Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lupta pentru iubire

#16
Bun, deci am venit cu nextu. Scuze de intarziere dar nu am avut timp sa scriu.


Intoarcerea la scoala

Pe drum, telefonul brunetului a inceput sa sune. Era chiar Naruto.
-Da. spuse Sasuke.
-Hey, Sasuke. De ce nu ai mai venit la scoala? intreba bondul.
-Daca vrei sa sti, sunt in Franta cu Sakura. Oricum acum mergem la aeroport deci cred ca maine vom ajunge in Konoha.
-Si veniti la scoala?
-Da. Daca apucam.
Spunand asta, brunetul a inchis telefonul. Nu a durat mult timp si au ajuns la aeroport. Au platit taximetristul, si-au luat bagajele si au intrat in cladirea de culoare alba. Aici s-a auzit vocea unei femei care anunta ca zborul spre Konoha pleaca in douazeci de minute. Au pornit spre pista unde au urcat in avion. Acesta nu era aglomerat, cel putin la clasa unde stateau ei. S-au asezat pe scaune, si-au pus centurile si au asteptat sa porneasca.
-Sakura, s-a intamplat ceva? De cand am vorbit cu Naruto nu zici nimic. spuse brunetul ingrijorat.
-Nu... nu s-a intamplat nimic doar ma gandeam la nunta.
-Ce vrei sa spui?
-Pai, nu ar fi mai bine sa asteptam? Abea a inceput anul scolar.
-Vrei sa asteptam pana terminam liceul?
-Da. ii zise fata. Doar ca nu vreau sa te superi.
-Of, cum sa ma super? Tot ce vreau este ca tu sa fi fericita. Daca preferi sa ne casatorim dupa ce terminam liceul nu am nimic impotriva. ii spuse Sasuke sarutand-o.
"Doamnelor si domnilor, va rugam sa va puneti centurile. Vom decola imediat." se auzi vocea unei doamne. Toti s-au pus pe scaune si si-au fixat centurile. Dupa aproximativ doua minute, avionul a pornit. Drumul a fost lung. In tot acest timp Sasuke si Sakura s-au jucat, au discutat iar, din cand in cand, brunetul ii mai fura un sarut fetei. Au continuat asa pana a venit seara si toti pasagerii s-au culcat. Doar cineva statea si privea o fata rozalie a carei priviri ii incalzea inima. Fata dormea cu capul pe umarul baiatului. Nu a durat mult si brunetul a adormit si el.
Dimineata a sosit repede in avionul care isi continua drumul catre Konoha. Toti pasagerii dormeau pana cand o voce de barbat i-a facut sa isi intrerupa somnul. "Va anuntam ca in zece minute vom ateriza. Va rugam sa va pastrati locul." Rozalia a deschis incet ochii de smarald. Aceasta a fost intampinata cu un sarut dulce si un "Neata!" calduros din partea lui Sasuke.
Avionul incepea sa atinga pamantul. Dupa aterizare, toti oamenii s-au dat jos, si-au luat bagajele si au pornit fiecare la treaba lor. Cei doi adolescenti au luat un taxi pana acasa. Rozalia a urcat in camera de unde si-a ales o fusta neagra, un tricou alb cu un dragun negru pe piept si o pereche de sandale. Dupa ce s-a schimbat si a luat ghiozdanul, a coborat in bucatarie unde si-a luat un mar si a pornit spre scoala. Pe drum s-a gandit ca mai bine Sasuke mai statea cu ea si nu ar fi plecat din nou la el acasa.
In casa brunetului, acesta s-a imbracat cu un tricou alb, o pereche de blugi negri si o pereche de adidasi negri Nike. Er ain intarziere asa ca a apucat repede ghiozdanul si a plecat grabit spre scoala. In fata portii era Sakura.
-Astepti de mult? o intreba acesta
-Nu. Acum am ajuns. Haide sa intram.
Cei doi au intrat in curte unde i-au vazut pe prietenii lor. S-au indreptat spre ei. Cand au ajuns la gasca au fost intampinati de prietenii lor cei mai buni, Naruto si Hinata. Bruneta era imbracata intr-o fusta scurta mov, un tricou verde si o pereche de sandale albe, iar blondul purta un tricou portocaliu, o pereche de blugi si o pereche de adidasi portocali Puma.
-Hey, uite cine a venit. Va astepta. Cum a fost saptamana in franta? a intrebat blondul.
-Bine. Ne-am distrat de minune. Dar voi ce ati facut cat timp am lipsit? a intrebat brunetul.
-Am fost in oras, ne-am plimbat, am fost la un film. Si mai multe lucruri. a raspuns Hinata.
Clopotelul s-a auzit asa ca toti cei care erau in curte au intrat in clase. In sala o suta trei, rozalia si brunetul s-au asezat in banca lor. Pe usa a intrat Kiba care, cand i-a vazut impreuna simtea ca este coplesit de nervi si ura. A vrut sa mearga la Sasuke si sa il bata dar pe usa a intrat profesorul care i-a zis sa se aseze in banca.
-Bine, deci vad ca aceasta saptamana va fost de folos. a inceput acesta. De aceea, vom da un test.
-Ceeeee? a urlat blondul. Dar nu a fost anuntat.
-Naruto, in primul rand stai jos. In al doilea rand, nu sunt obligat sa va anunt testele, iar in al trielea rand daca mai comentezi o sa iti dau numai punctul din oficiu.
-Bondul se aseza revoltat in banca. Desii nu ii convenea situatia prefera sa scrie cava si sa primeasca doi decat sa mai comenteze si sa primeasca unu. Testul a inceput. Era destul de usor. Sasuke, Sakura si Hinata scriau fara incetare in timp ce Naruto si ceilalti deabia scriau cate ceva din amintiri. Dupa patruzeci de minute, profesorul a strans lucrarile, le-a dat tema, i-a anuntat ca azi nu se fac restul orelor deoarece este consiliu de la ora doisprezece si scoala trebuie sa fie goala iar dupa aceea a iesit din clasa.
-Ce ar fi sa mergem in parc? propuse Naruto.
-Eu ma duc acasa. Vreau sa imi invat si sa imi fac temele. spuse Sakura.
-Eu o conduc pe Saku pana acasa iar dupa aceea ma duc si eu sa imi invat. anunta Sasuke.
-Dar tu, Hinata? spuse Naruto.
-Eu vin. spuse fata.
Cei patru s-au despartit. Sasuke si Sakura mergeau incet catre casa rozaliei. Discutau diferite subiecte fara sa isi dea seama ce repede trece timpul. Ajunsi la locul unde locuia rozalia, aceasta l-a sarutat pe brunet dupa care a intrat in casa. Brunetul o urmarise cu privirea pana cand usa casei sa inchise dupa care pleca si el spre locuinta lui.
Sakura s-a schimbat intr-o pereche de pantaloni de pijama trei sfert subtiri si un tricou alb pe care brunetul il lasase in dulap. Materialul avea imprimat mirosul baiatului in el de aceea Sakura l-a luat. S-ai scos cartile pe birou. Inainte sa inceapa s-au uitat la ceas. Acesta indica ora doisprezece si zece. Si-a facut temele la matematica, engleza, franceza, biologie, fizica, istorie si geografie dupa care si-a invatat. A privit din nou ceasul deoarece vroia sa vada cat timp i-a luat se isi faca temele si sa isi invete. Acesta indica ora cinsprezece. A aruncat o privire spre geam si a vazut ca soarele deabia acum incepea sa isi arate adevarata fata. S-a ridicat de pe scaun punandu-si cartile la locul lor si s-a schimba intr-un costum de baie alb. A luat un prosop din dulap si a coborat in curte. Acolo era o piscina mare, cu apa limpede si calda. Pe marginea ei se aflau doua asezloange, pe partea opusa se afla un leagan si pe partea din fata rozaliei se afla un hamac prins de doi ciresi. Era o curte larga care era delimitata de celelalte de un gard mare din lemn. Rozalia a pus prosopul pe sezlong si s-a aruncat in apa. Pielea ei fina era mangaiata de caldura apei. Dupa o balaceala bine meritata fata a iesit din apa intreptandu-se spre sezlong. S-a intins lasand razele soarelui sa ii atinga corpul bine gratios.
Incet, soarele incepea sa ii faca loc surorii sale. Cerul primea o culoare rosiatica, iar vantul a inceput sa sufle. Fata s-a ridicat si a mers in casa. Ceasul indica ora douazeci. Rozalia s-a indreptat spre camera ei. S-a schimbat in hainele pentru casa. A luat cina i-ar apoi a adormit cu gandul la brunet.


Sper sa va placa. Stiu ca am greseli si ca am grabit actiunea dar nu vreau sa o fac pe sys sa astepte mult pana sa poata posta si ea. Asteptam comenturile voastre.



Răspunsuri în acest subiect
Lupta pentru iubire - de Shadow. - 21-04-2009, 05:51 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Nya. - 21-04-2009, 05:58 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Flash - 22-04-2009, 11:39 AM
RE: Lupta pentru iubire - de Elina - 22-04-2009, 01:58 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Shadow. - 22-04-2009, 09:16 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Shadow. - 23-04-2009, 07:03 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Crynu. xD - 23-04-2009, 08:01 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Shadow. - 24-04-2009, 09:09 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Shadow. - 25-04-2009, 06:58 PM
RE: Lupta pentru iubire - de chrissta - 26-04-2009, 09:48 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Shadow. - 01-05-2009, 02:41 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Elina - 06-05-2009, 03:21 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Nya. - 18-05-2009, 09:27 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Shadow. - 23-05-2009, 08:30 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Shadow. - 24-05-2009, 01:00 PM
RE: Lupta pentru iubire - de Nya. - 24-05-2009, 01:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Alege... lupta sau mori Nywa 11 7.144 28-01-2012, 11:05 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Lupta noptilor wasp 4 3.825 18-05-2010, 06:41 PM
Ultimul răspuns: Vernis
  Lupta Pentru Dragoste buono_airi_momoko_miyabi 5 4.550 28-09-2008, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Shilpa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)