Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce se intampla cu Romania?

#1
Mda, numele topicului spune multe . .. cred -.-
Dupa cum vedeti, minunata si preafrumoasa noastra tara se cam duce de rapa. Criza incepe sa ne manance, iar domnul Traian Base aka cica presedintele nostru nu prea face multe in privinta asta.
Ati vazut [cred] si pe la televizor cu domnul Traian se comporta cu oamenii care se plang ca nu au bani si asa mai departe.
Credeti ca Traian Basescu merita sa ramana presedinte?
Credeti ca vom putea iesi din criza, sau se va alege praful de micuta noastra tara?
Mda.. eu nu mi`am zis parerea inca, dar nu am inspiratie, so, revin :]]

#2
(29-07-2010, 10:30 PM)Zăpă A scris: Credeti ca vom putea iesi din criza, sau se va alege praful de micuta noastra tara?
De tara noastra s-a ales de mult praful, e deja cenusa. Nu e din cauza crizei economice, e din cauza atitudinii de "lasa-ma ca sa te las" a tuturor romanilor. Niciodata nu am vrut sa facem nimic, ne meritam soarta.
(29-07-2010, 10:30 PM)Zăpă A scris: Credeti ca Traian Basescu merita sa ramana presedinte?

E incompetent , dar, normal ca merita, doar noi l-am ales hă-hă-hă *insert Basescu's laugh here*

(29-07-2010, 10:30 PM)Zăpă A scris: Ce se intampla cu Romania?
Nu se intampla nimic cu Romania, tocmai asta-i problema.
Do not speak unless you can improve the silence.

#3
Ce se intampla cu Romania? Nimic, ce sa se intample? Tocmai asta e! In timp ce unele tari progreseaza spre mai mult, noi regresam tot inainte. Nu au bani! I-a scuteste-ma cu asta! Ar putea traii Elena Udrea, o zi, cu salariul nostru pe o luna? Nu, normal! Omu' munceste cat poate, dar daca vine apoi acasa, cu o fata de-aia, lunga, si spune ca iar i-au taiat aia din salariu, sau ca nu i l-au bagat, inca? Ce sa-i faci romanului? Muncim si noi cat putem, dar daca statul nu se gandeste decat la el? Si, mai lasati-ma cu Dan Diaconescu, al vostru! Tipa batranele pe strada: Oho, sa fie ala de la OTV presedinte, ca e destept! Da, destept... Destept ca noaptea!
In fine, va mai las si pe voi, ca mie mi-a zburat inspiratia. pupicpupic
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#4
Citat:Credeti ca Traian Basescu merita sa ramana presedinte?
Nu poti sa-l votezi azi si maine sa zici "nu, ba, stai asa ca nu-mi mai place!". A fost ales, trebuie suportat.
In plus (bine, NU-I CAZUL LUI BASESCU), un presedinte singur nu poate aduce imbunatatiri ca e democratie si nu poate zice "de maine Udrea traieste cu 300 lei pe luna".

Citat:Credeti ca vom putea iesi din criza, sau se va alege praful de micuta noastra tara?
Care tara? Romania e un sat (stiu ca a spus cineva asta mai demult, Mircea Badea cred).

Ia uite aici noul imn al rRomaniei http://www.youtube.com/watch?v=VfjePTgHSvU 15

+

[Imagine: Picture-21.jpg]
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#5
(29-07-2010, 10:30 PM)Zăpă A scris: Credeti ca Traian Basescu merita sa ramana presedinte?

Nu, nu merita, cum nu a meritat nici prima data. Problema e ca nu prea avem pe cine sa punem in loc.

(29-07-2010, 10:30 PM)Zăpă A scris: Credeti ca vom putea iesi din criza, sau se va alege praful de micuta noastra tara?

Se va alege praful. De unii. Restul.. se vor imbogati pe seama prostilor care i-au votat 10

(29-07-2010, 10:39 PM)Wunderbar A scris:
(29-07-2010, 10:30 PM)Zăpă A scris: Ce se intampla cu Romania?
Nu se intampla nimic cu Romania, tocmai asta-i problema.

Se intampla, dar numai ce nu trebuie. Sunt atat de adanc bagati in manareli, invarteli, vrajeli si scheme incat nu mai au ce face. Chiar daca si-ar dori sa ia niste masuri reale de combatere a crizei, le-ar lua cei cu care sunt mana in mana gatul.

(30-07-2010, 11:50 AM)~ neko still A scris: Ce se intampla cu Romania? Nimic, ce sa se intample? Tocmai, asta e! In timp ce unele tari progreseaza spre mai mult, noi regresam tot inainte. Nu au bani! I-a, scuteste-ma cu asta! Ar putea traii Elena Udrea, o zi, cu salariul nostru pe o luna? Nu, normal! Omu' munceste cat poate, dar daca vine apoi acasa, cu o fata de-aia, lunga, si spune ca iar i-au taiat aia din salariu, sau ca nu i l-a bagat, inca? Ce sa-i faci romanului? Muncim si noi cat putem, dar daca statul nu se gandeste decat la el? Si, mai lasati-ma cu Dan Diacovescu, al vostru! Tipa batranele pe strada: Oho, sa fie ala de la OTV presedinte, ca e destept! Da, destept... Destept ca noaptea!

Din nefericire, omu' nu munceste cat poate. Omu' munceste cat mai putin posibil, preferand sa stea degeaba si sa astepte sa fie platit. Foarte putini oameni muncesc asa cum trebuie, si isi fac datoria intr-un mod onest. Marea majoritate se gandeste numai la ce mai poate sa ciupeasca si sa fure.

Statul nu se gandeste doar la el, se gandeste si la ceilalti, insa foarte putin si nu asa cum trebuie. Statul e acolo sa fie in slujba cetatenilor si aici e vina locuitorilor. Nimanui nu ii este frica de romani, de-aia si fac boacane peste boacane, ca prostii uita repede si nu le cer socoteala.


(30-07-2010, 12:45 PM)YKashim A scris:
Citat:Credeti ca Traian Basescu merita sa ramana presedinte?
Nu poti sa-l votezi azi si maine sa zici "nu, ba, stai asa ca nu-mi mai place!". A fost ales, trebuie suportat.
In plus (bine, NU-I CAZUL LUI BASESCU), un presedinte singur nu poate aduce imbunatatiri ca e democratie si nu poate zice "de maine Udrea traieste cu 300 lei pe luna".

Ba da, poti. Cum adica, a fost ales, trebuie suportat? Asta e gandire de oaie, fara suparare. Cand vorbim de un presedinte, alegerea se face pe baza unui plan. Omul vine, isi prezinta agenda de lucru, spune ce vrea sa faca din tara asta, cu cine vrea sa faca si cum vrea sa faca, iar oamenii il aleg pe cel care inspira cea mai multa incredere sau le permite cel mai bun plan.
Basescu asta n-a fost ales pe ochi-frumosi. A facut unele promisiuni. Le-a respectat? Nu. Pleaca acasa atunci, nu ai ce cauta la guvernare daca nu poti face ce ti-ai propus.
In plus, un presedinte singur poate aduce "imbunatiri". Dar nu asta e problema noastra. Problema e ca Basescu nu numai ca nu aduce "imbunatatiri", dar nu face decat sa bage bete in roate si sa semene vrajba intre oameni. E un mincinos si-un manipulator cum rar vezi.
Cine l-a pus pe Boc premier? Cine s-a opus anul trecut alegerii unui premier, punandu-l la vrajeala pe Croitoru, ca asa a vrut muschii lui?

(30-07-2010, 12:45 PM)YKashim A scris:
Citat:Credeti ca vom putea iesi din criza, sau se va alege praful de micuta noastra tara?
Care tara? Romania e un sat (stiu ca a spus cineva asta mai demult, Mircea Badea cred).

Romania nu e un sat, are un potential enorm. ENORM.
Cu o populatie responsabila si o conducere pe masura am putea fi una dintre marile puteri europene. Avem cu ce.
Iar Mircea Badea e un cocalar retardat, nu m-ar fi mirat sa spuna asa ceva.

Cred ca cea mai mare problema e ca mult prea multa lume isi da cu parerea in necunostinta de cauza, bazandu-se doar ce aude de la un post tv, vecini, cunoscuti sau ce citeste prin ziare, si asta e trist pentru ca foarte putine informtii de acest gen provin de la oameni competenti.
Uite, sa facem un mic experiment. Sunteti 4 care ati postat aici.
Puteti sa imi spuneti si mie pe ce v-ati bazat spusele? Chiar sunt curios si nu sunt decat trei intrebari micute.

Ce cunostinte aveti despre situatia actuala din Romania?
De la cine ati aflat aceste lucruri
Ce ati facut cu informatiile primite? Cum le-ati analizat?

Luati-o ca pe un simplu test, pentru ca asta si este.

#6
Oke, sa raspund la intrebarile tale, Flaw.

Citat:Ce cunostinte aveti despre situatia actuala din Romania?
Cunostinte ... La cei 14 ani ai mei am putut vedea ca tara asta ii una de tot rasul, si asta nu din cauza ca nu avem resurse sau alte d`astea, ci din cauza oamenilor. Suntem un soi de oameni mincinosi, hoti, care aruncam cu gura in stanga si-n dreapta. Romania, candva o tara buna, adica vreau sa zic ca atunci cand Ceausescu era la putere aveam o tara bogata, cunoscuta, poate o mica putere a Europei, dar acum.. Romania a ajuns un nimic, suntem la limita. Cei de la putere au furat si au furat pana cand au vazut ca nu mai au ce si acum nu stiu ce sa mai faca. S-a ales praful de Romania, nu mai este ce a fost odata.

Citat:De la cine ati aflat aceste lucruri?
Sincer, m`as face de ras daca as zice ca stiu asta numai de la tv sau ziare si asa mai departe. Mi`am dat seama de la oameni, sunt in prag de disperare, nu mai au bani, deabia traiesc dupa o zi pe alta. Sincer, si la mine in familie exista mici lipsuri financiare, dar am noroc ca ai mei nu`s bugetari. Cat despre toate aceste lucruri, mm... totul se vede foarte simplu. Oamenii au inceput sa realizeze ca nu mai au bani de "aruncat" pe ici pe colo, au inceput sa realizeze cam ce sa intampla cu Romania, de aici mi`am dat seama de aceste lucruri.

Citat:Ce ati facut cu informatiile primite? Cum le-ati analizat?
Sincer, chiar am analizat toate lucrurile astea si am incercat sa gandesc logic [habar nu am daca mi`a iesit .___.]
Cum le`am analizat? Simplu: "Cei de sus" au furat si au furat, au trait bine si asa mai departe, pana cand au vazut ca nu mai au de unde fura, iar acum, cand tara a ramas fara bani, nu stiu ce sa mai faca. Sunt pierduti, le este frica de ce o sa se intample. Si toate astea din cauza ca nu am stiut niciodata sa ne multumim cu ce avem, mereu am vrut mult mai mult. Asa suntem noi. 4

Scuzati greselile de tastare si raspunsurile date, nu stiu daca ati inteles ceva T.T'

#7
Mda, faza e că voi aţi pus doar problema politică a ţării, dar v-aţi gândit măcar o clipă când aţi spus "Viitorul se duce de râpă", şi la generaţia noastră?
Hai, să fim realişti. Cum e generaţia noastră?
Ah, a aceea care scrie "k" în loc de "că" sau "ok", şi toate acestea. Sunt cei care citesc cărţi de basme în loc de o carte ca lumea, care ascultă muzică, de preferat manele pe stradă, că deh, de ce să-şi pună căştile? Trebuie să audă toată lumea ce ascultă ei.
Şi în general, consider că noi suntem viitorul tării, şi decât cu un viitor ca noi, mai bine ne înghite gaură neagră.

#8
Citat:Cand vorbim de un presedinte, alegerea se face pe baza unui plan.
Pai tocmai asta e. Marea majoritate voteaza la noi pe x pentru ca ii plac lui glumele lui x. Si cand x nu mai face glume e naspa si il vrea pe y. Asta e gandire de oaie. Sau scoate primarul toate babele din sat "ba il votati pe x".
EDIT: cei care s-au prins deja ca x = y = z nu se mai duc la vot, si asta se vede. Ramane primarul de la sat, aia care merg la vot ca sa nu stea ziua aia cu soacra si aia batuti in cap care se duc la vot ca "sa socializeze". Da, e si din astia...

Citat:Iar Mircea Badea e un cocalar retardat, nu m-ar fi mirat sa spuna asa ceva.
Nici eu nu-l consider mai mult, dar Romania la organizarea actuala, la conducerea actuala e un sat. Orice sat poate deveni mai mult.

Citat:Ce cunostinte aveti despre situatia actuala din Romania?
In general bloguri (in special zoso), putin TV ce mai aud din greseala.

Citat:Ce ati facut cu informatiile primite? Cum le-ati analizat?
Eu aici nu stiu cum sa raspund 21 O informatia a completat-o pe alta si etc. N-am analizat, mi-am facut o parere pe parcurs.

@Anto: generatia romaniai cam tampeste. Aia care nu tampesc probabil o sa plece. Putinii care nu tampesc si o sa ramana spera ca pot face ceva. Sau se descurca bine si nu au chef sa o ia de la capat in alta parte.

Problema e oarecum de mentalitate: majoritatea profita cat poate de unde poate. De la cei mici, la cei mari. Majoritatea lucrurilor se fac sa fie facute, nu sa fie de durata si tot asa.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#9
O să încep prin a spune că aţi transformat acest topic în ceva depravat. Vă certaţi singuri în propriile afiramaţii.

1. Credeţi că Traian Băsescu merită să rămână preşedinte ?

Explicaţi`mi , dragii mei , de ce este vina lui ? De ce nu este vina guvernului ( ok, nu trebuia să îl pună pe Boc prim - ministru ) sau chiar vina oamenilor ? Explicaţi`mi ce a făcut el greşit ca să nu merite să mai fie unde e ? A făcut greşeli ( el a anunţat măsurile cică anti - criză - o chestie ce nu era de datoria lui să anunţe - and stuff ) , dar a greşi e omeneşte . Părerea mea , pur şi personală , este că merită să rămână . Îl muşcaţi toţi de fund ( scuzaţi limbajul , dar mă stresaţi ) . Şi ca să nu spuneţi că este o chestie indusă de părinţi , o să vă spun doar atât : părinţii mei nu se mai duc la vot de ani de zile .

2. Credeţi că vom putea ieşi din criză , sau se va alege praful de micuţa noastră ţară ?

Vom ieşi. Când ? Nu ştiu. Peste maxim cinci ani presupun. Am încredere în ţara noastră. Chiar am. Nu neapărat în conducere. Ci în oameni. Chiar dacă oamenii au adus ţara în stara asta. : ] Au urlat toţi că vor pensii şi salarii ' nesimţite '. Le`au primit. Şi acum ? De unde bani ? Românii au uitat să gândească.

Noapte bună. : ]
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#10
Citat:O să încep prin a spune că aţi transformat acest topic în ceva depravat. Vă certaţi singuri în propriile afiramaţii.
Hai demonstreaza-mi!

Tu chiar nu intelegei dedesupturile? Crezi ca el e ala bun pus acolo si ei toti e rai nu?
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Romania sub Ceausescu Syryus 7 4.854 13-10-2013, 11:24 PM
Ultimul răspuns: kannaary
  Romania republica Andrei. 6 4.316 10-01-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)