Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Finaly here too...don't let me beg for comments pls :D

#11
Da... deci... o sa colorez si desenul ala pana la urma... dar pana at, iata ce am facut dupa ce am citit in 'Al cincilea munte' (inspiranta carte) despre o legenda a fenicienilor care zice ceva de genul:

Zeul Timpului s-a suparat si a parasit fenicienii, iar granele nu au mai crescut, dobitoacele si-au lepadat puii... si atunci fenicienii au facut ofrande zeului spre impacare... ceilalti zei au tocmit cateva animale sa-l gaseasca, dar nu au izbandit. Pana la urma, Marea Zeita a trimis o albina, care l-a gasit pe Zeul Timpului dormind intr-o livada si... l-a intepat de nas.

Trezit astfel, zeul a inceput sa distruga totul in cale, si a fost nevoie, din nou, de interventia celorlalti zei sa-l calmeze...

And here's the story in a drawing (trebuie sa-i mai fac un fundal I guess... dar pn at...)

[Imagine: Somegodoftimecopy.png]

Da, da... imi vine si mie idee de un zeu simpatic abia dupa ce s-a terminat concursul... nu ca ar castiga desenul, da' era mai simpatic decat nemesis care oricum fusese initial conceputa ca demon si in alta postura...
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Răspunsuri în acest subiect
RE: Finaly here too... I hope no one will regret it ;)) - de JavaLeen - 09-02-2008, 12:39 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)