Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capcana viselor

#31
Un nou capitol:>.Sa vedem: descrierea e la locul ei, dialogul e putin dar nu mi se pare sec iar actiunea nu e grabita. Greseli de tastare nu am vazut. Sasuke a luat-o pe Sakura doar pentru ca era medic ninja, sau mai e si un alt motiv:>. Abea astept urmatorul capitol. Spor la scris!;) Ps: A fost un capitol foarte tare.
[Imagine: 5fcff5ef.gif]

#32
Multumesc ca m-ai anutat... Chiar ma bucur ca ai pus continuarea. Era de asteptat ca Sasuke are nevoie de Sakura ca medic, in definitiv doar la asta este priceputa. Sakura ce credea ca o sa ii sara in brate spunaindu-i cat de mult i-a lipsit :)) , chiar ar fi fost ciufat sa se intanplat ast. Intradevar Sasuke este sweet ca bed boy, si i-ai pastrat atitudinea din anime. Cat despre Sakura, ce sa mai zic, cine sa o mai intelega, daca nici ea nu se intelege. Cel putin acum dupa atatia ani este alaturi de cel pe care il iubeste, chiar daca acesta se foloseste doar de ea. Nu inteleg de ce ai spus ca nu esti multumita de capitol deoarece este foarte frumos, imi place, putin mai scurt, dar nu asta este problema. Stii cum se spune conteaza calitatea nu cantitatea. In rest ce sa mai comentez stii deja parerea mea despre cum scrii, si in acest capitol totul a fost bine alcatuit :x asa ca nu mai are rost sa mai repet. Sper sa vii cat mai repede cu nextul, deoarece imi place foarte mult, si este unul dintre putinele ficuri de la naruto care merita cu adevarat continuat. Sper totusi sa nu ne faci sa asteptam prea mult. Anyway bafta miercuri la scoala! Si multa inspiratie!
[Imagine: 19751918_ARZDZEIZG-1.jpg?t=1303932362]
[Imagine: 5905958325a7056013714l-1.jpg?t=1303932519]

Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.






#33
Uhuu,da chear imi place dear!!>:D<

E asa de dramatic,mai sa-mi dea lacrimile.Ce draci avea Sakura cand a vazut-o pe Karin,mai s-o i-a la bataie,nu alta:)).

"M-ai speriat la inceput. Ma gandeam ca iarasi a visat. Asta ar fi fost prea de tot. Sincer."Cookie are dreptate...:-ss

Mai cred ca am vazut o greseala de tastare:-? , numic mai mult.Oricum totul este ok!

App. pune next-ul mai repede,ca' ma faci sa fierb de nerabdare:x.Spor la scris si Ja ne dear.'!
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#34
"Imi deschid buimaca ochii si ma foiesc pe suprafata moale a patului. Stai... pat?! Cand Dumnezeu am ajuns aici. Nu, nu-mi spune ca a fost din nou un vis." aoleu la fraza asta era gata sa lesin:(.
Chiar credeam ca e un vis ..:))
Acum atitudinea lui Sasuke chiar m-a uimit. Nici eu nu ma stiu la ce ma asteptam din partea lui.:))ce rau a fost O_O. Deaia mor dupa Sasuke-kuuuun~ ♥ ..
Chiar daca a fost mai scurt tot mi-a placut la nebunie 8-> Oh, nu mai am rabd pana la urmatorul capitol .


Gambate in continuare >:D<

#35
Sincer,m-am indregostit de ficul tau.Imi place foarte mult cum decurge actiunea si ca nu se intampla ca in toate ficurile [aproape] :gata primu capitol,o rapeste si o pune la treaba.:))
Nu prea am stat sa vad greselile de tastare pentru ca m-a fascinat actiunea.Dar UN SINGUR lucru ma enerveaza:toata ziua Sakura asta se trezeste in pat.:|
Vorba lu` Sakuraæ„›,lu Sas`ke ii sta bine ca bad boy,chiar daca nu e foarte bad pana acum dar prevad eu ca va fi.
Scuze ca nu ti-am mai comentat pana acum,dar lenea asta e foarte mare.Astept nextul si sper sa fie repede.:*

#36
well... what can I say?
Nothing, yes I know^^ ........ maybe just.......


Y luv yur fic ":ove:


Doamnee!!! Ai un fel de a scrie, de a descrie... care ma da pe spate. Esti foarte priceputa!^^
Asa... in legatura cu ficul asta... [ desi as mai avea o lista plina cu lucruri bune la adresa ta^^] totul e minunat. Actiunea nu este deloc grabita, ai descriere... pe scurt: "PERFECT`" ^.^
....Cred ca daca eram eu in locul Sakurei, atunci cand Karin a apucat-o de brat sia inceput sa o tarasca dupa ea, ii dadeam una de-i intorceam capul:))
In fond, de-aia am si eu picioare pe care sa le folosesc, nu trebe sa ma oblige cineva sa merg^^ A.... si atunci, cu Sasuke^^ 8-> off, credeam ca atunci cand o va vedea pe Sakura, sentimentele lui vor incepe sa prinda viata si inima aceea de gheata i se va topi incetul cu incetul. Pacat ca nu s-a intamplat asta! [pana acum] >:)
pai, sper ca scoala sa nu te tina prea mult pe loc si sa postezi continuarea cat mai repede:)
spor la scris si ja'ne!
P.S. te rog mult sa ma anunti cand postezi nextu':*

#37
Oh , Doamne ! Insfarsit a ajuns la adevaratul Sasuke si n-a mai visat si de data asta . Ma cam enerveaza Karin , desi pana acum n-a facut mare scofala , tot ma enerveaza . O fi ca sta ea mai mult cu Sasuke , decat sta Sakura si de aceea ma enerveaza . Eh , habar n-am . In fine . Revenind la fic . Il ador @-) Ai niste idei ce imi lasa la prima vedere impresia ca personajele vor altceva sa faca . De exemplu cand Sasuke i-a ridicat Sakurei chipul , am crezut ca vrea sa o sarute :-?? Da , deci este superb ficul . Astept nextu' ^^
[Imagine: lovely-complex.gif]
Risa Koizumi & Otani Atsushi
[Imagine: risa05.png] [Imagine: Otani.gif]
My fic : Iubire intre doi Akatsuki

#38
Ai un fic absolut minunat ! Sti ? Sti ? Sti ?
Stiai oricum. Ti-au zis-o multi inaintea mea.
Asa. Ficul acum. ^^ M-am saturat sa-ti mai zic de atatea ori ca naratiune, descrierea si alea, alea sunt perfecte. Sti deja si ti-au zis-o deja multi. Greseli n-ai avut. Nici de exprimare nici de ortografie. Cred. Nu m-am uitat dupa ele. >.>
Uff.. curiozitatea ma macina pe dinauntru. Simt ca sangele o sa dea pe afara de curiozitate. Uhh.. asa. Imi place atitudinea lu' Sasuke. Dar deja si asta ti-au zis-o multi.
Ador felul in care ai descris sentimentele Sakurei la ultma parte. Pur si simplu citeam din nou si din nou.
Ok.. atat am avut de zis.
Bafta si multa, multa inspiratie in continuare. ^^
:bye:
>:D<

#39
Pai...se pare ca mi-am gasit si eu dispozitia samai dau un comentariu...
Ti-am citit ficul si pot spune ca este printre cele mai bune pe care le-am citit de la Naruto. Imi place cum descrii, e ca si cum as trai si eu odata cu Sakura. Naratiune e bine impletita cu descrierea iar dialogul nu este in exces sau sec. Ce mai? Imi place!
Ai avut doar o mica gresala de tastare...ai mancat un d parca. Oricum, nu prea conteaza.
Si acum...deacord, lui Sasuke ii sta bine asa. Cand i-a ridicat barbia cu doua degete in nici un caz nu ma gandeam ca o sa-i spuna ca are de gand sa-i ucida pe toti cei la care tine ea. Apropo, l-a anuntat cineva ca ar trebui sa inceapa prin a se sinucide?
In rest...nu prea mai am ce comenta. Sunt curioasa in legatura cu planurile lui Sasuke si abia astept nextu`. :pls: Kisses :*:*
Let`s start with the premise thet we aren`t completly idiots.
"You forgot another lesson: Never turn your back until you know your enemy is dead. Looks like we'll have to go over the lesson again next time I see you-which will be soon."

#40
Doamne deci acesta este cel mai tare fic! Este atat de dramatic! Imi place- defapt ador felul in care descrii. Asa chiar il faci pe cititor sa-si imagineze trairile personajului respectiv Sakurei- pe scurt eu chiar reusesc sa intru in pielea fetei cand citesc ce gandeste. Imi place atitudinea brunetului (fii atenta place- nu ador) pentru ca este la fel ca in serial daca pot sa-i spun asa; dar tot mi se pare ca a vorbit prea mult =)) si a reactionat ciudat- adica atunci cand a luat-o pe sakura de brat; cred ca aici ar fi fost mai bine daca doar ii dadea de inteles rozaliei :) sa-l urmeze. Mi s-a parut ciudat de tot faptul ca la inceput Sakura a avut acel vis, parea ca s-a trezit dar era inca un vis; cand s-a trezit in acel pat nu ma asteptam sa fie din nou un vis (avand in vedere mentalitatea cu care ai scris pana acum). Este placut sa-mi imaginez o alfel de continuare a acestui serial pentru ca am urmarit pana acum episoadele...in rest...am suspectat ce a facut Sasuke cand s-a lasat prins de gardieni pentru ca putea foarte usor sa-i evite si sa-i ucida :D ; ma asteptam ca asta sa faca parte dintr-un plan al lui sau ceva...hm...ce pot sa mai spun. Descriere ai avut din belsug, actiunea nu mi se pare grabita dar nici prea perfecta, undeva intre, dialogul este putintel si la locul lui - chiar imi place; prefer dialogurile scurte in care sunt replici socante sau marturisiri cum sunt ale tale :D ; greseli nu am vazut dar nici nu am cautatpentru ca nu prea ma deranjeaza de obicei o greseluta, doua - nu suntem roboti ca sa scriem perfect, deci oricine poate gresi la tastatura. Capitolele sunt lungute dar sunt mult mai grozave asa decat niste randuri incadrate fix in limita medie permisa ( asa faceam eu la compuneri la scoala, spunea Dn. Diriguta o compunere de 10-15 randuri dar eu o faceam de 20-25 :)) ). Sper sa nu te superi ca nu am comentat si la celelate capitole dar nu m-am putut opri din citit :) , iar cand citeam urmatorul capitol si mai urma unul si mai urma, eram total cuprinsa de entuziasm. Ma poti crede- defapt trebuie sa ma crezi cand iti spun ca acesta este un fic minunat, excelent, grozav! pentru ca eu sunt o obsedata SasuSaku si am citit multe multe ficuri pana acum si fac o mare diferenta intre cele stupide bunisoare bune foarte bune si excelente :) Momentan citesc doar ficurile de aici de pe Animezup, pe celelate site-uri fiind destul de multe imitatii nereusite SasuSaku :D. Ah si ideea ficului- da nu este ...hm... este originala intr-un fel dramatic al naratiunii... dar nu ma deranjeaza deloc ficurile in care este povestita o posibila/alta continuare mai buna a actiunilor din Naruto.
Astept cu nerabdare urmatorul capitol, succes la gasirea inspiratiei si sper ca ne vei surprinde din nou cu o continuare frumos/grozav de socanta ca intotdeauna :D.

PS:Sper ca acest comentariu le cuprinde si pe celelate, deci poti spune ca ti-am dat comm. si la capitolele din urma :)) si ITI IUBESC FICUL! :*
.....Nu-mi ruina visele.....ruinandu-ti sperantele de a mai continua aceasta poveste .......poveste rasarita din sperante desarte....sperante desarte inflorite din iluzii patrunzatoare....

....Caci imi vei ruina viata....



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Capcana viselor Vero 14 5.289 04-09-2011, 03:28 PM
Ultimul răspuns: ***aydutza***
  Capcana iadului Child Of Sunset 10 6.505 22-02-2011, 01:43 PM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Capcana MorÈ›ii Itsumi 11 5.174 22-11-2010, 09:52 AM
Ultimul răspuns: Itsumi
  Capcana dragostei akira-chan 6 4.410 31-07-2009, 10:15 PM
Ultimul răspuns: akira-chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)