Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A picture of you

#61
Nextul, în sfârşit, am aşteptat mult şi chiar îmi era dor de acest fic. : x
Pai în comparatie cu celelate capitole, acesta este mult mai lung, mult mai dezvoltat şi îmi face pielea să tremure de fericire. În mare sentimentele au fost descrise în deajuns de mult încât să le înteleg, nu pot spune că m-au cuprins aşa de tare, dar pentru început este ok, mi-a placut faptul că Axel se framântă intens şi reuşeşti să scoti toate trasaturile la iveală.
Sky e mult mai curajos, eu cel putin aşa vad, e mult mai îndrazneţ, mai tandru, mai kawaii, îmi place atitudinea lui şi pot spune că şi aici ai facut o treabă bună cu personajul acesta, chiar dacă nu tu scri din perspectiva acestuia.
Putine idei, desigur, se putea mai bine, mai multă actiune nu strica, dar şi aşa ne ţineti în suspans, pe lângă asta ficul este reuşit, ca idee principală mă încântă nespus de mult şi Gabi, tu cu Mira, faceti o echipă pe cinste.
La pisaj se putea lucra mai mult, prea fugitiv a fost prezentat, mi-ar fi placut o conexiune cu el şi cu personajele (adică să îi influenteze într-un anume fel de cei doi iubareti). Sper că întelegi.


This is all, i can't wait to see the next. Good luck!

#62
Vai, deci asta e unul dintre ficurile mele preferate ale tale si ale Mirei. Mhh...totul e asa pervers ca simt ca ma scufunt intr-o mare adanc si lipicioasa de pasiune.
Deci, la fiecare capitol trebuie sa ma omorati cu ceva. :X Gemete? De unde? Douar de baieti? Sau sunt parintii lui Sky? Hmm... orice ar fi suna pervers, dap genul meu.
Inca nu-mi vine sa cred ca nu a renuntat la ideea ca Sky nu l-a iertat. Vreau ca cei doi sa fie fericiti, vreau yaoi. Nu conteaza daca e in pat sau in apa sau mi stiu eu pe unde... totul e asa pervers si plin de viata ca eu zbort ba in ficul vostru, ba paralel. Sora lui Sky e haioasa rau, totusi nu-mi vine sa cred ca Sky si-a arata adevaratele sentimente fata de sora sa. O sa devina din ce in ce mai bine, cel putin pentru Teo.
Singurul lucru pe care l-am remarcat a fost "saa", cred ca treuia sa fie scria "asa".
In rest nu comentez, stiti bine ca va iubesc si ca sunteti talentate si ca sunteti menite sa scrieti yaoi impreuna. Va iubesc, un capitol superb! Astept nextul si sa ma anunti cand il postati.
Gambate eto saionara!
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#63
Hmm, cred ca n-am mai trecut pe aici (sunt noua versiune dot dot curve).Oh, n-am mai ras atata de cateva zile! Am amuza extrem atitudinea surorii lui Sky, e asa ... degajata de parca parintii si fratele sau ar stii din totdeauna de hobbyurile ei legate de play girl si de 'obsesia' pentru Axel. Totusi, ceea ce m-a uimit a fost reactia celor trei cand Michelle ii intrerupse. De fapt a celor doi frati, Axel a reactionat normal, sa zic... Credeam ca Michelle va face vreo scena sau ceva asemanator pe cand Sky, ma asteptam sa aiba si el o reactie asemanatoare ... iubitului sau(?). Multa bafta in continuare si anunta-ma cand aduci nextul, te rog!

#64
draga mea credeam ca ai uitat de Axel si de Sky. este prima oara cand postez aici dar am citit tot ficul si muream de nerabdare sa vad continuarea. Sky mi se pare un pic ciudat inca nu sunt sigura daca atrecut atat de repede peste ce s-a intamplat sau se preface sau mai rau considera ca merita ce i s-a intamplat. ma bucur ca Axel a realizat greseala si sper sa iasa o poveste de dragoste frumoasa intre cei doi. te pupacesc si mult noroc la scris





Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. – John Lennon

#65
Mi-a placut mult capitolul asta. Cum au zis si fetele, sora lui Sky, Michelle,e funny :]]. Mai ales la partea cu autografu`. Cred ca o sa-si sprijine fratele in relatia cu Axel si se pare ca nu e deloc deranjata de faptul ca cei doi se sarutau. Nu credeam ca Sky o sa treaca asa de repede de experienta aia. Ma gandeam ca nu-si vor mai vorbi si alte chesti. Dar ma bucur ca la iertat si ca, acum se inteleg asa de bine. Imi place atitudinea lui Axel. E asa cute : x.

Spor la scris.
[Imagine: 15cmu01_zps404e61e8.gif]

#66
Am si uitat sa il citesc. Am vazut numai comentarii pe aici si am zis : stai putin, cred ca s-a postat capitolul mai demult. Sorry!
Mi-a placut si de data asta. Sky pare asa degajat in prezenta surorii sale, pe cand Axel e opusul . Deci sfarsitul a fost... hmm... m-a pus pe ganduri. De unde naiba sa vina gemetele alea? Si ce curioasa e Michelle, a plecat in cautare ca o mica detectiva sa vada de unde provin. As vrea sa afle familia lui Sky despre relatia lui si a modelului din prezent, fara trecut, fara viol, doar de acum, caci se inteleg bine, dar imi e teama sa nu reactioneze intr-un fel mai ciudat. Eu astept urmatorul capitol unde sigur Axel va mai poza sexy, again si poate... etto... si o scena ceva?! ^^"

#67
Oooo da. Asta asteptam. Aleluia. In sfarsit a venit nextul si e mortal.
Saracul Axel, si-o gasit nasa, pot spune ca-mi place de Michelle. M-am amuzat copios la acest capitol, l-am citit abea ieri la ora de mate. Am dat un test la sfarsit si proful o crezut ca-s asa bine dispusa pentru ca iau nota mare, de-ar stii el.
Acum ma intorc la fic si-l numesc genial! Il iubesc, e prea interesant, prea plin de suspans.
Ma tot gandesc cine erau galagiosii, atat de pusi pe treaba:)).
Doamne, abea astept sa vad cum decurge relatia lor. Adica pe bune, se iubesc. Ce-i asa greu sa-si spuna acele cuvinte. Bine, e greu, dar totusi, eu vreau sa o faca.
Pai cam atat. Astept nextu. Vine repede nu???
Ja ne! Te-am pupat draga:*

#68
Fic redeschis la cererea autoarei.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#69
Capitolul 17

Noapte trecuse mai repede decat m-am asteptat, iar dimineata m-am trezit mai revigorat ca niciodata. Totusi, cand am privit ceasul nu-mi venea sa cred ca era numai sase dimineata, iar eu eram in picioare. Avand in vedere ca am stat cu Axel pana dupa ora doua, privind cerul ma asteptam sa dorm mai mult, dar vad ca nu era cazul. M-am ridicat din pat, intinzandu-mi oasele si am coborat la parter in bucatarie ca sa pregatesc micul dejun.
Mare mi-a fost surpriza sa-l vad pe Axel stand pe unul din scaunele inalte, privind rasaritul pe geamul imens ce era lar deschis.
-Nici tie nu ti-a fost somn?
Barbatul tresari, intorcandu-si privirea somnoroasa spre mine si ma masura din cap pana-n picioare. Fusese destul de cald noaptea trecuta asa ca amandoi eram in pataloni scurti si la bustul gol. I-am zambit si am trecut pe langa el, mergand cu pasi marunti spre frigiderul pe care l-am deschis. Dupa o scurta inspectie am luat niste sunca si oua ca sa fac o omleta.
-Nu prea, admise el intr-un final, neluandu-si ochii de le mine. Nu stiam la cat incepe sedinta, asa ca am hotarat sa ma trezesc.
-Dupa zece, ii spun, in timp ce ma apuc sa bat ouale si sa tai carnea ca sa o pun la prajit. De obicei fotografii incep sedintele foto dupa ora 10 dimineata, ii zic fiind atent sa nu stric ceva.
-De ce? Se ridica de pe scaun si veni langa mine. Se sprijini pe bufet cu coatele si fura o mica bucatica de sunca pe care si-o introduse in gura.
-Simplu: e mai usor sa lucrezi cu orice model dupa ora aia. Unu la mana sunt mai calmi, doi la mana cam pana la ora zece, chiar daca au avut o noapte grea, li se retrag cearcanele, deci nu au nevoie de asa mult machiaj, iar trei la mana: ce model crezi ca ar fi dipus la o ora asa de matinala sa pozeze?
-Da...ai dreptate, zise dupa ce se gandi un pic. Tacu preat de cateva momente, admirand din nou privelistea de afara, apoi incepu iar sa vorbeasca: cum va decurge sedinta? Ai facut un scenariu? Sau improvizezi?
-Am vorbit cu Jones aseara, dupa ce te-ai dus in camera, i-am zis amestecand ouale de zor ca sa nu se arda. Am convenit sa tinem sedinta foto in doua sesiuni: una pe timp de zi, iar alta pe timp de noapte. Prima sesiune o vom tine azi, de preferabil pana la ora 12- prima tura si intre orele 4-6 a doua tura, caci lumina e mai buna. Am ridicat tigaia de pe foc si am rasturnat continutul in doua farfuri mari, apoi m-am indreptat spre filtrul de cafea si i-am dat drumul, dupa care am continuat: pozele facute ziua vor fi semin nud is va va infatisa pe voi in jurul iazului, in apa, pe pajistea din jurul hanului si in poienita pe care ti-am aratat-o ieri, iar pozele ce le vom face in sesiune a doua vor fi nud, dar nu le facem langa iaz ci in spatele hanului unde sunt bazinele cu apa termala, i-am explicat rabdator.
-De ce vrei ca sesiunea a doua sa o tinem peste cateva zile? intreba dupa ce gusta un pic din omleta. Nu ar fi mai simplu sa o tinem tot astazi?
-Peste cateva zile va fi luna plina. Cand am vazut ca se incrunta mi-am dat seama ca nu pricepe. I-am zambit la fel cum imi zambea mie Jones in primul meu an de facultate cand puneam niste intrebari la care ar fi trebuit deja sa le stiu raspunsul. Cand faci poze noaptea, ai nevoie pe langa blitz-ul aparatului, de lumina suplimentara. Locul bazinelor cu apa termala l-am ales special pentru ca e luminat de luna. Pentru niste fotografii bune e preferabil sa ai o sursa de lumina naturala. Pe langa asta, daca aveam putin noroc, vom intalni si licrurici, i-am spus zambind.
-Licurici? parea contrariat, iar colturile gurii i se ridicasera un pic, semn ca era amuzat de idee mea.
-Da, licurici. E sezonul lor. Imagineaza-ti, Axel: barbati goi, licurici, aburii de la apa termala si luna plina pe fundal. Femeilor le va placea asta, nu crezi?
Barbatul dadu se aprobe din cap, dar nu apuca sa zica nimic, caci in camera intr Michelle cu un zambet urias pe fata.
-Sky, are dreptate. Femeilor le va placea asta. Veni si imi lua farmuria din fata, incepand sa manace cu pofta din omleta ce deja incepuse sa se raceasca. Scuze, zica cand vazu ca Axel o priveste, mancai chestia asta? ma intreba cu un zambet inocent pe fata.
-Nu, pentru tine am facut-o. Sti ca eu nu mananc de dimineata.
Se multimi sa-mi zambeasca si continua sa manance cu pofta, pana ce nu mai ramase nimic in farfurie.
-Merci, fratioare. Imi era dor de gatitul tau. Se apropie de mine si-mi depuse un sarut pe obraz. Prietenele mele vor fi asa geloase cand vor afla ca am fost prezenta la sedinta foto a baietilor de la PlayGirl, zise razand.
Axel se ineca cu mancare, iar eu era sa scap din mana cana in care ma pregateam sa-mi pun cafeaua.
-Cine a zis ca vei fi prezenta? am intrebat-o ridicandu-mi sprancenele intr-un gest ce speram eu sa arate cat de nemultumie eram de ceea ce a zis. Nu am degand sa-i permit surioarei mele sa priveasca asa ceva. Si vorbesc serios de data asta! Am vazut ca se imbufenaza, dar nu aveam de gand sa cedez. La naiba, Michelle, ai doar 17 ani. Nu poti sa te uiti si tu la altceva? Daca stiam ca vei fi acasa nu veneam aici, am bombanit, luand o gura din lichidul amarui ce imi arse gatul.
-Nu esti corect deloc! se planse, intorcandu-se spre Axel. Spune-i si tu! Fetele de varsta mea la asa ceva sa uita acum. Axel imi intalni privirea si inghiti in sec sau cel putin asa mi se parea mie. Imi parea rau de el. Era intre ciocan si nicovala. Ofta, apoi ii zambi fetei, dar vocea sa fusese la fel de neinduplecata ca a mea cand vorbi:
-Sunt de acord cu el. Nu poti fi prezenta. Esti prea tanara pe de-o partea, iar pe de alta, nu putem sa ne concentram indeajuns de mult daca sunt oameni din exterior prezenti.
Fata ofta, apoi mai aduse cateva argumente in favoarea ei, dar cand vazu ca niciunul nu cedam, renunta si iesii afara din buzatarie lasandu-ne din nou singuri.
-Va fi bine, i-am zis lui Axel cand mi-am dat seama ca-l preocupa discutia ce tocmai se terminase. Aproba din cap, nemaizicand nimic, apoi se ridica si iis turna si el o cana mare de cafea. Peste noi se lasa linistea...

Restul diminetii trecuse repede, iar cand ne prinse dupamasa noi inca eram ocupati cu sedinta. Multe lucruri mersesera prost, mai ales datorita noilor modele ce nu stiau exact ce sa faca si cum sa se comporte in fata camerelor de fotografiat. Atat eu cat si Jones era cu nervii intinsi la maxim cand am luat a doua pauza din acea zi. Partea proasta era ca nu reusisem nicicum sa ne incadram in program si, daca nu ne grabeam un pic pierdeam fereastra si o data cu ea, lumina, iar maine am fi fost nevoiti sa o luam de la capat.
-Te simti bine? ma intreba Axel asezandu-se langa mine pe malul iazului. Imi intise o sticla de apa minerala pe care eu am desfacut-o, dar in loc sa o beau mi-am turnat-o in cap, dorind sa ma racoresc.
-Da, sunt bine, doar ca am o migrena ingrozitoare, am zis, icnepand sa-mi masez tamplele. Macar aveam noroc ca Axel era un profesionist. Facusem deja cel putin 12 poze cu el stand in iaz si pe malul acestuia sau sprijinit de copacii ce il incojurau. Toate iesisera perfect. Partea proasta era ca acum trebuia sa facem o serie de poze in care Axel era impreuna cu alti doi baieti, dar din pacate, pentru baietii respectivi era prima sedinta de o asemenea amploare si nu se puteam concentra deloc. La un moment dat am azuit de unde din spatele meu vocea dura a lui Jones:
-Gata, baieti, ajunge! O luam maine de la capat, ca azi nu facem treaba!
-Amatori, mormai Axel, facandu-ma sa zambesc.
In scurt timp toata harmalaia inceta. Axel se ridica de pe piatra, dand si el sa plece.
-De ieri vrea sa fac o baie in apa termala. Vi si tu?
-Du-te inainte, i-am raspuns. Vin imediat.
Barbatul ridica din umeri si pleca, lasandu-ma singur. Pe masura ce se indeparta am putut sa observ cat de bine arata doar in acel slip minuscul si alb, care ii punea in evidenta intreaga statura. Arata mult mai impunator dezbracat decat imbracat. Ma intrebam daca...daca...as mai simti ceva. Nu puteam sa uit acea noapte, oricat de mult mi-as fi dorit. Nu erau aminitiri placute, dar totusi...datorita lui am simtit. Oare imi va putea oferi din nou acel dar?
Daca as mai face-o inca o data va fi la fel? Inima mi-o lua la goana, iar stomacul mi se stranse intr-un ghem cand mi-am adus aminte de durerea aceea ce amenintase sa ma sfasaie in doua, dar chiar si asa...daca as mai face-o o data...doar o data... Ar fi altfel?
Pana sa-mi dau seama ce fac, piciorele m-au dus spre locul unde se indreptase el. Cand am ajuns el era deja in apa, stand sprijinit de marginea bazinului. Am inghitit in sec, ignorandu-mi fiorul de teama ce ma cuprinse si am intrat si eu in bazin. Auzindu-ma isi deschise brusc ochii si ma privi cu stupoare.
-Sky...? Ce faci?
Mi-am dat jos tricoul ce era ud de transpiratie si pantalonii impreuna cu boxerii sub privirea sa uimita si confuza, apoi am facut cativa pasi in apa. M-am oprit in fata sa si l-am privit drept in ochi, apoi m-am apropiat si mai mult, trecandu-mi manile in jurul gatului sau.
-Ma vrei, Axel? i-am soptit la ureche, iar el tresarii.
-Sky...inceteaza. Nu vreau sa te mai ranesc!
-Sti ce inseamna placerea, Axel? l-am intrebat pe acelasi ton scazut. Ai avut atatia...dar sti ce inseamna cu adevarat placerea? Mi-am unit buzele cu ale sale intr-un sarut bland, pe care el incerca sa-l evite. Ajuta-ma sa simt din nou, l-am rugat, iar eu te voi invata ce inseamna placerea...

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#70
Nici nu mi-am dat seama ca ficul a fost inchis. o.O" Insa ma bucur ca acum veti continua sa postati, imi era tare dor de el, sincer e preferatul meu.
Deci cu ce sa incep mai intai Mira, capitolul este chiar frumos, pacat totusi ca nu e mai lung, mai plin de actiune, dar se pare ca va fi nextul. Mor aici. (nu prea fac eu asta des, dar suspansul de la final ma sfasie pe dinauntru)
Sky e asa de adorabil si cat de mult curaj are sa mearga la Axel, sa se dezbrace asa, sa intre in apa si mai presus de asta sa-l sarute dupa ce ca in mintea lui inca se mai duce o lupta - daca va simti din nou acea durere sau va simti placerea. Foarte interesant si genial pe deasupra.
Asa cum o spun mereu (adica tie mai mult) ai un stil lin, limpede si frumos, expresiv si plin de suspans, care lasa cititorul cu inima intre dinti.
Mi-au placut ideile lui Sky - mirifice, alt cuvant nu le descriu. Deci abia astept nextul si sper ca draguta de Gabi sa-l aduca cat mai repede, daca se poate.
Te-am pupat si succes in continuare! Multe idei de asemenea.*hug*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] A picture of you [YAOI +18 by Gaby and MiraA sarah chan 3 2.407 17-08-2011, 11:39 AM
Ultimul răspuns: Drama Queen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)