Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Finaly here too...don't let me beg for comments pls :D
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3
Soo... voi posta cel mai recent desen mai reusit scanat pana acum... ii fac o descriere mai tarziu ca tre' sa trag pe dreapta...

[Imagine: sarahk2.jpg]

Mai am ceva on the go, dar nu stiu cand o sa-mi depasesc lenea sa-l scanez...

Okay... waiting for critics on this one...[post unit][later edit: day two 71]
m-a prins aseara cheful de colorat si aranjat... aveam niste desene care asteptau de multisor asta... inca mai am vreo trei, daca stau sa ma gandesc... si pentru ca am primit incurajari tocmai de la cel mai fervent critic al meu, I felt like able to fly and scan and put them here... hope u'll like them...

[Imagine: storemixreleasedml2.png]

This is the first one's mommy... in young age... which reminds me... pe prima o cheama Sara, e un alien din rasa store-mix si poate controla apa. Are un ochi tot timpul acoperit pentru ca... oh, am un desen on the go to explain, so wait and see 10... pe tanti aici de fata nu stiu cum o cheama... e mama Sarei intr-o noapte in care o apucasera nabadaile si a decis sa-si paraseasca regatul subacvatic and take a flight around... well, ca a plecat direct din dormitor, problema ei 10
[post unit]
[Imagine: thenedielkl4.png]

And this is (not so) good old Thenediel, pers meu principal de pe Flyff... don't take her after the resented look... she might be a bother if you annoy her 3 (cat despre ce e Flyff? daca am destule cereri o sa fac o descriere pe unde gasesc si pare mai potrivit... pana at, google it 3 (hint: rpg)

Okay, v-am dat mult material de criticat, so u can start now... don't push my patience 71

(btw, de ce-mi tot zice ca am bagat 8 imagini cand eu vad bine ca st doar doua? hrr... someone fix this fast 10)
Deci ,me first 4

Dupa cum ma asteptam ,inca te mai pricepi la desenat (doar de la tine m-a apucat pe mine boala 10 ) La anatomie nu am nimic de comentat , mie mi se pare perfecta . Doar la profil nasul nu pare in regula .Prea mic >.<

Imi place cum ai colorat primul si ultimul desen . La al doilea fundalul mi se pare facut la repezeala ,dar poate doar eu vad asa . In schimb aripile sunt perfecte (cele pe car le fac eu parca sunt prajite si batute cu ciocanu >.> )

Hint: pune mai multe detalii pe imbracaminte la personaje . Asa sunt mai unicate si mai originale 4 hint furat de pe un site cu tutoriale ... este de ajutor!
Da, poi si Flaw imi sugerase asta... asa ca am inceput incetisor: danteluta, sosete largi... 71 dar ma misc eu mai departe pana la urma 71

Intr-adevar, m-am grabit la cel din mijloc... era miez de noapte si aici 71

Uhm... nasul mic? Daca vb de Thenediel, poi ei nici buzele nu i le-am facut la profil... iar la cea din mijloc... well, mie nu mi se pare exaherat de mic... but who knows... I might need to work on noses...
my newest thing ever... (in seara asta l-am facut in ora de chimie cat discuta profa cu un coleg despre unitatile de masura, si l-am finisat in pauzele ce-au urmat ^^)

E un commission... nu credeam c-o sa zic vreodata asa ceva *awws*

Mi-a cerut cineva sa fac un elefant anorexic... what do u think? 4

[Imagine: sefacommisioneb9.jpg]
Okay... so here it is: the event of the year... when pigs fly and I not only draw soggy, but... hold on: BOYS!

Marturisesc, am avut un soi de blow-up ieri, dp ce am citit un Fanfic Harry Potter in care se sugera ca in cei 19 ani peste care a sarit cu nonsalanta madam Rowling, Harry si Draco au invatat un nou soi de dragoste... ya'll yaoi fans gather round... the others do as u please 10

Le voi pune in ordinea in care le-am desenat...

So... first... sub influenta imediata a fanficului citit pe jumatate in ora de histo, si desenat in restul ramas de ora...

http://img527.imageshack.us/img527/5956/whatsshely4.jpg
acm ca ne-am lamurit... de la stanga la dreapta:

Harry Potter, Draco Malfoy, Ginny Weasley (Triunghiul bermudelor 10)

Da, stiu ca nu seamana cu descrierea lui Draco din carte, but this is how I see him so deal with it.

http://img520.imageshack.us/img520/6885/dracobn7.jpg
So this is Draco at a second try...

http://img172.imageshack.us/img172/5212/...eepvb5.jpg
Uhm... ya know... couldn't help it.. 4 Pur si simplu am vrut sa arat lumii cicatricile alea (cine n-a citit HP and the Half Blood Prince, just read it, won't spoil za fun 3 )

http://img507.imageshack.us/img507/743/l...rrybw0.jpg
Seamana mult cu raito-L, don't ya think? De-aia am pus ochelarii, ca altfel...

http://img88.imageshack.us/img88/8351/qu...huhnj5.jpg

In fanfic se presupunea ca totul a inceput de la faptul ca cei doi au picat in aceeasi camera (just the two of them) cand la Hogwarts s-a desis eliminarea ideii de 'Case' si, cum castelul era usor neutilizabil din cauza luptelor dintre Death Eaters and the rest... au fost repartizati aeatoriu doi cate doi...

Si peste 20 ani... Hermione incepe sa-si aminteasca procesul de bonding initial... starting with Quidditch Practice.... Just felt like making fun of this a lil' 4
Deci noi desene Smile sa incepem:
@ first ,the little elephant : saracutul... slab tare... Dar foarte bine umbrit!
@ http://img527.imageshack.us/img527/5956/whatsshely4.jpg <<< Nu am citit fanficul ,dar imi dau seama ca Harry a fost ceva de genu 'O.o... wtf...you're kidding me..ROOMMATES!??! ' Asta cred eu ca inseamna desenu .
@ http://img520.imageshack.us/img520/6885/dracobn7.jpg <<< Nice.. Draco e dragutz cum il faci tu , dar eu aveam alta imagine cu el in cap. Imi plac pantalonii cum sunt facuti.
@ http://img172.imageshack.us/img172/5212/...eepvb5.jpg <<< 21) title rocks !!! O greseala am gasit aici: nasul lui Harry pare mai sus decat ar fi trebuit fata de buze.
@ http://img507.imageshack.us/img507/743/l...rrybw0.jpg <<< nuj.. ceva in neregula cu nasul lui Draco.. cred ca narile sunt prea departate.
@ http://img88.imageshack.us/img88/8351/qu...huhnj5.jpg <<< mainile mult prea mici la ambii , asta cred eu . In schimb ,la background daca mai lucrai iesea de nota 10!

Per total , media notelor sa zicem ca e de 9.75 ^^ Nice work!
Arigatou gosainmasu, Shiva-Chaaan... I'll try more and more... until, in a happy end, I'l just collaps 19

*cough* Back to business (rog sa-mi dea macar o persoama un raspuns... chiar nu mai vreau sa fiu taxata pe post de spam cand oi mai desena ceva...)

deeeci... sub influenta melodiei asteia:
http://www.trilulilu.ro/lyayunna/cffa82706f9222
(credits to Marina for uploading it for me)

am desenat asta:

http://javaleen.deviantart.com/art/What-...n-72088796

si asta...

http://javaleen.deviantart.com/art/Mere-...s-72089206

(da, st si eu o deviata... comenteaza cineva? 23 )
Comentez eu. 10 M-am uitat pe toate desenele tale, iar ultimile 2 mi-au placut cel mai mult.
La primul mi-a placut cel mai mult expresia fetei, si cum ai desenat bucata acea de material. Cutia statea pe un teren inclinat?
La al 2-lea ai exprimat ft bine miscarea, iar cum ii spune si numele desenul emana fericire. :d
Ty ty iris! ^^

Now... let's get to business...

http://javaleen.deviantart.com/art/Pride-72940311
asa vad eu mandria... simbolurile daca le vede si intelege cineva pe acolo bravo lui... si NU E MISA (desi nici Misa nu-i departe de asta... atata doar ca nu l-ar arde pe Raito, el fiind cel in care crede...).

Desenul a fost facut pentru un concurs pe elftown, dar, ca de obicei, n-am reusit sa-l termin inainte de deadline... I so much hate deadlines T_T (nu ca as fi castigat ceva, desigur 10)

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...tled-1.jpg

Meet Kii-chan (ignorati scrisul de pe partea cealalta... urmeaza sa editez aici...)
O cheama Kiyoko de fapt... e o verisoara indepartata a lui Sunako (PGE... but it's FANFIC!) cunoscuta mai degraba ca Yokai. Are o ocupatie dubioasa: seduce barbati indicati de un anumit numar de femei drept 'construiti gresit', si ii paraseste intr-un fel care le rezolva problema principala... A inceput fara ajutoare cu adoratul lui Sunako at cand a vazut ca nu mai da de ea de nicio culoare, apoi, datorita rezultatului (nu i-a facut un bine, though... pe el l-a distrus cu totul... she's really mean sometimes) a fost racolata de o organizatie de trackeri, unde si-a facut renumele de Yokai.... bla bla bla... most men hate her... and I drew her a lot lately ^^ (ohw... she used to be a little Kiohei before Sunako's dissappeareance...)

In scena de fata intra in casa, invartind cu mare fericire satarul unui criminal in serie din evul mediu, cadou pentru Sunako, cand da cu ochii de baieti (and she and Ranmaru hate each other... long story).

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...ledv-1.jpg

Now, this is Kii-chaan pozand pentru AZ contest... inainte sa se ajunga la zei... dropped the drawing cand am auzit ca nu are fani ideea... notice the witch, the teddy and teh cat 3 (they're actually characters... Sunako, un alt pers care vine cu Kii-chan... are si el drawings, si tom-cat ranmaru 10)

astept comentarii inainte sa ma apuc de colorat... ^^
Imi plac foarte mult ,ador stilul tau . Uneori incerc sa-l imit dar nu-mi iesa deloc si renunt.... E total diferit de cum desenez eu...

prima: dragutz Smile ai inceput sa pui mai multe detalii pe haine ,bravo ! Nu prea sunt obisnuita cu stilul ala de nas ,asa ca spun ca nu merge pe fata ei >.< Dar asa cred eu ,nu stiu ce vor zice altii.
A doua: reusit 4 daca era colorat era si mai bine (s-o colorezi onegai ,ca altfel o colorez eu 65 ) . Si eu ma apucasem de desenul ala ,dar l-am lasat balta dupa ce am umbrit fata...Mai am jucariile....

Ja ne si mai vreau desene ^^
Pagini: 1 2 3