Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nobody hurts me like you do .

#1
Fic nou. Di șe? Păi cum încep să scriu un capitol la ceva, mă plictisesc. Cum încep ceva nou, parcă-mi vine mai mult pofta de scris .
P.S. : Dedicat lui mah Ekii, geamăna mea mai mare și adorabilă .

Varsta minima: 18 +
Gen: Yaoi 
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: Avansat


Nobody hurts me like you do

Stau cu capul rezemat de geamul mașinii fratelui meu, privind picăturile limpezi ce se scurg pe acesta. Este o seară diferită față de celelalte, din această vară toridă și năucitoare, căci în loc de cerul senin și înstelat privesc șuvoaie de apă căzute din cer. De pe la prânz, o armată de balauri sub forma unor nori plumburi a atacat cerul cândva luminos. După o luptă scurtă, monștrii au început a plânge amarnic, vărsând lacrimi reci ce se ciocnesc de stradă. Strada este acum un râu murdar. Mi-este atât de dor de amicii mei: pânza, pensula și acuarelele. Prietenii mei cei reci, sinceri și întotdeauna la îndemnă, acești prieteni nu mă vor părăsi vreodată...


- Haide, am ajuns, spuse Lawry, luându-mi unul din bagaje, cel cu haine. Desigur, unul conține cam tot ceea ce-mi va fi util, nu tot, dar aproximativ: un set de creioane de la HB la 10B, vreo patruzeci de pasteluri, câteva pânze, două blocuri de desen A3 și două A4, o riglă, vreo șapte gume de șters diferite, acrilice, watercolors, un tub de aracet, un set de pensule drepte, un set mai folosit de culori în ulei și multe alte chestii. Acasă, toată mansarda e plină de astfel de materiale, așa că m-am gândit să iau câteva cu mine, până la urmă d-asta am venit, pentru că am câștigat un stupid de concurs de pictură cu locul întâi și ca premiu era să fim cazați la un hotelaș de vreo patru stele din apropierea munților. Cum concursul avea mai multe secțiuni, în această săptămână va trebui ca fiecare secțiune să-și prezinte aptitudinile, sau ceva de genul. Vocea fratelui meu meu mă-ndrumă către recepție, de unde am preluat cheile camerei respective. Camera șaizeci și nouă.
Pe scări –deoarece adesea prefer să nu folosesc liftul- m-am întâlnit cu diriginta mea care m-a anunțat că al meu coleg de cameră nu a sosit încă. Am ajuns într-o cameră frumușel mobilată, cu ferestre largi, curată, dar sincer nici nu-mi pasă. E un singur dormitor, la dracu! Măcar are două paturi și nu unul dublu, astfel încât să-l pot despărți pe-al meu. Da, ce-i drept, urăsc să dorm cu cineva-n pat, deoarece adesea mă încolăcesc în jurul persoanei respective sau dau cu pumnii. Îmi desfac bagajele și-mi aranjez fiecare lucrușor la locul lui, frumos, cum m-a învățat mama-n copilărie. Aud ușa și mă ridic. Era colegul meu de cameră, că altfel nu-mi explic ce-ar căuta cineva cu troller-ele după el tocmai aici. Arată destul de bine, are părul brunet, nu chiar lung, dar nici scurt, cu o șuviță rebelă, roșie și ochii de-un albastru palid ce tindea spre gri. Tenul lăptos este-n constrast cu părul său, aparent foarte bine îngrijit și drept. Prin tricoul săi alb cu diverse desene se vedea mușchii și un tatuaj cu un phoenix. În buza inferioară avea un pierce negru, la fel de negru ca genele lui lungi. M-am holbat ceva timp la el, însă nu observasem zâmbetul larg și prietenos ce stătea pe buzele sale.

- Salut, sunt Kelly, încântat. Timp de-o săptămână vom fi colegi, deci sper să ne-nțelegem.
- Ăh, um... s...sunt Ricky... încântat, de asemenea... După o fascinantă lungă și lungă discuție, am decis să părăsesc cameră, de teama faptului că voi fi nevoit să vorbesc cu el și nu-mi place atât de mult să socializez. Timp de vreo trei ore stau afară, în aceeași poziție, privind cerul. Aici nu plouă, dar nici senin nu este, totuși e fascinant cum se mișcă norii aidoma unor ostași ce se retrag de pe front după o luptă crâncenă. Însă lupta nu se sfârșea, ci reîncepea. M-am simțit alungat de norii înfiorători și de picăturile se-aruncau puternic din cer, așa că m-am retras ud în cameră. Nu era nimeni. M-am schimbat și mi-am pus hainele la uscat, cum e și normal. Peste vreo trei ore în care am privit tavanul, vine și Kelly, râzând. Și-a dat jos tricoul și s-a dus la baie, de unde a ieșit la vreo patruzeci de minute, cu un prosop în jurul taliei și părul ud. După ce și l-a uscat, s-a întors spre mine.

- Tu la ce secțiune ești? întrebă el.
- P...pictură, tu?
- Grafică. De ce nu zâmbești? De când am venit, nu ai zâmbit deloc. Eu râd din orice, serios! spuse chicotind.
- Nu am un motiv.
- O să ai.
Se-apropie de mine cu o foarfecă și scotch, prinzându-mi bărbia între degete. Cu cealaltă mână trase de scotch, care era în gură, și-l tăie. Îmi lipi un capăt de colțul gurii și-l lipi, la fel și cu celălalt colț. Arătam de parcă aș fi zâmbit. Ciudat tip.
- Îți place? zise râzând gălăgios. Îmi dezlipesc scotch-ul de la gură, scoțând un scâncet. Mă pocni râsul imediat.
- Vezi că poți să râzi? Erm... știi... roșu la față, își apropie chipul de al meu...


Scurt, dar totuși sper să nu fie și foarte prost. Capitolul următor va fi mult mai lung.


#2
Prim!
Vai de cand asteptam eu un fic de la tine! Deci pur si simplu te ador. Ce urmeaza? Un saruta?
Hai no, de ce te-ai oprit! Imi place mult cum scri si stiu ca voi citi ficul asta pana se va termina. Mi-am captat atentia din primul capitol, deci asta e cel mai important! Deci avem un mic pictor, care merge la un concurs si are un coleg de camera pervers...hmm...trebuie sa stiu daca urmeaza un sarut...oh ho ho...Pai sa vedem, imi place cum ai conturat partea fizica a personajelor, sper sa ca urma si cea spiritala.
Am o singura obiectie. Kelly nu e nume de fata? Poate ca va avea legatura cu ceva, vedem noi.
Titul, acum. Suna interesant si am senzatia ca va fi mult drama, suspans si dezamagiri in ficul asta. Deci te rog spune-mi ca nu te lasi de ful asta. Totusi, ar trebui sa il pui in romana, treci pe la reguli si pe la Ghidul incepatorul, sau intreaba un admin. E cam normal ca daca ficul e in romana si aiba un nume romanesc!
Un capitol incitant pot spune, vreau continuarea! Ja ne si bafta in continuare!
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#3
Ooh,dedicat mie ? Ce drăguu' :3
So,ca prim capitol e foarte bun,lăf ! Chiar trebuia să-l faci puţin mai lung,da no problem,te revanşezi cu următorul capitol (; Descrierea..hum,ar trebuii un pic mai amănunţită,dar o să te descurci mai bine pe parcurs :3 parcă e prea mult dialog. poate doar mi se pare,dar ca prim capitol,ar fii fost bine să fie mai puţin.Totuşi nu a fost sec şi ideile au fost bine exprimate şi ta-na-na.
Kelly mrrr ,îmi place numele ăsta ! Şi îmi place de asemenea că Ricky e pictor :3
Geamănou,să ştii că n-am mai întâlnit o astfel de idee şi-mi place foarte mult.Aştept next-ul,anunţă-mă când apare,da? Huggie*buggie

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#4
Ceau, ceau! Sinceră să fiu, nu am mai citit de mult un fic de al tău, din păcate. Oricum, unul nou nu strică dacă îl apuc, căci aşa mă pot ţine de el.

Ca idee este bun, adică arta combinată cu.. artă e ok. Defapt nu este un contrast foarte puternic, adică lucrurile se întind pe aceiaşi undă, diferenţa este că Ricky (apropo aşa îl cheamă pe cuţu` meu, am râs la numele acesta când l-am citit, dar nu are nimic, ceva diferit merge întotdeauna) este la pictură şi Kelly (nu îmi pasă dacă ar fi nume de faptă, mie îmi place şi băieţii pot avea nume mai speciale... şi tipul îl are) pe grafică. Consider că are să fie interesant, nu ai pus destule detalii, dar nici că mă aşteptam la asta, ai păstrat un mare mister într-o parte, dar pe de alta mi-a plăcut faza cu şcociul, Rocky nu este ciudat, părerea mea, dar e hasliu şi asta este o trăsătură de caracter foarte bună.
Deja, defapt pot spune că ştiu cum este fiecare personaj şi cum se va transforma pe parcurs, oricum nu spun şi nu dau cu apropoul, căci îmi place şi abia aştept să văd nextul.
Un alt lucru care mi-a plăcut la personaje, în special la Ricky - modul în care el a interpretat ploaia şi sosirea unei furtuni. Foarte interesant şi diferit. Încă o chestie de remarcat ar fi diversele greşeli pe care le-ai avut la mijloc şi final. Pe viitor fi mai atentă.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Life Hurts Addeh 79 42.216 07-09-2011, 08:59 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  [split] This feeling hurts so much. Blue Sky 5 2.734 22-07-2011, 08:21 PM
Ultimul răspuns: Hasamy lost vampire
  [split] Life Hurts ultimate wulf 4 2.798 25-06-2011, 03:22 PM
Ultimul răspuns: Robb'™
  [split] This feeling hurts so much. Mizuki Lulu 0 1.612 23-06-2011, 05:29 PM
Ultimul răspuns: Mizuki Lulu
  [split] This feeling hurts so much. Mizuki Lulu 10 4.370 04-06-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Aiwendil
  Sometimes love hurts Alexi 22 18.180 28-03-2010, 05:47 PM
Ultimul răspuns: Didu`
  Sometimes love hurts Alexi 4 6.471 02-08-2009, 02:05 AM
Ultimul răspuns: Marty:X


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)