Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere aveti despre cuplul NejiTen???
Imi place
77.78%
14 77.78%
Il urasc
5.56%
1 5.56%
Il ador
16.67%
3 16.67%
Total 18 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Ce parere aveti despre NejiTen?

#1
[/color][/i][/b][b][i][color=#C71585]Buna!!!

Aici voi trebuie sa va spuneti parerea despre cuplul Neji si TenTen....Mdeah parerea mea e ca e destul de mijhto cuplul dar nu prea s-ar putea intampla sa devina un cuplu,nuppz?

Mrg...akuma voi.Zuppy04
[Imagine: 1432x6w.png]

#2
Pai , nu stiu ce sa cred exact despre cei doi . Sa spun adevarul , nu-mi place de niciunul dintre ei , deoarece nu ma impresioneaza cu nimic . Nu pot sa spun ca se afla printre personajele mele preferate , pentru ca eu una nu le gasesc rolul in acest anime . Nu cred ca au facut ceva demn de admirat . ( just my opinion ^^ ) . Cei doi sunt intr-un fel diferiti , dar cred ca acest lucru ii leaga. Cred totusi ca cei doi ar forma un cuplu destul de dragut , deoarece se cam potrivesc . Nu am anumite motive . Recunosc , le sta bine impreuna si sunt dragute fazele in care apar impreuna ^^ .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#3
Acesta este cuplul meu preferat, alaturi de Shikamaru-Temari. 10 La inceput, nu puteam sa il suport pe Neji din cauza ca se comporta oribil cu Hinata, nici nu imi mai amintesc ce m-a facut sa-mi schimb parerea despre el. Oricum, dupa aceea mi-a venit ideea ca lui si lui Tenten le-ar sta foarte bine impreuna, m-ai ales ca am vazut niste faze super-dragute cu ei. :X
[Imagine: sig_reinoir.png]

#4
Parerea mea este ca le-ar sta bine impreuna,dar nu prea cred ca o sa se intample asta.Nu prea apar in naruto asa ca nu prea m-a interesat ce-va legat de ei....Neji inainte nu il puteam sa il suport deloc acum mi se pare simpatic,TenTen la fel,deci fac un cuplu destul de bun desi nu prea cred ca exista sanse sa fie impreuna.

#5
Se potrivesc, dar nah nu apar atat de mult in anime. E aceeasi povesta ca si SakuSasu, ea il place pe el si el nici nu o observa.Oricum mie personal niciunu nu-mi place.Nu sunt cine stie ce.Pe Neji l-am urat pentru simplu fapt ca s-a luat de HInata, dar a inceput sa-mi placa.Te Ten e simpatica si lupta bine.Dar oricum nu au sanse sa fie impreuna.

#6
Hmm... La fel ca şi voi, cred că le-ar sta bine împreună. Nu am văzut încă Shippuden (doar primele 3 sau 4 episoade 9), dar ce a scris mai sus Death Miranda mi-a dat de gândit 39. Anyway, ei nu apar foarte des în anime, aşa că nu putem trage prea multe concluzii. Şi cine ştie dacă la final vor fi sau nu cupluri... singurul cuplu 100% sigur e cel dintre Kurenai şi Asuma :].
[Imagine: 11qpgxx.jpg]

Naruto FanFiction || Vreau sa fiu EU

#7
Interesant cuplu, nu prea se potrivesc in anime, adica au personalitati diferite, dar le sta bine impreuna. Mda am vazut si eu episodul ala, ne da de gandit putin. Dar ma rog78, cuplul e frumos si nu foarte "popular". Defapt, nici unul dintre cuplurile "secundare" nu sunt populare. Am citit undeva mai sus Tenten s-ar potrivi cu Sasuke, dar nuu, never asa ceva [parerea mea].

:bye:
[Imagine: YWk6O.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce parere ai despre Sasuke? hikari marina 35 33.288 23-09-2011, 12:49 PM
Ultimul răspuns: Virusel
  Ce parere ai de Itachi Uchiha ? Miranda. 4 4.645 23-08-2011, 12:13 AM
Ultimul răspuns: Alicia
  Sasori- parere despre personaj the_death_goodies 7 7.046 31-12-2010, 03:13 PM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)