Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Coji de portocalle

#1
Disclamer: Nu detin nici un personaj din Naruto si nici nu fac profit d epe urma acestora.



Coji` de portocalle:X



Cap1 Pe plaja


Sallut! Am saisprezece ani. Ma numesc Hinata Hyuuga. Cam ciudat nume nu? Parul meu este ca cerul instelat. La lumina soarelui se zaresc cateva nuante de mov. Ochii mei mari si bulbucati sunt foarte rari. Au culoarea gri si abea se vede putin mov. Sunt sefa majoretelor : ,, Kittys". Si sincer sunt o idioata. Dece? Pai pentru ca iubesc un natarau. E blond ca soarele si cu niste ochii superbi. Albastri ca marea cum sa nu te indragostetsi de el? Are un corp extraordinar de bine lucrat. Singurul lui defect este ca......

Soarele... Acel ban galben care straluceste pe cer dimineata se arata si pe cerul maiestosului New York. Florile isi deschid petalele colorate dand drumul la mirosul imbietor. Pasarelele sosotesc misterele lumi. Un fluturas negru cu nuante de : rosu, alb si roz intra si in camera mea decorata in culori aprinse ca rosul. Se aseaza pe masuta mea patrata din stricla care se afla in mijlocul camerei pe covorasul meu pufos de culoare roz. Fluturasul isi lua zborul repede de pe masuta si se puse pe nasul meu fin. Piciorusele micute ale fluturasului imi mangaie nasucul asa ca un stranut iesi de pe gura mea micuta. Ma uit la fluturasul care statea speriat pe plapuma mea albastra. Il iau cu degetul aratator ducandul pana in fata ochilor mei. Era asa frumos. Dintr-o data fluturasul isi lua zborul de pe degetul meu iesind maiestos pe geam. Ma uit la ceasul care indica ora 8:00. Eram bucuroasa. Am luat vacanta de vara!!! Imi pun mana in cap mangaindu-mi frumosul par.
Cu mana apuc plapuma luando de pe mine. Ma dau jos din pat pasind pe covorul pufos si cald. Intru in baie spalandu-ma pe dinti albi. Dau cu putina apa pe fata si ma uit in oglinda. Aratam ca mica vrajitoare cu parul ciufulit. Iau piaptanul si ma lupt pana ce il descurc. Mi-l intind cu placa prizandu-l intr-o coada lasand s aimi atarne pe fata o suvite movalie. Ma dau cu putin gloss si ma indrept catre dulapul mare care se afla in coltul camerei. Imi aleg o rochita alba si niste sandalute rozali si ies topaind pina in bucatarie. Pe masa mare se afla un cos de picnic in care se aflara toate bunatatile. >>> Picnicul!!<<<
Iau cosul si ies din casa unde parinti mei incarcau in masina bunatati si multe altele.
-Mami... Nu mergem la picnic?? intreb eu indreptandu-ma catre mama.
- Ba da dar schimbare pentru ultimul moment. Am castigat trei bilete pentru o luna la mare. Am inchiriat si o vila pe plaja, spune mama ridicand din geana.
Incep sa sar si sa ma invart de bucurie strigand ,, Iei!!" Dupa ce ma obosesc urc in masina alba mare. Nu dupa doua secunde:
-Statiii!! strig eu dupa ies din amsina in fuga fugiind in casa. Fug repede in bucatarie si il iau pe Happy. Va ganditi oare cine e Happy nuiasa? Pai era catelusul meu alb cu parul peste ochii. Avea ochii rosi. Lam primit in dar de la sora mea cand avea zece ani. Stiu ca e doar un animal dar lui ii spun toate secretele mele. Ciudat nu?
Sa no mai lungim il iau pe Happy meu drag si ma indrept catre masina. Urc inauntru si il asez langa mine. Intra si parinti mei in masina si pornesc. Tata pune sa ascultam manele. Vai ce urasc eu manelele!! Imi iau castile si le ansamblez la telefonul alb. Dau drumul la radio ascultand muzica noua. Dupa ce ascult vreo sapte melodi adorm ,iar catelusul langa mine. Deschid ochii si il vad pe tata la o benzinarie punand motorina ,iar dupaceea atipesc la loc. Eram adancita in visuri si la fel si Happy care era in vis cu mine. Trecu si nopatea si sosi ziua. Folosesc mainile ca sa ma ridic si deschid ochii incetisor. Cu mana dreapta ma frec putin la ochiul drept care inca era adormit. Cu multa lene scot un cuvant de: ,, Am ajuns?" Mama se intoarce catre mine somnoroasa dand din cap.
Fac gura mare si casc. Se ridica si Happy scuturandu-se putin. Imi aranjez putin parul sa nu arat ca si cum am iesit de la balamuc si ies din masina uitandu-ma la vila de culoare gri. Ma intorc si vad... Marea. O apa albastra ,iar in larg sclipitoare. Era asa superb. Si am picat exact la tanc. Soarele rasarea. Era o priveliste superba nu mai vasusem asa ceva niciodata. Catelul meu val vartej sare in apa si incepe sa se zbenguie. In cep sa rad amuzata de cum incerca sa isi prinda coada. Imi scot telefonul uitandu-ma la ceasul care indica ora 8:00. >> Vai!! Imediat pe plaja o sa fie plin!!<<
Fug repede in casa urc scarile la etaj. Trec pe langa camera parintilor care era usor deschisa. Ma opresc. Imping usor usa si vad ca parinti mei dorm dusi. Ma duc mai departe unde vad o usa de culoare albatra cu un mic geam colorat spre roz. Deschid usa pasind inauntru se afla o camera spatioasa. Intr-un colt se afla un pat rotund invaluit in cearceafuri verzii cu modele de iarba si floricele colorate. Langa pat se afla o mica masuta patrata. Perdelele galbene tineau racoare in camera de culoare galbena cu modele de portocale. Imi las bagajul jos si imi iau din el un costum de baie de culoare alb. Imi despletesc parul si mil piaptan. Imi iau o esarfa albastra care mio infasor si mi-o prind intr-o parte. Ies din camera inchizand usa dupa mine. Ies din casa si raman cu gura cascata. Era plin de oameni!!!!! Si nu!! Nu imi venea sa cred. Ma uit atent la un baiat... Era blond, ochii albastri era.. Naruto.. Isi batea joc de catelul meu acoperindu-l de nisip. Ma infuri si ma indrept nervoasa catre el si gasca lui de netoti. Ii inping din cala mea si il iau pe Hapy de jos care statea speriat.
- Voi nu aveti creier??
Blondul se uita la corpul meu siluet si isi musca usor buza de jos. Un zambet se ivi pe fata lui. Trec pe langa el ,iar el ma prinde de mana tragandu-ma cu spatele catre el. Ma mirosi si imi dadu un pupic pe gat. Eu ma zbateam cat puteam ,iar catelul sari din bratele mele.
-Happy!!! strig eu dupa el. Vreau sa fug dupa el dar baiatul ma tranteste pe nisipul fierbinte. Se suie de pe mine ,iar eu incep sa ma zbat.
Ii dadu-sem o palma ,iar el imi prinse mainile cu ale lui punandumi-le pe nisip. Oameni se uitau holbati la noi. Eu rusinata de ce parere isi vor face lumea de mine il scuip in ochii. Blondul nervos vru sa ma sarute dar mare noroc catelusul meu Happy ii sari in cap muscandu-l de par. Blondul se sperie si se dadu de pe mine.
-Caine turbat!! Date jos de pe mine. Eu incep sa rad tinandu-ma de burta. Se uita la mine cum rad de el si pana la urma isi dadu jos cainele de pe cap si zice catre mine:
- Ia vino tu aici!!
Ma uit la el cum se indreapta usor catre mine cu mainile si o iau fuga spre apa. Apa calda imi adinse pielea catfelata. Fug prin apa ,iar blondul dupa mine. Fugim ce fugim pana ne indepartam de multime. Ma obosesc si din ne-atentie ma impiedic de o piatra si cad pe spate pe mal. Blondul cade peste mine si......
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#2
Si????????? In fine sa revenim. Imi place ca nu e un fic SasuSaku :> Un plus ptr asta! Un plus de asemenea si pentru descrierea care este prezemta om foc, desi, la un moment dat actiunea a fost cam grabita. Dialogul nu a fost sec ceea ce e bine. Ai avut greseli de tastare da` nu stau sa le enumar. Vai ce am ras la scena cu Hinata, Happy si Naruto =)) Foarte tare Imi place atitudinea lui Naruto Si imi mai place ca Hinata nu e timida Sunt curioasa ce se intampla in continuare. So, astept nextu` si sa ma anunti si pe mine cand il pui:*
[Imagine: EnvYQ.png]

#3
Okay dupa cum ti-am promis iti las si eu com >:D<
Sa nu imi propui sa ne jucam spanzuratoarea maine ok? =))

In fine revenind la fic imi place:-x Sau il iubesc ?:-?
Stiu ca e prea devreme :-j . Ai avut greseli ,iar asta m-a deranjat . Nu mai stau sa le enumar . Si repetitile nu au lipsit . Nu ma pricep eu atat de bine la chestile astea dar noh :-?? . Descrierea e ok,dar eu stiu ca poti mai mult ;) .

Te pupacesc Paulette :*

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#4
Hezloo!!:P. O sa incerc sa vad daca pot ceva mai bine cu descrierea dar is cam incapatanata:P. Pai am adus cap2 sper sa va placa si asta va fi pana luni:| Ca sambata si duminica nu pot scrie
:((. Deci speer sa va placa:P



Cap2. Nu se va schimba niciodata...:(


Buzele lui carnoase se ating de ale mele. Limba lui dulce ca mierea imi strabate fiecare colt al guri. Sarutul lui devine tot mai senzual . Acela a fost cel mai frumos moment din viata mea. Isi desprinse usor buzele lui de ale mele si se ridica de pe mine spunandu-mi bland:
- Ne plimbam?
Dau din cap afirmativ. Ma ridic de pe nisip scuturandu-ma putin. Fac un pas in fata si incepem sa ne plimbam. Soarele era din ce in ce mai cald. Blondul ma prinde de mana mea fina si calda. Eu ma rosesc putin dupa care imi revin. Blondul ma duce la un festival cu cateva jocuri. Si castiga un animal exact ca Happy. O nu!! Am uitat de Happy. Las catelu din mana si fug direct spre plaja fara sa ii spun ceva blondului. Naruto fuga dupa mine strigand din spate : ,,Hin!!". Pur si simplu nu il auzeam si sincer in acel moment Happy era mai inportant decat sa stau cu iubirea vieti mele. Blondul ma pierde deorece eu fugeam prea rapid. In fata mea se afisa trei tipi de bani gata. Ma opresc brusc uitandu-ma cum unul din ei il tinea pe saracul Happy de codita. Imi era asa mila ma simteam nefolositoare cum puteam eu sa il salvez si ce puteam face ca sa il salvez. Din spatele acelor baieti iesi un baiat brunet cu ochii rosi ca iadul. Se apropie de mine si ma tranteste de peretele unei vile tinandu-ma de gat. Se apropie de urechea mea soptindu-mi:
-Daca iti vrei catelul in viata atunci o noapte va trebui sa fi doar a mea.
Ochii mei erau cuprinsi de spaima si de durere. Totusi fara Happy eram un nimic si cu multa durere pentru ca trebui sa ma sacrific dau din cap ca accept o noapte cu el ca sa imi lase catelul in pace. Imi dadu drumul ,iar eu cad pe asfaltul rece . O lacrima rece de durere se scurse pe obrazul meu pana ce facu contact cu nisipul fierbinte.
- Hinata!!! Se auzi vocea blondului care ma gasise. Ma ridic in picioare cu capul lasat in jos si ma indrept catre brunetul care statea langa limuzina lui neagra. El se suie inauntru spunandu-mi pe un ton dur: ,, Intra odata in masina" Imi intorc privirea trista si mohorata catre blond ,iar o lacrima imi scapase. Blondul se uita la mine. Nu stia ce sa intamplat. Brunetul ma trage de mana inauntru inchizand usile. Dupa ce limuzina pleca baiatul care imi tinea catelul il azvarli la blond in brate. Naruto se uita nedumerit la ei.
-Nu ne mai trebe javra asta !! Sefu sia facut plinul cu pustoaica asta.
Blondul nervos stranse din dinti si ii dadu un pumn pe acel tip de il azvarli in apa. Baiatul ii dadu indicatia la Happy sa o miroase pe Hinata sa vada unde a duso.


Intre timp cat blondul ma cauta eu stateam speriata in limuzina spatioasa. Pe drum brunetul nu scose-se nici o vorba. Dintr-o data masina se opri ,iar brunetul iesi din masina si ma trase si pe mine. Ne aflam in fata unui hotel de cinci stele. Ma prinde de mana strangandu-ma tare si ma trage in hotel. Lu-am listul dupa care intram in camera unui hotel. Inainte sa intru intr-o camera vad pe coridorul hotelului o persoana destul de cunoscuta. Dar.. nu era Naruto sigur. Era o fata. Avea parul parca roz. Baiatul ma trage in camera. Inchide usa fara sa o incuie si ma tranteste in pat. Imi leaga mainile si picioare cu un fel de sfoara. Imi era asa frica. Nu stiam ce sa fac. Eram pierduta total.....
Brunetul se suie peste mine . Imi pipaie sani frumosi ,iar un ranjet aparu pe fata lui. Eu..nu miscam absolut deloc. Stateam incremenita si total infricosata de acel jeg care era pe mine. Vru cu dinti si sa imi desfaca sutienul dar din spate veni cineva si ii puse un vas in cap dupa care cu o bata lovi in el. Era.... rozalia mea. Cea mai buna prietena a mea Sakura. In urma cu un an ea sa mutat in Paris. Eram usurata ca ma salvat. Fata ma dezlega si imi facu cu mana sa plecam. Iesim tiptil din camera dar cand sa ies dau nas in nas cu Happy si Naruto. Il iau pe Happy bucuroasa si il mangai pe burtica lui moale ca asa ii place si ii dau un pupic micut.

-Hei!! Eu dece nu primesc pupic?? spune blondul nervos.
Imi dau ochii peste cap si ii zic:
-Naruto nu cred ca e momentul sa fi gelos. Blondul casca gura vrand sa spuna ,,: Ce???" dar eu ii pun degetul pe buze dupa care ii dau un mic pupic pe obraz. Dupaceia pasesc pe langa el luand-o pe Sakura care se uita holbata la mine. Pana sa iesim din hotel paseam foarte atent ca nu cumva sa mai apara nebun aia si acel brunet. Dupa ce iesim din hotel intram in masina lui Sakura . Rozalia calca acceleratia luand direct viteza a treia. Intr-un final ajungem pe plaja unde mama ma cauta disperata. Ies din masina si fug direct la ea strigand : ,, Mami!!! ". Mama ma ia in brate. Se simtea usurata ca m-am intors. Ma intorc la Sakura si ii multumesc. Ea imi spuse-se ca si ea va sta o luna la mare ,iar eu eram tare bucuroasa. Rozalia pleca ,iar blondul isi lua la revedere plecand si el acasa. Intru inauntru in vila si ma duc direct in camera mea. Ma schimb si imi iau o rochita albastra lejera. Imi prind parul intr-un coc si ma arunc in patul meu moale. Ma fatai eu prin pat pana ce sifonesc toata plapuma. Pana la urma adorm intrand in vise. Dorm eu ce dorm pana... deschid ochii. Fac gura mare si casc. Ma uit putin prin jur si imi dau seama ca ma aflu pe jos. >> Oare iar am cazut din pat?<<
Incepu sa sune telefonul. Ma uit prin camera cautandu-l. Intr-un final lam gasit. Era pe masuta. Iau telefonul si raspund . Dupa cateva minute de vorbit inchid telefonul fericita!! Vreti sa stiti dece? Naruto ma intrebat daca vreau sa ma duc la discoteca ,iar eu am acceptat. Ma duc repede la valiza si incep sa arunc haine pe unde apuca.
-Asta nu! Prea mica!! Prea mare!! Prea urata!! Prea scurta!! A!! Asta prfect. Dupa o ora in cautare de haine mi-am gasit costumatia perfecta. Mi-am ales o pereche de pantaloni scurti negri si un tricou alb cu buricul gol. In picioare am ales o pereche de sandale ce se lungesc pe picior pana la genunghi de culoare gri cu nuante de negru. Imi iau placa intinzandu-mi parul si lasandu-l sa atarne pe spate. Ma uit in oglinda si zambesc. Eram asa frumoasa!! Ca o papusa Barby. Imi bag telefonul in pantaloni si pornesc spunandu-le parintilor ca ma duc la discoteca.
Blondul se afla in fata casei asteptandu-ma in superba lui masina neagra. Intru inauntru si plecam. Pe drum ma holbam la toate monumetele pe care le vedeam prin oras. Masina oprise in fata unui club din care se auzea muzica tare si strigatele adolescentilor se auzea asurzitor. Cobor din masina ,iar blondul ma conduce in discoteca. Adolescenti tipau si dansau cum stiiau ei mai bine. Ne asezam la o masa. Naruto comanda doua sucuri colla. Baiatul incepe sa povesteasca tampeni.
-Mamamia! Cu cate m-am culcat. Dar sa sti ca a fost una care parca facea magie.
Asa ma enervat acea propozitie pe care a spuso. Acela era defectul lui. Era un ..un.. nici nu pot sa zic acel cuvant. Blondul se opreste din vorbit uitandu-se la mine cat de scarba imi provocase.
-Auzi... Tu ai prieten? intreaba el cu o voce calda.
Eu ma uit la el si dau din cap ca nu.
-Pai.. Ai vrea sa fi prietena mea?
Incremenesc... Stiam ce intenti are! Vroia sa se culce doar cu mine. In acel moment nu ii dadusem nici un raspuns. Blondul se ridica de la masa spunandu-mi:
-Ma duc pana afara.
Eu nu zic nimic. Las capul in jos si eu ma intreb .... oare sa suparat?....Oare chiar vrea sa se culce sau chiar ma place... Dupa vrei zece minute vad ca nu se mai intoarce. Ma hotarasc sa ma duc afara sa vad oare ce i sa intamplat. Ma ridic de la masa si ies din discoteca. Si atunci vad! Nu .. izbunesc in plans si fug de acolo ,iar blondul observase. Stiti dece am izbucnit in pland?.... Pai pentru ca.....
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#5
Omule! Tu trebuie sa te duci la un concurs de lasat lumea in suspans :| Vai mama mea :X Ce imi place:X Descrierea este prezenta in cantitati mari chiar. Dar parca as mai vrea sa mai descrii sentimente. Naratiunea este foarte buna, la fel sii dialogul care nu mi s'a parut sec. Actiunea nu este grabita ceea ce ma incanta si mai tare. Greseli de tastare am vazut dar nu sunt grave. Acum sa terminam cu capitolul descriere si destea. Auzi? Nu cumva brunetul acela e Sasuke? Ma bucur ca nu i'a facut nimic #:-s. De ce ai zis ca Hin arata ca Barbie? [apropo se scrie barbie nu barby] Urasc papusa aia >:P In fine. Astept cu nerabdare nextu si nu uita sa ma anunti
[Imagine: EnvYQ.png]

#6
Hei, hei :) . Scuze ca nu am vazut mai devreme commentu` lasat de tine..:(
Pai, ce sa zic .e genial !! Vorba lui Dei-kun..oare brunetul acela nu o fi Sas`ke? :>:> Descriere ai pus multa ceea ce e bine. Ce bine ca nu a violat-o tipu` ala :((
Incepusem sa plang la partea aia. Hm..nu mai stiu ce sa inteleg din sentimentele lui Naruto. Acuma o saruta acuma o paraseste. Saraca Hina :((( . Dabia astept sa vad ce se mai intampla . 8-]

So, astept nextu` cat mai rapid >:D<

Gambate !! ♥♥

#7
hmmm :-? deci, ce sa spun? Ma bucur doar ca povestea e originala, si nu e plagiata.
Intr-adevar, esti la inceput mai ai de lucru mult la ficul asta.
Pai, in primul rand, actiunea e foarte grabita. In doua capitole sau intamplat atatea.
Trebuie, de asemenea, sa inveti cum sa descrii sentimentele personajelor, si cum se deruleaza intamplarile.
Naratiunea e ok, nu mai comentez aici.
Ai grija la greselile de gramatica pentru ca ai. De asemenea, ai grija la propozitii, pentru ca sunt prea scurte si suna ceva de genu: Eu, Tarzan! Tu, Cita! scuze dar mai ai de lucrat la ficul asta.
si uite un exemplu:
<Sallut! Am saisprezece ani. Ma numesc Hinata Hyuuga. Cam ciudat nume nu? Parul meu este ca cerul instelat. La lumina soarelui se zaresc cateva nuante de mov. Ochii mei mari si bulbucati sunt foarte rari. Au culoarea gri si abea se vede putin mov. Sunt sefa majoretelor : ,, Kittys". Si sincer sunt o idioata. Dece? Pai pentru ca iubesc un natarau> Aici ai fi putut formula foarte bine altfel:
Salut! Numele meu este Hinata Hyuuga si am saisprezece ani. Stiu ca este un nume ciudat, dar n-am ce face! Asta mi-e numele si nu pot a mi-l schimba decat printr-o mica ceremonie numita casatorie. Cat despre ochii mei, nu le pot descrie frumusetea! Pana si eu ma mir de minunatul gri ce-mi domina ochii fericiti. Iar parul, e-o minunatie fare seaman! La lumina soarelui se zaresc cateva nuante de mov, facandu-l sa para un cer instelat. Pai, as avea atat de multe sa va spun pentru incep, insa nu-mi permit sa pierd timp pe asa ceva, asa ca, ve-ti afla mai multe pe parcursul povestii....... Si mai puteai continua.... asta a fost ce mi-a trecut acum prin minte, un exemplu. Sper sa cresti ^^
Cei ce ti-au dat comentarii sunt incepatori( bine nu toti) si nu sunt asa experimentati, pentru multi incepatori toate ficurile sunt frumoase, asa ca sa nu te superi daca ti-am spus la ce mai ai de lucrat, ok? n-am facut-o ca sa te descurajez ci pentru a te ajuta sa cresti, bineinteles daca iti doresti acest lucru. daca te-am suparat imi pare rau. daca ai nevoie de ajutor sa stii ca ma pun la dispozitie. ^^
cam atat^^ Ja ne!

:bye:
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#8
Am trecut si eu pe la capitolul doi .
Eii ` bine ce p0t sa mai spun?
Moon Princess ti-a spus cam t0t ce trebuia.

Primul capitol mi`a placut mai mult sincer ..:-?
M-a deranjat faza aia cu "Dece "! Ti-am spus se scrie despartit . 8-|
Oricum cine a f0st nenorocitu` care o vroia pe Hin atat de muult ?:-w
Sper sa`mi zici !ClaR?

Okay ` asta-i cam t0t .Chuu si Gambatee !:chuu:

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#9
Foarte frumos:X.
Deci numele imi aduce aminte de un cantec "As vrea sa am mereu/Surasul tau senin/Mirosul tau ce seamana/A coji de portocale"
anyway....e genial ficul:X. Descrierea e buna...si cam tot e bune. Imi place ca e original si ca e vara (mdea...imi aminteste de ultima iubire a mea :-J)

Deci astept nextu'.
Sa ma anunti cand il pui
Gambatene!
See ya! Kiss ya:*! Ja ne! :bye:

#10
Salz!!:| Sunt la inceput si am s aincerc sa ma tin de sfaturile tale Moon Princes. Cand e vorba d einvatat ceva sunt chiar incapatanata... Deci sper sa fie mai bun ca celalt ....



Cap3. Intalnire cu roscatul


Pentru ca..... Sincer nu va spun. Nu am puterea sa imi amintesc cea ce am vazut. Acel lucru mia taiat inima in bucatele... Din acel lucru ingrozitor lacrimile au inceput sa curga ca o cascada. Blondul.. un neisparvit fara pic de inima. Nu ii pasa de alti stie doar sa insele. Eu ies pe usa din spate a discoteci fugiind pe unde ma duc picioarele. Blondul ma prinde din urma prizandu-ma de mana:
-Hin!
Eu cu lacrimi in ochi strig la el:
- Ce vrei? Nu tie de ajuns? Naruto ma priveste cum imi curg lacrimile si ma trase la el in brate cu itentia de a ma saruta. Vazand cat de iprocrit este ma zmulg din bratele lui tragandui o palma.
- Esti un ipocrit!! Nu iti ajunge fata cu care te-ai mozolit mai inainte? Ma vrei si pe mine? Sti ce? Nu ma vei avea. Spun eu pe un ton dur dupa care ma intorc plecand lasanu-l pe baiat acolo.
Pe strazile pusti si intunecate eu ma plimb strista... Lacrimile inca nu inceteaza sa imi curga. Durerea pe care o am in sufelt nimeni nu mio poate lua..Nimeni nu ma poate inveseli. Am fost o proasta ca am crezut in el. Cand o sa invat sa imi vad de treaba mea? Nemernicul... doar acel cuvant lam mai putut zice dupa care ma prabusesc la pamant pe asfaltul cald. Raman inconstienta....

Deschid ochii! Simt o durere ingrozitoare la cap. Nu stiu ce sa intamplat seara trecuta. Ma ridic cu capul de pe perna moale uitandu-ma in jur. Dupa cateva secunde imi dau seama ca ma aflu chiar in camera mea. Ma trandesc cu capul pe perna incepand sa imi amintesc ce se intampla in aceea noapte. O fata trista se ivi pe fata mea. O lacrima cazu din nou din ochii mei si cazu pe patura care ma invelea. Indepartez usor patura de pe mine sima dau jos din pat indreptandu-ma in baie. Imi fac toaleta de dimineata dupa care imbrac o fustita simpla alba si un tricou lejer roz. In picioare nu iau nimic si cobor in bucatarie. Vad ca nu se afla nimeni in bucatarie iau niste clatite din cele care se aflau pe masa si ma duc in living aruncandu-ma pe fotoliul din piele. Cu mana iau telecomanda care se afla supt mine si aprind pe un buton rosu care aprinse-se televizorul cu plazma. Schimb canalurile alandala si nu gasesc nimic interesant. Intr-un sfarsit las pe programul de muzica.
,, Cioc cioc" se auzi dinspre usa. Ma ridic din fotoliu intrebadnu-ma oare cine poate fi. Pasesc pana la usa unde apas usor clanta deschizand usa. Nu deschid bine usa ca cineva ma trase-se de mana afara sarutandu-ma apasat. Mirata ma uitam si imi dadusem seama ca nu e Naruto. E un roscat...Ochii lui verzi erau fermecatori. Se desprinde din sarut uitandu-se mirat la mine si lasa capul in jos. Eu stateam nemiscata si ma uitam la el.
-Scuze!! Credeam ca esti Amy. Am incurcat fetele. Spuse el rosindu-se.
-Nu face nimic!! Spun eu rosie ca un rac scotind limba. Se facu liniste vreo doua minute dupa care ma intreba:
-Am...Pai... Ma intrebam... Ai vrea sa iesim la un suc??...
Eu cu piciorul fataind nisipul care se afla sub picioarele mele dau din cap ca vreau, dar sa astepte putin pana ce ma schimb. Dadu in cap ca asteapta. Intru repede in casa si fug repede in camera mea. Nu imi lua mai mult de un minut si imi gasesem o costumatie draguta. O fustita mini si un tricou alb putin decoltat. Imi impletisem parul in doua codite ,iar in picioare imi luasem niste sandale scurte albe. Luasem telefonul dupa care iesisem afara unde ma astepta roscatul. Ma condu-se pana la masina unde imi deschise usa ca un gentalmen. intru inauntru uitandu-ma la masina luxoasa. Scaunul era foarte moale ,iar sup picioarele mele se aflau covorase maroni. Roscatul se urca si el in masina dupa care porni. Dupa cateva minute de tacere masina se opri in fata unui restaurant. Baiatul se grabi sa imi deschida usa. Dupa ce ies din masina ii multumesc frumos si ne indreptam catre restaurant. Intram ianuntru. Era foarte frumos aranjat. Mesele erau rotunde ,iar meniurile aveau forma unei inimioare. Era clar ca era restaurant pentru tineri indragostiti. O chelnerita foarte draguta ne conduce la o masuta. Baiatul imi trage scaunul ca sa ma pot aseza . Se aseaza si el. Ma uit putin prin meniu punand ochi pe o inghetata de vanilie si capsuni. Cand venise chelnerita ii spusesem ce vroiam sa imi iau. Cat mancam inghetata roscatul spunea glume facandu-ma sa rad cu mare pofta. Dupa ce terminasem inghetata baiatul plati pentru tot si am iesit din restuarant. Roscatul vru sa intram in masina dar eu am refuzat vrand sa mergem pe jos. Am inceput sa mergem povestind diferite lucruri si cateodata mai glumeam. Totul era foarte frumos in jurul nostru ,iar eu ma simteam foarte bine. La un moment dat ne-am intalnit cu Naruto si noua lui panarama o roscata cu ochii caprui. Avea un corp destul de frumos. Blondul se uita la mine si observa ca sunt cu roscatul. Nervos incepu sa...
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)