astept sa pice din cer un om pe care il stiu doar din doua replici pe undeva pe strada, sa nu-mi fumeze tigarile si sa nu fi inceput deja sa imi zica unde e punctul precis al durerii in cot.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

Draga Tu, imi face mereu placere sa vorbesc cu tine si am asteptat ca si alti oameni care sa simta acelasi lucru ca si mine.
Aseara, am stat de la 11 seara pana la 1 dimineata sa vorbesc cu Titus. A fost foarte palpitant! si as fi stat pana la rasaritul soarelui, dar a venit frati-miu in camera si a trebuit sa ii urez pe graba "Noapte buna". 2 Ma bucur ca sambata o sa iesim toti patru afara (Vera & Andreea/Dya, eu & Titus).
In alta ordine a lucrurilor, astazi am sarit din nou in fata unei masini (de data asta nu am vazut-o). Inca putin si mi-ar fi rupt ceva sau chiar omorat, ceea ce mi s-a parut amuzant. Un taximetrist, printre primii cu care nu m-am injurat, mi-a spus "Razi tu acum, dar daca te-ar fi lovit ce te-ai fi facut?". Oh, guurl, you didn't! Hahahahahaha. I-am tipat ca oricum nu imi pasa si ca daca mor, asta este, mor si se mai intampla.
Nu cred ca oamenii imi pot intelege optimismul.
Acum, lipsita de vlaga (pe naiba), o sa continui sa imi fac ocupatii.

Post-script:
Tata chiar este... nu am mancat aproape nimic doua zile (aproape 4, defapt) si el, gata, incepe cu "Cat ai slabit!". Asa aveam burta dinainte sa imi pierd pofta de mancare. Macar daca mi-ar fi zis de picioare, care raman la fel de groaznice ca acum sase ani.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

M-am trezit cu un inger deasupra mea. Defapt, era doar Dya care venise sa ii dau un spray de corp cu miros de vanilie, dar asta e alta poveste.
Desi a plecat doar de cateva ore cu Vera la tara, mie mi s-a facut deja dor de ea. De aceea imi innec amarul si singuratatea porn0 in manga-uri (yaoi hardcore or romance & humor).

Astazi tata a luat perdele noi, apropo. Rosii. Vorba lui "ca prostituatele" (rosul puternic i se pare ca este pentru curv*). Cateodata chiar ii iubesc vocabularul.
Am vorbit de la 7 jumatate dimineata pana la 10 cu Titus, pana a trebuit sa inchida fiindca ii era somn (se afla in autocar). Ii astept apelul mai pe seara.

Si doar ca o nota pentru mine insumi: JE LOVE GAY PORN VERY MUCH (especially the manly one).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Hello Will...
Dupa fata ta nemultumita, cineva poate sa giceasca lipsa mea de datorie si lipsa raportului saptamanal sau lunar, prin care imi vars toata imaginatia si faptele reale. Explicatia acestui raport virtual este ca nu am mai avut mina la notatorul standard si Windows Diary mi se parea o idee prea...mecanica. Nu mi te pot imagina decat cu o strambatura aspra pe fata so obisnuita bombaneala asupra lucrurilor virtuale. Acum pot sa incep?

Luni, 6 mai ...., ora 20:23 (cu 8 zile intarziere)

Aceasta luna a fost una fericita, sau asa presupun eu. Timpul liber a fost cel care a definit-o, contrar asteptarilor tale. M-am intalnit cu o draga prietena si am cunoscut pe cineva surprinzator, am citit acele carti interzise de stat si am visat ca Religiosii raspandisera o infectie fatala si sangeroasa. Bazaconii? Nu stiu daca in acest oras futuristic androizii o mai pot duce.
Am achizitionat una dintre cartile materiale de 366 file, in limba ta preferata la pretul de 19 neti! Una de 60 si ceva de pagini costa 25 de neti...ce noroc!
Am mers la Drona-Bunica si i-am curatat palatul, impreuna cu Drona-Mama, in 3 zile facand luna, ceea ce ea nu putuse face intr-un an. Program dezactivat, huh? O sa o ducem la reparatii in vara. Am mai aflat ca dezvolta o obsesie de a impartii carburantii si toate sursele de alimentare pe care le are. Astept un comentariu. Posibil un virus...
Acolo am putut vedea in sfarsit cerul, plin de stele si sateliti, baze spatiale, care m-au uimit. A trebuit sa merg si la sanctuar, parcurgand un kilometru de pamant adevarat, luminat rar. Bezna a fost mai infricosatoare decat mi-o aminteam. Probabil pe vremea ta, lumina nu era atat de necesara. In fine, fiecare a luat cate un generator, pentru a ne duce la un alt nivel. A fost interesant...
Astazi am aflat de la Androidul-Tata ca si-a taiat piciorul. In mintea mea deja vedeam jeturi de plasma si reparatia costisitoare a piciorului. Ce l-a apucat sa mearga la ruinele oamenilor inceputurilor? Nu o sa ii inteleg niciodata programele! Intr-un final am aflat ca a calcat pe un prototip ascutit si i-a cam perforat circuitele. A trebuit sa faca o inserare de roboti contra ruginii si sa isi puna un pansament organic.
Am cunoscut o verisoara de gradul 2, care ne-a dus cu prototipul ei terestr pana in orasul de fier.
Acum ma lupt cu prototipul meu de animal aerian, pentru ca se tot aseaza pe generatorul de lumina si imi murdareste reteaua virtuala, asa ca il amenint cu fibra standard si vad ca merge.

Cam atat.
Drona ta preferata si enervanta.
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

Draga Jurnalule,

Nu-mi mmintesc exact cand am trecut ultima oara pe aici, dar stiu ca nu a fost prea curand.
Aproape am terminat pictura pentru maine, mai exact un desen simbol al liceului nostru. Peste foarte putin timp trebuie sa incep sa ma pregatesc si sa plec pe Esplanada orasului pentru activitatea numita "flash mob". Din ce am inteles, in orasul nostru s-au mai facut 2 astfel de evenimente, dar n-am apucat sa particip.
Daca as mai avea timp, as mai si dormi, pentru ca in ultima perioada sunt foarte obosita si lipsita de viata. Cu toate astea, am mereu zambetul pe buze.
La scoala aproape am terminat cu toate tezele, o mai am pe cea la engleza de vineri. Astept taaaare mult vacanta de vara nu pentru ca plec pe la prietenii de la tara si ma intalnesc cu Mihai, ci pur si simplu vreau sa stau fara sa mai invat ceva, sa dau vreun test sau pur si simplu sa citesc din caiet lectia.
Ah, tocmai am primit un mesaj. Ma duc sa verific despre ce e vorba, apoi o sa incep sa ma pregatesc. Promit sa-ti scriu curand.

:-*

Draga chestie in care nu am mai scris de mult,

Viata pe vas e diferita, asta e primul lucru de zis, sincera sa fiu si desi ma costa de ma rupe sa scriu prologul asta aici, am chef sa stau pe net si sa scriu rahaturi nesemnificative; daca tot mi-am acordat pauza de masa cu dieta involuntara (dupa 2 luni de orez si mancare predominant asiatica, ma rezum la sandivsuri cu tuna).

Oricum, oamenii sunt majoritatea ok, mai sunt cativa carora iti vine sa le bagi un picior pe gat, si ca sa vezi avem si un nume pentru ei (de fapt chiar mai multe, avem jargonul nostru): babalu/mamagayo; dar in general sunt geniali. Am prieteni de prin Filipine, Mexic, Irlanda, Anglia, Columbia, Belgia, Ucraina etc si colega mea de camera e geniala, e din Uzbekistan, e draguta si o cheama Sitora. Si sunt si tipi misto, pentru fiecare 2-3 fete sunt 10 baieti 21. Vreo 2 de remarcat <3, unul e art director, e din South Dakota, are parul blond si ochii albastri si e inteligent. Just that he's a total cunt and we decided to avoid each other for some reasons *cough* insert bg story here *cough*.

Am ajuns sa fiu fericita cand reusesc sa ating pamantul, deja de 2 zile iar sunt pe mare si o iau razna, si sunt fericita cand reusesc sa cumpar detergent si sa imi spal hainele. Tigarile sunt ieftine aici si la fel si bautura, avem barul nostru pentru fumatori care practic e la vreo 5m sub apa 21 -> Fuse Bar. Avem games room unde nu merge practic nimic si e mereu goala. Avem open crew bar pe deck 6 - Vue -sub helipad. Avem sala si biblioteca desi minione si ma rog, e cam greu sa iti muti curul dupa o zi de munca.

Avem petreceri in Sky Lounge o data pe croaziera si mereu sunt tematice, avem Wine&Cheese night in Tuscani sau Vue, free bingo si alte activitati organizate de Crew Welfare.

E dificil sa vezi aceleasi fete in fiecare zi, sau sa te trezesti la 5 dimineata ca sa servesti cafea cuiva cand probabil ar trebui sa iti servesti tie un litru intreg inainte sa incepi tura.

E naspa cand esti izolat in camera 2 zile pentru simptome de GI si primesti final warning pentru ca ai iesit sa o suni pe maica-ta. E obositor sa nu ai niciodata o zi libera si cand esti pe tarm sa te grabesti mereu.

Macar am terminat cu training-urile 21. Lord, if I had to sit through another sexual harassment and cultural diversity where all was missing was a sock puppet saying: Kids, you should not do that or the boogie man will eat you, I would just had to throw myself overboard and hope no one shouts OSCAR OSCAR OSCAR.

Speaking of emergency codes, I fucking hate how we have crew drills every time I have a half day off. And they just changed my emergency card to Pantry duty so I have to report to my station along with the Bar Manager, all 3 head bartenders and Asst Bar Managers -.-

On the bright side, all greek people love me cause I speak greek without being one of them 21 hoorah, and the captain is greek and we spare a chat whenever I work in Al Bacio. Panayiotis is as greek as you can get.

Oh shizzle, gotta go now, duty calls and my A-pass is prolly on minus from wasting to much on nets -.-

Bye minna


PS: I met a lady from Japan called Kumiko Osu whom I've spoken to in the little japanese I know <3. I found takeaway is omochi kaeri or something ^^
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

Drag loc in care-mi pot varsa of-ul,

trebuie sa iti marturisesc ca, dupa doar o zi de scoala, ma declar complet ingrozita de anul ce va urma. Prezentarea programei de bac la romana si germana a fost un dus rece si o trezire la realitate, laolalta cu deja prezentul sentiment ca timpul nu imi e indeajuns orice as face. Imi e groaza ca voi pierde doua saptamani cu proiectul in care plec joi si imi e groaza de DSD-ul din 3 decembrie pentru care nu am facut aproape deloc pregatire. Ca deh, de ce sa ne pregateasca profesoara pentru ditamai examenul. Mai bine sa ne facem materia obisnuita, si nici pe aia toata. Macar de am fi avut doar recapitulari si reluari ale celor unsprezece carti care se presupune ca ne pot veni la a doua parte, dar nuuu. Noi mai avem de inceput unele dintre acelea de la zero. In special una. Faust. God dammit, cum sa lasi Faust-ul complet pentru anul asta si asa destul de plin? Ugh. Colac peste pupaza trebuie sa imi fac CV-ul si I'll be damned daca stiu cum. Probabil ca ma voi inscrie pe site-ul ala unde cica te ajuta cineva sa cauti universitati si iti spune si toate cerintele si tot ce trebuie sa pui in CV. Daca apuc pana joi. Cine stie.
Tot ce vreau e sa dorm si sa ma trezesc la sfarsitul lu' a 12-a. Preferabil deja intrata la facultate si fara alte decizii majore de luat.

Until later,
a ta eleva cu dor de vacanta
[Imagine: 1CGzWYg.png?1]
Thank you, Geesushi! ^-^
"these are the days that must happen to you"

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)