15-02-2009, 04:19 PM
Am observat ca nu a comentat nimeni ficul asa ca m-am gandit sa-l citesc si eu si sa-ti spun unde sa mai lucrezi. In primul rand vad ca actiunea se desfasoara in urma cu cateva sute de ani dupa dialog dar si din gandurile personajului. Aici am o mica nemultumire daca pot sa spun asa...primul capitol dintr-un fic descrie in primul rand personajele si locul in care se afla, insa tu nu ai prezentat decat prin nume personajele tale. Inceputul este interesant insa trebuia sa mai adaugi putina descriere pentru a prezenta modul de viata de atunci/personaje/locuri pentru a ne introduce pe noi (cititorii) in actiune.
Greselile de tastere nu sunt foarte multe, doar cateva space-uri pe care nu le-ai batut si o prepozitie uitata " Am coborat din copaci agilitatea ~cu~ unei feline" (scz dar nu stiam cum sa marchez prepozitia acum ca bara de instrumente a disparut:().
Cam atat pot sa-ti spun pentru moment. Astept sa vad cum vei scrie urmatorul capitol si sper sa tii cont de ceea ce ti-am spus. App...daca te deranjaza ceva din ce am spus poti sa-mi dai un pm si voi sterge comm-ul. Acum te las...mult succes in continuare si ja:-h
Greselile de tastere nu sunt foarte multe, doar cateva space-uri pe care nu le-ai batut si o prepozitie uitata " Am coborat din copaci agilitatea ~cu~ unei feline" (scz dar nu stiam cum sa marchez prepozitia acum ca bara de instrumente a disparut:().
Cam atat pot sa-ti spun pentru moment. Astept sa vad cum vei scrie urmatorul capitol si sper sa tii cont de ceea ce ti-am spus. App...daca te deranjaza ceva din ce am spus poti sa-mi dai un pm si voi sterge comm-ul. Acum te las...mult succes in continuare si ja:-h