Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Finaly here too...don't let me beg for comments pls :D

#9
Ty ty iris! ^^

Now... let's get to business...

http://javaleen.deviantart.com/art/Pride-72940311
asa vad eu mandria... simbolurile daca le vede si intelege cineva pe acolo bravo lui... si NU E MISA (desi nici Misa nu-i departe de asta... atata doar ca nu l-ar arde pe Raito, el fiind cel in care crede...).

Desenul a fost facut pentru un concurs pe elftown, dar, ca de obicei, n-am reusit sa-l termin inainte de deadline... I so much hate deadlines T_T (nu ca as fi castigat ceva, desigur 10)

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...tled-1.jpg

Meet Kii-chan (ignorati scrisul de pe partea cealalta... urmeaza sa editez aici...)
O cheama Kiyoko de fapt... e o verisoara indepartata a lui Sunako (PGE... but it's FANFIC!) cunoscuta mai degraba ca Yokai. Are o ocupatie dubioasa: seduce barbati indicati de un anumit numar de femei drept 'construiti gresit', si ii paraseste intr-un fel care le rezolva problema principala... A inceput fara ajutoare cu adoratul lui Sunako at cand a vazut ca nu mai da de ea de nicio culoare, apoi, datorita rezultatului (nu i-a facut un bine, though... pe el l-a distrus cu totul... she's really mean sometimes) a fost racolata de o organizatie de trackeri, unde si-a facut renumele de Yokai.... bla bla bla... most men hate her... and I drew her a lot lately ^^ (ohw... she used to be a little Kiohei before Sunako's dissappeareance...)

In scena de fata intra in casa, invartind cu mare fericire satarul unui criminal in serie din evul mediu, cadou pentru Sunako, cand da cu ochii de baieti (and she and Ranmaru hate each other... long story).

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...ledv-1.jpg

Now, this is Kii-chaan pozand pentru AZ contest... inainte sa se ajunga la zei... dropped the drawing cand am auzit ca nu are fani ideea... notice the witch, the teddy and teh cat 3 (they're actually characters... Sunako, un alt pers care vine cu Kii-chan... are si el drawings, si tom-cat ranmaru 10)

astept comentarii inainte sa ma apuc de colorat... ^^
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Răspunsuri în acest subiect
RE: Finaly here too... I hope no one will regret it ;)) - de JavaLeen - 15-01-2008, 11:00 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)