Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dear Diary

Dear Diary,

Astazi ma simt cul. Nu stiu de ce, dar o fac. Vremea de afara e ingrozitor de urata, urata pentru un anotimp atat de frumos, dar totusi continui sa ma simt bine :] De ce? Deoarece se apropie vacanta, iar eu o astept cu mare drag. Intotdeauna am fost incantata de sarbatorile de Paste, desi nici acum nu am gasit motivul. Imi place intreaga atmosfera, faptul ca ma intalnesc cu prietenii in parc si ciocnim oua, mancam drob :]] Partea amuzanta este ca aducem o groaza de mancare si la scoala si facem acolo cantina. Cam toata scoala vine si mananca cu noi :]] Pe langa asta...ma simt happy deoarece chiar duminica, de Paste, este ziua mea >.< Cum sa nu fiu fericita? Abia astept, deoarece am in cap multe planuri :]] Sambata seara imi iau colegii si mergem impreuna la Biserica. La miezul noptii cantam la multi ani cu sanatate, nu Hristos a inviat :]] Cand i-am spus unui coleg ca aduc chec, el a inteles ca aduc Kent O___O Numai la tampenii se gandesc oamenii astia.
Cam atat am avut de zis pentru moment...trebuie sa merg la scoala T_T Asa ca bye bye :3
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


Dear Diary,

astăzi nu mă simt prea bine o.o' cred că unul din motive e vremea foarte schimbătoare xDD. Vreau soare şi căldura, dar mai mult ca sigur că în vară, când va fi foarte cald, voi dori să plouă şi să fie mai frig x'DD.
Am avut o zi bună, am râs şi glumit. Nu prea am făcut ore, adică stăteam şi vorbeam şi râdeam, iar profa de chimie ne-a povestit multe :3 . E una din profele mele preferate. : )) E de treabă şi amuzantă. Glumeşte mult. Şi nu lasă fetele să şteargă tabla la ora ei. xDD
Proful de fizică ne-a dat de făcut nişte referate o.o' . Şi eu trebuie să prezint despre microscop :3.
Cama atât am să-ţi spun, dragul meu jurnal, acum merg să mănânc. :3
>:d<
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













Dear diary,

Astăzi a fost o zi teribilă. La şcoală a fost bine; dacă se poate spune asta, iar profa de bio ne-a trimis pe mine, Berry şi Kamy să cumpărăm ghivece şi pământ penru flori. Ne-am învârtit cam mult să le găsim, dar într-un final am găsit o florărie cu preţuri acceptabile. Începuse ploaia fix când ne apropiam de şcoală [ nu putea să mai aştepte puţin? -.- ]
Când am intrat în clasa celor de la B, am rămas puţin dezamăgită când am observat că A. [ tipu' de care-mi place ] nu era la şcoală, totuşi a venit mai târziu şi am făcut două ore de mate, uniţi.
Apoi Berry a venit la mine şi ne-am uitat la ' Scary movie ', trebuia să fiu veselă şi chiar reuşisem o parte din zi. Apoi am ieşit afară pe la şapte şi-mi venea să sparg ceva sau să lovesc pe cineva xD. [ chiar nu conta care din astea două 65, dar din păcate, nu a fost niciuna ] Aveam nevoie de Ciprian sau Răzvan, chiar aveam nevoie de ei ... mai ales după ce am aflat părerile tipului ăluia despre mine. Nu am vrut să cred şi s-au dovedit a fi neadevărate, dar ceva e cu siguranţă adevărat. Prefer să nu spun ce, dar este ceva ce m-a făcut să sufăr şi am plâns vreo jumătate de oră 22.
Ceea ce mă face să repet din nou: " I hate my life... I hate me... I want to die! "
Sper doar că mâine să fie mai bine ... dar nu bag mâna în foc.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Yeah, aseara am facut o criza de nervi (oare era 11 noaptea sau 10? 39). Mda, am inceput sa plang, sa tip in camera la frati'miu, am luat punga cu coji si nenimerand papucii am inceput sa merg cu picioarele goale pana in casa, am aruncat cu punga in gunoi, a cazut pe langa, am intrant in casa, tipand si pocind de nervi, am inceput sa dau cu picioarele si pumnii in pat. Tata: Ce ai patit?! iar eu am inceput sa-mi dau pe acolo duhul cu tipetele (strigam "Nimic, nimic!" de parca ma ardea lava sau ceva in genul). Oricum, ce criza de nervi. 78 De dimineata, dupa ce m-am culcat cu Pufi (girafa mea de plus, defapt penar, dar e amintire de la mama, o am cam de 3-4 ani), cu lacrimi in ochi, am vazut ca semintele sunt imprastiate pe langa punga de gunoi de afara, pe masa, pe jos... T_____________T Se pare ca n-am tinut bine de punga. De parca ar mai conta. 78 Oricum, ochii sinceri ai lui Rumeisa care imi spunea sa nu mai fiu suparata si dupa aceea cand venise si imi spune "Ti-l dau pe Pufi", eu: De ce? Nu mai vrei sa dormi cu el? ea: Nu vreau sa-l pierd. Doamne! Acum imi aduc aminte cand plangeam iar ea se uita la mine si ma intreba de ce plang... prea multa sinceritate si puritate pentru un copil. Iubesc copiii. Nu inteleg cum poti sa-i urasti. Oricum, i-am zis lui sor'mea cum m-a batut Costel, de m-a tras de par si mi-a dat cu picioarele in fund. T_____________T Mi-a facut morala si de dimineata i-a zis lui tata, frate, incepusem sa... Oricum, da, imi schimb carcaterul in fiecare secunda, vorba ei. Sa ma urasca! Sa nu-mi mai vorbeasca! Oricum... e vina lor ca am devenit atat de sensibila si cu atata scarba si dispret in mine. 78 Sa nu mai zis, nu mai conteaza.
Acum imi fac ziua de nastere. ^^ Dya trebuie sa soseasca. Cadoul, mi-a zis pe messenger, e facut de mana, o sa mi-l dea altadata. Daca e, le zis si familiei chestia asta, sa nu zica ca a venit cu mana in fund. T________T Oricum, serios, ce prostie e... Dar... vroiam doar sa zic ca am sarutat fete pe gura, frantuzesc, dar baietii ciuciu... o.o'' Deci, nici nu ma grabesc. =]]
Maine e ziua mea de nastere defapt, sper sa soseasca Ileana de la tara. TT^TT Si... urasc culoarea de la tricoul pe care mi l-a cumparat. Scarbos! Roz! *oripillata* Macar bleomarenul si negrul... noroc cu ele! Pa.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Dear dairy.

Astăzi s-a terminat în sfârşit şcoala. Zece ani din viaţa mea de elev s-au dus şi nici nu-mi vine să cred că mi-au mai rămas doar doi ani de liceu. Aş putea fi şi mai bucuroasă de atât, pentru prima oară în viaţa mea aş prefera să fie iarnă şi să merg la şcoală. Aşa aş avea ceva de făcut. Căldura asta mă omoară, aş face duş de 100 de ori pe zi şi nu mai vreau să ies din casă decât dacă o să plouă. Mi-e cald şi nu am chef să fac nimic. Ar trebui să continui cele două ficuri pe care le-am postat pe aici şi să încep să scriu din nou. Am o tonă de gânduri care nu îmi dau pace şi ar fi perfecte pentru un nou fic.

Sunt din ce în ce mai obsedată de The Social Network şi de Mark Zuckerberg. Dar îmi place să fiu aşa, perioadele din viaţa mea în care nu am fost obsedată de ceva au fost puşine, scurte şi nesemnificatvie. Goale. Nu pot trăi fără să mă obsedeze ceva.

Vacanţa asta vreau să o dedic studiului. Vreau să încep să studiez matematica de clasa a 11-a, doar ca o curiozitate, şi să deschid o dată cartea de HTML/PHP pe care mi-am cumpărat-o acum un an. Vreau să scriu şi să citesc cât mai mult, chiar dacă asta înseamnă să îmi cheltuiesc toţi banii pe cărţii. Cred că merită.

That's all for now.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


Dear diary,

Astăzi a fost o zi...de luni, asta e sigur. :]] M-a trezit pe la 10 şi ceva din cauza sorămii căruia i se făcuse foame şi i-am făcut micul dejun, culcându-mă înapoi. M-am trezit, apoi, la 11. Am intrat pe pc şi am stat pe el, citind ficuri până la 17, când a venit maimea de la servici şi puteam ieşi şi eu afară [Aleluiaaaa!]. Am ieşit afară doar cu o fată şi ne-a prins ploaia în parc. Mda, eu eram foarte ok! Ador ploaia şi aveam şi bluza de trening pe mine, deci nu-mi era frig. În timp ce Ema stătea pe o bancă tremurând, fiindcă era îmbrăcată în pantaloni scurţi şi tricou, eu mă plimbam ca o descreierată prin ploaie. Ne-am mai plimbat, am băut un ice coffee, am jucat fotbal cu un con de brad [a fost un adevărat spectacol pentru trecători :]]], am dansat în parc dnb ca să o fac pe Ema să uite de frig, am mai băut un ice coffee...Am înjurat o gaşcă de băieţi fiindcă ne-au fluierat şi era să mi-o iau...bine, asta îmi face ziua mai puţin bună. Noroc că am luat-o la fugă. 65
Per total, a fost o zi destul de ok. Am întâlnit o tipă foarte de treabă cu care am multe lucruri în comun şi de-abea aştept să-mi dea add pe messenger să vorbim.
Eh, asta a fost ziua mea de luni. ^^
[Imagine: 2z7exb6.png]
Tnx, Tox!<3

Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame

My fic: Hypnose; My drawings; My photos

Dear diary,

Astăzi am fost diferită. Într-un sens mai ciudat, crede-mă. M-am trezit la 8 jumate! Îţi vine să crezi? Mi-a adus mama micul dejun, că doar fetiţa are varicelă şi lesină, aşa că trebuie să se asigure că mănâncă regular, şi..ghici ce? A plecat la servici, iar eu nu m-am mai culcat, ceea ce e mare lucru. Ei bine, m-am pus direct la pc. Aveam ceva treabă. Pe la 10 s-a trezit şi fratimeo, l-am lăsat la pc după ce s-a schimbat şi a mâncat. M-am dus să-mi fac ceva lecturi, trebuia cândva să ma apuc de ele, nu? Biine, am stat cam o oră pe ele. Eminescu ăsta e atât de complicat! Trebuie să recunosc că îmi place, dar e greu. Am reuşit să fac referat la două poezii destul de complexe, ceea ce înseamnă că mâine va fi mai uşor. După, ce am făcut? Am adunat prin casă, asigurând-o pe mama că de data asta nu am să leşin. Am reuşit, m-am ţinut pe picioare! Am probat hainele pe care mi le-a cumpărat ieri mami, sunt grozave! În rest? Sunt obosită, mă doare capul şi îmi este dor de prietenii mei, vreau să ies afara!
Cred că închid, ar fi bine să mă culc..

Ne mai auzim ÅŸi pe foaie, aÅŸa, oficial cum obiÅŸnuim noi. :]]
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

My dear,

Iz 12:43 am si eu stau aici, ascultand Big Bang si tastand. Piciorul imi e sus, pe scaun, din moment ce nu am voie sa calc in el. Mda, frumoasa vara, sau cel putin inceput de vara. Simt ca daca fac ceva innebunesc, daca o sa stau asa trei luni o sa innebunesc si mai rau. Dar trebuie, imediat ce mi se vindeca piciorul, trebuie sa fac ceva. Cum nu mai pot sa merg la lucru *omg* si mai ales de asta, simt ca ma ingras daca stau toata vara. Oricum o urasc. Urasc vara. Asa ca, imediat ce ma insanatosesc o sa fac excursii zilnice pana pe deal si inapoi. Numai ca sa mai fac putin sport. Mai ales cu anul viitor de scoala ce vine, am planuri.
Si pe langa paharul gigant de apa de langa mine si cutia goala de bomboane de ciocolata umplute cu alune, mai am suzeta mea roz, plina cu ace de gamalie. Imi lipseste o papusa, ca sa practic ceva voodoo.
OMFG, o sa innebunesc, cum naiba o sa treaca saptaman asta?! Mi-e asa frica sa obosesc, in viata mea, parca nu mai vreau sa vad nici un om, nici o persoana. Nici cand vin rudele pe aici, ma scoate tata cu forta. Ce naiba e cu mine? Si eu ma intreb, ce naiba.
[Imagine: ak8THBQ.png]


Dear diary,

A început vacanțaaa, mă simt atât de liberă și am chef să fac de toate, dar uite-mă că stau pe scaun și ascult muzică, adică nimic ieșit din comun. Abia aștept să vină prietena mea de la țară, ce o să ne mai distrăm. Iar după nu o să mai stau pe-acasă.
În rest sunt nervoasă pe o frizeriță. Adică m-am dus la ea, nu mi-a tăiat deloc din breton, m-am întors mai târziu ca să mi-l tundă puțin și l-a scurtat răăău. Cred că o să-i iau un dicționar, să-i arăt ce însemnă „puțin”. Oricum crește la loc. : ))
La anu' sunt a opta. Atunci da' treabă. Muncă, muncă, muncă... Nu mă-ncântă ideea, da' asta e. Până atunci am o vară întreagă să mă relaxez, nu d-aia există vacanțele?
Aș vrea să particip la FOTW, dar nu prea am idei și nu vreau să mă înscriu înainte să am o idee foarte clară. Poate cu asta o să-mi pierd timpul până când vine prietena mea de la țară...

Thank you, dear diary. Știam că pot mereu să vorbesc cu tine. hug

Dear Diary,

Ok, ok you're not my real diary but cred ca pot scrie aici. -.-"
O zi obisnuita ca oricare altele. Mda a inceput vacanta. Credeam ca ma voi simti mai libera, dar nu. Sunt megaa bored. As vrea sa merg la strand dar ghici? Tam tam tam tam. Ma prins raceala? Cum dracu? Nici eu nu stiu. Poate am stat mult afara, poate nu. Tastez si tot tastez. DOAMNE! Vreau sa ploua cu peste! Da e clar, sunt nebuna. Eram de mult numai ca acum am chef sa-ti zic si tie. Deci ieri m-am inregistrat si eu pe animezup. E mega tare! Nici nu iti poti imagina. Ma distrez numai uitandu-ma la ecran.
Imi trece prin minte un gand ciudat. Oh yeah baby. Damon din TVD. Dar de ce ma gandesc la el chiar acum? Nu stiu...poate pentru ca sunt nebuna. O nu, iar incep. Dupa cum vezi, asta fac eu acum. STAU!
Multumesc ca ma asculti my little diary.
[Imagine: tumblr_lo5abxicnP1qindnxo1_500.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)