Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce semnifica...?

Sunt mai realistă, dar fiecare a trecut printr-un moment în care se vedea în altă parte, altfel. Visatul cu ochii deschişi...pentru mine e acelaşi lucru cu iluziile. Mi se întâmplă să visez cu ochii deschişi, dar mă trezesc repede la realitate, prea multe vise strică. Totuşi, în urma unor studii s-a dovedit că visatul cu ochii deschişi e benefic. Se spune că stimulează activitatea creierului. Anyway, dacă e s-o luam aşa, visaţi cât puteţi cu ochii deschişi, dar totuşi, fiţi realişti şi nu vă minţiţi singuri. xD

Ce semnifică pentru tine...pritenia virtuală ?

Xoxo , Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

tradare a celui mai bun prieten?
Well...cred ca ar fi o lectie de viata,o proba peste care ar trebui sa trec.Ce nu te doboara te face mai puternic!


Ce semnifica pt tine moartea?
"Cand vezi un om bun, incearca sa-l imiti; cand vezi un om rau, analizeaza-te".



Moartea? Semnifică simplu "The End" or "Will not be continued"

Ce semnifică pentru tine arta?
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*

Pentru mine arta este un nod bun de-ati esprima sentimentele intr-un cod seret stiut doar de tine ca ceilalti sa nu-ti invadeye intimitatea. Esti un tu tranpus pe hartie sau cantec, depinde de arta.

Acum... ce semnifica pentru tine viata de apoi?
“Toamna este un andante melancolic si gratios care pregateste admirabilul adagio al iernii.”
George Sand



Asta e usor, nu prea cred in viata de apoi, cand vine vorba despre astfel de lucruri eu o iau pe calea cea "mai usoara" (cred mai mult in reincarnare), dar daca tot ai pus intrebarea asta viata de apoi pentru mine semnifica nimicul.

Ce semnifica pentru tine religia (nu ca materie scolara)?

Pentru mine religia reprezinta o "chestie" cu care lumea a fost mereu manipulata, un motiv de cearta pentru toti cei care au gandiri diferite in ceea ce priveste acest subiect, si nu in ultimul rand, reprezinta si preotii care intotdeauna au fost super bogati, au avut terenuri si alte proprietati foarte mari etc. Si after all, de ce s-a despartit Biserica Ortodoxa de cea Catolica? As far as I'm concerned, pentru bani 106
Ps. ca tot ai pomenit de materie scoalara.. mi se pare o prostie ca se baga religia. Asta ar trebui sa fie ceva personal, in care tu crezi, nu ceva care iti este predat la scoala si practic bagat pe gat.

Ce semnifica pentru tine.. viata? (my bad daca a mai fost deja)
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.

Viata, pentru mine semnifica un joc, un joc in care ce mai multi intra doar ca sa iasa. In momentul asta "jocul" asta imi joaca feste, am ajuns la un nivel de care nu pot sa trec. Eu vreau sa se termine mai repede pentru mine, m-am saturat de "el".

Next: ce semnifica pentru tine ..prietenia?
[Imagine: YWk6O.jpg]

Ceva ce n-am experimentat pana acum in adevaratul sens al cuvantului. Nu am reusit sa am incredere deplina in cineva. Poate ca vreau eu prea multe si nici eu nu ofer indeajuns... Am o prietena, ami exact colega de camin, dar uneori face ca viata sa fie greu de trait alaturi de ea. Uneori e doar durere. Mai astept.
Ce semnifica pentru tine... suferinta?
[Imagine: monte2.png] [Imagine: tek4e3712f797cb23262583.png][Imagine: 1385114.png]

Prin suferinta simt ca traiesc, adica dupa parerea mea, daca un om nu sufera si este in permanenta fericit nu simte viata asa cum trebuie, nu putem fi veseli tot timpul, mai trebuie si d-astea. Este buna intr-un fel chiar daca probabil nu ne dam seama desi noi o percepem ca pe un sentiment neplacut de care nu am vrea sa ne lovim niciodata. Poate ca daca nu am suferi deloc, absolut deloc nu am mai face diferenta dintre fericire si suparare iar viata ar fi monotona.

Ce semnifica pentru tine muzica?
[Imagine: Untitled-3-6.png]

Greu de spus. Daca spun ca inseamna viata, folosesc un cliseu. Muzica imi acompaniaza fiecare moment din viata, fiecare lucru pe care il fac, il fac pe muzica. Imi place sa imi aduc aminte de anumite momente prin anumite melodii. Muzica e mereu prezenta in viata mea, e martorul suprem.

Ce semnifica pentru tine libertatea?
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine





Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)