Care este scopul existentei tale?
#1
Adesea ma intrebam acest lucru,cautand dincolo de falsele scenarii care ni se atribuie de mici copii.
Oare nu percepem doar umbrele adevarului si nu lumina in esenta ei?
"Cand vezi un om bun, incearca sa-l imiti; cand vezi un om rau, analizeaza-te".


#2
Pentru ca suntem la Cafenea, va zic dinainte: daca faceti topic de certuri aici, ma supar. Limitati-va la expus opinii, mai ales ca e vorba despre un lucru propriu fiecaruia.

Scopul existentei mele momentan e sa trollez lumea.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]
#3
Scopul existentei mele este sa fiu mai mult decat o bucata de puzzle, mai mult decat o cifra statistica, mai mult decat omul care isi pune aceste intrebari.

Scopul meu este sa-mi dau seama de unde provin aceste intrebari si sa-mi raspund la 3 intrebari fundamentale...cine sunt, de unde vin si incotro ma indrept. 10
#4
^ Asta este un scop cat se poate de universal in ceea ce priveste omenirea. Putin cam prea extins in instinct pentru a fii doar atat.

Scopul existentei mele? Sa fiu umana, dar sa fiu un om moral, poate nu mereu bun, dar idealist, pasionat, implinit, care iubeste si este iubit, care nu inceteaza sa descopere, sa exploreze si sa cerceteze, sa isi hraneasca foamea de cunoastere si sa o imparta cu ceilalti.

And maybe from time to time turn people who piss me off into human torches.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky
#5
hey...Smile buna...pai....cand citesc intrebarea ta "Care este scopul existentei tale?" serios ,suna ca si cum ai intreba "Dc existi?"...Eu una cred ca cu toti avem un scop pt care existam pe lume....cum ar fi sa ne incercam sentimentele,sa iubim,sa invatam,sa inventam,sa ajutam,sa exploram,sa descoperim si ba chiar sa schimbe lumea si muuuuulte altele....toti au un scop pentru care exista pe lume doar ca trebuie sa si-l descopere Smile....
#6
Eu zic atat: majoritatea n-ar fi in stare sa zica ce ar vrea sa manance maine, daramite ce scop au in viata.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.
#7
Ingeratul nu implica prea multa filosofie,totusi scopul existentei fiecarui individ ar trebui sa dea de gandit.

@yue-chan "cred ca cu toti avem un scop pt care existam pe lume....cum ar fi sa ne incercam sentimentele,sa iubim,sa invatam,sa inventam,sa ajutam,sa exploram,sa descoperim si ba chiar sa schimbe lumea si muuuuulte altele....toti au un scop pentru care exista pe lume doar ca trebuie sa si-l descopere" dar pentru ce toate acestea,care este scopul?practic din ce ai spus viata pe Pamant este o scoala,dar pentru ce anume ne pregateste?
"Cand vezi un om bun, incearca sa-l imiti; cand vezi un om rau, analizeaza-te".


#8
Nimic personal in tot ce ati scris, mai putin @Syryus. Not that it's a bad thing.

Nu cred ca am aparut cu un scop. Cu siguranta nu ceva mai divin decat dorinta parintilor mei de a avea un copil. Asa ca scopul mi-l fac singur. Si in momentul de fata este sa evit complicatiile pe cat de mult se poate. Viata trebuie traita si sa te opresti in detalii inseamna sa pierzi timp. Astept insa momentul cand nemurirea va deveni un scop viabil 4
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]
#9
Poi....sincera?....habar n-am ce vroiam sa spun atunci....gandurile si sentimentele mele sunt atat de incalcite in momentul de fata incat nici eu nu mai stiu....nu stiu cum sa iti raspund la aceea ce ai spus tu: "Dar pentru ce toate acestea,care este scopul?practic din ce ai spus viata pe pamant este o scoala,dar pentru ce anume ne pregateste ?"....incerc....
Nu este ca o scoala....adica nu stiu...este?....hmmmm cred ca pentru...moarte?...
Mda...eu ma intreb uneori dc exist....care este scopul existentei mele defapt...si...presupun cred ca ar trebui sa aflam asta noi singuri...nu?
#10
Cam asta era scopul topicului meu,sa vad daca omul incepe sa cugete asupra naturii sale,daca descopra o alta menire inafara de a manca,job,familie,iar in final moare.
"Cand vezi un om bun, incearca sa-l imiti; cand vezi un om rau, analizeaza-te".


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.