Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dear Diary

Azi . . . m - am trezit intr - un ras din cauza glumelor lui tata . Dupa o noapte in care a fost cam alba si chinuita tot ce m - a facut sa fiu mai happy a fost . . . . . inaginatia mea bogata in vitamine yaoi , cred ca de la unsprazece noaptea cu cateva intervale pana la cinci - sase mi - am continuat . . . povestea imaginara , care , sper surprinderea mea , trebuia sa fie mai sangeroasa dar a iesit cu prea multe violuri cu dragostea -.-'' macar unuia dintre partenerii . Ce cruda e viata ! Ce handicapatenii a trebuit sa suport in timpul orelor nu conteaza , doar ca , i - am aratat prietenei mele cu care m - am impacat , adica Colours , de poza cu mine de care m - am indrogostit . Zici ca eram o corcitura intre iepure si hamster . Si mai era si facuta in baia fetelor cat timp o asteptam pe fana aia innebunita dupa Onew ( Colours ) sa se dea odata jos de pe tron . Am vorbit cu Alina despre cum o sa ii cafteasca pe Iliea , corcitura de pinochio si manelist suta la suta si Alex , corcitura de om muist cu prea multe ifose si fite + cam narcisist si . . . ah ! as face pana maine o lista cu ce nu suport la el . Ma bucur ca Alina o sa se duca la acele cursuri de lupte libere . Poate da norocul peste mine si Ilie isi rupe nasul . Da doamnee !
Pe la doua jumate ' dupa ce am terminat de mancat antricoatele in sange si imbracat am dat de Andreea , Colours chiar la poarta mea :]] si eram sigura ca o sa ma stranguleze cu sireturile ca am intarziat . . . ca intotdeauna .
Am mers pentru prima data la sala de lectura dupa ce tot de acolo ne - am ales carti cu poezii pe care sa le savuram . Amandoua am dezvoltat un mare intereses pentru citit , mai ales poezii : - ? ? Noi doua radeam din toate nimicurile si era pe acolo poezie " Casa noastra " de V . Voiculescu la care mi - au dat lacrimile - ma ragaseam in acea poezie - si cat a citit - o si Deea a spus ca nu a inteles o iota . :]] Avem acelasi gusturi , aprope , dar totusi diferite .
Si ar mai fi . . . bla bla bla . . . dar neimportanta mea deja va coplesteste .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Dear diary ,


Azi am fost norocoasa in majoritate . Am ajuns la scoala cu 30 de minute intarziere dar profa nu intrase inca , am scapat de controlori , nu m-a ascultat aia la fizica si nu stiam nimic , nu a venit colegul meu de banca ( si asa nu vroiam sa stau cu el ) deci prin urmare am stat cu cine am avut chef , sora mea mai mare a primit chipsurile si sunt chiar pungile gigantice de Lay's cu paprika ( nu stiam ca exista si varianta atat de mare ) , si mai multe ....... Dar a fost o parte proasta . Nu sunt sigura ca e o cearta sau nu . Totusi , nu vreau sa ma cert cu nimeni pe site . Am observat ca au trecut 2 ani de la ultima postare in aceasta categorie .

19 Noiembrie 2010
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

Dear diary,
O zi ca oricare alta. M-am trezit, nu am vrut sa merg la prima ora, avem fizica. Bleax, m-am scarbit de ora aia si de profu' ala ...de obicei nu vorbesc urat de profesori dar asta e din cale afara. Dupa fizica am avut romana, unde m-a pus dira sa spun tema. Nu am facut matematica, am facut doua ore de bio, pt ca ne-a pus doamna profesoara un documentar cu Dunarea. Ah, la romana, colega mea, Amalia a aflat de zoofili21 mare minune. Am avut TIC ultima ora, unde am lucrat in Excel. Cand am ajuns in fata primariei sa astept autobuzul cu Adelina, mi-am dat seama ca fata de la real cu care vorbeam in ultimul timp scrie si ea poezii71. Am ajuns acasa, m-am schimbat, otosa a plecat la munca si eu sunt singura pana la 12:00, cand vine okasa de la schimbul 2. Ma simt plictisita, maine ma duc la piat sa imi iau ceva haine pentru ziua lui Adelina de sambata viitoare si pentru revelion. Mda, cam devreme, dar nah. Vreau sa fie totul pregatit pentru seara aceea. Oricum, m-am saturat de el, intr-un fel. In altul, sunt plictisita si nici eu nu stiu ce vreau. De fapt, seara de revelion o sa puna in locul meu bucatile din puzzle. Mi s-a blocat creierul, nu mai pot da nici un search pe el. Imi da ERROR. bye
[Imagine: ak8THBQ.png]


Dear diary,

Astazi am avut o zi relativ buna, dar nu pot sa spun ca a fost stralucita. Nu o sa fie niciodata; bine, nu tot timpul, hai sa nu fiu rea si sa nu ma plang 21
In sfarsit, a venit un alt weekend si a mai trecut o saptamana! Ne apropiem cu pasi repezi de luna decembrie si abia astept sa vina sfarsitul lunii decembrie. Din nou, am emotii, dar asa mi se intampla de fiecare data cand ne revedem. Abia astept! Parca as fi o adolescenta timida, sensibila de 14-15 ani, dar daca asta simt, ce sa fac? Of, fluturasii astia nu ma lasa in pace 21
Am cam tras chiulul doua,trei zile in ultimele doua saptamani, dar cu scopuri bune, in sensul ca am avut ceva probleme care trebuiau rezolvate. Ma bucur ca am reusit sa le rezolv si ca acum este bine. Noi sa fim sanatosi! Si cu recuperatul la japoneza stau bine, mult mai bine si ma incanta 8 abia astept sa mai fac kanji, dar nu in seara asta ca-s franta 21 nici sa urmaresc un anime, ceva nu am chef. Poate un manga, dar sa vedem..

Pe curand, Yuki!
[Imagine: mboi6o.png]

Dear diary,
Astazi a fost o zi agitata, sau macar o parte din ea. M-am trezit la ora unsprezece, am facut putin curat prin sertarele de la birou, am dat cu matura pe parchet si am facut paturile, evident. Apoi, pe la ora trei, am iesit pe afara, sau ma rog asta a fost agumentul pentru care am iesit din casa. M-am vazut cu iubitul meu, si peste o ora adica la patru am ajuns din nou acasa. Am stat la calculator, o groaza si exact acestlucru il fac acum xDDD. Si il voi face pana pe la noua cred sau chiar mai mult, cand ma voi duce la culcare.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Dear diary

Astazi am aflat ca o sa raman cu tati pentru macar o saptamana. Mami pleaca la Suceava si eu o sa am grija de casa intre timp21. Foarte tare21
Azi, m-am trezit la 11:00 fix, dupa o cearta cu parintii. Trebuie sa imi cumpar unele chestii si ei nu au timp de asta. Am mers pe afara putin, am mancat si pana la vreo 5 am ajutat-o pe mami si tati sa faca mancare pe mai mult de o saptamana21. Probabil, daca ar fi dupa mine, l-as infometa pe tati. Am ajuns in casa, m-am uitat putin la TV, am stat la pc si am venit acuma de la Cristina. A fost relaxant, tinand cont ca nu o sa mai am parte de asta pana peste ceva vreme21.

Una peste alta, a fost o zi normala. Macar nu am mai taiat duzini de pui.

Ja ne !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


Dear diary ,


Azi am fost plictisita toata ziua . Dar cred ca o pot descrie mai bine in versuri :

M-am trezit de dimineata
Fara nici un chef de viata
La scoala am venit ,
Si acolo m-am nedumerit .

Am stat cu un prost in banca
Si imi venea sa-l pocnesc in moaca
Enervant el este
Si sarcina de prostie o-ndeplineste .

Mi-am dorit ca el sa moara
Dar dorinta nu mi s-a implinit
Profu' ne-a cam plictisit ,
Ne-a facut sa vrem vara .

A vrut sa dea in Florina cu o para
Si asta a savarsit
Eu am fost fericit ,
Dar nu e o chestie rara .

Si cu prostii am vorbit
Iar un idi m-a enervat
Eu una i-am zis
Si cred ca s-a suparat .

Invatatura de minte sa-i fie
Nimeni nu se pune cu mine .
Daca imi va mai cere vreo foaie
Sau se va mai lua de batrane

Una in bot ii voi da
Indiferent ce va zice mama
Daca asa a crescut ,
La scoala a injura eu nu am vrut .

Scoala s-a terminat
Iar eu pe profi i-am ascultat
Am plecat acasa zambind
Dar am sfarsit bazaind .


Da , cam asta s-a intamplat azi . Cu siguranta poezia mea e mult mai buna decat ficurile pe care le fac .... Cine stie , poate o voi posta la poezie 4 . Bine , e posibil sa iau warn daca fac asta 21 .
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

Mah sweety XD
Azi? Azi a fost naşpa. :] Why? Pur şi simplu. A fost o zi obositoare. Numai ore tâmpite şi grele. Am scris la română ca idioata. După engleză, iar, dă-i şi scrie. De la ultima oră am plecat. Profa mai că se ruga de noi să plecam ca să poată pleca şi ea acasă cu fiul ei. Cred că am stat fără să fac nimic jumate din zi. Abia dacă am făcut câteva teme, de învăţat? Cui îi pasă? 78. Imediat mă apuc să mai scriu un one-shot dacă îmi vine vreo idee. Am chef să scriu, nu am mai scris ceva ca lumea de mult. Ce să-ţi mai zic? Ah, da imediat termin de citit "Elevul Dima dintr-a saptea" de Mihail Drumeş. Ştii, chiar mi-a plăcut cartea. După pauza aceea de la lectură, în care pur şi simplu nu mai ştiam ce să citesc, mi-am revenit în forţă. XD
Cam atât. Ne mai citim noi, presupun.
Bye!
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

Draga jurnale ,
Azi nu m-am dus la scoala . De ce ? M-am trezit la 8 jumate . Cand trebuia sa inceapa ora -_-" .. M-am plictisit de moarte in rest . Pe la 3 am si adormit de plictiseala . M-am trezit la 6 si 27 de minute , la timp pentru noul serial de la TV . E coreean si asta . Da' ce au astia , e episodul 2 si aia e deja insarcinata cu Haemosu , pe langa faza ca lui Geumwa ii place de ea ? Ar fi fost dragut ca Haemosu sa fi fost indragostit de Yuhwa ( gravida ) , dar ea sa il iubeasca pe Geumwa . In plus , n-am idee CARE e personajul principal . Mi s-ar parea logic sa fie Geumwa , dar nu stiu ce sa zic ......... Acum voi pleca sa ma uit la Kirarin Revolution .

Ja-ne !
Michiyo
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

Pai...stiu e abia 9 si-un sfert,dar mah..de la 12:00 e o alta zi nu? 42
Asa deci m-am pus aseara pe la 10:30 in si dorm si dorm...apoi buf..ma trezesc pe la 1 noaptea 40
Oh...am crezut ca fac crize,orice as fi incercat nu puteam sa dorm.Ciudat nu?Asa ca dupa lungi tentative de incercat sa prind somnul...in zadar.Ce?Asa ca m-am gandit sa dau o fuga pan in bucatarie.Am mancat pizza ramasa de ieri...apoi am incercat dinou sa dorm.Si asta am facut pana la ora 3.

Cum n-am putut sa dorm nici asa..am sunato pe Dee(My BFF),si am avut o scurta conversatie:
-Ceaw,ce faci?
-...hm?
-Cum dormi?Bine?Ai avut vriun cojmar ceva?
-..mai..t-u..sti..cat e ora?
-pai..e abia 3:36..stai acum e 3:37..dar nu aveam so..
-Te iubesc...dar maine te omor...
-haide acuma doar...
Si imi inchide 45 Dar n-am ce-i reprosa.
DEci dupaceea m-am gandit sa fac o baie 37 .Spume multe multe multe.Iar cand am terminat baia se facuse 5 jumate..m-am pus in pat si vai..a,m adormit din prima.Ce bucurie pe mine atunci party > Atunci,doar a tunci..WTF?Nu am mai putut sa ma trezesc crazy
Iar acum dat fiind ca ma doare capul si sunt racita din cauza mici mele baite.Cum naiba?Am o zi fara scoala.. dance Eh..nu sunt fericita caci o sa am mult de ecuperat.. 41 Bravo mie!!
Acum cred ca ziua mea o sa fie ca asa:pana pe la 2 am sa stau pe net,scriu la fic ceva,mai apoi incepe calvarul!Copiat lecti..scris...of..40 42





Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)