Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bataie din aripi

#1
Hei. Ma gandeam de mult sa imi fac un topic la oneshoturi, so, now, I'm here. La mine veti vedea oneshoturi scurte, in general care vor sa transmita ceva, mai mult cu descriere a sentimentelor si povestiri la trecut, or smth. Nu stiu sigur, nu ramane definitiv.

Vise


Strangea perna atat de tare in brate… parul i se revarsa ca o cascada limpede pe toata suprafata acesteia. Cu fiecare gand, fiecare framantare simtea cum o inunda durerea. Dar ce durere? Asa se numea asta? Era o durere atat de dulce si binevenita. Nici ea nu stia ce sa mai creada. Avea atatea vise, atatea scenarii cu el. Dar el oare se gandea la ea? Nu,nici nu o cunostea.
Dar il iubea? Ce sunt aceste vise? De ce de fiecare data cand il vede, stomacul o fulgera si bataile inimii sunt atat de rapide? Era o nebunie. E totul trecator, poate va uita. Dar cum sa uite cand rana se facea si mai mare? Imaginea suava a printului ei ii aparea in minte. Ar fi vrut sa il atinga, sa il simta. Sa fie stransa la piept, sa i se promita multe. Dar cand se va intampla asta?
De ce il placea? Singurul ei raspuns era „pentru ca are ceva”. Nu erau doar cuvinte in vant. Undeva, in sufletul ei, gasise o semnificatie, o explicatie a acestor cuvinte. Prin acel „ceva”, intelegea ca e diferit, ca ii place orice lucru la aceasta fiinta.
Tresare. I-a auzit vocea? Nu, a fost doar un vis. Isi amintea de privirea lui blanda si prietenoasa, de vocea lui intotdeauna insotita de rasete.
Intamplarea a facut ca, odata, plimbandu-se cu prietenele pe o strada laturalnica, sa il vada, pe bicicleta,, trecand rapid strada. Nu, n-a fost doar o fantasma. A fost el, real, in carne si oase. Inima i se zbatea in piept odata cu toate maruntaiele care se agiutau groaznic. Fiinta ei cazuse intr-o ameteala cumplita. Nu mai suporta. Inima parca se zbatea sa-i fuga din piept. „Uite-l!”. Un sunet ca de disperare, facand-o pe prietena sa sa se intoarca sa priveasca in spate. Cand s-a linistit, a vrut sa il vada din nou,dar nu mai era.
Povestea a continuat. Nu avea decat sa o iubeasca.

critici?
Cea mai reuşită semnătură.

#2
Pai ... super !. Apar si eu pe aici pentru ca am ce invata de la voi so o sa iti dau un comm maruntel poate te ajuta cumva si poate ma ajuta si pe mine .


Pai ai descris sentimentele frumos insa nu ai tranzmis foarte mult prin ele . Nu m-ai facut sa simt asta cu adevarat dar ai reusit totusi sa imi captezi atentia cumva . Mi-ar fi placut sa il descrii mai mult pe El prin ochii Ei , acea perfectiune de care era ea indragostita , ca sa ne facem o idee despre personaje si poate sa descrii mai amplu sentimentele ei . Adica sa spui , nu stiu , mai detaliat despre starea ei din acea seara sau zi sau ce era cand statea in pat .

Descrierea in sine e destul de bine . Stilul tau de a scrie nu iti permite sa folosesti figuri de stil pretentioase dar e oke !. Si cele simple dintre ele pot avea un impact incredibil puse in contextul potrivit in armonie .

Stii bine cum sa jonglezi cu naratiunea si ai impletit frumos cele doua moduri de expunere .


Greseli nu am vazut , cel putin nu de tastare . Parca ai cateva fraze "dificile" daca pot sa le spun asa insa nimic grav . Cat despre punctuatie : greseli minore . Reciteste creatia si le gasesti .

Cam asta ar fi tot abia astept sa aduci un alt oneshot . Eventual anunta-ma daca ti-a fost sfatul de ajutor si mai ai nevoie de parerea mea . AI grija de tine !. Succes in continuare (o^-^o) .

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#3
Oooh mammy super tare!Nu am ce critici sa dau pentru ca mi s-a parut chiar tare.Offf ce mi-ar fi placut sa te corectez dar nu ai nici o greseala de tastatura.Se vede ca ai lucrat la el cu grija si fara graba.
Nu sunt experta in asta,defapt eu primul oneshot citit de mine si chiar mia placut.Te pricepi chiar foarte bine ar trebuii sa faci un fic.Adica doar daca nu ai deja.
[Imagine: Anime-signature-redone.jpg]
[Imagine: 43272185_764421.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 2.970 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.207 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Aripi insangerate BloodyInnocence 148 82.302 08-02-2012, 01:46 AM
Ultimul răspuns: Katniss
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.177 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi frante Child Of Sunset 12 7.379 25-11-2010, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Aripi negre bluedark 0 1.979 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.718 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.445 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.520 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi
  Zburand cu aripi frante [drama / romance] ~Black Heart~ 1 2.706 23-07-2008, 03:21 AM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)