Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A picture of you

#1
Pai...ce pot sa zic...eu si Gaby am avut din nou o idee noua si nu ne-am putut abtine...asa ca...uitati rezultatul poop :*:*

Capitolul 1

Pielea lui se infiora la cea mai mica atingere a mea, iar gemetele lui infundate ma scoteau din minti. Modul in care imi soptea numele in extaz pe masura ce il patrundeam imi facea stomacul sa se stranga de emotie si dorinta. Atingerea lui era blanda, ca zborul unui fluture, dar pe mine ma incita asa cum nu facuse nimic altceva pana atunci. Simteam ca ma pierd in el cu totul...ca nu mai am scapare, dar nu-mi pare rau. Placerea pe care o simteam intrecea cu mult si cele mai nebunesti fantezii. L-am tras mai aproape de mine, obligandu-l sa-si intredeschida buzele pentru a ma primii, inainte de a atinge apogeul.
-Sky, ai fost atent la ce ti-am spus pana acum?
Am clipit de cateva ori, revenind cu picioarele pe pamant si privindu-l curios pe profesorul meu de fotografie, care ofta resemnat.
-Scuze, ce spuneai?
-E a nu stiu cata oara cand patesti asta. Acelasi lucru il faci la cursuri, ma mustra el, ridicandu-se de la biroul sau mare de mahon si mergand la fereastra pentru a privii afara. Trebuie sa-ti revi.
-Nu am nimic. M-am incruntat, incercand sa alung amintirile ce nu-mi dadeau pace si am inghitit in sec de cateva ori cand mi-am dat seama ca ii simteam gustul pe buze. La naiba cu tot si cu toate! De ce trebuia sa ma gandesc la el? Nu merita!
-Nu merita sa te mai gandesti. A fost alegerea lui sa plece. Se intoarse spre mine si imi zambii incuranjator, apoi isi relua locul pe scaunul biroului si-si aprinse o tigare din pachetul ce era aruncat peste niste dosare prafuite.
Domnul Jones era singurul din intreaga facultate care stia cum sunt eu defapt. In urma cu un an a fost martorul unei indiscretii de ale mele, ca sa-i zic asa, care a avut loc fix in sala lui dupa orele de curs. Cine s-ar fi gandit ca proful inca mai era acolo? Totusi nu mi-a spus mare lucru, inafara faptul ca ar trebui sa fiu mai atent unde fac si cu cine fac. La inceput mi-a fost jena de el, caci era singurul meu profesorul pe care chiar il admiram, dar, acum nu-mi parea deloc rau ca aflase. Poate asta a fost fundatia prieteniei care s-a stabilit intre noi dupa aceea, iar, cand in urma cu cateva luni, dupa ce am baut niste pahare impreuna, mi-a spus ca era la fel ca mine, am stiu ca pot avea incredere in el. Era singurul care ma intelegea.
-Cu ce te pot ajuta? l-am intrebat schimband subiectul. Nu aveam chef sa discut despre el. Banuiesc ca nu m-ai chemat la tine in birou ca sa ma mustrezi din nou, nu-i asa?
-De data aceasta voi rezista tentatiei, zise razand. Am o treaba pentru tine. Dupa cum stii, anul acesta trebuie sa faci practica, iar eu m-am gandit la la locul perfec pentru unul dintre cei mai buni studenti ai mei. Zambi atotstiutor si-mi inmana un dosar destul de subtire pe care am inceput numaidecat sa-l rasfoiesc. Cand am vazut numele revistei pentru care trebuia sa fac sedinta foto m-am incruntat:
-Playgirl Magazine? Ai innebunit de tot?
-E una dintre cele mai bine vandute reviste de anul acesta si, dupa cum am fost anuntat, au nevoie urgenta de un fotograf bun. M-am gandit la tine. Ridica din umeri intr-un mod inocent, care, insa pe mine nu ma pacalea deloc si trase un fum din tigarea pe jumatate arsa. Se lasa pe spatarul scaunului si ma privii drept in ochi, asteptand sa-i raspund.
-Ce pui la cale? M-am facut la randul meu comod, intinzandu-mi picioarele lungi in fata si am pus dosarul inchis inapoi pe birou. Ai putea sa te duci tu sa faci sedinta. Pana la urma pe tine te vor.
-Vor un profesionit, ma corecta el, iar in acceptiunea mea, tu esti deja unul. In plus eu sunt ocupat zilele astea cu alte proiecte, iar, pe de alta parte, tu ai experienta necesara. Din cate mi-ai spus ai fost model pentru o perioada scurta, deci sti cum merg lucrurile.
Da...scurta mea cariere de model, pe care am incheiat-o din proprie initiativa acum cativa ani. Nu-mi pare rau deloc. Lumea aceea era mult prea cruda ca sa-mi placa, iar, dupa ce mi-am descoperit pasiunea pentru fototgrafie, am ales sa raman in spatele obiectivului, nu in fata lui.
-Si daca refuz...?
-Nu vei refuza. E o mare oportunitate pentru tine. Daca vei face o treaba buna, vei avea mult mai multe oferte.
Nu-l puteam cotrazice...era adevarat, dar totusi...
-Eu sa pozez barbati dezbracati...am zis oftand. Chiar nu poti sa gasesti pe altcineva? Nu prea am dispozitia necesara...dar nu ma lasa sa continui, lundu-mi-o inainte:
-Iti gasesti dipozitita necesara. Cine stie? poate te va ajuta...
Am strans din dinti si am injurat incet. Deja luase o hotarare si la cat de bine il cunosteam, nu va da inapoi, iar eu trebuia sa ma conformez, caci, la urma urmei, era profesorul meu.
Daca as fi in locul tau m-as grabi, ca sedinta e programata pentru ora 3, iar acum e 2, continua pe acelsi ton serios.
M-am ridicat repede si inca bombanind am iesit afara din birou. M-am dus inapoi in sala, mi-am luat geanta in care aveam aparatele pe umar si am plecat.
Din cate citisem in dosarul respectiv, locul unde se tinea sedinta nu era departe, dar avand in vedere ca era ora de varf, trebuia sa ma grabesc. Nu era frumos sa intarzii si nici nu-mi statea in fire.
Pana la urma am ales sa merg pe jos, ajungand la concluzia ca astfel voi evita blocajele din trafic. Sunetul pasilor mei rasuna gol pe pavajul din fata universitatii, parca repetand la infinit cuvintele pe care vroiam sa le uit Voi pleca maine. Nu ma mai intorc niciodata aici. Imi pare rau ca te parasesc asa, dar tu nu te incadrezi in viitorul meu perfect .
Acele simple cuvinte care imi dadusera viata peste cap si ma afectasera intr-un mod greu de inteles. Cu toate ca niciodata nu m-am considerat un romantic, nu pot spune ca nu am crezut in dragoste. Credeam ca exista cineva pentru fiecare. Ma gandeam ca el fusese acel cineva pentru mine, dar m-am inselat. El plecase fara sa-i pese de mine si de sentimentele pe care le nutream.
Ce rost avea sa mai cred? Nu...o data imi fusese deajuns pentru intreaga viata. Nu am mai ramas decat cu niste amintiri dulci-amarui, care nu ma lasau sa dorm nopti de-a randul.
Poate dragostea exista...pentru unii, dar nu pentru mine.
Mie nu-mi ramanea decat munca...si ei aveam sa ma dedic de acum inainte.

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#2
Hi! Se pare ca am onoarea sa fiu prima :))....Pai este o idee super si cred ca o sa iasa un fic bun, de altfel imi place la nebunie actiunea si circumstantele in care se afla personajele...adica "-Playgirl Magazine? " - ooh debea astept capitolul urmator!
Sky asta pare un tip de treaba, sa-l vedem in postura de fotograf... ku toate modelele alea sexy umbland prin preajma :x (o adevarata tentatie). So, spor la lucru si posteaza nextul cat mai repede posibil!!! ByeBye!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#3
Hm...ciudat, dar totusi interesant. Probabil te gandesti ca spun asta despre fic, nu spuneam asta ca nu am fost prima T_T si totusi nu sunt suparata, chiar imi place sa citesc la urma :D
So...deja cred ca stiu la ce sa ma astept din partea voastra, mereu aveti idei geniale si fic-urile voastre mereu sunt cele mai tari, oricum eu dupa ce am citit acest capitol m-am duc cu gandul ca va fi vorba despre intalnirea sa cu vechiul sau iubit, sau va avea o aventura cu profesorul? :-"...Ah...nici nu mai conteaza, mereu surprinde-ti cu ceva nou, lucrarile voastre sunt chiar foarte curate, deci.. nu mai am ce comenta.
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

#4
Oh, shit ~! Nu-s prima ! [-9 Btw, OMG !! Deci jur ca n-am mai vazut o astfel de " echipa " care sa scrie atatea ficuri. Imaginatia asta.... [ Ah, da, mai e si Gaby cu Manu ! * laughs * ]. xD
Eh, ce pot spune acum ? .. Bineinteles ca nu am ce critica, doar cateva greselute de tastare, never mind. :] In rest... Imi place ideea profului cu " Playgirl Magazine ". Deci.. Sa inteleg ca e vorba de fotografierea baietilor.. [ frateee, dezbracati ?! ]. Ofc, nu zic (,) ca nu-mi convine. Eu stiu ca aveti multe idei.
Revenind.. ^^ Numele Sky.. 8-> Chiar bine ales. Sunt mai mult decat curioasa si nerabdatoare, poate un hibrid intre cele doua. :))
Btw, ce--i cu Sky totusi ? Imi pare abatut.... : - ? Are legatura cu faza de la inceput ? .. Or maybe... Parca spunea el la final ceva de un tip pe care l-a iubit. Interesant... POate se reintalnesc. :]]
Well, pare foarte bun, ca si celelalte de altfel. * hug * Bafta fetelor !

#5
Ehh eu de aseara pe la 11 si ceva sau, chiar 12 si ceva l-am citit, cand l-ati pus.. dar nu mai stiu exact. Ce conteaza este ca a-ti citit capitolul si va place, dar sa nu omiteti comurile pentru capodopera.

Revenind la subiectul principal, Fic-ul.
Iar dau de voi doua cu un nou fic, e bine ca nu va murit inspiratia, ce pot sa spun aveti niste idei traznite, dar excelente.
Laude si iar laude, nu ma pot abtine, le meritati din plin. ;))

MiraA sweetheart, dulceata, tu ma lasi cu gura pe jos, ca intotdeauna scrii frumos, citet si interesant.
Din prima mai captivat cu acest capitol si mi-a placut, deja sunt curioasa sa vad ce are sa urmeze.. o astept pe Gabi :> cu nextul, stiu eu bine ca are idei frumoase.. :>
Dar sa o lasam pe Gabi, acum e de tine si ce ai scris tu aici.
Asa ca incep aceiasi poveste.. legate de modul cum descrii, greseli, actiune, bla, bla.. XD

Titlu & Idea: Titlul este destul de interesant, din cauza lui am ajuns, dar nu numai din pricina lui sunt aici.
Cand am vazut numele partenerelor in collab, adica voi..:)) wuÅŸÅŸ am zburat aici. Ce pot sa spun, sunt fana..;)) chiar daca in mare parte nu v-am terminat de citit toate ficurile. --\'
Greaseala mea, dar asa am o idee cum scriti voi si am si o parere buna.
Idea este originala, nu am mai intalnit-o pe undeva, se poate, nu stiu.. >:3
Oricum, este interesanta si asa in mare parte mi-am dat seama despre ce este vorba, doar partial, nu complet..so astept nextul, ca asa nu am foarte multe detalii, ca sa confirm teoria mea. ^^

Descriere & Actiune: Mama, ai destula.. ma scufund in ea, pe langa faptul ca ai descris, dar mai puteai descrie asa, mi-am uitat idea.. off. >.<
Gata, tring, mi-a revenit ideea.. XD pai e interesanta, adica modul tau de a descriie, mai ales la iceput. A fost palpitant, chiar m-am simtit ca acolo... [Doamne acum am eu fantezii cu personajele voastre.. sorry im perv. X3]
In mare parte, descrii bine, imi place si reusesti sa captezi toata atentia cititorului, prin modul tau de a descrie.
Oricum, puteai sa descrii mai multe, nu doar ce ai scris aici, dar sunt sigura ca o vei face pe parcurs. ^^
Actiunea, nu a fost de loc grabita, s-a combinat bine cu tot ce ai spus si a iesit ceva frumos.

Greseli.. nu ai avut, nu am vazut si nu am de gand sa mai puric inca odata capitolul, pentru ca nu am de ce, fiindca nu ai avut.
Am fost si prea captata de continut, deci e ok.
Astept extul cu nerabdare si abia astept si partea ta.. ca sa mai vad ce minunatii scoti din capsor. ;)) :*

Ceau ! Kiss* Kiss*
Iti spun, este cel mai lung com pe care il am eu la unul dintre colaborarile voastre.. OwO
Muhahahahaha. >:3

#6
Aww :o3 mUltumim mult pentru comentarii si ne bucuram enorm ca va place ficul :*
Lectura placuta in continuare! :*

Capitolul 2

Eram incantat sa aud ca ne va fi adus un fotograf nou, unul fara experienta, sau macar cu putina, fiindca el lua ore deja de la un specialist. Nu catalogam persoanele dupa acest lucru, putin imi pasa mie ca era inca la scoala, fiindca asa vazusem foarte bine in urma cu putin timp ca persoanele ce inca invata sunt mult mai bune decat idiotii despre care se spune ca sunt profesionisti. Ultimul fotograf pe care il avusese revista PlayGirlp fusese un libidinos si jumatate, un cretin si un prost cu care abia te intelegeai si care iti provoca scarba cu fiecare ocazie pe care o avea.
Nenorocitul ala incercase sa ma aiba pe mine, sa faca ceea ce vrea din trupul meu frumos. Noroc insa cu managerul nostru, care a aparut in ultimul moment si m-a salvat de omul ala libidinos. L-au concediat imediat dupa aceea, dat fiind faptul ca eu eram printre cei mai buni angajati ai acestei reviste si, desi nu-mi place sa fiu plin de mine, eram si cel mai frumos dintre toti si stiam sa stau la poza mai bine ca oricine, de asta eram si apreciat din cale-afara de fiecare din mai marii revistei acesteia.
Stateam pe scaun si dadeam din picior, luand din cand in cand o gura din bautura pe care o aveam in mana. Stateam si analizam fiecare achizitie in parte a revistei acesteia, sorbindu-i din priviri. Cativa dintre acesti tineri observasera cum ma uitam la ei si imi facusera cu ochiul, incercand sa ma ademeneasca in baie, insa nu eram genul acela de persoana... Sau eram?! M-am ridicat de pe scaun, neputand rezista tentatiei, si m-am indreptat catre baie, urmat indeaproape de acel baiat.
Cum am intrat acolo mi-am si lins buzele, lipindu-ma de perete si asteptandu-l sa intre la randul in baie. Cand usa s-a deschis si trupul frumos facut al tanarului intra acolo, l-am prins de talie si l-am intors spre mine. A inchis usa si m-a privit fix in ochi, iar eu, cu superioritate, i-am spus:
- O pisica jucausa... Ce-ar fi sa te imblanzesc?
Probabil ca nu intelesese ceea ce ii spusesem, fiindca se uita lung la mine, analizandu-ma. Oh... Da, acum veneau prostiile din toata lumea.
- Axel... Axel Rosswel... Tu e...?
Dar nu i-am dat posibilitatea sa spuna si altceva, fiindca i-am luat fata in palme si l-am tras catre mine, sarutandu-l lung si apasat pe buzele alea nu foarte apetisante, insa destul ca sa-mi satisfac nevoia pe ziua de azi. Si-a deschis gura, permitandu-i limbii mele ce tocmai astepta jucausa la intrare, sa patrunda in acel loc fierbinte si sa se joace cu a sa. Nu asteptase nici el prea mult timp, ci si-a dus mainile in jurul taliei mele, iar atingerile ii devenisera al dracului de tandre.
L-am apucat de guler si l-am tras intr-o cabina de WC, lipindu-l de unul din peretii acesteia si incepand sa-l sarut violent pe gat si pe piept, tragand de hainele sale pana ce se deschisera. Imi placea... Da, era incantator de dulce si nu ma puteam abtine. Corpul ii fierbea groaznic sub cel al meu si eram incapabil sa ma mai opresc. Telefonul incepuse sa-mi sune, insa nu puteam raspunde, acum aveam altceva de facut. Producatorii se obisnuisera deja cu felul meu de a fi si disparitiile bruste de la locul unde trebuia sa fiu, insa respectau faptul ca ma intorceam fresh si niciodata nu lipseam de la prezentarile de moda sau de la sedintele foto.
- Da-ti jos pantalonii, i-am spus nerabdator si mi-am desfacut cureaua, apoi nasturele argintiu si rotund cu dragon pe el, dupa care slitul astfel incat sa permita organului meu intarit sa iasa la iveala. Cu o privire usor ingrijorata, baiatul de langa mine se desfacu la pantaloni, lasandu-i sa cada pana in vine, iar eu incepusem deja sa-l sarut pe umeri, sa ii musc pielea fina astfel incat sa-i provoc placere, insa nu-i lasam urme, dupa care il lingeam pe gat incet, gustandu-i cu placere modurile in care imi strangeau bluza neagra si mulata de pe mine si suvitele de par ce-mi curgeau ceva mai jos de omoplati.
L-am intors cu spatele, proptindu-l cu mainile de acel perete si lipindu-i trupul de el si am inceput sa-i sarut omoplatii in parte, apoi ceafa calda. Mi-am potrivit organul la intrarea din trupul sau si, dupa ce mi-am pus un prezervativ pe acesta, l-am penetrat brusc, facandu-l sa se arcuiasca si sa scoata un geamat de durere din cauza faptului ca aveam cu ce ma mandri si puneam pe jar persoanele cu dimensiunile mele. N-am asteptat insa sa se obisnuiasca, fiindca am inceput sa ma adancesc in acel loc cu viteza, facandu-l sa se incordeze, insa se relaxa repede, incepand sa faca aceleasi miscari pe care le faceam si eu in acelasi timp, provocandu-mi o placere dulce, insa nu la fel de intensa cum se intampla in momentul in care persoana imi placea cu cine o fac.
MIsarile mele destul de violente in interiorul sau incepura sa devina alerte, impingandu-ma cu toata forta in carnea ce pulsa de dorinta sa ma aiba. Ceea ce ma nemultumea era ca nu imi provoca placerea pe care o asteptam. De cand era sa fiu violat de fotograful ala nenorocit al nostru, nimic nu imi mai provoca placere cm o facea inainte, ci era doar un simplu contact sexual, doar o banalitate, doar o nevoie fizica. Ma adanceam in el din ce in ce mai tare si gemeam, insa nu era chiar acelasi lucru ca atunci cand persoana de sub mine era cineva drag, la care tineam catusi de putin. Astfel de aventuri de o noapte aveam tot timpul, cand cu femei, cand cu barbati, si eram mandru de acest lucru si multumit ca rezistam si aveam cu ce ma mandri.
Se auzise usa, dar nu-mi pasa, oricine ma auzea ma durea fix in pix. Gemetele noastre se intetisera din ce in ce mai tare acum si gemeam incantat la fiecare patrundere si fiecare miscare a sa de sub mine. Il tineam acum strans de talie, de abdomen, presandu-l spatele de peiptul meu, si ma impingeam tot mai tare. Baiatul se apleca in fata, apoi isi intoarse capul, permitandu-mi sa ii prind buzele intr-un sarut violent, furtunos, la fel cum ma purtam cu fiecare '' victima '' a mea. Se auzi apa curgand din cealalta parte a baii, apoi usa cum se deschise iarasi si cel ce fusese acolo probabil iesise. Baiatul in care tocmai ma impingeam cat puteam de tare gemea pervers si imi striga numele, apoi, in scurt timp, ejaculase, tot lichidul cazand cu repeziciune pe podeaua rece. La scurt timp dupa am ejaculat si eu si, obosit, l-am mai sarutat o data si m-am indepartat, imbracandu-ma. Imi urma exemplul tanarul si, privindu-ma gales pe sub ochi, rosti:
- Ceva mai sexy ca tine... Nici ca se poate...
I-am zambit in acel moment si mi-am dat cu apa pe fata, apoi m-am privit in oglinda. Parul meu saten si lungul era acum usor transpirat si cateva suvite cadeaua anapoda pe chip, insa le-am aranjat si mi-am trecut limba peste buze privindu-mi reflexia. Ochii meide un albastru metalic pareau ai unui obsedat acum, iar buzele mele frumos conturate se arcuiau intr-un zambet malefic, la fel si pieptul meu ce se ridica rapid in incercarea de a primi oxigenul de care avea nevoie.
M-am privit inca o data in oglinda, concluzionand ca arat bestial si mortal si mi-am asezat hainele sifonate usor, apoi am iesit fara sa ii adresez vreun cuvant acelui baiat. De cum dadu ochii cu mine, producatorul zambi si, apropiindu-se, imi sopti la ureche:
- Dai show-uri prin baie, nu gluma.
Am chicotit usor si i-am facut cu ochiul barbatului, dupa care m-am aruncat intr-o canapea, privind atent in jurul meu persoanele. Cateva femei prezente si ele acolo pusesera ochii pe mine, insa nu eram deloc dispus sa le ascult pe femeile astea cum imi fac avansuri, asa ca m-am tinut departe de ele. In scurt timp, un subaltern al sefului revistei, unul pe care il avusesem cu ceva timp in urma, se apropie.
- Hei, Axel, ti-l prezint pe noul tau fotograf, rosti arantandu-mi un tip super bun, caruia i-as fi tras-o acolo, pe loc, insa parea atat de cuminte si dulce... Si cam abatut. El e Sky Johnson, explica baiatul al carui nume bineinteles ca il uitasem. M-am ridicat si am dat mana cu Sky, zambindu-i prietenos, apoi m-am lasat iarasi pe canapea, rostind binevoitor:
- Imi pare bine de cunostinta.
- De asemenea, rosti Sky si ma fixa cu privirea, facandu-ma sa chicotesc usor la vederea sa. Mi-am trecut limba peste buze si m-am intins, apoi subalternul ala scund si slabut se intoarse la noi si se apleca peste mine, soptind astfel incat sa-l aud si eu, dar si Sky:
- Vezi cui dracului i-o mai tragi si astazi...
Imi venea sa-i rup capul in acel moment!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#7
Wahh` :X Gabi tu vi ca si o furtuna ce aduce minuni.. :))
Doamne ce inceput.. XD oricum sa trecem la treaba serioasa si neserioasa. :> :-w

Ai avut greseli si de cateva ori ai repetat cateva cuvinte , trebuia sa incerci sa formulezi altfel. oricum in rest cateva de tastare, una sau doua.. dar nu ami conteaza, e prea tarziu ca sa mai fac acum un com kilometric cu critica si bla, bla.

Cum ziceam inca de la inceput, tu furtuna mea. :X
Partea yaoi din acest capitol m-a lasat cu gura pe jos, sublim. :))
Mi-a placut enorm cu ai descris scena dintre cei doi, iar Axel m-a amuzat la sfarsit, cand l-a vazut pe Sky.. :))
Deci e un smexy boy, de-mi vine mie sa-l violez pe aici, unde ? nu stiu si pe pereti daca este posibil, sunt in stare.
Oricum scuze ca nu pot sa-ti las un com mai detaliat, dar iti spun toate asa au fost la locul loc, actiunea nu a fost grabita, capitolul a fost mauzant, nu gluma. :]
Deci mi-a placut tot ce ai scris aici tu.
Te pup :* si succes maine la scoala, la fel si lui MiraA. >:D<

#8
Oh Doamne...Super capitol!!!:x Scenele acelea interzise au fost bestiale, de ne crezut....credeam ca am sa lesin. Deci chiar sunt nerabdatoare in legatura cu urmatorul.
Axel e super sexy(din explicatiile si detaliile date de tine), i-mi place mult personalitatea lui de BadBoy si reuseste sa ameteasca pe orice femeie sau baiat(cool).Actiunea a fost buna, greseli nu am vazut....deci mergi spre Ok.
Cam atat! Va pup :p
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#9
Multumim de commuri fetelor :*:*

Capitolul 3

Il cercetam din priviri cu o curiozitate vadita pe noul meu client, incercand sa gasesc defecte si calitati si sa-mi formez in minte niste posibile cadre in care el ar arata bine. Inca din prima clipa in care l-am vazut mi-am dat seama ca nu voi avea mare bataie de cap cu el: era o frumusete innascuta. Parul mai lung decat era moda acum ii cadea neglijent pe umerii lati, incadrandu-i fata perfect simetrica si cu linii dure, aproape aristocratice. Pe masura ce ochii sai de un albastru intens ma analizau, buzele i se arcuira intr-un zambet sagalnic ce ar putea capta atentia oricarei femei din incapere. Postura corpului ii arata nepasarea fata de ceea ce-l inconjoara, dar si gradul sporit de aroganta masculina.
Se incrunta la barbatul micut ce ii vorbea de zor, articuland din cand in cand un cuvant doar ca sa-i faca pe plac, apoi se ridica si se apropie de mine.
-Deci, cand incepem?
-Acum, daca nu te deranjeaza, i-am zis, facandu-i semn sa ma urmeze in incaperea vecina cu aceasta, unde era totul pregatit pentru sedinta foto. Am vazut cu coada ochiului ca mai vin in urma noastra niste tipi, probabil tot modele, poate din curiozitate sau poate pentru ca nu le venisera fotograful. Fiind o sedinta atat de mare, de obicei erau doi fotografi prezenti si isi imparteau munca pentru a face fata, dar, din cate am observat pana acum, eram singurul cu aparat foto.
Am oftat din adancul sufletului, injurandu-l in gand pe scumpul meu profesor pentru ca ma bagase in toata mizeria asta, apoi am intrat in camera cu pricina si am inceput sa-mi pregatesc aparatele si laptopul, lasandu-i pe baieti sa se adune si sa se pregateasca.
Imediat mi-am dat seama cine e incepator si cine nu...unii erau agitati de-a binelea, altii vorbeau intre ei cu voci joase si pline de emotie...Singurul care ma astepta calm era Axel. Isi desfacu deja camasa alba de in si dori sa si-o dea cu totul jos, cand vocea mea il opri:
-Las-o pe tine. Nu ma uitam la el, dar i-am simtit privirea patrunzatoare cercetandu-mi chipul. Da-ti jos pantalonii, i-am zi pe acelasi ton indiferent.
-De ce? Vocea lui adanca ma facu sa tresar si sa ma incrunt pentru un scurt moment. Abia atunci mi-am dat seama ca toata lumea tacea si ne privea pe noi doi, de parca s-ar fi asteptat la o scena. Ce naiba? Nimeni nu-i mai spusese lui Axel sa se dezbrace pana acum?
-Arati bine asa. Albul camasii face un contrast frumos cu pielea ta bronzata, i-am explicat rabdator, zambindu-i in acelasi timp. Arati ca si cum te-ai pregati pentru plaja.
-Se presupune ca trebuie sa fac o sedinta nud, imi vorbi pe acelsi ton de cunoscator, dar, spre bucuria mea, isi lasa camasa cum i-am cerut.
-Cu cat arati mai putin, cu atat e mai incitant. Cand am vazut ca isi ridica sceptic sprancenele am continuat: vom ajunge si la pozele nud, dar, momentan vreau ceva semi. Femeile au o imaginatie bogata...trebuie sa le dai ocazia sa o foloseasca, altfel nu vor fi pe deplin multumite.
-Esti expert in domeniu? Vocea sa amuzata imi capta atentia si ma facu sa zambesc din coltul gurii.
-Asta e meseria mea...trebuie sa stiu ce le atrange. Pantalonii...te rog.
Ofta resemnat si ii dezbraca, aruncandu-i neglijent in partea cealalta a incaperii, unde unul dintre tinerii care astepta ii prinse din zbor razand. Dar inceta imediat cand intalni privirea serioasa a lui Axel si se retrase pe unul din scaunele de mai in spate.
Langa mine aparu imediat o tanara, poate mai mare cu vreo 4 ani, care avea in brate o trusa de machiaj. Astepta sa aprob, apoi merse langa barbatul care astepta rabdator si incepu sa-i retuseze putin aspectul folosind fond de ten si dermatograf. Dori sa-i aranjeze si parul, dar am dat negativ din cap, iar ea se indeparta.
Acum era doar in boxeri si camasa. Statea in picioare, cu privirea pierduta pe un punct fix undeva deasupra capului meu. Parea ganditor si solitar. Ochii sai de un albastru metalic ii reflectau gandurile ce, banuiam eu, il purtau mult mai deaparte de aceasta camera, trecand de pereti, de cei prezenti...undeva intr-o lume pe care doar el o cunostea. Nu era foarte greu sa-l citesti: superficialitatea sa ascunde profunzimea sulfetului si agerimea mintii. Dar ca orice model ce isi dorea succesul in acesta lume, si-a ascuns micile "defecte" sub o masca de aroganta si superioritate. Dar pe mine nu ma pacalea: Axel era un barbat mult mai profund dacat lasa sa se vada, un barbat care muncise toata viata pentru a obtine ce-si dorea.
-Si acum ce fac? intreba intr-un final, revenind cu picioarele pe pamant.
-Fumezi?
Se incrunta cand imi auzi intrebarea, dar dadu afirmativ din cap, facandu-ma sa continui: aprinde-ti o tigare si du-te langa geam. Uitata-te afara si fumeaza linistit. Vocea mea era serioasa si, speram eu, profesionala. Poate asta l-a facut sa ma asculte.
Lua pachetul de Malboro de pe masuta, isi aprinse o tigare, apoi inainta cu pasi lenti spre geamul. Se sprijinii cu laterala de pervaz si isi lasa privirea sa colinde imaginea de afara. Am asteptat cateva momente, pana ce am ajuns la concluzia ca s-a cufundat din nou in lumea lui, apoi am inceput sa fac poza dupa poza. Parea sa fi uitat intru-totul de mine, miscandu-se in voie, inspirand si expirand fumul de tigare care se strangea in jurul lui ca o perdea deasa.
Gata, i-am zis dupa ce si-a terminat tigarea. Puteam incerca alte cadre.
-Esti un fotograf ciudat, imi spuse cand ajunse in dreptul meu. Majoritatea fotografilor cu care am lucrat nu stiau cum sa termine mai repede. Faceam pozele nud si gata. Dar tu...
-Imi pare rau daca nu-ti place modul meu de a lucra, l-am intrerupt cu un ton fara inflexiuni. Dar asta e singurul mod in care stiu sa-mi fac meseria.
-Nu am zis ca nu-mi place...ci doar ca nu sunt obisnuit.
Am ridicat din umeri, nestind ce sa-i zic. Adevarul esta ca nu stiam cu lucreaza fotografii la astfel de sedinte. Mai mult ca sigur nu lucrau ca mine, dar nu puteam sa schimb asta.
-Acum poti sa-ti dai jos camasa...incet, am adaugat, ridicand iar aparatul si fiind pregatit sa prind cat mai multe fotografii reusite.
Miscarile lui au devenit lente, studiate, pe masura ce-si descoperea umerii lati, bronzati ce parea sculptati in piatra. Camasa de in aluneca intr-o parte, lasand la iveala muschii bratelor, apoi cazu si mai mult pana ce abdomenul deveni complet vizibil.
-Asa e bine? intreba cu vocea lui profunda ce imi gadila auzul.
-Perfect... acum intinde-ti bratele si lasa-ti muschii sa se incordeze. Vocea mea nu era decat o soapta, dar rasuna puternic in linitea incaperii. De cand incepusem noi, toata lumea tacu, chiar si managerul care se afla undeva in spatele meu.
Ma asculta...muschii sai se incordau pe masura ce se intindea, oferindu-mi o imagine splendida de putere masculina. Parea un zeu rupt din vechile legende, care, dintr-un capriciu, se materializa in lumea reala pentru a ne orbii cu perfectiunea sa.
Atat de perfect, am soptit ca pentru mine, dar el ma auzi, caci pe fata ii aparu un zambet pervers ce mie imi dadea fiori...dar erau fiori buni. Aveam ciudata impresie ca pozele acestea vor fi printre cele mai bune ale mele.
-Sunt un baiat bun? vocea sa avea aceeasi cantitate de perversitate ca si zambetul, dar nu ma deranja. Ma incita, ajutandu-ma sa intr in atmosfera si sa ma concentrez si mai mult.
-Foarte bun...pune-ti mainile pe sub elasticul boxerilor si trage-i un pic in jos.
Pe moment de bloca, dar apoi isi linse buzele cu limba si, din nou ma asculta.
Ramai asa. Nu ii da de tot jos, i-am spus cand mi-am dat seama ca vroia sa scape de ei. Ti-am mai spus...mai putin inseamna mai bine.
I-am mai facut cateva poze si in postura aceea, dupa care am oprit aparatul si i-am zambit.
-Si acum? intreba dupa o oarecare ezitare.
-Acum e gata. Descarc pozele pe laptop ca sa le poti studia. Pana termini tu cu ele, ma voi ocupa de ceilalti baieti care asteapta...

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#10
Mda, deci ... Mai intai, imi cer scuze ca vin atat de tarziu. Cred ca aceeasi scuza o " folosesc " la toate celelalte ficuri la care am intarziat. Gomene, timpul e de vina. :[[ :"> Si cred ca o sa revin cu celelalte comm`uri mai pe seara. :[[
Btw, acum am citit si eu pe aici :-"
Deci, vad ca Sky nu se grabeste deloc cand e vorba de poze, de fapt, cand e vorba de Axel. b-) Iar Axel e tocmai invers, i-auzi si tu ! Sa-si dea si boxerii jos in fata dragului de Sky. Ma bucur ca el si-a pastrat atitudinea aceea. Cool ^^
Well, as comenta mai multe, but .. Scoala ... o.o'
Succes, fetelor. ^^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] A picture of you [YAOI +18 by Gaby and MiraA sarah chan 3 2.379 17-08-2011, 11:39 AM
Ultimul răspuns: Drama Queen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)