Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce ai face daca.....

Pai .. " Esti nebun dom'ne ??????? Sunt fata , nu ma compara pe mine cu fat-frumos ! Putin imi pasa ca m-ai visat aseara , de azi inainte o sa ma visezi numai dandu-ti tie un pumn in gura ! *punches him* " .
Next : Ce ai face daca Chouj iti-ar pune mana pe sani ? 21
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

In primul rand m-asi duce la baie, normal ca sa vomit. Si dupa ce termin sa elimin din corp tot ce am ma duc la el, si ma uit cu niste ochi fermecatori. Probabil ca el o sa faca o fata de prost si il invit in casa, dupa ce face un pas ii dau cu usa in nas. Si probabil ca dupa o sa am vise foarte urata cu el. Nici nu vreau sa ma gandesc sa s-ar putea intampla.
Next: Deci: Ce ai face daca Gai ar veni la tine si ar spune ca esti sora/fratele lui, de mult pierdut?

o.O" Cred ca mai intai de toate as ramane putin impietrita, adica mereu am vrut un frate, dar tocmai Guy? 21 No way! Dupa ce mi-as reveni i-as spune :" Nu serios? 21" apoi l-as lua in brate,arzandu-i una buna 44 care l-ar face sa plece de unul singur, si in timp ce ar iesi din camera s-ar trezi zi cu usa peste el 44...

Next: Ce ai face daca te-ar cere Konohamaru in casatorie pe un iaht ?
[Imagine: 4sb4lf.jpg]

"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful." ♥♥

Lol 21 Ar fi cam asa : " Pai . nu cred ca a venit timpul , ambii suntem prea tineri . Si , in plus , mie nu imi plac șatenii . Imi plac brunetii cu ochi negrii sau rosii, si de asta imi place Itachi . Sorry , Konohamaru , nu te poti compara cu el . El este perfect de cute ! Asa ca voi refuza . imi pare rau pentru tine , dar sunt sigura ca exista unele fete carora le place de tine , cum ar fi Moegi . " . Da , eu , cea draguta ce incearca sa nu raneasca sentimentele nimanui XD .
Next : Ce ai face daca al treilea Hokage te-ar cere in casdatorie ? 21
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

-Foarte simplu il refuz cu un Nu frumos.
Ce ai face daca Sasuke ar veni la tine scarpinandu-se si te-ar intreba daca doresti si tu niste pureci, de la el deorece asta este generos si s-a hotarat sa iti fac drept cadou o famile de pureci?
[Imagine: WhyImsuposedtokeepmyheaddown3.png]
[Imagine: 5860362.png][Imagine: 5860357.png]

21 din pacate pentru el nu stia ca eu am pureci , chiar o famlie fericita...buey in pureci mei. si din pakate sar porni un razboi intre clanurile purecilor, si eu as fi de partea purecilor mei si la ataac!

next: ce ai face daca sasuke ar intra in camera ta si ar face striptese in...propriul tau pat!!!....parinti in camera alaturata24
[Imagine: 2e5s776.jpg]
Din focul iubirii adunam taciuni
Ce se nasc din incandescenta ploii de soare...
Unde-a ramas visul tainic de pe maini
Schitat de priviri cu-a lor patima-arzatoare?

[Imagine: k4fa84.jpg]
Noi suntem iluzii a ceea ce este muritor, iar scena este o iluzie a vieţii.
"El nu credea in nimic, cu exceptia viciului insasi si a unui zeu viu care exista pentru singurul scop de a face posibila satisfactia fata de rau."


[Imagine: chibi_2442.gif]
Emyleene, chibi-ul lui fake_fate

M-asi rosi toata si asi deveni panicata stiind ca parintii mei pot intra oricand. Dar presupun ca de spaima o sa fug, ori la ei in camera si o sa ma bag sub plapuma ( nici chiar asa), ori ies repede pe usa inainte sa ma vada cineva. Poate daca plec Sasuke o sa se plictiseasca si pleaca, ori il vede tata si il bate (va dati seama cum ar fi: Tatal tau il vede in camera ta pe un faimos luptator, in patul tau si dezbracat 21 )

Next: Ce ai face daca tatal tau te-ar prinde sarutandu-te cu Gai?

Eu.....never !! Sa moara pizza daca m-as sarurta cu Gai..Si daca totusi, din greseala,poate am alunecat stiu si eu ...as pleca foarte calma si l-as saluta pe tata:bye: Next:Ce-ai face daca L-ai vedea pe Sasuke ca se saruta cu NarutoZuppy02
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

Something like: "Bastard, Hinata loves you!" *Si-l lovsc flip pe Naruto xD* si catre Sasuke:"Ofcourse. Did you fell?"
Next: Ce ai face daaacaaaaa... Ar muri Itachi... Si sa nu-mi spui ca nu ai face nimic. Stiu ca-l iubestid defapt 15 21

Nu stiu. Itachi mi se pare o persoana de care greutatile se prind scai, imi pare rau prin cate a trecut, nu merita toate astea. Moartea lui nu o sa ma distruga, nu tin la el chiar atat de mult, imi place mai mult de fratisu, Sasuke. Prin alte cuvinte asi putea spune ca moartea lui Itachi m-ar intrista, dar nu m-asi omora din cauza asta.
Next: Ce ai face daca Sasuke s-ar intoarce in sat si s-ar casatori cu Sakura? ( perioada in care se vorbeste este cea in care Sasuke tradeaza satul)



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce ai face daca... [3] Rose ^^ 104 45.972 16-05-2013, 11:42 PM
Ultimul răspuns: hero1hero


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)