Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce schimbari ati aduce voi FF-ului?

#11
sunt de parere ca e perfect asa acum e ^^ desi sunt mult prea multe ficuri . stau ani buni ca sa gasesc un fic . ar fi bine daca cele inactive sau blocate ar fi sterse
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#12
(16-11-2010, 11:32 PM)Michiyo-chan A scris: sunt de parere ca e perfect asa acum e ^^ desi sunt mult prea multe ficuri . stau ani buni ca sa gasesc un fic . ar fi bine daca cele inactive sau blocate ar fi sterse

Si profa de negocieri care zicea ca "niciodata in negociere nu se spune nu" s-ar supara pe mine pentru acest mare NU care ti-l spun acuma -_- Nu sterg ficuri, ficurile vechi si inactive sunt inchise dupa 2 luni fara capitol nou. Sa sterg ficul cuiva ar fi chiar o bataie de joc, omul sta sa scrie si vin eu cu motu`n frunte sa ii sterg ficul. That ain`t gonna happen.
Ficurile se vor inchide, se vor duce pe pagini in urma, dar NU vor fi sterse

#13
As avea si eu o sugestie.Stiti ca este toata aceasta cofuzie cu ficurile,pentru ca userii nu mai gasesc ce doresc.Parerea mea este ca ar trebui si de fapt ar fi recomandabil ca userii sa adauge la titlu in paranteze informatii suplimentare despre ficul lor.Ca de exemplu pentru titlul x care este yaoi si contine limbaj obscen si este recomandat persoanelor de la o anumita varsta sa se scire:
x(yaoi +18 ,limbaj obscen)
si exemple mai pot fi date la nesfarsit
y(yuri +16 ,violence)
z(+18)
Bineinteles ca nu va fi nevoie la toate de astfel de adaugiri.Adica daca poavestea nu contine elemente din acestea mai exagerate sa le spunem nu este nevoie de adaugiri nu?Asa ar fi mai usor pentru toti userii sa gaseasca ceea ce doresc si pentru moderatori pentru ca veti fi mai usurati de aceste probleme plus ca vor face userii treaba aceasta.Nici nu este un lucru greu dar ajuta mult.
Acum sincer aceste sfaturi le-am dat pentru original pentru ca pe aici voi fregventa eu insa se poate utiliza si la povestirile cu peronaje din anime.Adica mai exact ar putea scrie in paranteza animeul de la care fac acel Dj.Ar fi mai usor pentru toti cititorii.
[Imagine: Death_Note___L_signature_by_ruzarko.png]
In frunzele palite de vreme care cad, am citit pudoarea mortii.
DRAWINGS

#14
Exista deja o zona sub titlu in care autorii pot pune aceste specificatii. ^^
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

#15
Dap.Asta am observat si eu abia acum.Insa ar fi ceva daca ar fi o regula sa puna acele specififcari pentru ca majoritatea pun cu totul altceva.
[Imagine: Death_Note___L_signature_by_ruzarko.png]
In frunzele palite de vreme care cad, am citit pudoarea mortii.
DRAWINGS

#16
De mult timp doream să comentez aici, dar n-am prea avut când să scriu.
O regulă mă cam deranjează de ceva timp. Și anume, cea de la original făcută ce Jasmine în care este vorba că regula de 40 de rânduri de la anime nu este și acolo. Ca să nu mă chinui, iată regula :
Citat:REGULA DE 40 DE RANDURI NU SE APLICA IN SECTIUNEA ORIGINAL


Avertizare:
Toti cei care mai comenteaza la vreun fic ca nu au 40 de randuri au warn. M-am saturat sa tot bagati placa cu regulile la fiecare comentariu. Pentru asta exista moderatorii.

După mine, ar trebui să fie interzis ca un capitol să fie mai scurt de 40 de rânduri fiindcă ficurile sunt ca niște cărți și în nici o carte nu vei găsi capitole mai scurte de 40 de rânduri, vă garantez. Ce ar fi mai scurt de atât nu s-ar considera capitol într-o poveste, poate doar la one - shots. De asemenea, nu înțeleg de ce să primești warn dacă ai sesizat că userul respectiv nu respectă regulile. Mi se pare nedrept. După mine, moderatorii ar trebui să se simtă oarecum ajutați de cei care fac referire la unele reguli, nu să se bășice și să bage placa cu „din acest motiv există moderatorii”. E o... chestie care e făcută de oamenii ce vor putere și consideră că nu dorest ajutor, chiar dacă au nevoie.
De asemenea, nimeni nu s-a mai ocupat delocșor de index. Astăzi, de curiozitate, am vrut să caut un fic și m-am dus la index ca să-l găsesc mai repede, dar nu era. Someone should update it. Trebuie să-i faceți ceva căci din atâția moderatori câți sunt unii sunt inactivi de ceva timp, iar alții nu se prea ocupă.
Cam atât.
Au revoir.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#17
@Metal: Relax..
Cred ca regula de 40 de randuri nu ar fi chiar necesara, pentru ca aici nu scriem neaparat pentru a ajunge scriitori. O facem pentru ca vrem sa creeam si sa ne distram in acelasi timp. Si chiar sa si invatam lb. romana.

In legatura cu mozii. Ar trebui sa le faca placere ca exista oameni care ajuta, dar mai nou, cei care ajuta" nu chiar toti", vor doar sa ajunga moderatori si nu le pasa sa ajute oamenii. Cei de acum, nu cred ca sunt asa, pentru ca pe majoritatea i-am vazut activi. In fine metal, ei discuta acolo si sigur stiu de mozii care nu sunt every time activi. Dar faza esste ca poate au o problema or etc, si nu au cum sa intre, nu te-ai gandit? :-?

Eu nu am nici o idee, mie imi place asa cum este. is the best. nu vreau nimic mai mult.faceti o treaba buna ,si daca o sa fie idei noi, sigur o sa fie , f bune.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#18
@Metal si 2011,
Momentan la ff sunt doar 2 moderatori, Denny si Jasmine, restul si-au dat demisia. Eu una nu m-am mai ocupat de FF de foarte foarte mult timp ~ juma de an daca nu mai bine.
Regula de 40 de randuri eu am pus-o prima data, apoi, anumite persoane au zis ca ei nu pot scrie 40 de randuri si am zis sa o scot, acuma, daca jasmine a pus-o iar sau nu, nu stiu.
Legat de indexuri, stiu, ar trebui sa fie aduse la zi, dar, presupun ca tot eu voi face si asta, ma ocup acuma de el.
Legat de moderatori si de placa cu regulile la fiecare comentariu. Eu am interzis sa se mai bage userii. De ce? Au venit de pe alte forumuri, au citit regulile de la Anime Fics, s-au apucat sa le zica la original, apoi au sarit in capul mozilor ca vai doamne sunt prosti ca nu stiu propriile reguli pe sectiune. Altii, mai vrednici din fire, au citit regulile bune, au explicat, dupa 2 luni au venit sa ceara ca ei merita mod la FanFiction pe motiv ca ei prezinta regulile la useri. Exista topicul acele de Cum va prezentati? unde fiecare isi posteaza o descriere, de-asta si este facut topicul, in caz ca un user are nelamuriri sa intrebe acolo, sau la oricare alt topic de la FanFiction General, sau sa-mi dea un pm.
Acum cateva zile am primit un astfel de pm, fata ma intrebat, i-am explicat frumos si acuma a priceput. Nu ma mai ocup de FanFiction, dar asta nu inseamna ca nu stiu ce se petrece aici. Nu caut scuze, Denny are teste, e clasa a 9-a, nu e foarte usor, Jasmine are si ea teste, e clasa a 11-a, eu sunt in sesiune incepand de azi, FanFiction-ul va trebui sa mearga pe propriile lui picioare cateva saptamani, nu ne putem ocupa de el zilnic. Da, eu in sesiune voi putea face asta, am 2 examene pe saptamana, dar nu mereu. Va rog doar sa intelegeti acest lucru. Vreti sa ma ocup iar de FanFiction? ok, nici o problema, dar apoi nu mai sariti in sus ca vai iar se baga Aly si strica tot.

@Eby,
La Anime Fics sunt categorii special create pentru acest lucru. La original, cand ma ocupam de FanFiction, situ ca editam si adaugam in titlu [+16 / +18 ][yaoi / yuri / etc], ficurile care au exact cum am pus mai sus, sunt cele la care am adaugat eu. O sa incerc sa ma ocup de acest lucru si de acum incolo.

#19
@Metal,
nu stiu la care index te-ai uitat si nu l-ai vazut updated, trebuia sa schimb culorile si sa postez de la litera D incolo insa ficurile sunt bune -.- si sunt puse si in ordine buna.
Acuma nu mai pot lucra la ele, o sa incerc mai incolo.

#20
Nu stiu ce sa zic, sectiunea de fanfiction este ok, insa cum a spus si Eby, unele lucruri ar putea fi adaugate ( pe langa avertizarile de vigoare gen yuri/yaoi, [+18] s.a.m.d. ) userii/scriitorii ar putea posta genul ficului, eg:drama, horror, comedie etc. si cuplul -daca este deja hotarat-(in cazul ficurilor dupa anumite animeuri, manga), sunt momente in care vrei sa citesti ceva anume si nu ar mai trebui sa cauti si sa cauti ore intregi. Dupa parerea mea ar usura mult asta...cred...^^'
PS: Where have you found the "Do not kick the user" images? They're SO funny!
I don't give a damn
What you think, I'm doing this for me, so f**k the world
Feed it beans, it's gassed up, if a thing's stopping me
I'mma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearing down your balcony



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O vara plina de iubire si schimbari *|Dea|* 4 2.756 05-04-2012, 07:17 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Secretul nemuriri, dar si al sharingan-ului ellamanu 3 9.918 03-01-2010, 04:14 PM
Ultimul răspuns: *Saiko*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)