Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sasori- parere despre personaj

#1
Ce parere aveti despre acest personaj?
Cred ca pot sa incep eu. Mie mi se pare un personaj interesant si original. Cred ca poveseta lui este cam trista, mai ales faptul ca a crescut fara parinti. Aici mi se pare ca seamana cu Orochimaru... defapt, am citit undeva: amandoi au crescut fara parinti si au devenit reci si distanti. Cred ca s-au inteles bine in Akatsuki, odata ce au fost parteneri... sau poate nu... Unii cred ca e nebun, datorita faptului ca s-a "facut papusa", dar eu cred ca daca asta e modul lui de a fi nemuritor, sa il foloseasca. Si eu mi-as dori sa fiu pausa... Dar revin... cujm spuneam Sasori e un personaj interesant si unul dintre personajele mele preferate.

#2
umm, Sasori zici?
ehh este un personaj interesant, dar in papusa aia pare cam sinistru 17
nu prea lam cunoscut bine, adik nu prea am vizionat multe episoade din naruto shippuuden 17
dar este un tip tare, daca nu ar fii Itachi si Sasuke [hai sa zicem si cei doi frati ai mei {gaara and Shikamaru} las alege cu siguranta pe el ca fiind un personaj extrem de tare]

bye bye :bye:
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .


[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

#3
Well....ca sa zic asa ,Sasori este unul dintre personajele mele favorite,dupa Gaara :d
Este dragut si puternic si faptul ca s-a facut o marioneta pe sine nu e un lucru rau,adica l-a facut mai puternic si a devenit anime-ul mai interesant ca sa zic asa:d.
Imi place lupta lui cu Sakura si cu Chyo,am mentionat de lupta asta pentru ca atunci si-a aratat chipul dupa ce a fost distrusa marioneta Hiruko .
Destul de super personajul :d
Ja ne!
[Imagine: tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif]

#4
Sasori... nu cred ca pot spune prea multe despre el pt ca nu apare in multe episoade. In primul rand, arata foarte bine (intr-un fel, mi se pare ca seamana cu Gaara), desi acest lucru se datoreaza faptului ca s-a transformat in marioneta si nu imbatraneste, lucru care mi se pare umpic cam ciudatel. Are o poveste de viata foarte trista, dar nu imi place ca a devenit un raufacator.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#5
il ador:love:...este personajul meu preferat(dintre baieti).Este asa simpatic (plus ca eo mor dupa tipii roscatio//o)....este foarte tare....mai ales imi place ca este calm dar imediat cel provoci se dezlantuie.....chiar daca e papusa are totusi o inima.Si Deidara il considera un maiestu si il aprecieaza:001_tt1:

#6
Sasori no danna? E personajul meu preferat, de departe, din toata seria. Are o copilarie destul de grea, ramane fara parinti de mic si incearca sa ii regaseasca in arta. Arta e pentru el frumusete eterna si tin sa ii dau dreptate.
Mie mi se pare interesant faptul ca si-a schimbat corpul atat de mult. Adica nu am stiut ce sa zic atunci cand si-a dat jos kimono-ul. M-a uimit mai mult decat celelalte personaje din Akatsuki.
Are o privire foarte calma, aproape lenesa. Nu se streseaza cu nimic si uraste sa astepte. Imi place la nebunie parul lui rosu si atitudinea de baiat rau.
Sooo, il pot numi si putin ciudat. Cam asta ar fi. Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#7
Sasori ? Este unul din personajele mele preferate.El a avut o copilarie foarte trista si a crescut fara parinti , fara prieteni ... Nu-l judec si nici nu-l cred nebun fiindca s-a transformat in papusa.Cred ca a facut-o doar ca sa devina ceva fara viata si sa nu mai sufere cum a suferit odata.In lupta cu bunica sa , el stia ca va fi lovit de cele doua sabii care il vor strapunge , si totusi , el s-a lasat ucis . De ce ? El nu era o papusa completa , deci inca mai avea sentimente umane fata lui exprima durerea prin care a trecut , chiar daca nu a vrut sa recunoasca.Ei bine ... pentru mine este tare dragutz.Cam asta este tot.Bye !
[Imagine: ItachiSig.jpg]






#8
Sasori ...roşcăţelul meu...ocupă numărul 1 la băieţi în lista mea . [ Schimbare de planuri xD ] Părerea mea : el e unic ...chiar dacă nu e singurul căruia i`au murit părinţii şi s`a simţit singur ...dar nu ştiu are ceva special ...care mă atrage la el . CHiar daca s`a transformat el însuşi în păpuşă...nu`l condamn la ce viaţa a avut săracu`...şi nu mi se pare deloc ciudat...e chiar ceva ce nu vezi în fiecare zii...De luptat nu l`am văzut luptând doar cu Sakura...aceea luptă...splenindida...cred eu că dacă încă ar mai fi fost uman şi nu din lemn...atunci când a scos păpuşiile cu părinţii lui sigur l`ar fi trezit amintiri amare...profunde...mult mai profunde care cred eu că poate l`ar fi ajutat să treacă de partea binelui ...E 9 e şi frumos rău cu ochii ăia roşii , privirea aia de mă omoară :X şi păru` ăla :X La început mi s`a părut un tip misterios din simplu fapt că folosea păpuşa aia scorpion pentru oamenii care îl văd. Totuşi ...mă bucur pentru el că arta cu păpuşiile i`a devenit un hobby şi i`a mai omorât din crudu` timp...îi mai alunga din tristeţe cât de cât ...Mi se pare că a avut o copilărie destul de grea ...pe lângă Naruto singurul personaj pozitiv cu o copilărie grea , Sasorii se enumeră printre cei negativi cu copilărie grea...totuşi povestea lui despre viaţă e una mai speciălă din simplu fapt că papuşiile l`au ajutat ...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce parere ai despre Sasuke? hikari marina 35 32.986 23-09-2011, 12:49 PM
Ultimul răspuns: Virusel
  Ce parere ai de Itachi Uchiha ? Miranda. 4 4.619 23-08-2011, 12:13 AM
Ultimul răspuns: Alicia
  Ce parere aveti despre NejiTen? Deutzzyka 6 5.072 19-08-2011, 04:03 PM
Ultimul răspuns: Alicia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)