Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Destinul ne pune la incercare

#10
Intoarcerea acasa

Dupa mica intalnire cu prietenii mei m-am dus acasa, unde am vrut sa ma linistesc. Cand am ajuns l-am vazut pe Asuke, care ma astepta pe scari. Cand m-a vazut, s-a ridicat de pe trepte si s-a apropiat de mine. Am observat ca era putin cam nervos si banuielile mele au fost confirmate cand m-a prins de mana si m-a tras dupa el in casa. Nu am spus nimic, asteptam sa vad ce dorea sa faca. Am ajuns in fata camerei lui si a deschis usa, impingandu-ma inauntru. A intrat si el in incapere si a inchis usa, intorcandu-se cu fata la mine. Imi frecam incet mana, observand ca mi se invinetea usor. M-a strans destul de tare roscatul, dar nu stiam ce se intampla cu el. S-a apropiat de mine si m-a impins in peretele din spatele meu, punandu-si mainile deoparte si de alta a capului meu, lasandu-ma fara spatiu de desfasurare.
- Te-ai sarutat cu Sasuke nu? Ti-a placut nu e asa?
- De unde stii tu asta? M-ai spionat?!
- Da! Am vrut sa vad cum cazi in jocul lui. Esti o incapabila Sakura! Nu esti in stare sa i te opui. Cu un sarut te-a subjugat. I te-ai daruit?
I-am dat o palma puternic, lasandu-mi amprenta pe obrazul lui. Imediat mi-am amintit ce mi-a spus Sasuke. "E varul tau, Sakura, si in plus intre mine si el mereu a fost o competitie si nu vreau ca tu sa devii un fel de premiu."
- Asuke, pentru tine sunt premiul competitiei dintre tine si Sasuke? De asta te comporti asa cu mine? Vrei sa fiu a ta, pentru ai face in ciuda lui Sasuke?
Nu mi-a raspuns. M-a eliberat si s-a intors cu spatele la mine. Ce se intampla cu el? De ce voia atat de mult sa il invinga pe Sasuke?
- Asuke! De ce tu si Sasuke va urati?
- Intre mine si el mereu a fost o competitie. Nu acceptam sa fim rude. Eram invidios ca avea, ca are un frate ca Itachi. Mereu am incercat sa il intrec si sa ma fac remarcat in ochii lui Itachi, insa de fiecare data cand fratele lui ramanea in urma, il ajuta si facea tot posibilul sa fie primul. Referitor la intrebarea ta Sakura, da! Pentru mine esti un premiu si vreau sa te castig numai decat!
Am ramas uimita! Ma voia, doar pentru ai demonstra lui Sasuke ca era mai bun? Nu am mai spus nimic si am vrut sa ies din incapere, insa roscatul m-a prins de brat. M-am smucit din mana lui si i-am dat o palma. I-am spus ca niciodata nu voi fi a lui, deoarece eu il iubeam pe Sasuke. Am iesit din camera si m-am indreptat spre gradina. M-am asezat pe unul dintre scaune si am inceput sa admir trandafirii, care ma imbatau cu parfumul lor. Langa mine si-a facut aparitia bunicul, care s-a asezat la randul lui pe unul dintre scaune si m-a atins usor pe mana.
- S-a intamplat ceva Sakura?
- Da! Nu stiu ce sa fac bunicule. Intalnirea cu Sasuke m-a derutat. Imi doream sa ma intorc in sat si sa fiu cu el, insa vreau sa devin puternica si sa nu mai trag echipa in jos. Acum am aflat de ce Asuke ma vede ca pe un premiu. Un premiu care sa ii demonstreze lui Sasuke, ca el e cel mai puternic. Nu stiu ce sa fac bunicule!
- Te afli in aceeasi situatie ca mama ta. Si ea a fost indecisa! A trebuit sa aleaga. Ori pleca cu cel pe care il iubea, adica cu tatal tau si era fericita, ori ramanea aici si se casatorea cu Fugaku si era nefericita. Acum si tu trebuie sa alegi. Ori te intorci in sat si esti fericita alaturi de Sasuke si Naruto, ori ramai aici si esti destinata nefericirii. Sincer eu ti-as recomanda sa te intorci in satul tau. Nu iti fa griji asupra puterilor tale. Tsunade!
Mi-am ridicat privirea si am vazut-o pe cea care m-a antrenat timp de doi ani apropiindu-se de noi. M-am ridicat de pe scaun si am privit-o cateva clipe, apoi m-am apropiat de ea si am imbratisat-o puternic. Mi-a raspuns imbratisarii si m-a mangaiat usor pe cap. Dupa ce ne-am despartit, m-am apropiat de bunicul. Am observat ca mana lui era inconjurata de o lumina mov. Mi-a atins fruntea si imediat in cap mi-au intrat in minte o multime de semne si o multime de tehnici. Dupa ce a terminat, am cazut in bratele blondei si mi-am pus mana pe frunte. Eram putin cam ametita, insa m-am ridicat si l-am privit pe brunet. Mi-a spus ca tehnicile clanului Asazuki erau in mintea mea, iar Tsunade ma va antrena si ma va invata sa le perfectionez. I-am sarit in brate barbatului si i-am multumit pentru tot. Mi-a spus sa mai vin in vizita, iar eu am acceptat bucuroasa propunerea. Fericita am intrat in casa si m-am indreptat spre camera mea, pentru a-mi lua lucrurile. Nu a durat mult timp, deoarece nu mi-am adus multe lucruri cu mine. Mi-am luat rucsacul si am iesit din incapere, indreptandu-ma spre gradina. Am observat ca si Asuke era acolo. Probabil bunicul l-a chemat. M-am apropiat de lady Tsunade si i-am spus ca putem pleca. Mi-am luat la revedere de la bunicul si de la verisorul meu si m-am indreptat spre poarta, cu conducatoarea Konohai in spatele meu. Am iesit din curtea casei , indreptandu-ne spre Konoha. Blonda mi-a aratat niste semne si mi-a spus sa le repet, apoi sa spun cuvantul Disparitie. Am aprobat din cap si am inceput sa execut miscarile si am rostit cuvantul, dupa care am disparut intr-un nor de fum. Cand m-am dezmeticit eram in fata portii din Konoha. Am ramas cu gura cascata si clipeam de multe ori, in timp ce blonda se amuza de comportamentul meu. Mi-a spus ca asta e una dintre puterile mele. Am intrat pe poarta si femeia l-a intrebat pe unul dintre gardieni, daca echipa sapte s-a intors din misiunea, iar acesta a dezaprobat din cap. Blonda s-a intors cu fata la mine si mi-a spus sa raman aici sa ii astept. Am acceptat bucuroasa, deoarece doream sa ii vad pe baieti si sa le vad fata , cand ma vor vedea. I-am dat rucsacul femeii, iar aceasta mi-a spus ca mi-l va duce ea acasa. Nu am asteptat mult timp si am observat patru siluete care se apropiau de sat. M-am lipit de stalp si am asteptat ca cei patru sa intre in sat. Am auzit imediat cum Naruto si Sai se certau pe nu stiu ce tema.
- Omule, degeaba ne-am dus pe taramul luminii! Sakura nu s-a intors cu noi, dar dupa ce ii ducem actul bunicii Tsunade, ma duc dupa mofturoasa aia mica si o sechestrez.
- Ai planuri cam mari pentru un idiot ca tine, Naruto!
Auzindu-mi vocea, cei patru si-au indreptat privirea spre mine, iar blondul s-a apropiat de mine si m-a atins usor, crezand ca sunt o clona, insa cand si-a dat seama ca sunt cea reala, ma luat in brate si a inceput sa ma invarta. M-a lasat jos, permitandu-i lui Sai sa ma imbratiseze si sa imi spuna bun venit inapoi. Dupa ce m-am despartit de el, l-am privit pe Sasuke si am vazut cum roscata la luat de mana. M-am apropiat de brunet si l-am privit in ochi, in timp ce Karin mai avea putin si ma omora. Nu am spus nimic, iar baiatul s-a eliberat de colega lui si m-a luat in brate. Mi-a cuprins buzele intr-un sarut apasat. Limba lui s-a strecurat printre buzele mele si a atins-o pe a mea, incepand sa se joace cu ea. Mi-a lipit trupul de al lui si mi-a mangaiat spatele. Ne-am despartit buzele si m-a luat de mana, luand-o inaintea tuturor si indreptandu-ne spre biroul lui Tsunade. In spatele nostru, roscata murea de invidie, in timp ce Naruto si Sai zambeau usor si au pornit pe urmele noastre.
- Eram sigur ca te vei intoarce. Nu ai putea sa stai departe de mine prea mult timp!
- Am stat departe de tine doi ani. Crezi ca mi-ar fi fost greu sa mai stau inca doi ani?
- Poate, dar ti-ar fi lipsit saruturile mele si atingerile mele.
Nu am mai spus nimic. Eram fericita ca m-am intors in sat si ca Sasuke tinea la mine. Am ajuns la cladirea hokaghe-ului si ne-am apropiat de intrare, unde erau Konohamaru, Moeghi si Udon. Cand ne-au vazut, cei trei s-au apropiat de noi. Konohamaru a sarit pe Naruto, Moegi mi-a sarit in brate, iar Udon s-a apropiat incet de Sasuke. Cei trei copii mi-au spus ca sunt fericiti ca m-am intors in sat si nu vor sa mai plec din nou. Sasuke mi-a facut semn sa mergem si i-am lasat pe cei 3, indreptandu-ne spre biroul femeii. Am ajuns la usa incaperii si am batut usor, iar blonda ne-a poftit inauntru. Brunetul i-a inmanat conducatoarei un plic, iar femeia i-a a luat actul din mana si l-a deschis, uitandu-se putin peste el. Mi-a spus sa ma apropii de ea si mi-a inmanat foia pe care a citit-o mai devreme. Mi-am aruncat ochii pe hartie si am vazut ca cei de la Akatuski cauta un nou membru, iar Asuke dorea sa isi incerce norocul. Nu imi venea sa cred! Asuke sa devina unul dintre Akatuski? De aceea se comporta atat de ciudat. I-am dat inapoi hartia blondei si m-am indepartat de birou. Tsunade ne-a spus ca putem pleca. Am iesit din incapere si ne-am indreptat spre scari, pentru a putea iesi din cladire. In timp ce coboram treptele, ma gandeam la Asuke. Daca ajungea in mainile celor de la Akatuski putea sa dezvaluie secretele clanului Asazuki. Trebuia sa il opresc, dar de ce bunicul nu mi-a spus nimic? De ce nu face ceva sa il impiedice? Intrebarile aste imi rascoleau mintea si trebuia sa gasesc un raspuns repede.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Destinul ne pune la incercare - de Alexi - 18-06-2009, 09:15 PM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Annya_Anna - 18-06-2009, 09:34 PM
RE: Destinul ne pune la incercare - de SoUl EaTeR - 18-06-2009, 09:45 PM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Khonsu - 18-06-2009, 10:48 PM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Flash - 18-06-2009, 10:53 PM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Dark~Melody - 19-06-2009, 09:11 AM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Alexi - 03-07-2009, 07:48 AM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Kazuki - 06-07-2009, 05:49 PM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Alexi - 08-07-2009, 11:22 AM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Elina - 08-07-2009, 12:03 PM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Yumina - 08-07-2009, 04:00 PM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Eve. - 09-07-2009, 06:17 PM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Eve. - 12-07-2009, 11:38 AM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Alexi - 12-07-2009, 11:43 AM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Eve. - 20-07-2009, 07:48 PM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Eve. - 21-07-2009, 06:39 AM
RE: Destinul ne pune la incercare - de Verrine - 02-08-2009, 05:46 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Destinul... Raluka 0 1.766 28-06-2012, 05:36 PM
Ultimul răspuns: Raluka
  Destinul iubirii Kyandi. 0 1.697 26-06-2012, 04:05 PM
Ultimul răspuns: Kyandi.
  Ne-a adus Destinul HotChokolate 5 3.270 21-08-2011, 08:01 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Destinul incepe cu noi hiimera 6 3.764 03-04-2011, 03:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Nu pune la indoiala gandirea femeii MooN. 9 5.004 01-04-2011, 10:57 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Nu e destinul ! Anuţ 39 17.477 29-01-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Destinul unei iubiri Alisia-chan* 11 8.407 04-08-2009, 06:04 PM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Destinul unui inger [hentai] Hitman 42 57.328 24-07-2009, 06:38 PM
Ultimul răspuns: Angel~Of~Dark


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)