Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce ai face daca... [3]

#31
Încerc să-mi păstrez calmul şi-l întreb de ce se ascunde de Sakura. Şi după aia, "explodez". La ce speriat o să fie, probabil o să fugă cât îl ţin scobitoarele alea de picioare fix în braţele Sakurei. Şi eu mă bucur de baia mea în continuare.

Ce ai face dacă Neji te-ar fugări prin tot satul pentru că i-ai împletit părul cu flori şi că i-ai făcut şuviţe roz?
"Whatever you are, be a good one." (A. Lincoln)

[Imagine: Autumn_by_Vibeviant.gif] [Imagine: Stamp__English1_by_zoro4me3.png] [Imagine: a50c4ce0c22b4f7153a1dde14de77f4a.png]
Mă găsiţi acişilea.

#32
Fug si eu cat pot, poate chiar razand. Deja imi inchipui ce fata ar avea, nu numai aranjat de mine ci si de furie =]]. Oricum la un moment dat are sa ma prinda, dar nu cred ca ar indrazni sa imi faca ceva. L-as convinge sa vada si el partea frumoasa a lucrurilor ^_^ si poate dupa l-as readuce la normal, adica sa-i dau tot ce are jos, dar nu inainte de ai face o poza. Ce? Trebuie sa am si eu amintire ^.^

Ce ai face daca ai afla ca Tsunade e mama ta si ea vrea sa te i-a in Konoha?
[Imagine: h8v.gif]
 

#33
Daca as afla nu m-ar interesa prea mult de Konoha, as vrea mai mult sa ma invete jutsurile medicale si sa devin buna la asta, ca apoi sa ajut ninja in razboi. Nu ma prea pasioneaza asta, dar imi place medicina si cred ca de la Tsunade as avea ce sa invat.
Next: Ce ai face daca Kabuto ar deveni medicul tau de familie?
[Imagine: 35j9hll.png]
"If yaoi were a vodka And I were a duck I'd swim to the bottom And drink my way up.
But yaoi ain't a vodka And I ain't a duck, So give me some yaoi And shut the f**k up."

#34
Deci clar imi place intrebarea =D. Nu cred ca as face mare lucru. Probabil primele dati m-as duce si la un alt medic, sa vad ce intentii are Kabuto. Vrea sa ma omoare sau nu? And then.. cu speranta, nu va face nimic necugetat.

Ce ai face daca Tsunade ti-ar spune ca tu (tu sef/a) impreuna cu inca 2 ninja (like naruto and shino) trebuie sa salvati satul de un clan necunoscut pana acum?
[Imagine: furroxana.png]
~set facut de Aikad<3, multuuuuumesc~

#35
Yeah, I'm tha boss...
Accept. Chiar vreau să ajut şi să contribui la reputaţia satului. E o responsabilitate, dar merită. O să fie cam greu să-l fac pe Naruto să-mi înţeleagă strategiile complicate, dar cred că mă voi descurca. O să fie fuuun.

Ce ai face dacă Konan ar veni la tine şi ţi-ar spune să-i vopseşti părul în roz bombon? 5
"Whatever you are, be a good one." (A. Lincoln)

[Imagine: Autumn_by_Vibeviant.gif] [Imagine: Stamp__English1_by_zoro4me3.png] [Imagine: a50c4ce0c22b4f7153a1dde14de77f4a.png]
Mă găsiţi acişilea.

#36
Incep sa fug dupa ea cu un par urland si injurand de mama focului. Serios, chiar nu vreau sa am parul ca Sakura, daca era un albastru mai inchis, mult inchis :]] ok, poate doar tipam putin, dar nu roz. Doamne, o sa creada oamenii ca-s pitipoanca si asta mutumita lui Konan. Cred ca pana la urma o prind eu, deci cel mai probabil dupa ce ma urlu la ea o pun sa imi readuca culoarea naturala si nu imi pasa cum.

Ce ai face daca ai incepe sa primesti diferite cadouri - gen declaratii de dragoste, flori, bomboane, felicitari - si ai afla ca sunt de la Lee?
[Imagine: h8v.gif]
 

#37
Ce ai face daca ai incepe sa primesti diferite cadouri - gen declaratii de dragoste, flori, bomboane, felicitari - si ai afla ca sunt de la Lee?

Pai mai intai as fi uimita, dupa aceea amuzata, incepand sa rad ca nebuna si, dupa ce mi-as aminti de figura lui, as rade si mai tare, insa nu i-as spune ca stiu ca-s de la el, iar dupa ce ma voi satura de dulciuri si cadouri, ii voi spune ca am aflat si ca imi pare rau, dar el nu este genul meu. As incerca sa nu-l ranesc, nu prea mult, cel putin:))

next: ce ai face daca Kakashi ar veni la tine si ti-ar face o declaratie de dragoste. [ nu prea-l vad facand asta, dar ma rog:)) ]

#38
As ramane cu gura cascata. Ce este asta? m-as intreba eu. Apoi, dupa putin timp de gandire, i-as lua mainile intre ale mele, l-as privi in ochi si i-as zice: Esti a cincea persoana pe care o refuz. Scuza-ma, insa... nu imi doresc un iubit, desi pana acum nimeni nu parul alb nu mi s-a mai declarat. 21

Ce ai face daca Rock Lee ar deveni Sasuke 2 (ca infatisare) si in loc sa o placa pe Sakura sa il placa pe Naruto? Yondaime
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#39
Funny Question 21
Mi-as lua o punga de floricele, un scaun comod si prieteni sa-mi tina companie ca sa o vad pe Sakura murind de nervi si facand crize. Doar frumosul de Sasuke tot frumosul de Sasuke ramane, chiar daca e Lee pe dinauntru 21
Next: Ce ai face daca Shikamaru si Naruto vor neaparat sa-ti arate ceva si incep sa te traga unul de o mana si celalalt de cealalta mana, in directii opuse? (lipsa de inspiratie, sorry)
She's wiskey in a teacup.



#40
La inceput stau si eu sa vad cat au de gand sa continue asa. Banuiesc ca nu se vor opri, la cum e Naruto, cred ca e in stare sa traga asa tare de sa ma rupa -.-" Pana la urma as interveni eu frumos, dupa ce ma tip sa inceteze ca nu-s elastic, as incepe sa le tin o superba predica urland. Logic ca nu ma duc nicaieri cu nici unul, poate le mai dau si o palma, dar cert e ca plec de acolo -.-

Ce ai face daca Sakura s-ar apuca sa-ti ofere sfaturi in moda, ca cica tu, esti demodata si ca trebuie sa porti roz caci iti sta bine?
[Imagine: h8v.gif]
 



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce ai face daca..... white angel 1.580 583.244 28-02-2011, 02:07 PM
Ultimul răspuns: just~ur~average~bch


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)