Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#1
Salutari, bunii mei prieteni! >:D<
E un fic pe care-l iubesc, la care am lucrat foarte mult si la care inca lucrez si pun suflet, deci sper din tot sufletul sa va placa! :X
Lecturare placuta!

CARTEA INTAI


* * *

- Frankie! se auzi strigatul nervos al unui barbat. Tanarul inalt, cu ochii albastrii in care te-ai putea pierde, iesi din camera lui, scarpinandu-si fruntea. Pupilele ii erau dilatate, avea cearcane adanci si arata de parca nu ar fi dormit o noapte intreaga. Nici nu dormise, mai precis, deoarece fusese o petrecere la el si toata gasca fusese la el.
Trupul slab al tanarului era aproape gol acum. Arata uimitor, ar fi furat ochii oricarei fete si... Chiar si ai oricarui baiat, fiindca Frankie nu era genul de persoana care sa se dea in laturi, ci facea totul dupa cum il taia capul. Skater profesionist, un artist desavarsit in ale muzicii si un foarte bun prieten, Frankie era un adevarat adolescent rebel ce locuia doar cu tatal sau, om de afaceri foarte influent, intr-o vila din suburbiile Los Angeles-ului.
Barbatul acesta reprezenta tata pentru Frankie doar pentru faptul ca il crease si ii dadea bani. In rest, familia lui fusese strada, gasca, skate-ul, drogurile, alcoolul si muzica rap. Atat si nimic mai mult.
- Ce dracului vrei? intreba intinzandu-se. Era doar intr-o pereche de boxeri negri si stramti care ii scoteau foarte bine mandria in evidenta. Il privea pe tatal sau cu ochii umflati, nitel iritat de faptul ca ii fusese stricat somnul cu strigatul. Barbatul il privi din cap pana in picioare, analizandu-i trupul frumos pe care-l avea.
Isi cunostea pe bine fiul si stia ca in seara trecuta fusese un circ de milioane acolo.
- Diseara plec la Londra. Ai bani lasati in seif. Daca mai ai nevoie ma suni, daca nu, sa nu te trezesti ca ma apelezi degeaba. Stau minim o luna, am treaba.
Frankie nu facu decat sa mormaie un "Bine" adormit, dupa care isi saluta tatal din cap si se intoarse in pat, aproape zburdand de fericire ca ramane singur acasa. Nici macar cand era in oras nu prea se ocupa el de fiul sau, nici nu prea dadea pe-acasa, dar satenului i se parea mai convenabil sa fie plecat. Se arunca pe suprafata pufoasa a saltelei sale, luandu-si telefonul de pe noptiera.
- Futu-i! E noua! spuse nervos, apoi puse micul aparat la loc. Nu ii placuse niciodata sa fie trezit din somn, ura acest lucru, dar iata ca aceste lucruri se intamplau, spre marea sa dezamagire. Era atat de obosit incat nici macar nu se mai putea misca. Isi dorea sa doarma tot timpul, sa nu il sune nimeni.
Rebeliunea adolescentei i-a schimbat viata acestui tanar, la fel si baietilor si fetelor din gasca lor. Ei nu realizau insa asta, si drumul pe care il apucasera cu totii era in totalitate gresit. Cineva trebuia sa ii intoarca, dar cine, cand parintii nu se ingrijeau de ei?
Incet-incet, Frankie adormi intr-un final...

Lumina puternica a soarelui il trezi din somn. Era deja dupa-amiaza, dupa cum se vedea, si tanarul trebui sa se ridice intr-un final din pat. Era singur acasa acum, si telefonul incepu sa ii spune in disperare. Cu mare greutate, intinse mana spre micul aparat si il aduse la ureche, raspunzand fara ca macar sa vada apelantul.
- Frankie, sunt Tommy. Fii atent, am nevoie de niste "cuie". Diseara la mine, dam o petrecere, gagicute, alea-alea, se auzi vocea de la celalalt capat al firului a lui Tommy, liderul gastii lor, cel mai influent, fiindca tatal sau era un avocat foarte bine cunoscut. In banda, in afara de Frankie, toti parintii celorlalti erau persoane banale, necunoscute vietii pulbice.
- Esti singur, coaie? intreba Frankie ridicandu-se in picioare, uitandu-se pe geam. De la celalalt capat al firului se auzi sunetul specific unui sarut, dupa care vocea lui Tommy razbi prin difuzorul abia pornit al lui Frankie:
- Fara babalacu', da, spuse si zambi, apoi isi saruta prietena pe buzele apetisante. Mergi prin parc? Am chef de skate acum, frate... Si mai pe seara mergem sa luam bautura pentru petrecere. Ok? intreba si Frankie aproba.
Cei doi se presupunea ca sunt cei mai buni prieteni. Si de fapt chiar se intelegeau foarte bine, nu existau secrete intre cei doi si nici macar diferente. Mai precis, ei erau conducatorii grupului si nimeni nu indraznea sa li se impotriveasca. Gasca era o familie, fiecare dintre ei iubindu-i pe ceilalti.
Erau genul de persoane ce mergeau pe principiul "Unde-s multi puterea creste" si "Toti pentru unul si unul pentru toti". Grupul lui Tommy era cunoscut in toata metropola de fiecare om care se resprecta si ii respecta si pe ei.
- Merg, da, spuse intr-un final. Dar sa fac si eu un dus, ca acum m-am trezit, rosti intinzandu-se tanarul si inchise telefonul, aruncandu-l pe pat. Se dezbraca rapid de boxerii pe care ii avea pe el si sari imediat in cada mare, dand drumul apei si incepu sa-si spele trupul incantator, slab, gratios, frumos. Era mandru de cum arata, insa si cat antrenament facuse pe timpul cand era patiantor. Nu ajunsese mai departe de concursuri locale din cauza unor probleme in urma unei cazaturi.
Considerand ca e prea periculos, juriul din toate concursurile il respingea, asa ca renuntase, isi dorea doar sa fie skater profesionist si sa aiba toata viata gasca langa el. Privi in jos, trecandu-si mana peste abdomenul plat, numai patratele. Ii placea la nebunie sa se priveasca, sa se admire.
Ochii sai albastrii se fixasera pe un punct din tavan. Avea chef sa se dea cu placa, trebuia sa faca asta. Tommy il astepta in parc poate cu iubita lui, nu-i pasa asta. Daca el nu avea iubita asta nu insemna ca nu poate pleca in parc. Nu avea chef sa isi faca una, fiindca nu ii placeau implicatiile, lui ii placea s-o faca cu cine vrea, cand vrea si pe unde vrea, nu sa dea socoteala unei tipe pentru toate actiunile sale.
Se ridica din pat la un moment dat si, cu placa in mana si porni spre locul de intalnire.

Frankie se uita zambind la prietenul sau, Tommy, cum se tinea de mana cu iubita lui. Arata bine tipul, acum era si binedispus, si zambea mai tot timpul, ceea ce-l incanta pe saten. Rotile skate-ului liderului se miscau usor sub placa, purtandu-l pe acesta pe drumul de piatra al parcului catre bunul sau prieten.
- Salut, spuse Tommy batandu-l pe prietenul sau cu pumnul in urma. Ce faci, bai? intreba lipindu-se prieteneste de celalalt, cum aveau obiceiul raperii care pe ei ii fascianu.
- Dau.... la curiosi, raspunse surazand Frankie, apoi isi batu prietenul la randul sau in umar, imitand gestul de mai deverme. Ochii pierduti, ganditori, se fixara in cei ai tipului si il analizau acum cu blandete, ca de fiecare data cand se priveau amandoi, stiind ca e ceva important de spus intre ei. Se intinse, isi trosni oasele, dupa care ii aranja camasa prietenului sau, astfel incat sa stea cat de cat acceptabil pe acesta.
- La curiosi, scumpete? Eh, atunci sunt curios cum ti-ai desface tu picioarele pentru mine, sa ma joc nitel cu trupul tau, sa te vad cum te arcuiesti sub mine, spuse in gluma acesta, lingandu-si buzele.
Frankie se uita la prietenul sau, nefiind sigur daca vorbea pe bune sau doar avea chef de misto, de glume. Era constient ca arata foarte bine Tommy si nu credea sa fie prima data cand acesta are o relatie cu un alt barbat. Nu era, de asemenea, nici el prea jos, ci arata chiar mai bine ca celalalt si nu era prima propunere indecenta pe care i-o facea un barbat. Majoritatea persoanelor il admirau, asta incluzandu-i si pe dusmanii sai.
- Vrei sa ma vezi sunt bine? intreba acesta unduindu-se intr-un mod placut vederii,facandu-l pe Tommy sa se excite rapid. Il trecuse un fior cand il vazuse pe bunul sau prieten apropiindu-se de el, ochii tradandu-i intentiile perverse pe care le avea.
- Da, vreau... spuse ducandu-si mana intre picioare, frecandu-se usor. Instinctiv, Frankie isi indrepta privirea catre iubita lui Tommy, care vorbea cu niste fete, foarte interesata de ce spun acestea, si nu era atenta in nicio masura la prietenii sai. Tu dintr-o miscare m-ai excitat al dracului de tare, spuse privindu-l pe prietenul sau fix in ochii frumosi, care il fermecasera.
Frankie se indeparta rapid in momentul in care realizase ca baiatul vrea sa-l sarute, si se alarmase destul incat sa se fereasca.
- Dulceata, stai cuminte, ca nu sunt de-ala care se fute in cur, eu fut in cur daca e nevoie. Prefer insa fetele... Deocamdata, spuse cu subinteles, incercand sa para ca nu l-a deranjat ceea ce zisese Tommy, insa il cam speriase, ce-i drept. Putin speriat de comportarea liderului gastii lor, satenul incerca sa scape, sa nu faca nimic in parc, in vederea tuturor.
Tommy se uita uimit la Frankie, apoi isi umezi intr-un mod pervers buzele cu limba, apropiindu-se tot mai tare.
- Sa-nteleg ca ai mai facut-o cu vreun baiat? intreba incet. Vreau detalii, Frankie, vreau sa nu te ascunzi de mine. Esti bisexual, asa e?
Frankie incepu sa rada, incercand din nou sa para ca nu e asa cum spusese Tommy. Nu putea insa sa nege un adevar demonstrat cu putin timp in urma, cand se culcase pentru intaia oara cu un barbat. Fusese placut, insa era beat si drogat pe deasupra, nestiind daca va repeta vreodata actiunea.
- Tommy, se auzi vocea prietenei acestuia si imediat ea se apropie, sarutandu-l lung pe iubitul ei. Profitand de ocazie, satenul isi lua placa si pleca de-acolo, cu Tommy pe urmele sale insa, singur de aceasta data.
"Nu mai scap..."

"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#2
In sfasit ai postat :X asteptam momentul asta de mult timp
Sti ca mie imi plac povestile cu baieti draguti, rebeli si ahtiati dupa sex :X (mai ales povestile cu cei ce respecta ultima parte), iar aceasta este una dina cele povesti :X (ar trebui sa nu mai pun inimioare, dar ce mai conteaza...sti k am uneori probleme cu inimioarele, dar de data asta nu's probleme "dinalea" :)) ) Revenind...mi se pare mie sau Tommy se da un pic la Frankie? :> nu ca m-ar deranja...sintagma prieteni cu beneficii merge oricand si oriunde, numai nu cred k Frankie e de acord cu ea de data asta.
Oricum, inceputul e promitator...abia astept sa citesc ce va urma .poop si spor in continuare la scris

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#3
He he trec si eu pe aici. Si ma bucur ca am citit. Imi place tare tare mult primul capitol. Si astept tare tare urmatorul capitol. Frankie e asa kawaii. Felul cum a reactionat XD Si prietenul sau banuiesc ca e hot. Yup hot & kawaii. Combinatia perfecta. Greseli... cateva care banuiesc ca din neatentie si:

Citat:Se ridica din pat la un moment dat si, cu placa in mana si porni spre locul de intalnire.

Banuiesc ca din graba. In rest... am uitat daca mai erau :))
Eh cam atat si succes in continuare XD

Psycho XD :bye:

#4
Yey ceva nou si cum sti ca eu citesc tot ce scri, chiar si daca nu comentez mereu, here I am. Primul capitol e extraordinar, o sa fie incendiar ficul asta, si mult Yaoi :X. Draga mea, nu cred ca am ce sa zic, e o idee indrazneata si tu la aste te descurci cel mai bine,iubita mea scumpa. Te ador la nebunie si nu stiu ce sa iti mai zic. :chuu:
BAiatul asta,Frankie e cam rau si am marea senzatie ca primul yaoi va fi cu amicul sau, eh de asta eisti u aici ca sa ne ajunti sa vedem ce se va intampla in continuare. E asa dragut si asa rau si asta frumos, cred ca daca perversiunea ar durea am fi mortii cu totii. :perv: Te astept si grabeste-te pana nu raman fara sange ca sa mai dau pe nas. Te astept sweety perv! :*
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#5
Heeeei! >:D<
Scuze de intarziere :D dar am fost cam ocupata..
M-ai lasat in suspans... ca de obicei :|
Ai de gand sa treci la "actiune" din capitolul doi??? Nu ca m-ar deranja, doar sunt curioasa...
Acea mica descriere a lui Frankie (abdomen plat, numai patratele, ochi albastri, etc. =p~ ) m-a dat pe spate :)), desi nu m-asi supara daca ai pune cate o poza cu Frankie si Tommy sau putin mai multa descriere in ceea ce priveste aspectul.
Greseli parca n-am vazut...
Mult succes in continuare si anunta-ma cand postezi iar! :*

hugzz!

#6
Imi pare rau, insa poze nu am gasit care sa se potriveasca in totalitate cu ceea ce doresc eu. De asemenea, sper ca nu va veti supara pentru faptul ca nu voi pune!
Va multumesc pentru comentarii tuturor si pentru faptul ca urmariti acest nou fic.
Acum, noul capitol:



* * *

Zack marai prost dispus. Era satul de toate lucrururile care i se intamplau, voia si el o viata ca a celorlalti tineri de 16 ani, sa poata iesi prin cluburi si sa se distreze. In schimb, el era tinut sub papuc de mama sa, care isi dorea sa ajunga cineva. Tatal sau, de altfel, era in imposibilitaea de a spune orice, avand in vedere ca celalalt fiu al lor, Kyle, de 23 de ani, era un rocker drogat, al carui prieten cel mai bun era gradat, transparent si se umplea cu droguri.
- Femeie, vreau sa ma duc afara! Se da o petrecere in seara asta si Kyle vrea sa ma ia cu el, iar tu nu ma lasi! tipa tanarul cu disperare in glas, da raceasta dadu negativ din cap, fiindca stia prea bine ca pretiosul ei fiu nu era in regula cu Kyle prin preajma, mai ales la una dintre petrecerile lor.
- Mami, Kyle nu e un om bun, spuse femeia, ca si cand ar fi vorbit cu un copil de cinci ani. Zack se enerva si mai tare si se ridicase in picioare, insa o bataie in usa o facu pe mama sa sa abandoneze pozitia de lupta si sa mearga sa deschida. Imediat, Kyle, un tip aproape chel, tatuat din cap pana in picioare si palid, cu cearcane adanci, intra in casa.
Se indrepta spre fratele sau, ignorand-o pe mama lui, si il lua in brate, strangandu-l usor.
- Zacky, fratioare! Mi-a fost dor de tine! spuse stangandu-l usor in brate si il pupa pe obraz. Ii ciufuli parul si asa tepi, apoi isi fixa privirea in ochii celuilalt, de un caprui deschis, frumos. Zambise incantat si nu-si putuse abtine un sunet de admiratie. Te-ai facut mare, uriasule! spuse despre baiatul care, desi era ceva mai scund decat el, arata bine si crescuse de la ultima lui vizita.
- Si tu arati bine, frate! spuse Zack dandu-i cu pumnul in umar. Rasera usor amandoi, apoi Kyle se intoarse catre mama sa :
- Deci, mama, spuse pe un ton fortat, noi plecam la petrecere.
- N-am zis ca-l las! veni replica acida a femeii. Era nervoasa pe fiul ei cel mare, fiindca nu era nimic de capul lui, era ingropat in datorii si nu avea nicio sansa sa scape de ele prea curand. Aceasta isi inchise ochii, incercand sa se calmeze. Da-mi detalii despre petrecere! ceru bruneta, incercand sa nu fie asa de rea.
Realiza si ea ca fiul ei, Zack, avea nevie si de relaxare, nu numai invatat si toate porcariile pe care i le dadea de facut. Ofta intr-un final si spuse:
- Daca nu ai grija ca de ochii din cap de el, te omor! Ai auzit, Kyle?! Te omor cu mainile mele! Daca un fir de par din capul lui e clintit, e vai si amar de viata ta! striga la el, dar Kyle zambi si cearcanele sale negre din cauza drogurilor iesira in evidenta mult mai proeminente decat de obicei. Ofta prelung, apoi dadu afirmativ din cap.
- Imi iubesc fratele mai mult decat pe tine, mama, spuse ridicand din umeri. Nu as lasa sa i se intample nimic rau, spuse calm, apoi il lua pe Zack, care se uitase in tot acest timp la reactia mamei sale, si iesira din casa, ducandu-l spre masina.
- Mersi ca m-ai luat cu tine! spuse tanarul entuziasmat, uitandu-se drept in fata. Kyle porni masina si ii zambi fratelui sau, replicand scurt:
- E placerea mea ! Fii atent, sa nu te iei cu nimeni la cearta pe acolo si sa nu-i spui mamei ce vom face! Am de gand sa-ti arat si tie din bucuriile vietii, ea nu-ti ofera nimic, spuse ridicand din umeri, apoi se lasa tacerea.
Nu era nevoie de prea multe ca sa inteleaga situatia, fiindca tanarului Zack ii mergea mintea. Isi dadu hanoracul negru jos de pe el, fiindca ii era cald, ramand intr-un tricou gri, care ii venea foarte bine pe trup. Avea o pereche de blugi foarte taiati pe el, care picau frumos pe trupul sau. Multe fete il admirau, insa doar atat, fiindca mama lui Zack le statea in cale, nelasandu-l sa faca nici macar o miscare.
- Kyle, mama spune ca anturajul tau e periculos, spuse calm, sperand sa nu-l jigneasca pe fratele lui, la care tinea foarte mult. Baiatul care oprise masina si deschise usa se uita la Zack, asteptand sa il urmeze. Tanarul s-a conformat, apoi vocea calda a lui Kyle spuse:
- Poate e, in viziunea ei. Tocmai de-asta te-am luat la petrecere, sa-mi spui si tu cum e, ce crezi. Eu ma distrez si as vrea sa se intample acelasi lucru si cu tine.
Isi zambira unul altuia, intrand in casa care urla de atatia oameni cati erau in ea. Erau entuziasmati amandoi, doar ca Zack era peste masura, fiindca se afla cu fratele sau acolo pentru intaia oara. Era prima lui iesire noaptea, primul moement cand avea sansa sa ma distrez cu adevarat.
- Kyle! se auzi vocea calda a unei domnisoare si posesoarea acesteia, o tipa blonda, sari pe fratele lui Zack, sarutandu-l apasat. Tanarul nu isi putu lua ochii de la miscarea buzelor lor, ceea ce il facu sa rosesc intr-un final. Realizase ca el nu mai sarutase niciodata o fata, insa nici nu avea de gand sa o fac cu una dintre acelea, datorita faptului ca era impotriva lor si modului lor de viata. Practic, li se parea ca acelea erau doar niste tarfe infecte.
Baiatul pasi alaturi de fratele sau prin multime, incadrandu-se in scurt timp in peisaj. Stia ca toti de-acolo erau experimentati in materie de petreceri si probabil ca si de alte lucruri. Intorcandu-se, il vazu pe fratele lui sarutandu-se din nou cu tipa aia despre care deja incepuse sa-si formeze o parere teribil de proasta. Se agatase de el, aratand ca e dornica de alte lucruri ce lui i se pareau indecente. Surase trist si, in rumatorul moment, simti doua maini fine si calde pe trupul sau, tresarind.
- Hei, tu esti... ? intreba tanara satena ce se afla in fata sa. Era uimit ca era bagat in seama.
- Zack, spuse ridicand din umeri si zambindu-i.
- Sunt Denisse. Dansezi? intreba si tanarul dadu afirmativ din cap, incepand sa danseze incantat de faptul ca avusesem parte de prima sa reusita din acea seara. Incet, incepuse sa se simta bine si deja nu intelegea de ce mama sa considera acest anturaj periculos, fiindca el nu vedeam nicio bataie, nicio seringa, nicio arma, decat dans si cateva cupluri sarutandu-se.
In scurt timp insa, dupa vreo trei-patru melodii, baiatul simti o mana ferma cum ii prinde incheietura mainii si il vazu pe fratele sau usor ingrijorat. Se apleca spre urechea sa si sopti usor:
- Frate, mergem la alta petrecere, e ceva in neregula.
Zack dadu afirmativ din cap si, cu greu, iesira din multimea nelinistita si fumul dens, apoi si din casa, indreptandu-se spre masina.
- Te pot ajuta cu ceva? interbase in soapta, dornic de orice pentru a-si face frate fericit, dar el dadu negativ din cap si ii deschise usa, invitandu-l in masina printr-o simpla inclinare a capului. Baiatul se conforma si de aceasta data si isi imbraca hanoracul, deoarece incepuse sa fie racoare afara, mai ales ca eu era incins dupa dans.
- Cum iti palce pana acum? intreba fratele sau si, entuziasmat, Zack a raspuns:
- E genial, formidabil, nebunesc, frumos! Ador modul vostru de a va distra! Tipa aia, Denisse, era super de treaba si aia care a sarit pe tine era frumusica si toti de-acolo,dansand, a fost superb! a spus dintr-o singura suflare si el incepuse sa rada, pornind masina.
Calca acceleratia si pornira. Isi aprinse rapid o tigara, fara sa spuna nimic. Isi aduse aminte de fratele sau, Zack, si, dupa cateva momente, spuse:
- Fumezi?
Taanarul, luat pe nepregatite, dadu negativ din cap. Ii intinse tigara, insa acesta refuza si de aceasta data, fiindca nu voia sa mearga deja acasa cu vicii si sa nu il mai lase maica-sa sa mearga cu Kyle pe la petreceri, daca acesta avea sa il mai ia..
Masina celor doi se opri in fata unei case din interiorul careia se auzea muzica. Era o vila spatioasa, cu piscina, o curte uriasa. Zambise trist Zack, realizand ca fratele lui nu are decat un apartament amarat. Intrara amandoi inauntru fara prea mare greutate si se oprira impreuna intr-o sufragerie in care erau multi oameni, se fuma, unii se sarutau si se pipaiau si altii jucau poker, in timp ce fetele, probabil iubitele lor, dansau pe langa ei sau le faceau masaj. Zack zambise.
- Bai, omule, uite cine-i aici, rosti Tommy, uitandu-se lung la cei doi nou-aparuti. Frankie isi atinti imediat privirea pe Zack, apoi pe Kyle, in timp ce Tommy ceru: Megem sa vorbim afara. Lasa baiatul aici.
Zack se conforma si se duse spre Frankie, care isi intinsese deja mainile spre el, chemandu-l acolo. Se aseza timid, iar Frankie, vorbaret si bine-dispus, intreba:
- Cum te numesti? Sunt Frakie. Restul ii cunosti singur.
Luase o gura de bere, iar Zack simti brusc nevoia sa bea si el. I se intinse sticla de bere de catre Frankie si, fara sa tina cont ca tocmai bause acesta, lua si el o gura.
- Sunt Zack, fratele lui Kyle.
Cei doi facusera cunostinta, dar cand sa mai poata pune o intrebare, un tip musculos sari pe Frankie, care arata destul de bine, dar nu avea un trup de culturist, ci unul acceptabil, de adolescent. Zack se inlatura imediat, speriat, privind cum matahala de om incerca sa-l sarute pe Frankie. Cu greu, acesta se elibera si ii izbi celuilalt un pumn, stergandu-si buzele.
- Nu-mi plac balele de maimuta si nu sunt poponar! urla aruncand cu sticla de bere spre celalalt. Sa te duci dracului, sa pupi in cur pe cine vrei, nu pe mine!
Zack il privi pe Frankie pentru cateva momente, apoi acesta ii zambi, apropiindu-se. Il lua de dupa umeri si, indreptandu-se catre iesirea spre curtea din spate.
- Zacky, scuze, bulangiul m-a enervat.Deci... Sa mai vii pe-aici, spuse Fraknie cand il vazu pe Kyle apropiindu-se,alaturi de Tommy.
- Sa nu care cumva sa-mi atingi fratele, spuse calm, dar Frankie nu se sinchisi de asta si ii zambi baiatului ce se indeparta, carat mai mult de fratele sau.
"Oare ce-i cu el? " se intrebase cu privire la Kyle, care era livid la fata si nu ii venea sa creada parca ce patise.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#7
Neata! Am citit de aseara, insa nu am mai putut lasa com fiindca am fost foarte obosita, dar am reusit sa citesc. :))
Nu prea am ce mare lucru sa spun. Mi-a placut capitolul, dar parca nu mi-a ajuns. Centrul a tot capitolul s-a invartit asupra unei singure idei, care consider ca ar fi mers ceva mai dezvoltata cat si adaugarea unor noi idei. Pentru ca mi s-a parut simpla intr-un final.
Ok, modul in care ai povestit mi-a placut, la asta nu am ce comenta, eu doar m-am referit la idea capitolului si la actiune.
Imi place ca scrii la pers. a-III-a, nu am mai citit nici un fic de la tine la persoana a-III-a, Gabi. Ceea ce ma bucura enorm. :x Deci te descurci foarte bine.
Da, da... laude. :))
Sunt curioasa ce se va petrece cu Zack, prin urmare astept nextul.

#8
Heeei!>:D< Ai uitat sa ma anunti!:-j Dar nu mai conteaza acum...
Greseli parca nu am vazut de nici un fel, ceea ce e bine.:>
Acea tipa, Denisse, trebuie sa dispara din "cadru" ca asa vreau eu>:), nu-i buna pentru Zacky, Oacky.=))
Deci sa inteleg ca nu se va mai intampla nimic intre Frankie si Tommy? Sau cel putin momentan?
Nu trebuia sa vina asa repede Kyle inapoi, trebuia sa-i lase sa se mai "cunoasca".
Multa bafta in continuare si sper sa nu uiti sa ma mai anunti!:-w
Apropo astept scene yaoi cat mai curand.;;)

hugzz!

#9
Va multumesc pentru comentarii ^:)^ Next:


* * *
Senin ca de fiecare data, urmatorul pe care-l lua in brate, de dupa umeri, fu Tommy, care era usor nervos. Il pupa pe obraz, semn ca deja era ametit din cauza bauturii, si ii zambi.
- De ce dracului ai fata asta? intebase cinic tanarul, fixandu-si ochii de un albastru superb, metalic, in ochii caprui ai lui Tommy, incercand parca sa-l citeasca. Era foarte bine dispus, pe cand liderul gastii lor apraope spumega de furie.
- Bai, ti-aduci aminte de banii aia pe droguri pe care are Kyle sa mi-i dea ? intrebase si, cand Frankie inclina afirmativ din cap, continua: Bai, tipule, nu vrea, ma, sa mi-i dea. Si erau bani, nu gluma! incepu nervos, iar Frankie, schimbandu-se brusc la fata, se uita lung la el.
  Il trase calm spre un sezlong pe care se asezasera amandoi si incepu sa-i mangaie lui Tommy umerii si bratele, in incercarea de a- l face sa se relaxeze, fiindca acesta era vizibil nervos de ceea ce se intamplase. Tremura, cu toate ca si el realiza cat de bine se misca Frankie.
- Taci, ti-i va da curand, spuse calm tanarul cu parul saten, zambind ingandurat. Nici el nu era sigur pe vorbele sale, insa trebuia sa-l faca intr-un fel pe Tommy sa nu mai fie suparat, fiindca nu era in interesul lor sa se tot consume. Acesta se intoarse brusc pe sezlong, ajungand sa stea cu fata la prietenul sau si il studie atent.
- Crezi? intrebase intr-un final si Frankie dadu afirmativ din cap, apoi isi continua masajul. Neputandu-se abtine, Tommy se trase mult mai aproape de tanarul ce-l masa, bagandu-se in bratele lui mai mult fortat. Se intoarse catre el, ii analiza chipul, apoi il saruta usor pe barbie. Vazand ca nu reactioneaza in niciun fel, incepu sa urce spre buzele lui Frankie, ce erau usor intredeschise.
  Le saruta incet, timid la inceput, incercand terenul. Nici el nu era sigur pe ce facea. Frankie era ca si cum cazuse intr-o transa, nu-l deranja ceea ce se intampla deocamdata. Limba lui Tommy ii dadu conturul buzelor inca intredeschise, insa cand vru sa patrunda in interiorul gurii calde, dadu peste bariera stransa a dintilor tanarului.
- Daca ne lingem nu se intampla nimic rau, spuse Tommy raspicat, dar Frankie, nemultumit, clatina din cap.
  - Nu suntem caini si nu vreau sa ne sarutam, spuse accentuand pe ultimele trei cuvinte. Ranji fara sa vrea si apoi incepu sa rada. Haide, mai bine gandeste-te la cum il vei face sa-ti dea banii. Sau, daca nu, suge-ma, spuse cu un zambet pervers pe chip. Mana lui Tommy cobori ascultatoare intre picioarele lui Frankie si incepu sa-l mangaie usor, dar acesta i-o inlatura rapid.
  - Am spus sa stai cuminte, spuse indiferent.
  In ciuda faptului ca Tommy nu ezita sa arate cat de mult il doreste pe Frankie, acesta se arata nepasator si ridica  din umeri de fiecare data cand bunul sau prieten si liderul gastii incerca sa-i faca vreun avans. Desigur, pe Tommy il deranja enorm faptul ca Frankie are prietena. Era gelos si nu se chinuia macar sa nege acest lucru, fiindca stia ca nu are niciun motiv.
  - Mi-e frig, hai in casa, spuse Frankie incet si, ridicandu-se, amandoi intrara impreuna.
 
  Era deja dupa-amiaza, ca de fiecare data. Frankie se afla in bratele cuiva, insa habar avea cine e acel cineva. Isi ridica usor ingrijorat privirea, realizand ca Tommy statea doar in boxeri si il strangea la pieptul sau. La fel   si el era aproape gol, ceea ce il facu sa se ingrijoreze si mai tare. Se ridica brusc de pe pat si, realizand ca nu-l doare absolut nimic, se asezase la loc, in asternuturile imbietoare.
  Avea nevoie de un dus, trebuia sa stie ce  e cu bunul sau prieten in patul lui, insa aceste lucruri nu-l mai interesau, i se pareau neimportante si nu ii pasa ce se intampla din cauza oboselii. Brusc, in minte ii venise imaginea lui Zacky, cum ii spusese el, si a lui Kyle. Tommy nu fusese deloc explicit cand ii explicase prietenului sau ce se intamplase.
  Frankie se ridica si, dezbracandu-se, intra in dus. Cum se astepta, nu dupa mult timp, aparu si Tommy, adormit inca.
  - Nu mi-ai spus ce s-a intamplat aseara intre tine si Kyle, rosti Frankie udandu-si parul scurtut si saten. In acelasi timp, Tommy, care intra in apa gol, dupa Frankie, spuse rapid:
  - Ne-am certat si i-am zis ca  e vai si-amar de frate-so daca nu imi da banii.
Frankie se uita urat la Tommy, fiindca realiza ca, din start ,tipul nu-l placuse pe Zack, pe cand lui i se paruse chiar interesant baiatul. Era atat de inocent, incat nu-si putea abtine gandurile sa nu ii ia razna, gandindu-se la fel de fel de faze amuzante. I-ar fi placut sa-l aiba si pe Zack in gasca lor.
  - Si, bineinteles, tu ai folosit doar un pretext, nu? intrebase scurt si mustrator, dar Tommy paru ca nu observa si spuse:
- Nu, chiar am de gand sa-l chinui pe pustiul ala. Nu stiu de ce, dar mi se pare enervant si sunt de parere ca nu merita sa fie asa de fericit cum era. Mi se pare mie sau voi doi v-ati imprietenit? inteba pe un ton precaut, iar Frankie ridica din umeri, apoi dadu afirmativ din cap.
  In scurt timp, subiectul fu incheiat, fiindca Tommy stia ce e mai bine cpentru el, si anume sa nu-l calce pe nervi pe Frankie, care se dovedise de foarte multe ori a fi un dusman aprig si foarte inteligent, in ciuda faptului ca, in cea mai mare parte a timpului, era calm si nu se arata deranjat de absolut nimic.
  - Stii ca trebuie sa facem curat? intrebase cinic, trecandu-si buretele peste trup. Se lipi de zid si Tommy, neputandu-i rezista, se lipi de el.
- Daca ma saruti, te ajut.
- Te sarut daca vei chema pe cineva la curatenie, spus escurt si Tommy dadu afirmativ din cap. Frankie il prinse de barbie si isi apropie usor buzele de cele ale sale, fara sa isi faca griji cu privire la ceea ce spusese. Stia foarte bine ca liderul gastii lor era o persoana sincera si de cuvant, care merita crezuta.
Ii gusta buzele cu precautie, dupa care isi strecura limba fina in gura celuilalt, incepand sa inspecteze colturile gurii calde. Tommy, care se astepta la asta, ramase totusi uimit. Il saruta la randul sau pe Frankie, incantat, incolacindu-si mainile in jurul taliei lui. Stia ca o ocazie de genul nu avea sa castige prea curand.
Realiza ca e atat de dulce Frankie, incat nu s-ar fi putut abtine sa nu repete acel sarut, insa asta tinea doar de satenul caruia nu ii placea sa fie obligat sa faca ceva si se razvratea imediat. Acesta, calm, isi aseza mainile pe pieptul lui Tommy, mangaindu-l usor, jucaus. Ii placea tipul, trebuia sa recunoasca.
  - Te vreau, Frank... spuse in soapta, realizand ca stomacul sau se umpluse de fluturasi, dar Frankie inclina negativ din cap.
  - Imi pare rau, Tommy. Nu vreau usa stricam relatia noastra pentru a face sex si dupa aceea sa nu ne uitam unul la altul de rusine sau mai stiu eu ce. Te rog, intelege-ma, nu e cu rautate, ci eu chair nu vreau sa ma intelegi gresit, spuse calm si il saruta din nou pe buze, facandu-l sa ofteze trist.
  - Te-ai mai culcat cu vreun baiat? intrebase Tommy si Frankie, cum ii era obiceiul, ridica din umeri.
- De curand, da. Prima data. Beat mort, i-am tras-o. Nu stiu ce-a fost in capul meu, tot ce mai stiu e ca am avut prezervativ, asta e sigur, si ca, dupa aceea, i-am tras-o unei tipe, spus calm. Tu? intrebase, desi stia raspunsul, bineinteles, si Tommy chicoti.
- Numai de cate ori! Doar ca am stat mereu sus, spuse zambind siret. Ca si tine, de altfel. Ma rog, o data, spuse incepand sa rada. Mai ai multe de invatat! Te invat? insista, desi stia clar ca e in zadar, findca Frankie nu era persoana care se rehotara. Auzi, stii cui mi-ar placea sa i-o trag? intebase calm baiatul, continuand sa se spele usor. Satenul se uita fix la el, intrebator, iar acesta continua: Lu' fra-so lu' Kyle. Ai vazut ce fata are tipul? Poate ca-i gay, spuse trecandu-si limba peste buze.
Brusc, Frankie simti repulsie, fiindca nu concepea ca un baiat sa se ia de altul, mai ales fara sa-l cunoasca. Desi nu ii prea pasa lui de tot ceea ce are nevoie sau nu are nevoie o fiinta umana, stia ca nu trebuia sa-l lase pe Tommy sa isi bata joc de micutul frate al lui Kyle, pe care deja icnepuse sa-l simpatizeze doar prin simplul fapt ca il ascultase cand ii facuse semn sa vina spre el.
Incantat, zambi si iesi din baie, incepand sa se stearga pe prosopul fin pe care-l gasise agatat in suportul pentru prosoape. Se uita multumit la camera udne dormisera, care era intr-un circ total, ca si restul casei, de altfel.
  - Te-am sarutat, coaie! ii aduse aminte lui Tommy, iar acesta incepu sa rada.
- N-am uitat, stai linistit. Nici mie nu-mi place curatenia, deci vom chema pe altii! spuse scurt, continuandu-si dusul, in timp ce Frankie isi lua un tricou larg pe el, o pereche de pantaloni kaki, gen cei de la militari, tenesii in picioare si nelipsita palarie pe care o adora. Mirosind tot a parfum, incepu sa-si astepte bunul prieten sa iasa.
  In scurt timp, cei doi plecau impreuna spre parc pe placi, incepand sa faca planuri despre cum l-ar putea determina pe Kyle sa ii dea banii lui Tommy.
 
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#10
Primaaa! Sau dau edit.:d
Mersi ca m-ai anuntat!>:D<
Capitolul a fost frumos, mi-au placut in special acele mici scene yaoi, desi se putea si mai mult avand in vedere ca erau singurei si dezbracati intr-o baie.:>
Mi-a placut atitudinea lui Tommy, oricat de mult l-ar dori pe Frankie, nu face nimic fara vointa lui. Sa nu uit, sa nu cumva sa indrazneasca Tommy sa se apropie/atinga de Zacky-Oacky al meu. [ este proprietate privata, de unde pot sa-mi revendic actele pentru el?;;) Glumesc! ]
Greseli, am vazut cateva, dar nu-i timp acum de ele...
Stiu ca esti foarte ocupata, acum de cand am inceput scoala dar sper sa postezi cat mai curand si sa nu uiti sa ma anunti si pe mine!
Multa bafta in continuare la scris!

*hugzz!*




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)