Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi]

#36
Sry k vam facut sa asteptati atata >.< baka me .. Sper totusi sa merite asteptarea 3 Chuu all pupic

Al doilea viol si o noapte plina de pasiune

Blonda si-a urmat drumul spre casa, privind mereu in spatele ei, speriata de ceea ce i s-ar putea intampla. Hano a inspaimantat-o pe saraca fata, care inca tremura din cauza fricii. A decis sa mearga la Kaitou pentru a-i povesti totul, dar nu stia ca va trece exact prin teritoriul baiatului cu par cenusiu, care isi facea veacul pe acolo impreuna cu gasca sa, ca de obicei. Fata a trecut repede prin acel loc, ajungand in locuinta satenului. Aceasta a batut usor in usa iubitului ei, iar raspunsul nu a intarziat. Baiatul a poftit-o inauntru, dandu-i un sarut scurt.
-Ce faci aici, papusica? Intreaba satenul asezandu-se pe canapea, facandu-i semn blondei sa faca acelasi lucru, iar aceasta s-a conformat.
-Kai... Nu stiu cum sa iti spun, dar ... Sunt moarta de frica.
-Frumoaso, ce s-a intamplat? Tremuri toata.
-Pai ... Este un tip, care cred ca te cunoaste ... Nu-i stiu numele, dar sunt inspaimantata ... Are o gasca, e destul de inalt si parul cenusiu si...
Fata nu mai reusise sa spuna nimic, Kaitou intrerupand-o, dandu-si seama cine este persoana descrisa.
-Hano ! Nemernicul ala ... S-a atins cumva de tine? Striga baiatul ridicandu-se in picioare.
-Nu... Nu ... Linisteste-te, nu mi-a facut nimic, dar imi este frica. Replica fata, lunadu-l de mana pe baiat. Trebuie sa merg acasa. Continua aceasta sarutandu-si iubitul.
Kaitou s-a decis sa o conduca pana in apartament, pentru a nu i se intampla ceva. Ea a acceptat imediat, stiind ca este in siguranta cu el. Au iesit impreuna din apartament, aventurandu-se pe micile strazi intunecate si periculoase ale cartierului. In 10 minute ei doi au ajuns in fata blocului fetei. Baiatul a sarutat-o de noape buna, urmarind-o pana cand a intrat in scara, si a mai asteptat putin pana sa fie sigur ca ea a intrat in casa, dupa care a plecat si el. Ajuns in apartamentul sau, sateul s-a aruncat pe canapea rasufland usurat. Imediat s-a auzit o bataie usoara in usa. Kaitou s-a ridicat incet de pe suprafata moale, deschizand incet usa. In apartament intra Sanji care avea vesnicul sau zambet perverssi aceeasi privire sireata.Acesta ichise usa si s-a apropiat de Kaitou
-Sanji? Ce cauti aici? Intreaba satenul uimit.
-Asa ma primesti ? Unde e "Ce faci, iubire, da-mi un sarut" ? Intreaba baiatul cu parul albastru tragandu-si partenerul in brate, sarutandu-l apasat. Kai incerca sa-i explice ceea ce s-a intamplat cu Michyo, dar se pare ca rebelul venise cu alte treburi.
-Ea a ajuns acasa? Intreaba Sanji
-Pai... Da, dar...
-Atunci nu are ce sa i se intample ! Spuse baiatul incepand sa-i sarute gatul satenului, dar nu stia cat de amarnic se inseala.
In apartamenul blondei se putea auzi doar televizorul, care era dat apropae la maxim, urmarindu-si filmele siropoase. Dintr-o data s-a auzit soneria usii. Fata se ridica incet de pe canapea, grabindu-se sa deschida. Crezand ca este Kaitou si-a aranjat parul si si-a dat cu putin gloss pe buze, dar cand a dechis usa a avut un soc. Pe partea cealalta se afla insusi Hano.
-Tu? Ce cauti ...
Inainte sa apuce sa spuna ceva, Hano a prins-o de la ceafa, acoperindu-i apoi gura cu palma, dupa care a intrat in casa, trantind-o pe fata pe canapea. Michyo a incercat sa fuga, dar a fost prinsa de par.
-Da-mi drumul ... te implor ! Spuse fata incepand sa planga si sa suspine.
Baiatul s-a napustit asupra fetei, incepand sa o dezbrace. In ciuda rugamintilor ei, acesta nici macar nu a stat sa se gandeasca la ceea ce face. Ii saruta violent buzele, coborand apoi spre pieptul ei si apoi spre abdomen. Plansetul fetei rasuna ca un ecou in incapere, asta oferidu-i o satisfactie mare baiatului cu parul cenusiu.
In apartamentul satenului, lucrurile icepeau sa se aprinda: cei doi se sarutau cu foc, iar mangaierile si atingerile mai perverse nu ieseau din "discutie". Gatul lui Kaitou era acoperit de sarutarile pline de pasiune si dorinta ale rebelului, iar prin trupul sau treceau niste fiori placuti la fiecare atingere. Sanji isi lua iubitul in brate, ducandu-l in camera, asezandu-l incet pe pat, alungindu-si trupul bine facut peste al lui, incepand sa-l dezbrace incetul cu incetul. Trupurile lor ardeau de dorinta, iar buzele tanjeau unele dupa altele. In cateva minute corpurile lor au ramas goale, fierbinti si dependente unul de celalalt. Rebelul saruta usor pieptul rosiatic a satenului, plimbandu-si mana pe piciorul stang a acestuia. I-a strans usor fesele, apoi l-a patruns incet. Un geamat si-a croit drum printre buzele intredeschise ale lui Kai, in timp ce acesta strangea in pumni materialul de matase a patului. Cu miscari lente, Sanji isi patrundea iubitul astfel incat sa ii ofere numai placere, si se pare ca reusea. Satenul si-a pus mainile la ceafa rebelului, aducandu-l aproape de chipul sau, unindu-si buzele cu ale sale intr-un sarut pasional ce reusea sa il conduca pe Kaitou parca intr-o alta lume, una de vis, unde totul era perfect.
Dar in timp ce baietii se simteau ca in paradis, Michyo trecea prin chinuri groaznice. A fost violata brutal de catre Hano dar pe deasupra si batuta din cauza ca nu a vrut sa se supuna. Statea ghemuita intr-un colt al apartamentului, ingropata in lacrimile sarate ce curgeau necontenit din ochii sai. Baiatul cu parul cenusiu a plecat in urma cu cateva minute, lasand-o pe fata intinsa pe jos, pierduta in infern. se parea ca Iadul a ajuns chiar la ea. Ea, care nu a facut vre-un rau nimanui, care vroia sa-si traiasca viata alaturi de Kaitou, de familia sa si de prietenii sai, dar se pare ca Cel ce ne priveste pe toti de sus nu ii ingaduia asta. Orice speranta a ei s-a spulberat. Vroia sa dispara, gandurile sale numai spre un cuvant anume: moarte.
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] - de Lye - 08-02-2008, 11:49 PM
RE: ♥Crazy Love♥ [Shonen-ai / Yaoi] by love_yuki_eiri & kaname - de Yaoi Queen - 24-04-2008, 03:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [YAOI]Forbidden Love PandaKun 7 4.881 24-05-2014, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 27.938 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 165.400 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.210 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 45.865 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 133.139 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.875 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 100.279 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.935 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.468 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)