Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce schimbari ati aduce voi FF-ului?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3
Salut : D
Probabil ca majoritatea nici nu ma mai stiti desi sunt moderator pe aici de mai mult de un an.
Am decis sa facem acest topic pentru ca Fanfiction-ul a suferit foarte multe schimbari inca din 2007, de cand s-a lansat site-ul.Si de ce?Pentru ca am vrut sa va facem pe plac chiar daca acum majoritatea veti zice ca am facut-o doar pentru ca suntem ale dracului.
Ei bine, scopul acestui topic este sa ne spuneti ce vreti sa vedeti la aceasta sectiune.Ce reguli ati vrea sa fie modificate[pentru ca niciuna nu va cadea de tot], ce subcategorii sa apara/dispara, iar noi cele patru moderatoare ne vom consulta si vom alege ce sa facem.
Nu vrem injurii asa ca keep it low, ok?
buna
am si eu o intrebare... cine s-a plans de ff? din punctul meu de vedere este minunat asa cum e. ati modificat si asa pentru cei ce nu vor critica, pentru cei ce fac spam si altele. eu zic ca e suficient de plin si asa. asta este din punctul meu de vedere, dar daca ati primit reclamatii, asta este altceva, dar eu va sfatuiesc sa nu va mai chinuiti, sunt sigura cei care sunt de mai mult tim aici, s-au obisnuit cu ff-ul asa cum este. si eu sunt de o luna si imi place asa, si mai mult de atat cu totii ne-am obisnuit cu el asa.
este alegerea voastra.... eu asta am avut de spus.... si in privinta regulilor, sunt bune asa cum sunt, cei care au probleme cu spamul vor zice un numar mai putin de randuri, sau cei cu ficurile, ma refer la cei care fac capitolele scurte... vor zice mai putin de 40 de randuri. eu nu ma plang de nici una din reguli, m-am invatat cu ele si le respect. nici acum nu credeam ca voi face mai mult de 3 randuri si totusi am mai mult.
bye bye si vedeti voi ce faceti oricum eu va voi sustine bye:*:*:*
Sinceră să fiu, mă bucur că am observat topicul ăsta, pentru că in ultima vreme imi ia secole să găsesc o categorie de fic.
Ar trebui facute secţiuni ca mai înainte, adică : Anime Fiction, Yaoi, Original Fiction şi One Shots. Ca să nu mai găsesc yaoi lângă mai ştiu eu ce fic şi dintr-astea.
Nu vreau să fiu înţeleasă greşit, nu vă critic, numai că mi se pare dezordine. Ştiu că mai anul trecut era altfel organizat şi-mi era mult mai uşor să navighez. Acum, sincer, mi-e groază.
Şi mă gândeam la un folder destinat ficurilor complete.

În fine, e alegerea voastră, eu numai îmi spuneam părerea.
De acord cu chrissta, ar fi bine o sectiune numai cu Ficuri Yaoi/Yuri, ar fi mai usor de gasit si cred ca le-ar conveni si celora ce nu le plce acest gen
Alceva, dupa mine, nu cred ca mai trebuie adaugat, FF e destul de bine organizat, nu cred ca e ceva de care sa te plangi ^^

[sper ca nu am facut spam >.<"]

Aly

O sa vobesc cu colegele si vedem daca facem alta categorii, partea proasta e ca nu pot fi decat 4, Anime Fics, One-shots, Yaoi/Yuri si Original si ramane Older in pom, dar vedem noi cum facem

Multumesc de idei ^^

@chrissta, anul trecut, in mai, eu am plecat de la ff si era debandada totala, erau Naruto, Yaoi/Yuri si Older, si crede-ma, la sfarsitul lu` mai mi-am pus mainile in cap cand am vazut ce era aici ^^ si nu la acea optiune nu mai revenim
Ok, cred ca-ti inteleg ideea. Sper sa se faca ceva, pentru ca eu citesc mult yaoi si nu prea gasesc, dar mi-e si cam lene sa caut, ce-i drept. Asa ca citesc ce mai am salvat prin pc sau din alte surse. Dar stiu ca erau multe ficuri yaoi p'acia, de la Teru si nu mai stiu cine.
Nu-nteleg faza cu older, pt ca nu cred ca daca nu postezi tipu de 3 luni n-o sa mai postezi nimic. In fine, sper sa se rezolve ceva.
Si merci!
Pai,o schimbare ar fi : Sa nu mai scrie Fan Fiction pe pagina de index pentru ca in folder se afla si cele originale ,mai degraba ar fi [Cercul Literar,Coltul Scriitorilor,etc.].Asta am vrut sa spun:))

Aly

Nu m-am gandit sa schimb denumriea, in special pentru ca pe fiecare forum anime este pus Cercul Literar sau Coltul scriitorilor si am zis sa fim diferiti si de-asta a ramas FanFiction pentru ca Fiction include si original, caci este fictiune, iar fan include si anime/manga/trupe/etc si de-asta am lasat asa si nu vreau sa schimb numele, vreau sa ramana fanfiction, desi, sa ma consult si cu colegele si vom decide care va ramane numele
O idee poate stupidă, poate inutilă, poate cretină sau bună.
Propun să se redenumească.
Citat:Fan fiction (alternately referred to as fanfiction, fanfic, FF, or fic) is a broadly-defined term for fan labor regarding stories about characters or settings written by fans of the original work, rather than by the original creator.
"Fanfiction" presupune lucrări bazate pe cele care există deja (oroginale). Fanii le continuă/modifică/distrug complet. Ori voi aveţi şi categoria "Originale", ceea ce nu prea are ce căuta la fanfiction.
Sper că aţi prins ideea.
Oricum, nu ne omoară. Doar o simplă observație.

Edit: Shet. Acum mi-am dat seama că s-a mai propus asta. Eh.

Aly

Multumesc de idee, dar nu cred ca va fi pusa in functiune, in special nu pot muta/redenumi fara acordul adminilor, si problema e tocmai acest lucru, insa daca am muta Original, de la ff, ar insemna sa ii facem secitune aparte numai de ff si nu va vrea nimeni asta, si... sunt doar cateva luni de cand terminai fful in varianta de acum, sa ma apuc acuma sa le mut iar si nu situ ce cred ca voi da in nebuneala.

[edit] am editat descrierea de la fanfiction pentru a se stipula ca si lucrairle originale se posteaza tot aici.
Pagini: 1 2 3