Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amoruri mascate/Masca amorului subit

#21
Sal'tare!^__^

Mi-a atras atenţia titlul ficului tău.Îmi place. Chiar foarte mult. Atât titlul, cât şi capitolul unu. Am observat că nu ai decât descriere. Dialogul lipseşte şi chiar îmi place. Adică, capitolul e foarte lung şi e de apreciat faptul că nu ai dialog *chiar îmi place dimensiunea capitolului. Mă bucur că e aşa lung*. Acum, deşii ai avut foarte multă descriere, nu a fost deloc plictisitoare sau deplasată. Pe mine una m-a captivat capitolul şi mi-a plăcut micul monolog al Sakurei.
Drăguţă şi originală, pot spune, idea ficului. Îmi place felul cum e Sakura şi cum se poartă cu frăţiorul ei mai mic : X So, pot spune că îmi place cum ai modelat personalitatea personajelor şi cum ai descris sentimentele lor şi durerea pierderii fiinţelor dragi. Acum, eu greşeli de tastare am văzut două- trei pe care nici nu le-am reţinut, dar având în vedere lungimea capitolului nu m-au deranjat. Altfel de greşeli nu am văzut, poate vreo două repetiţii dar în rest e ok.
Sunt curioasă ce se va întâmpla în continuare, mai ales că i-ai băgat că personaje principale şi pe Naruto şi Hinata. Hmm, aştep nextul şi sper să mă anunţi când îl postezi.
Bye Bye ^__^

#22
hey >:D<

am trecut pe la ficul tau asa cum ti-am spus . Ce pot sa zic ? Mi-a placut foarte mult ;) Ai descriere si imi place cum ai rezlizat-o . Ai descris personajele si sentimentele lor intr-un mod clar ,ceea ce mi-a placut si ai folosit multe metafore si epitete ,din nou ,mi-a placut ;) Ai avut cateva greseli de scriere ,dar nu foarte mari . Naratiunea nu a fost deloc grabita si dialogul a fost foarte putin ,dar pt un capitol de introducere nu pot spune ca e o greseala .
Imi place ideea si cred ca daca o sa o tii tot asa o sa iasa un fic grozav :)

Sper ca nu te-a suparat cv din ce am spus si aibia astept nextu :*
[Imagine: mvqe0n.png]


Life is like you want it to be !


#23
Heyy.. Am citit capitolul si imi place foarte mult.
Nu am mai citit de mult un fic Naruto care sa fie asa frumos realizat.
Imi place la nebunie ca folosesti descriere, iar actiunea nu este grabita...deci are tot ce ii trebuie. :))
M-ai facut chiar curioasa, si imi place ca ai adaugat si putina drama. :))
In concluzie astept urmatorul capitol.
Succes ! :X
~ I'm the girl who is lost in space, the girl who is disappearing always, forever fading away and receding farther and farther into the background. Just like the Cheshire cat, someday I will suddenly leave, but the artificial warmth of my smile, that phony, clownish curve, the kind you see on miserably sad people and villains in Disney movies, will remain behind as an ironic remnant. I am the girl you see in the photograph from some party someplace or some picnic in the park, the one who is in fact soon to be gone. When you look at the picture again, I want to assure you, I will no longer be there. I will be erased from history, like a traitor in the Soviet Union. Because with every day that goes by, I feel myself becoming more and more invisible... ~
Elizabeth Wurtzel


My fic: http://animezup.com/forum/showthread.php...884&page=3


]I love my family :X They are my life
My mom' : KittyKat
Surorile mele dragute : Renesmee, Elvira, Mailin, Sasame, FrogyGirl
My twin sis' : ~ Black Heart ~
Ficele mele mult iubite: Ame si ♪ Ąѕђą ♪
My Grannie : Venus- Roseta
Nepotica mea : Ioanayoana, ßéкi♡
Ma friend: Moxxy
Nora mea: Oxygen
Matusile mele minunate: Contagieuse, Tigroaica
Ma uncle : Danysor


#24
Imi cer iertare de la comentatorii mei... am lipsit cam mult stiu..dar stiti cum este in clasa a VIII-a . Deci ca sa nu o lungesc mai mult am adus nextul ... care este dedicat in mod special micutei mele surioare Moxxy pe care o ador ..ea a fost motivatia acestui capitol.. deci...
Lectura placuta!
Capitolul II - Amprenta trecutului
Partea 1
***Dupa zece ani***

Prima zi de primavara aduce in zbor mirosul de ghiocei care te infasoara usor intr-un taram neidentificat , necunoscut ,taramul viselor . Caldura de afara este acompaniata de lumina diminetii , care se revarsa-n nestiut .Micutele picaturi de roua par a lua nastere pe verdeata frunzelor si a ierbii proastete ce pare ca absoarbe fiecare strop cu multa savoare . Ceasul desteptator din camera fetei de saisprezece ani si jumatate indica ora 10:30 . Ticaitul enervant o face pe somnoroasa sa isi revina, dar o provoaca sa scoata un cascat ironic, parca spunand ca inca ar vrea sa doarma .Nu este de mirare, si-a facut aparitia o data cu soarele, nu a dormit decat cateva ore . O doare capul ingrozitor din cauza ca aseara a iesit cu "prietenii" si au baut pana au cazut jos din picioare. Un grup de adolescenti dubiosi, drogati, care isi varsa amarul in viciul bauturii, al tigarilor si al prafului.

Asa era acum micuta rozalie . De nerecunoscut, isi petrece toate noptile in locuri indecente ,interzise minorilor, avand o viata dubla. Personaj negativ intr-un personaj pozitiv , un demon intr-un inger unde frumusetea ingerului este eclipsata de ura demonului, o "batausa" care se ia de toti cei care o sacaie sau o calca pe" coada" , dar totodata o surioara perfecta, dulce si calma. Nu se potrivesc cele doua roluri pe care ea le joaca zi de zi pe scena vietii, astfel croindu-si o lume paralela este tot mai slaba, dar tot mai puternica, mintindu-l pe fratele sau ca totul este bine. Traieste o minciuna si ea stie asta, cat de plapanda este viata, cat de dureroasa este moartea , cate rani lasa absenta ...

Se intinde un pic, apoi se incalta cu papucii pufosi asemeni blanii de iepuras ce stau in fata patului. S-au schimbat multe in zece ani , acum cei doi au camere separate pe motiv ca sunt mari si au nevoie de intimitate. Iesind din camera ia doua-trei pastile si le inghite fara apa , mai mult le rontaie discret , dupa care intra in camera micutului protejat care inca era in lumea de dincolo de nori. Se aseaza langa el, dupa care ii da obisnuitul pupic pe frunte. La contactul buzelor reci cu fruntea fierbinte a baiatului, surioara zambeste si ii ia perna , dupa care i-o aseaza pe cap, sufocandu-l .

-Hey Sakura , um, eu stiu ca ma iubesti, dar vezi ca ma sufoci, am nevoie de aer la fel de mult cum am nevoie de tine! Stii prea bine ca nu as putea supravietui fara aer , dar in nici un caz fara tine . Esti cea mai importanta persoana pentru mine , doar pentru tine am continuat sa lupt in toti acesti ani, te iubesc scumpa mea surioara, chiar te iubesc ! Tu este micuta mea raza de lumina ce da culoare vietii si visului meu noncolor ,micuta mea raza de lumina roz ce straluceste in intuneric. Tu esti cea mai perfecta persoana pe care o cunosc si nu imi pot inchipui o lume fara tine !

La auzul acestor soapte raza lui de lumina se intuneca la fata , dupa chipul sau se scurg picaturi de apa sarata . Alearga precum o bezmetica spre baie , Naruto nu stie cu ce a gresit, se intristeaza .De ce sora lui, Sakura plange jos pe gresia rece? In minte ii rasuna vocea firava a baiatului care o deranjeaza enorm .Nu este ca si cum nu s-ar fi bucurat, dar stia ca este gresit,ca o data si o data el va vedea adevarata infatisare a ei...


"Cine sunt de fapt? Nu pot da timpul inapoi ca sa-mi traiesc copilaria ce este un simplu demo, sa nu pricep nimic, sa imi stea gandul doar la joaca, sa-l strig pe tata-n gura mare cineva ma provoaca. Ma bucuram de o bomboana pe care o imparteam cu el, desi miile de dulciuri ne asteptau in frigider. Nu imi spune nimeni de ce-i rau sa ma feresc, am doar saisprezece ani, dar nu mai stiu sa mai zambesc. Raman cu amintirea care mi s-a intiparit in minte, orice as face acum nu pot redevenii ce eram inainte. Sunt dependenta de droguri,alcool si de viata asta nebuna, cand nu sunt cu el am nevoie de putina adrenalina. Nu sunt mandra de mine, stiu ca il mint non-stop, dar asa este mai bine pentru amandoi!

Sa auda ca sora lui este o problema pentru toti, ca la liceu se ascund numai cand ii zaresc parul roz, sa vada cat sunt de slaba si ca sunt afectata, ca sunt dependenta de el, ca sora lui perfecta este de fapt imperfectiunea perfectiunii, l-ar afecta prea mult, s-ar simtii vinovat si nu e! Nu vreau sa il ranesc si eu...eu, fiinta pe care o iubeste atat de mult. Vreau ajutor, dar de la cine, nu este nimeni aici ca sa ma inteleaga, nimeni care sa incerce sa ma iubeasca, oare ce pot invata din anii plini de durere din viata mea, de ce nu pot uita pur si simplu? De ce sufernita si sentimentul de regret continua sa ma posedeze?

Ma simt obosita ,uneori simt nevoia de a lua o supra doza si incet sa ma spulber in praf iar vantul cu rasuflarea sa rece sa ma imprastie in nestiut, sau poate in picaturi de apa iar razele soarelui sa ma evapore, dar stiu ca nu pot sa il las singur. Inima sa nu ar rezista la inca o lovitura, nu ar fi ca un pumn in gura ci ca unul sub centura. Ce rost ar avea sa ii creez si mai multa suferinta? Unii mint, crezand ca este din iubire, altii mint din disperare, eu din nefericire ma incadrez in cea de-a doua categorie. Am multe intrebari de spus, dar cine sa m-asculte, parintii dorm de mult intr-un lacas care pe zi ce trece pare ca se...stai, ce tot spun eu aici, pe zi ce trece pare ca se ce? Nu, in nici un caz nu am nevoie de compasiune, de mila, sunt o fata puternica, eu chiar trebuie sa fiu...pentru el !"

Lacrimi amare se scurg dupa chipul scaldat in amaraciunea timpului.

Se indreapta cu pasi tacuti catre cada. Apa incepe sa curga incet, iar vocea fetei se contopeste cu melodia lina, facute de micutele bule de apa, care se aduna formand un dans spumos. Corpul sau se scufunda parca intr-un gol, la suprafata i se zareste doar capul si sanii sai micuti si rotunzi. Stie prea bine ca nu este cine stie ce frumusete, ci doar o fata simpla si banala. Tot ce o diferentiaza de celelalte fete este ca ea are un singur scop in viata, pe cand celelalte isi traiesc viata din plin, nu trebuie sa minta pe nimeni. Ii este rusine si de faptul ca Tsunade si Kakasi, parintii adoptivi au despre ea o parere mult prea buna. Si-ar fi dorit sa vorbeasca mai mult cu mama cea noua, dar simtea ca si-ar fi tradat adevarata mama. Nimic nu este ceea ce pare a fi, se gandeste daca si fratiorul sau i-ar putea ascunde ceva, daca si el se simte singur, sau daca este satul de viata aceasta...


P.S de acum voi face capitolele un pic mai mici pentru a nu plictisi lumea... Tin sa spun ca acest capitol este corectat fugitiv si imi cer iertare pentr greselute si daca va dezamagesc..
Multumesc pentru toate comentariile sii imi cer scuze ca am intarziat atat de mult.

#25
Dau edit după ce citesc.
___________
Edit.
Well scumpa mea merci de dedicaţie, mă simt măgulită, dar cel mai mult mă bucur că ai pus nextu, deşi trebuie să recunosc că mi-a luat destul de mult să te conving să îl pui, căci probabil te-ai şi plictisit, dar a meritat. Capitolul a fost frumos mi-a plăcut şi poate dacă ai fi fost puţin mai atenta ar fi fost şi mai reuşit. După cum ţi-am spus ai pus SPACE, înaintea semnelor de punctuaţie, se pune după şi am văzut câteva semne puse aiurea. Deasemenea am văzut că ai câteva probleme cu verbele. Ai putea să scri în loc 11:30 cu litere, ar da mai bine la estetică. Ai grijă la repetiţii şi la unele fraze care nu sună tocmai ok. Cam atât încă odată merci de dedicaţie şi fii mai atentă pe viitor. Bye, bye.
P.S. Love you.

#26
Salut scumpa. Mai mai, ai adus nextu:> bine ca a tras Moxxy de tine:)) pai zimi si mie de ce spui ca acest capitol e cam mic..ca eu nu il vad mic, iar continutul imi place. Mai ales descrierea, cel mai mult ma atras acea confuzie, acel amalgam de sentimente ale rozaliei. Actiunea e ok si la dialog nu am ce comenta. Greseli, aici am vazut doar o mancare de litere, iar la semnele de punctuatie sa ai grija ca uneori lipsesc si alteori nu isi au rostul.. pai mai facut curioasa de ce va fi in continuare, avand in vedere titlu..
Astept next si spor la scris >:D<
Muchos besos :*
[Imagine: h8v.gif]
 

#27
Hey hey hey !. Multumesc ca m-ai anuntat *3* .

Pai fara prea multa vorbarie sa trecem la text :
Pai descrierea ta este minunata ca de obicei ... adica ti-am spus si la celalalt capitol ca imi place mult stilul tau atat de complex . Acele figuri de stil superbe le-am regasit si de aceasta data spre placerea mea si cu siguranta si a celorlalti cititori .
Naratiunea este buna deasemenea , inca mai ai niste fraze incurcate pe acolo [ sunt sigura ca o sa le depistezi prin recitirea capitolului -.-" e cam tarziu si nu le mai gasesc ]
Actiunea decurge frumos , imi place ideea de viata dubla a Sakurei dar chiar daca doar ei doi mai sunt pe lume din familia lor a fost cam brusca toata acea " declaratie " a lui Naruto imediat ce s-a trezit ... ar fi fost frumos sa spui pe parcurs asa ai fi avut si ceva dialog si un capitol mai mare :] .
Greseli au fost dar nu multe ... dupa cum ai spus si tu --- > " corectura fugitiva " ---> nu le rescriu .

Deci imi place ca te axezi pe detalii , conturezi frumos personajele , te grabesti putin cu exprimarea directa a sentimentelor si bruschezi unele fraze frumoase incurcandu-le sensul dar ai niste figuri de stil fantastice , deci o descriere uluitoare .

Per total e super doar sa cotrolezi putin ce ti-am spus mai sus cu exprimarea . Este un fic fantastic si ai un mister misterios de tot :]] . Chiar n-am nici o idee ce v-a urma deci surprinde-ne cat mai placut .
Ai grija de tine si mult succes in continuare !. Chu` !. (>^,^)> *3*

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#28
Citat:nu ar fi ca un pumn in gura ci ca unul sub centura.
- Nane - Doar o sansa, huh?:> Frumoasa melodia.

In primul rand te salut si iti multumesc ca m-ai anuntat de next. Mi-a placut a fost interesant, dar vreau sa te rog sa faci capitolele mai mari, mie chiar imi plac mai mari, am ce citi si + ca e frumoasa povestea. Sakura o drogata?:> Nu e prea original dar bine ca nu din cauza lui Sasuke :)). In fine, cu descrierea te descurci ft bine nu am ce zice. Naratiunea e si ea buna, actiunea nu e grabita si dialogul nu e sec. Greseli de tastare nu am vazut dar te rog sa nu mai pui space inainte de semnele de punctuatie. Ma refer la primele paragrafe ca am vazut ca in ultimu nu ai pus. Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#29
Hey ! Multumesc ca m-ai anuntat cand ai pus nextu' .


Ce pot spune ?Imi place cum ai continuat si din descrierea pe care i-ai facut-o rozaliei se anunta a fi un fic interesant . Imi place cum ai ales sa iti prezinti actiunea . Desi nu am fost prea atenta la greselile de redactare ele nu au fost multe si nu foarte mari . Imi place cum te exprimi cand povestesti si stapanesti destul de bine atat descrierea cat si naratiunea .
Totusi ,cred ca marturisirea lui Naruto fata de Sakura a fost prea grabita si a spus prea multe sentimente deodata, ar fi trebuit sa le iei pe rand ,dar e bine ,nu e cine stie ce greseala . In schimb ,nu am ce sa iti reprosezi ,imi place atat forma ficului cat si ideea pe care se bazeaza ;)

Abia astept nextu' ; te rog sa ma anunti cand il pui ! :*
[Imagine: mvqe0n.png]


Life is like you want it to be !


#30
Hello :] Am ajuns si eu pe aici. Imi cer scuze de intarziere, doar ca abia acum mi-am gasit putin timp sa comentez. In primul rand mersi ca m-ai anuntat ca ai postat. >:D< .
Imi place capitolul, e chiar dragut, ai facut o treaba buna. Am vazut mici greseli de tastare si parca cateva virgule lipsa, dar nu le-am dat mare importanta. Mi-a placut descrierea, ai conturat foarte bine sentimentele fetei si le-am putut simti ca si cum ar fi fost ale mele. Naratiunea si ea a fost buna, si imi place cum s-a impletit cu ideea. M-ai facut foarte curioasa in legatura cu next-ul. Precum s-a mai spus puteai sa scrii 10:30 in litere, nu in cifre, ar fi aratat mai estetic. So, nu prea mai am nimic de spus, decat bafta si sa ma anunti cand pui next. Succes la scris! >:D<
[Imagine: j5atg3.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Masca Destinului Thomas 1 2.481 13-07-2012, 12:29 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Masca sufletului Small_pink_dragon 10 6.016 19-06-2009, 11:04 AM
Ultimul răspuns: Small_pink_dragon


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)