Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I hate you but I love you+18

#1
Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto (inafara de cele create de mine) care apartin lui Masashi Kishimoto. Si nu profit de pe urma acestor personaje/intamplari.


M-am gandit sa-mi postez fic-ul si pe animezup...va zik k este postat si pe alt forum unde am nickname-ul andreia dee.....restul cititi si aflati...Enjoy!




1. Destine intersectate
Sasuke:

Stau si privesc in gol. Ma gandesc la multe lucruri, dar acum momentan simt nevoia sa am pe cineva alaturi. O persoana pe care ma pot baza cu adevarat, care nu vrea sa ma tradeze si sa ma asculte. Ma simt atat de singur si totodata plictisit de viata. Am nevoie de afectiune, iubire, sinceritate si multe alte lucruri necesare intr-o viata de om.
Sunt prins in aceste ganduri care nu imi dau pace deloc. Incerc sa ma gandesc cum de am reusit sa fiu cel mai bogat om din tara la o varsta atat de frageda. Ei bine am mostenit si o avere foarte mare de la parintii mei, care acum calatoresc in jurul lumii. Am doar 20 de ani si sunt seful companiei de parfumuri “ Uchiha”. Nu e o muca asa de grea doar ca necesita mult timp. Revenind la sentimentele mele, pot spune ca duc lipsa de dragoste. Si prin lipsa de dragoste ma refer ca am nevoie de cineva. O femeie, mai bine spus.
Totusi e foarte greu sa imi gasesc jumatatea deorece toate ma venereaza. De ce? Pai pareara lor este ca arat foarte bine. Nu neg, dar totusi nu pot sa le inteleg de ce le place atat de mult aspectul meu fizic. Inteleg ca am un corp bine facut, parul negru cu tenta spre albastru, iar ochii mei is negri, foarte negri. Totusi sa fim seriosi nu cred ca aspectul fizic conteaza cel mai mult la o persoana. Asta este parea mea. Toate care au fost cu mine s-au dovedit a fi adevarate c***e si le-am parasit. Poate ca si din cauza asta m-am axat pe aventurile de o noapte. Nu e vina mea, dar ce pot sa fac? Sunt barbat, am si eu nevoile mele.
Vreau niste actiune in seara asta, dar cred ca mai bine imi pun pofta in cui. Mai bine as merge si eu la o plimbare sa uit de toate.
Ma ridic de la birou si parasesc incaperea. Ies din vila si imi aleg un Lamborghini Reventón Roadster. Adica masina mea preferata. Ma urc la volan si colind strazile Tokiolui. Dau volumul la maxim si incep sa fredonez melodia pe care o ascultam. Sunt parca intr-o stare de eforie, nu mai exista nimeni pe lume, sunt concentrat pe versurile melodiei. O melodie foarte sensibila si cu niste versuri care imi ajung la suflet. Off dragostea asta! De ce oare Dumnezeu a creat femeia? Era mai bine fara ea. Pur si simplu sunt niste intrebari la care nu voi afla niciodata raspunsul sau poate il voi afla, doar atunci cand voi ajunge in ceruri. Apas pe acceleratie si din neatentie ma izbesc de o masina. Un BMW seria 3….roz???? Sigur la volan e o femeie. Nu cred ca vreun barbat intreg la minte si-ar lua o astfel de masina, ma refer la culoarea ei, dar in fine. Cobor din autoturismul meu si ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt intreg si nu am nimic. Oi fi eu mai egoist de felul meu, dar totusi ar trebui sa vad daca acea femeie e bine.
Ma indrept catre BMW-ul ei si deschid portiera. Observ in masina o tanara domnisoara de vreo 18-19 ani, cu un corp frumos, iar parul ei lung pana la umeri e de culoare roz. Fata asta adora prea mult rozul. Offf Doamne ce fete mai sunt si in ziua de astazi.
Tanara este lesina. O iau in brate din acel automobile si verific daca este bine, realizez ca este doar inconstienta. Imi scot cu greu mobilul din buzunar si o sun pe asistenta mea, Hinata. O fata frumoasa cu parul lung si mov. Observ ca aceasta imi raspunde la telefon si ma intreaba ce problema am. O instiintez ca am facut un accident si ii dau adresa de unde imi gaseste masina. Nu uit insa sa-I spun ca v-a gasi si o masina roz si ca ar trebui sa fie luata si aceasta. Dupa convorbirea cu asistenta mea, imi bag telefonul in buzunar si ma indrept cu rozalia spre casa mea. Merg ce merg, pana cand fata se trezeste.
- Cine esti tu si ce naiba caut la tine in brate? Ma intreaba tanara nervoasa.
- Off…irascibile sunt unele in ziua de azi!
- Nu schimba subiectul! Te-am intrebat cine dracu esti si …aaa…cine sunt eu?
Stop cadru. Fata asta nu stie cine este? Idiot, idiot, idiot mai sunt si eu. Nu se poate, nu, cum naiba. Si-a pierdut memoria. Ma dau cu capul de pereti, sunt asa un imbecil. De ce trebuia sa merg cu viteza? Imi scutur capul si o observ cum rozalia se uita “crucis” la mine. Presupun ca este atat de confuza. Imi iau inima in dinti si ii spun:
- Pai, nu stiu cum sa iti explic, dar…
- Nu mai trage atat de timp si zi odata ca ma enervezi!
- Daca asa vrei iti zic. Prostul de mine mergea cu viteza pe sosea si nu te-am observat, adica nu ti-am observat masina si am facut accident. Sincer regret, imi pare nespus de rau, dar ma bucur ca nu ai patit nimic. Stiu ca sunt un imbecil si ca acum tu v-a trebui sa suporti consecintele, dar te rog iarta-ma!
- Da e adevarat ca esti un imbecile, idiot, tampit….dar acum ca nu imi aduc aminte nimic ce voi face? Nici nu stiu cum ma cheama, unde locuiesc sau habar nu am care e familia mea. Te-ai pus putin in locul meu? Tu ce ai face cand ai realiza ca asa dintr-o data nu iti mai amintesti absolut nimic si ca esti singur pe lumea?
Intrebarea asta m-a lasat cu gura cascata. Are dreptate. Ar trebui sa o ajut, doar eu is responsabil, iar daca nu asa face-o m-as simti vinovat.
- Nu iti fa probleme, vei locui cu mine in casa pana iti v-a reveni memoria. Apropo eu sunt Sasuke Uchiha, patronul firmei de parfumuri “Uchiha”. Cat vei sta la mine sper ca ne vom imprieteni si totusi sper ca nu iti v-a parea rau ca m-ai cunoscut, chiar daca au fost si consecinte. Oricum mai bine mergem. Mai este putin si ajungem. Ok?
- Bine, Sasuke. Chiar daca esti putred de bogat sper ca nu esti si la fel de nesimtit.
Dau din cap in sem ca “nu” si pornim catre casa mea. Odata ajunsi in vila, rozalia ramane uimita. Oare ce a vazut atat de interesant? E doar o casa, dar in fine. Ma uit atent la ea si observ ca are niste ochi mari si verzi. Un verde patrunzator si extrem de frumos. Numai zic de corp care e…mama doamne! Mai bine imi alung din cap toate chestiile legate de ea si de corpul ei si sa ma gandesc cum sa o strig. Adica are nevoie de un nume. Ma gandesc putin in timp ce ea inspecta vila. Bingo! Mi-a venit in minte un nume pe care eu unul il ador. Sakura. O informez ca deacum incolo, eu o voi striga Sakura. Da afirmativ din cap si ma intreaba unde v-a dormi si cu ce se v-a imbraca?
O iau de mana si o conduc intr-o camera imensa de culoare mov. Camera este fata in fata cu dormitorul meu. Intram si ramane total uimita. Un pat imens cu lenjerie rosie o astepta. Camera este mobilata, iar pe parchet este intins un mic covor roz. Dau sa plec din camera, dar o mana calda ma trage inapoi. E ea! O intreb ce s-a intamplat si imi raspunde ca nu are pijamale. Oftez si o trag dupa mine. O duc in dormitorul meu. Ma indrept catre dulapul meu cu ea pe urmele mele. Il deschid , ii zic sa isi aleaga ce vrea ea si o informez ca maine vom merge la shopping.
Isi alege o camasa alba mai lunga si….atat. Perversa fata!
Pleaca in camera ei, iar eu decid sa imi fac un dus. Zis si facut. Ies din baie cu un prosop infasurat in jurul taliei si ……..

#2
Prima!IESSSS!\:D/
Bine,bine..Stop cadru!Ce naiba' fata?:go: :99:Ma lasi asa cand e totul mai interesant?:grr::mean:.Imi place ca l-ai facut SasuSaku :love:.
Ma-m suparat pe tn :((.Sa pui nextul ca ma supar si mai rau.Ce pot spune?Interesanta ideea...am vazut-o de multe ori pe aici,dar in fine,nu imi formez acum o parere legata de ideea acesta cu "Sasuke putred de bogat" cum ti-am zis se cam fura ideile uni de la alti si tu sa nu fi asa pupik ^.^.
Titlu:Ce ma interesat a fost acel mic si neimportant +18 :)).Foarte bine,fata!
Descrierea:Totul e ok dar o cam tragi de coada,sa descri un pic mai mult sentimentele si chestiile astea dupa parerea mea...putina descriere mai baga si iese perfect..sentimentele lui,confuzia mai mult vreau mai mult intelegi?(Please nu ma intelege gresit si nu ma crede o nebune :sry:)
IdeeaTi-am mai zis...buna,ok dar e un pic la fel ca si celelalte 100 :)).Sa vad ce mai scri si iti spun.^.^
Greseli de tastare:Nu prea am vazut dar sa-ti spun cateva:
muca-munca
parea-parerea
imbecile-imbecil
is-urasc cand lumea pune ca la messenger..puteai pune sunt
doamne-Doamne,te rog asemenea cuvnte pune cu litera mare PLEASE :d
Cam atatea greseli a vazut ochisori mei .Am urmarit cuvant cu(,)cuvant ca sa pot sa-ti spun detaliul (greseala ta).Cam asta e parerea mea.Nu te supara nu cred ca am fost dura dar daca asta simti poti sa ma injuri sau alte cuvinte pe privat si sa-mi spui,dragutza,nu ma supar sincer vorbind!Vreau sa mai citesc sunt un fel de "Dependenta de Fic-uri!":yes:Goodbye si sper sa mai scri in continuare!:x*
R

#3
Hai sa vin si eu. Ma bucur ca ai postat la noi povestea, deci:

Ideea pare destul de interesanta, mai ales ca Sakura nu isi aduce aminte de nimeni si nimic. Chiar ma intreb ce profesie avea ea inainte de accident :-?
Titlu pare dragut, sa vedem acum ce vei face cu acel +18 :>
Descrierea: pai nu pot spune ca nu ai, dar nu ai patruns mai puternic. Puteai descrie acel sentiment de gol pe care il are Sasuke ca nu are o persoana care sa-l iubeasca, ce inseamna dragostea pentru el. Acel sentiment de vinovatie putea fi descris mai bine.
Actiunea: ai cam fugarit-o putin, cam pe la final, iar dialogul e ok si merge.
Incearca sa pui mai multe adjective, figuri de stil, poti folosi sinonimele. Incearca sa fii in pielea personajului.

Te pup si astept next :bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#4
Yoy am dat peste ficu tau. Chiar vroiam sa te intreb cand ti-ai deschis topic la noi veniti, daca nu cumva vrei sa postezi un fic aici. Vad ca deja ai facut-o :>[Apropo sunt doua topicuri cu acelasi fic al tau... probabil ca s-a postat din greseala de doua ori... whatever]

Mai ce pot sa spun. Pentru inceput e chiar ok, ai o idee draguta si interesanta.
Descrierea este prezenta, insa puteai accentua mai mult acel sentiment al lui Sasuke de singuratate si atunci cand face un accident. Dialogul e ok, nu e nici in cantitati mari si nici sec, iar actiunea a decurs lin la inceput, insa pe la sfarsit m-ai pierdut. Ai grabit-o la final. Aaa si replica Perversa fata! m-a dat pe spate. Unde te gandesti Sasuke hotomanule? :>

Astept nextu` asa ca spor la scris! :bye: Pupici!:*
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#5
Buna,
Se pare ca venim unii dupa altii sa'ti comentam fic'ul.
Deci sa fiu sincera titlul nu poti sa zici ca e ceva exceptional dar nci rau nu e si m'a atras acel +18 ;;) In afara de asta o sa'ti zic si putin de mai sus: Descrierea este buna, dar puteai sa accentuezi mai mult, actiunea mie una nu mi s'a parut grabita iar dialogul, nu e sec. Saraca Sakura... SA nu'si aduca aminte unde locuieste, cine este. Dar de ce este asa uimita? Oare ea este saraca? Insa nu prea cred daca are un BMW seria 3 dar cum se zice orice amarat are macar un telefon, o haina de firma, macar sa fie domn. Asa poate este si Sakura. Oricum deabia astept continuarea si sa ma anunti :-h

#6
Multumesc dragelor pt. comm-uri, o sa iau in considerare ce mi-ati spus...



2. O zi obisnuita/neobisnuita




Ies din baie cu un prosop infasurat in jurul taliei si incep sa cotrobai prin dulapul meu plin de haine. Imi aleg de acolo o pereche de pantaloni de treining si ma imbrac.
Sunt atat de oboisit incat am nevoie de somn, mult somn. Astazi s-au petrecut atatea incat nici eu nu mai stiu pe ce lume sunt. Ma intreb cum se simte rozalia. Presupun ce este atat de trista si…suparata. Oare ma uraste? Nu vreau sa ma considere vinovat, dar totusi eu am fost cel care i-a produs amnezia. Offf!!!! De ce viata este atat de grea? De ce, de ce si, iar de ce. M-am saturat de intrebari fara raspuns.
Mai bine ma culc. Ziua de maine va fi dificila. O zi intreaga cu o femeie, nebunie nu gluma, dar ce sa fac eu m-am bagat in chestia aceasta. Sper sa nu fie ca celelalte, o de-aia care satisface poftele barbatilor doar o noapte. Nu, nu cred ca este o astfel de femeie, o sa fac in asa fel incat nu va fi. Nu stiu cum, dar asta voi face.
Baaa!!! Da prost mai sunt si eu, nici macar n-am vorbit cu fata asta suficient cat sa imi fac o impresie despre ea si eu deja imi dau cu parerea.
Gata cu asta! Mai bine fac nani, sa fiu odihnit pentru a doua zi.

Razele soarelui se ivesc si-n camera mea. Soare idiot. Nu-mi place deloc, ma supara lumina asta. MA ridic din pat adormit si trag draperiile. Cu pasi marunti, ma indrept catre baie. Imi fac siesta de dimineata si ma schimb cu o perche de blugi negi si-un tricou roz.
Ies din camera mea si ma opresc la dormitorul rozaliei, al Sakurei, numele pus de mine. Bat la usa ei si astept sa imi raspunda, sa imi zica macar un “intra”. Tic-tac, tic-tac….rozalia nu raspunde asa ca intru in camera. Ce?? Nimeni? Unde-i Sakura? Doar nu a inghtit-o pamantul sau doar nu si-a revenit si a plecat asa pur si simplu.
Parasesc dormitorul ei usor trist si cobor scarile. Un miros frumos, extreme de placut face cunostinta cu narile mele.
- Hmm…miroase a mancare, deja am gura apa, dar cine gateste oare? Oi fi eu bogat, dar nu am niciun servitor, pur si simplu nu-mi place asa ceva. In fine, mai bine aflu de unde vine mirosul. Ce idiot pot fi! Auzi la mine sa aflu de unde vine mirosul….de unde poate veni, cap sec ce sunt! Din bucatarie, prostule. Trebuie sa aflu cine gateste.
Pasesc pe podeau race, indreptandu-ma catre minunata mea bucatarie. Odata ajuns acolo raman socat, dar ce zic eu socat ca e ceva mai presus de asta. Rozalia gateste…..mama si ce bine arata in camasa mea! Deja am gura apa sin u numai din cauza mirosului. Gata Sasuke, revinoti!
- Neatza’! Ii zic eu frumoasei amnezice.
- Aaa..buna…adica neatza’. Scuze ca ti-am folosit bucataria, doar ca imi era foame, iar in frigider am gasit doar mancare semipreparata si chestii de genul. Sper sa nu te superi. Te rog!
- Cum sa ma supar? Doamne iarta-ma, ma bucur ca ai gatit si sa stii ca iti sta bine in camasa mea chiar daca e murdara.
- Murdara? Nu-mi spune ca ti-am murdarit camasa! Offf, ce adormita sunt. Iarta-ma, chiar nu am vrut. Cred ca ar fi mai bines a ti-o spal.
- Eiii, exagerezi!
Nici numai apuc sa zic altceva ca Sakura si-a dat camasa jos, in fata mea. Fata asta ma starneste rau de tot. Nu realizeaza ca e doar in lenjerie in fata unui barbat! Accentuez, in fata unui barbat! Doar nu crede ca-s gay, ar fi prea de tot. In fine mai bine privesc ce-I in fata mea sin u in mintea mea. Mama deci sunt prea starnit, simt ceva acolo in pantaloni care vrea sa iasa afara, dar nu ii dau voie eu, desi…as vrea.
Gata cu gandurile si cu scenele mai putin indecente, dar…e atat de frumoasa! Cum sa nu o doresti?
O privesc pervers in timp ce ea vorbeste, nu stiu ce tot indruga ea acolo, ca doar nu oi fi prost sa fiu atent la ce vorbeste. Adica hello!!! Practic e pe jumatate dezbracata. Ce i-as face, dar parca ceva din mine imi spune sa nu-i fac nimic.
- Sasuke! Trezeste-te! La ce ti-e gandul? Ai auzit ce am zis?
- Aaa…ce? Hoti? Unde, care…zi ca-I scot afara si mai bag si in spital!
- Ce hoti vesezi acolo? Ti-am zis ca ma duc in camera ta sa imi iau ceva de imbracat, daca nu te superi si in timpul asta tu sa pui masa. Ok? Sau daca nu vrei sa ma imbrac cu haine tale, voi ramane asa, oricum nu prea ma intereseaza.
- Haine? Uita de ele, stai cum te-a facut mama natura, dar totusi nu vreau sa fiu nesimtit si prost crescut asa ca mai bine te-ai duce la mine sa imprumuti ceva cu care sa te imbraci. Tu du-te linistita ca eu pun masa.
Aceasta aproba din cap si iese din bucatarie. Nu pot sa ma abtin, asa ca trebuie sa ma uit dupa ea. Ce corp! Oare care-I viata ei? Unde locuia, lucra, oare avea iubit? Offf, mai bine pun masa si termin cu intrebarile astea.
Ne asezam amandoi la masa si incepem sa mancam din bucatele facute de scumpa mea rozalie. Atat de delicioase! Pe langa ca arata bine, gateste si minunat, ma intreb ce mai stie sa faca. Ma duce cu gandul la ceva pervers, dar suntem intr-o tara libera a viselor. Cine stie, poate ce imi imaginez eu o sa si se intample.
- Sasuke, stii ca ai zis azi ca mergem la mall, sa imi cumpar haine. Nu cred ca vrei sa-ti mai invadez garderoba, nu-i asa?
- Da, asa-i! Du-te si te pregateste pentru plecare cat timp spal eu vasele.
- Ok si Sasuke?
- Da? S-a intamplat ceva?
- Nu doar vroiam sa-ti multumesc!
-N-ai pentru ce, scumpo!
Aceasta pleaca cu zambetul pe buze in timp ce eu ma “lupt” cu vasele. Dupa cateva minute, termin si o privesc pe rozalie cum coboara scarile. O iau de manuta si o conduc catre masina mea. Ii deschid portiera si o poftesc sa intre.
Ajungem in mall si incepem sa ne plimbam in fel si fel de magazine.
Am cumparat atatea haine cat pentru o mie de ani. Faza proasta e ca eu am “onoarea” de a cara pungile pline cu “prostii” feminine( haine).
Mergem noi cat mergem pana cand vocea cristalina a Sakurei ma face sa tresar.
- Stii…pai…cum sa-ti spun…
- Ce sa-mi spui? Zi-mi ca nut e mananc!
Desi as vrea. Pervers mai sunt si eu.
- Pai, stii tu, trebuie sa-mi cumpar si lenjerie, ma gandeam ca ….pai…nu cred ca vei vrea sa mergi cu mine sa-mi cumpar..nu?
- Cum sa nu merg? Deci specialitate mea in legatura cu vestimentatia feminine este lenjeria intima. Sunt maiestru in ea. Vin cu tine si o sa iti aleg chiar eu cu ce te vei imbraca.
Sakura rosind inclina din cap in semn ca “da” si incep amandoi sa mergem catre magazinul de lenjerie.
Ajunge in cele din urma si incep sa ii pun in bratele rozaliei atatea “chestii” incat cred ca o durea si mainele, saracuta. Concentrat fiind asupra lenjeriei nu imi dau seama ca Sakura vorbea cu mine.
- Sasuke sa stii ca eu nu probez nimic, adica stii tu…
- Si eu care credeam ca-mi vei rasplati munca…Pfff…Bine atunci.
Plecam din mall si ajungem in cele din urma acasa. Casa mea, a mea si poate si a Sakurei, depinde de ce ne va rezerva viitorul!

#7
Yeey prima:yes:
Ei bine Andreea tre sa iti spun ca mai ai ceva de lucrat la descriere. E inca putina, iar actiunea este tot grabita. Incearca sa descrii mai mult, astfel vei incetini actiunea. De data asta dialogul mi s-a parut putin mai mult si putin sec la unele parti. Cand ti se pare sec poti sa il transformi in vorbire indirecta.
Asa si Sasuke... mama ce pervers avem noi aici :perv: Ii alege el, Sakurei lengeria intima? Yoy, pacat de brunet. Credea ca o sa le probeze? Tot hotoman ramane :ha:
Well... astept nextu` si spor la scris in continuare! :bye: Pupici!:*
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#8
3. In club

Stau si ma plictisesc….plictiseala mare, dar mare nu gluma. Mult le mai ia fetelor sa se imbrace. Doamne bine ca nu-s femeie, as muri, pe bune. Ma intreb daca Sakura se va intelege cu prietenii mei. De-aia am zis sa ne intalnim in club, ne distram si noi putin.
Sakura, Sakura, frumoasa si …. nimic. Vreau sa o cunosc mai bine. Pare o femeie cu picioarele pe pamant, nu ca celelalte. E bine. Offf, deja inebunesc asteptand-o. Ma m-ai uit o data in oglinda si ies din camera mea. Bat la usa dormitorului ei si astept sa-mi raspunda. Imi raspunde simplu si la obiect “ M-ai asteapta un moment ca nu-ti cad ochii”. Rea femeia, imi place.
Cobor la parter si ma asez pe canapea, asteptand-o pe frumoasa zapacita. Tic tac, tic tac….deja ma enervez. Exact cand urc o scara, o vad pe rozalie coborand. Mama, ce bine arata. E imbracata cu o rochita scurta gri, cu volane, iar sub sani are prinsa o funda, din acelasi material ca rochia. In picioare are o pereche de cizme negre, iar parul e lasat liber.
O ajut sa coboare si ultima scara si ii spun la ureche ca-i foarte sexy.
O privesc si vad cum se inroseste in obraji. Saraca, nu-i obisnuita cu asemenea complimente. Ne indreptam amandoi spre masina si urcam in ea. Conduc cu viteza si in cateva momente ajungem. Cobor din autoturism si ii deschid portiera. O i-au de brat si pasim spre intrarea clubului.
In club, lumea de pe lume, doar la ce sa te astept? Ma holbez dupa prietenii mei, iar la masa dintr-o parte a clubului ii zaresc.
Cu rozalie dupa mine, ma indrept catre ei. Odata ajunsi la masa lor, ii fac cunostinta Sakurei cu asistenta mea, Hinata. O fata de 19 ani cu parul negru si reflexii mov, ochii lila. Stiu…o culoare neobisnuita, dar asta o face speciala, ma rog. Naruto, prietenul meu cel mai bun. O persoana foarte buna, cred ca are cel mai mare suflet din lume, desi uneori e putin cu capul in nori. Are parul blond si ochii albastri, un albastru intens si deosebit. Sai, prietenul meu de afaceri. Seamana foarte mult cu mine la fizic exceptand faptul ca el are parul mai scurt si tenul mai deschis, in rest suntem la fel, oarecum. Ino, o fata intepata. De ce? Pentru ca e enervanta, se tot dadea la mine pana cand a aparut Sai, din fericire. Se pare ca s-au indragostit si eu am scapat de ea. Nu pot spune ca e urata deoarece as minti cu desavarsire. E inalta, blonda si ochii ei au o nuanta de albastru, un albastru sters. Neji, un baiat de varsta mea, cu parul lung si negru. Un carcater puternic, exact ca al meu. TenTen, o tipa draguta cu parul castaniu si ochii caprui. Din cate mi-am dat seama ea si Neji se plac. Ma intreb cand isi v-or da seama…ma rog.
Le-am facut cunostinta tutoror cu Sakura si le-am povestit absolut tot, bine nici chiar tot, dar in mare ce era important.

M-am c-am plictisit asa ca invita-o pe Sakura sa danseze.
Mda…chiar cand sa fac pasul cel mare, exact atunci, chiar in momentul ala, Naruto. Ce mama naibii vrea si asta? O fi el prietenul meu cel mai bun, dar uneori ma calca pe nervi, idiotul. Se baga in fata mea si o intreaba pe Sakura:
- Nu-i asa ca dansezi cu mine, dulceato?
- Pai, nu stiu, dar stii ce? Accept.
Doamne scot fum pe nari. Eu trebuia sa dansez cu ea, nu el. Off, dar de ce sunt asa gelos? Pana la urma e doar o fata, o tipa ca toate celelalte, desi…poate…are ceva special, ceva ce o deosebeste de ele. Doamne nu se poate. Melodie idioata. Rozalia mea danseaza lasciv alaturi de Naruto, deci nu, nu mai suport, simt ca o sa explodez. Calmeaza-te Sasuke, totul e ok! Pe naiba ca totul e aiurea, nu suport sa-i danseze in asa fel. Doar eu am dreptul. Eii, pe naiba ai tu dreptul, e o tara libera ! Dar de ce o vreau doar pentru mine?

Slava Domnului, melodia se termina, iar cei doi vin incoace. Ma uit urat la Naruto, iar Sakura imi zambeste. Zambetul acela, doar el ma face sa uit de tot, dar totusi nu-i suficient, mai vreau ceva.
O iau pe Sakura de mana si merg cu ea pe ringul de dans. Incepe o melodie de club, exact de-aia de care aveam nevoie. Incep sa dansez cu rozalia. Mama, face niste miscari de ….n-am cum sa exprim in cuvinte. Niste miscari lascive, dar totusi si cuminti, vreau sa fie mai perversa. Totusi nu-i pot spune fetei, as speria-o. O sa zica ca-s vreun obsedat sexual sau mai stiu eu ce. O intorc cu fata la mine si o privesc in ochii ei mari si verzi. Parca m-am blocat. De ce? Chiar habar n-am, zici ca s-a facut un zid in fata mea si-a ei, un zid de care trebuie sa trec. Trebuie. Inchid ochii pentru cateva secunde si ii deschid iar. Zidul disparu-se, dar cum? Habar nu am, dar ce mai conteaza? Ma apropii de gatul ei si ii sarut pielea fina si frumos mirositoare datorita parfumului. Buzele mele urca mai sus, si mai sus, si mai sus. Deja i-am gusta pielea pana la obraz.
Simt ca-i fierbinte, foarte fierbinte. Oare are febra? Imi indepartez buzele de obrazul ei si o privesc in ochii.

- Sakura, ti-e rau? Ai ceva? Ai febra? Ai nevoie de ceva? Vrei acasa? Zi-mi ca ma sperii!
-Nu mi-e rau. Nu am nimic. Nici febra n-am. Am nevoie de ceva. Nu vreau acasa. Si tocmai ti-am raspuns la intrebari. Altceva?
- Stai…aaa..De ce anume ai nevoie ma rog?
-Nu cred ca are importanta!
- Ba are, pentru mine are. Zi-mi ca ma supar rau de tot si nu vrei sa ma vezi suparat, te asigur!
- Nu-ti zic si punct. Ai inteles sau trebuie sa-ti silabisesc?
- Vezi ca tot nu ma las, zi-mi!
- Mai bine iti arat, e mai placut.

Placut? Ce dracu mai are in gand si ea? Doamne. Nici sa mai zic ceva nu m-a lasa pentru ca deja alerg dupa ea. Unde vrea sa ma duca oare? Aflu eu. Merg ce merg in urma ea pana cand ajungem in baie. O aud pe rozalie.

- Alege tu!
-S-aleg? Ce sa aleg?
- Pai alege: baia baietilor sau cea a fetelor!
- Conteaza asa de mult? Si ce ai de gand sa-mi arati?
- Bine fie. Mergem in baia baietilor pentru ca e mai “pustie”.

Pustie? Ce are de gand femeia asta? Doamne….
Mergem in baie si o vad pe rozalie cum se indreapta spre mine. Ma impinge in ultima cabina, iar eu cad pe W.C. Inchide usa si se aseaza in poala mea. Se apropie tot mai mult de mine pana cand buzele noastre se intalnesc, formand un sarut violent si dorit de amandoi. Limba ei patrunde in cavitate mea bucala facandu-ma sa imi doresc mai mult. In timp ce ne sarutam, mainile ei sunt agatate de parul meu negru, tragandu-l usor, iar mana mea coboara usor pe corpul ei.
Dar stai, ce fac eu aici? Chiar nu credeam…e exact ce nu vroiam sa fie. O c***a. Nu ma asteptam. Off, de ce trebuia sa fie si ea ca celelalte, de ce nu-i una speciala, o fata pura si cuminte? Una care nu vrea….
O imping de pe mine si deschid usa cabinei. Ies de acolo cu ea pe urmele mele.

- Stai, Sasuke! Ce s-a intamplat?
- Stii ce? Mai bine ti-ai gasi alt prost care sa te satisfaca. Eu unul am plecat, chiar nu ma asteptam. Credeam ca esti deosebita, dar se pare ca m-am inselat amarnic!
- Stai…eu te…te iubesc!!!
- Visezi ! Minti ! N-are cum sa ma iubesti !

#9
4. Iubire vs Ura Part 1



- Stai…eu te…te iubesc!!! Ma auzi? Te iubesc cum n-am mai iubit pe nimeni, adica asa cred. Nu stiu daca inainte am fost indragostita, dar stiu ca te iubesc. De ce ma respingi? De ce pleci si ma lasi asa? Raspunde-mi!
- Tu, ma iubesti? Hai nu te mai prefa. Esti ca toate celelalte…o c***a ! Nu pot sa cred, am crezut ca esti speciala si ca nu o sa se intample chestii de astea. Am crezut ca esti o fata pura, inocenta si…si nimic, m-am inselat amarinic. Acum fie ce-o fi, dar te rog inceteaza cu asta, nu mai minti, nu ma iubesti. Esti ca celelalte. Ma consideri un trofeu, un trofeu ce trebuie castigat. Daca ma iubeai nu cred ca ai fi facut-o cu mine in baie. In baie femeie, esti proasta?
- Scuza-ma, a fost un impuls din partea mea. Nu voi mai face asta in veci. Repet, iarta-ma ca te iubesc si-mi pare nespus de rau ca tu nu stii altceva decat sa ma urasti. Pentru ce? Pentru ca am vrut putina iubire de la tine!!! Vad ca nu..nu tii la mine, asa ca eu o sa te las in pace. Mai bine plec de la tine pentru totdeauna.

Off, femeia asta e proasta, ce naiba! Ma iubeste si vrea sa plece. Unde sa plece? Oare ce am facut a fost bine? Adica, hai mai ca e frumoasa fata, dar totusi speram…speram sa fie diferita. Nu stiu ce-ar trebui sa fac, e greu, foarte greu. Vreau sa pot da timpul inapoi si sa nu o fi intalnit. Vreau, vreau, dar fara rost, nu se va intampla. Sigur o sa incerce mai tarziu sa se bage pe sub pielea mea si va profita…nu vreau sa se intample acest lucru, mai bine fac ce trebuie facut. Plus ca nu am crezut, nu cred si nu voi crede niciodata in dragoste la prima vedere, e o tampenie.

- Stii ce? Fa ce dracu’ vrei, nu ma intereseaza. Eu am plecat. ii spun eu direct
- Bine, fac ce vreau. Adio!!!
- Da bine. Stiu ca te vei intoarce asa ca nu-ti zic “adio”.
- Sa mor eu daca ma voi intoarce!!! Esti un…un…
- Frumos, fermecator, inteligent, bogat, sexy?
- Nu! Esti un nesimtit…Adio!!!

Si uite asa rozalia pleaca din baie. Ma intreb unde se va duce nebuna, dar ce-mi pasa mie. Este o proasta, habar n-are pe ce lume traieste.
Doamne, da-i minte, sa nu faca vreo prostie.
Ies si eu din baie si ma duc la prietenii mei. Ma intreaba toti de ea, dar nu le zic nimic. Oare unde este? Ce face?
Ma simt vinovat, oarecum. Nu stiu ce sa cred, nu stiu ce sa fac. Cred ca am procedat gresit, dar nu, am facut bine…cred. Off, femeia asta, daca i s-a intamplat ceva rau. Nu, nu ar fi trebuit sa o las, idiot mai sunt. Acum realizezi Sasuke cat de natarau esti.
Trebui sa o caut, trebuie. Incep sa fug catre iesirea clubului. Odata ajuns afara ma uit in stanga in dreapta, dar nicio urma de Sakura. Incep s-o caut, poate da Domnul si-o gasesc teafara si nevatamata. Hoinaresc vreao jumatate de ora pana cand ajung pe-o straduta mai pustie. Aud niste voci.
Ma ghidez dupa acele voci si ajung la persoanele respective. Soc!
Rozalia si niste idioti. Unul roscat cu multe percing-uri pe fata, iar celalalt alb-albastrui in cap si cu niste dinti ascutiti.
Acestea o bruscheaza pe rozalie si intervin eu. Sakura, spre mirarea mea mi-a spus sa plec, sa o las in pace. De ce? Adica, haide ma’ doar nu i-oi lasa pe-astea s-o violeze. As fi prost, pe bune de nu.
O iau de mana si-o trag spre mine ca sa plecam si ii spun sa termine cu prostiile, dar chiar atunci simt ceva…ceva…nu stiu ce si ma prabusesc jos, pe asfaltul rece. Inchid ochii, iar restul negru.


4. Iubire vs Ura Part 2

Negru, negru si iar negru. Doar culoarea aceasta incredibila de rece, enervant de trista si neplacuta o vad. Ma intreb daca am murit, daca visez sau ce naiba mi se intampla. Stiu doar ca am luat-o pe Sakura sa plecam, iar apoi am simtit ceva, ceva ce m-a facut sa cad pe astfaltul rece. Doar atat. Sakura! Nu, nu se poate, daca a patit ceva nu mi-o voi ierta niciodata. Doar eu sunt vinovat, daca nu-i ziceam atunci…off.
Oare sunt mort? Nu vreau, trebuie sa ii cer sa ma ierte, pana la urma nu a facut nimic grav doar ca totusi gestul ei a fost putin cam deplasat. Speram sa fie diferita, sa aibe ceva anume ce o va face speciala, dar nu, ea a trebuit sa fie exact ca celelalte c***e. Ma rog, trebuie sa ma gandesc cum sa scap de intunericul asta ce-mi invadeaza mintea, trebuie sa scap, vreau sa stiu daca este bine. Cercetez si observ in acest intuneric o usita mica de tot. Alerg repede catre ea si o deschid usor, poate cu putina teama, nu stiu ce se afla in spatele ei. Vad o silueta. O silueta de femeie, una cu parul roz. Ma uit mai bine si imi dau seama ca este ea, Sakura.
Este trista si are ochii plini de lacrimi reci si amare. Vreau sa o iau in brate, dar nu pot, nu am cum sa trec de usa asta blestemata, parca este un scut ce nu m-a lasa sa trec, dar vreau, vreau sa ii spun ca imi pare rau, ca am gresit, trebuie sa ajung la ea. Imi fac elan, iar cand trec de scut ma prabusec in gol. Exact ca o gaura fara fund. E aiurea, ce naiba se intampla aici? Daca gaura aceasta nu are fund atunci, atunci ce se va intampla? Vreau sa ajung la ea cu orice prêt. Inchid ochii, iar cand ii deschid observ ca nu m-ai cad in gol si ca sunt pe pamant, pe Terra, cred ca nu mai visez, nu mai sunt prins in mintea mea, nu mai am halucinatii. Este real. Ma ridic de pe astfalt si ma uit in jur. Nici urma de rozalie. Simt doar o durere ingrozitoare de cap si alta si mai mare in suflet. De ce? Pentru ca Sakura nu este, unde a disparut? Daca au luat-o nemernicii aceia? Vreau sa o gasesc, trebuie.
Incep sa o caut peste tot, dar nici urma de mica rozalie, ma intreb daca au rapit-o sau daca a plecat ea fara sa ii pese de mine. Oare ce a facut, parca a inghitit-o pamantul.
Plec departe de acel loc si ma indrep spre casa, o sa o caut imediat ce-mi schimb gainele astea murdare.
Ajung in cele din urma in casa, urc scarile catre dormitorul meu si fac un dus. Imediat ce ies din baie imi sare in ochi o foaie de hartie pusa pe noptiera. O iau si incep sa o citesc.

“ Sasuke, imi pare nespus de rau pentru micul meu impuls, dar sa stii ca am facut-o pur si simplu, asta am simtit, nu stiu cum sa-ti explic. In fine, vreau sa iti spun ca indiferent de “chestia” aceea care ne-a unit destinele si care mi-a luat mie memoria, nu sunt suparata pe tine. Pur si simplu acesta a fost destinul. Mie una mi-a placut ce mi-a pregatit soarta, aceea sa te intalnesc pe tine, dar cred ca mai bine nu as fi existat deoarece tu in momentul de fata ma urasti. Nu cred ca ma crezi, dar eu chiar tin la tine si cred intru totul in dragoste la prima vedere. As vrea sa-ti spun ca dupa ce nesimtitul acela te-a lovit a plecat impreuna cu gasca lui si m-a lasat si pe mine in pace. Ti-am verficat pulsul si mi-am dat seama ca esti doar lesinat, de-asta te-am lasat acolo si in plus daca asteptam sa te trezesti sunt sigura ca nu ma mai fi lasat sa plec sau cel mai probabil mi-ai fi scos ochii spunandu-mi ca sunt o proasta si mai stiu eu ce. Iti poti lua o povara de pe suflet, nu stiu unde plec, nu stiu unde voi locui sau ce voi manca, dar nu-ti fa griji ma descurc eu cumva fara ajutorul tau. Adio, Sasuke !
Sakura…”

Mica scrisoare de adio e semnata cu rujul ei rosu. Imi indrept buzele catre urma de ruj lasata de buzele ei, o ating si ma gandesc la ce prostie a facut. Ma iubeste, dar daca ma iubeste, de ce ma paraseste? Cred ca am judecat-o gresit, daca era o c***a ca si celelalte nu pleca, statea dracu’ pe capu meu ca o lipitoare, insa ea nu a facut acest lucru. Poate ca ea face asta crezand ca mi-e mai bine, dar e exact contrariu. De ce ma simt rau, de ce imi pasa de ea? Oare chiar e posibila chestia cu dragostea la prima vedere?

Ma imbrac repede cu o pereche de blugi negri taiati in genunchi, un tricou alb si o pereche de tenisi negri. Imi iau telefonul si o sun pe rozalie. I-am cumparat telefonul cand am fost in mall. Suna, dar nu-mi raspunde.
M-ai sun o data si ii aud vocea cristalina cum imi zice simplu “Alo”. O intreb unde umbla, iar ea imi spune sa o uit. Dar cum s-o uit? Nu pot, chiar nu pot. Incerc sa o tin la telefon, sa o fac sa inteleaga ca nu este o povara pentru mine si ca nu-s suparat pe ea. Nu am de ce, adica eu am facut lucruri si mai si. Nu vrea sa inteleaga, e incapatanata exact ca un catar, cu cine seamana oare? In fine, o rog sa se intoarca ca daca nu ma voi supara intradevar pe ea si ca n-as ierta-o niciodata. Ramane putin socata, deoarece eu o vreau inapoi si acepta sa se intoarca. Slava Domnului! O intreb unde este, iar dupa ce-mi zice inchid telefonul si pornesc cu masina spre locul unde se afla rozalia.
Odata ajuns acolo, observ o silueta, o fata cu parul roz. Sakura. Ies, din masina si ma indrept cu pasi marunti catre ea. Nu stiu cum sa reactionez, sa o iau in brate, sa tip la ea, ce sa ii fac? Totusi parca a dovedit ca este diferita de celelalte, mi-a aratat ca are ceva special si ca ma iubeste cu adevarat, dar eu nu stiu daca intradevar tin la ea. Habar nu am ce simt. O consider o prietena sau poate mai mult. Dragostea asta, sincer nu am fost indragostit cu adevarat de nimeni, deci chiar nu stiu cum sa-mi dau seama de cea ce simt. Sufletul meu o vrea, dar nu pot, nu vreau sa ma raneasca, sa o ranesc. Poate foloseste o masca ca sa isi ascunda adevarata fata. E prea greu pentru mine.
Ma gandesc daca imi spune aceste lucruri, din plictiseala, din simplul fapt ca nu are ce face. Vrea sa ma raneasca, sa ma faca s-o iubesc, iar apoi sa imi dea cu flit. Oare asa e? Oare chiar vrea sa isi bata joc de mine? Dar daca ea e chiar sincera, poate ma iubeste, iar eu ca idiotul nu o cred.. Probabi nici ea nu stie ce simte, exact ca mine, sunt sigur ca si ea e foarte nesigura pe sentimentele pe care le detine. Timpul va decide ce simt si ce nu…
Ajung la ea. O privesc in ochi si observ cum incepe sa planga. Parca-r fi cascada Niagara. O iau in brate si o strang tare la pieptul meu, nu vreau sa-I dau drumul. Vreau s-o simt alaturi de mine mereu sau poate ca aberez. Ma intreb daca ceea ce simt eu e iubire sau …simpatie?

#10
Hei!. Ţi-am citit fic-ul şi iniţial am zis că urmează să comentez mâine, dar am văzut că nu ai nici un comentariu şi m-am hotărât să ţi-l las acum.
Ei bine, nu ştiu ce anume m-a atras până la urmă, am intrat pur şi simplu şi m-am pus să citesc. Ee, ce pot să spun? Nu prea mi-a plăcut începutul pentru că ai grăbit acţiunea şi în rest, tot aşa, a cam fugit trenu, ai un vocabular destul de interesant (spun eu), adică foarte tineresc în fic. Oricum, în afara acestor detalii, ideea este bună. Mi-ar fi plăcut să o dezvolţi mai frumos, cu descrierea sentimentelor ceva mai clar, nu că o dată ştie ce face, iar după două secunde iară se întreabă care-i faza..nu e nevoie de lux de amănunte, dar..
Ar fi interesant să înceapă să-şi aducă aminte unele chestii, mici detalii, din trecutul ei. Sau sau sau când se căsătoresc, la altar să-i revină memoria şi să-şi dea seama că are prieten şi de-astea. Ok, eu acum aberez umpic..:]]
Ei bine, sincer în rest ideea îmi place foarte mult. Mi-ar plăcea să o dezvolţi cât mai frumos pe parcurs.
Spor la scris şi multă inspiraţie! Să-mi zici când pui next..şi sper că nu te-a supărat comentariul meu.

*Hugs`.*
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I hate that I love you! RosetteFoxy 17 7.880 14-02-2013, 09:06 PM
Ultimul răspuns: Lain
  [Naruto] The Passion of Hate [+16] sickness 0 1.834 14-09-2012, 11:40 PM
Ultimul răspuns: sickness
  Hate, no Love Liar 2 2.697 20-01-2012, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  I can't hate you Peppers 0 1.835 18-12-2011, 04:15 PM
Ultimul răspuns: Peppers
  [split] I hate you but I love you+18 Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ 8 3.428 15-08-2011, 04:41 PM
Ultimul răspuns: ^Ciresica^
  ,,I hate you because I love you!'' pinguin 2 2.422 22-07-2011, 09:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I Hate Love Alle 16 8.044 15-07-2011, 10:23 AM
Ultimul răspuns: Denisa_Deny
  I hate you but I love you+18 Pคnđค. 3 2.969 26-06-2011, 11:19 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Hate or Love DiamondZ 7 3.883 05-06-2011, 10:15 PM
Ultimul răspuns: Flash
  I hate maths. I love my teacher [+16] A'Svear 47 28.358 18-01-2010, 10:09 PM
Ultimul răspuns: Mitus


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)