Răspunsuri: 303 
	Subiecte: 19 
	Data înregistrării: Oct 2010

Reputație: 
 1.160
Zupi: 8.775 z

Momentan ascult 

Brokencyde - Booty Call 

Ascult de ceva timp Brokencyde. Melodia asta`mi place la nebunie, nu ştiu de ce. Îmi place refrenul, mai ales când zice Drop those panties to the floor!. Ce`mi mai place la ea? Îmi mai place cum începe şi mi se pare mai liniştită decât Schitzo [ mult mai liniştită şi habar n`am dacă am scris corect :]] ]

Răspunsuri: 821 
	Subiecte: 50 
	Data înregistrării: Nov 2010

Reputație: 
 301
Zupi: 22.244 z

Acum ascuult Sixx am - Life is beautiful 

Am dat de ea mai demult, dar nu am prea 'băgat-o în seamă'. Nu ştiu ce îmi place la ea, dar are ceva special care mă face să o ascult iar şi iar şi iar. Poate e instrumentalul, care mă atrage de obicei la o melodie. Poate e lirica, care e genială, sau cel puţin asta e părerea mea. Şi vocalul e destul de bun, se potriveşte cu melodia. Sau poate sunt toate, nobody knows. Anw, ce e sigur e că o să mai rămână ceva timp în playlist'ul meu până să mă plictisesc de ea. 

Xoxo, Ang.:bye:

Răspunsuri: 140 
	Subiecte: 12 
	Data înregistrării: Feb 2011

Reputație: 
 16
Zupi: 2.127 z

Acuum ascult One Republic - All the right moves  

Pff. Melodia asta mă inspiră într-un mod ciudat, dar plăcut. Sună ciudat, i know. Am gasit-o în playlist, chiar dacă am ascutat-o şi la televizor de câteva ori, dar nu i-am dat prea mare importanţă. În sine, are versuri frumoase şi linia melodică sună bine. My opinion. Iar vocea solistului - şi solistul, în parte - îi bună. Chiar îmi place <3 .  

:]

The stolen kisses are always the sweetest   
Thx, MimiÅŸor <3 
True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.  

Răspunsuri: 767 
	Subiecte: 32 
	Data înregistrării: May 2010

Reputație: 
 154
Zupi: 10.398 z

Iced Earth - Blessed are you 

Fuckinubersong!!oneone Nu am cuvinte să descriu superbitatea melodiei ăsteia, are nişte versuri aşa genius, some awesum vocals and an thrilling instrumental. [ xoxo mwah mwah ] 
Lăsând gluma la o parte, melodia-i bună, vocea lui Barlow sună bine & co., restul a fost doar ca să umplu 3 rânduri.

![[Imagine: p4KKzIN.png]](http://i.imgur.com/p4KKzIN.png) 
You could be the best of me when I'm the worst for you.
 golden tragedy 

Răspunsuri: 821 
	Subiecte: 50 
	Data înregistrării: Nov 2010

Reputație: 
 301
Zupi: 22.244 z

A cum ascult Linkin Park - Crawling. 

Ascult Linkin Park doar de un an şi ceva, dar parcă aş asculta din totdeauna. Îmi plac aproape toate melodiile, cred că mă pot numi fan, nu? .___. 
La Crawling îmi plac versurile, ca şi la celelalte melodii ale lor, versurile sunt geniale. Vicea lui Chester e una dintre cele mai bune voci, my opinion. Şi instrumentalul e fenomenal. Melodia asta se poziţionează detaşat în topul melodiilor mele favorite. x3 

Xoxo, Ang.:bye:

Răspunsuri: 78 
	Subiecte: 5 
	Data înregistrării: Mar 2011

Reputație: 
 9
Zupi: 1.668 z

Ascult  The Ready Set - Love Like Woe
Ador melodia , mă face să plutesc printre nori , Jordan are o voce drăguţă nu? Dar în special îmi plac versurile şi instrumentalul.

Slipping through the cracks of a dark eternity 
With nothing but my pain and the paralyzing agony 

Răspunsuri: 377 
	Subiecte: 35 
	Data înregistrării: Jun 2010

Reputație: 
 38
Zupi: 8.085 z

Revamp - I lost myself.  

Prima ascultare şi o ador. Ascult albumul de debut al noii trupe ReVamo, înfiinţată de Floor Jansen, după ce trupa After Forever s-a destrămat. Asta e una din melodiile mai touching de pe album şi e absolut superbă. Vocea superbă a lui Floor se armonizează cu pianul iar rezultatul e melodie de care nu mă mai satur.

Tenderest touch leaves the darkest of marks,  
And the kindest of kisses break the hardest of hearts 
~Florence + The Machine 

Răspunsuri: 127 
	Subiecte: 1 
	Data înregistrării: Jul 2010

Reputație: 
 7
Zupi: 1.578 z

Din click in click am dat de omul cuprins de panica: 
Del The Funky Homosapien - Press Rewind
Suna... nu cred ca-mi place.

Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren.That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.That is why you and i love the drugs... now please, pass me a light.

Răspunsuri: 677 
	Subiecte: 7 
	Data înregistrării: Jun 2010

Reputație: 
 121
Zupi: 11.904 z

Aforic feat. Doc - Mare Tam Tam -- nou nouta de pe Fiul Omului. Prima piesa lansata ca promo pentru Fiul Omului nu mi-a placut. Poate din cauza beat-ului. Asta plateste pentru prima    Doc rupe, Aforic rupe, poate daca avea putin mai multa energie era mai bine. Toate-s bune asa.

stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra 

Răspunsuri: 303 
	Subiecte: 19 
	Data înregistrării: Oct 2010

Reputație: 
 1.160
Zupi: 8.775 z

Skillet - Rebirthing  

Skillet maniac, yeah. Ştiu de ceva timp melodia asta şi de ceva timp ascult şi Skillet. Îmi place cum sună ``Rebirthing``. Sună mai bine când cânt şi bruneta aia, nici până  în ziua de azi nu ştiu cum îi cheama - fana de mine. Începutul mi se pare cunoascut, ar nu ştiu de la ce melodie/film.

|