Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inocenta dragostei

#27
La multi ani sisule:X



Un nou cuplu






Soarele isi facea aparitia pe cerul senin. Razele sale luminau vazduhul aducand cu el o noua zi. In camera unde dormeau cei doi adolescenti era liniste. Deodata, bruneta a inceput sa se foiasca in bratele fratelui ei. Acesta a deschis usor ochii, privind-o pe trapezista. Fata a deschis ochii, privind tavanul. S-a dat usor jos din pat, indreptandu-se spre baie. Baiatul a privit-o asezandu-se in sezut. In baie, adolescenta se privea in oglinda. Daca inchidea ochii in minte ii reveneau amintirile de noaptea trecuta. S-a daruit lui Max si nu mai avea ce sa faca. Si-a dat cearsaful jos intrand in dus. Picaturile de apa se loveau de trupul adolescentei. In timp ce fata se afla sub stropi de apa, brunetul si-a facut aparitia in baie. Observand ca sora lui este la dus si nu prea il observa, tanarul a deschis usor usa cabinei. Tanara parea ca nu l-a observat deoarece era prinsa intr-o stare de meditare. A intrat in interiorul cabinei, inchizand usa incet. I-a cuprins talia adolescentei, trezind-o la realitate. Aceasta s-a intors, privindu-l pe brunet. Tanarul i-a lipit trupul fetei de faianta rece, determinand-o pe tanara sa tremure.
- Nu ai de gand sa imi spui buna dimineata?
Tanara nu a mai spus nimic. Baiatul i-a cuprins buzele intr-un sarut apasat. Limba tanarului se strecura cu delicatete printre buzele adolescentei, atingand-o pe a ei. Limbile lor erau intr-un continuu duel. Cu mana dreapta, Max i-a prins parul printre degete trangand-o pe tanara mai aproape de el. Fata se lasa condusa de fratele ei. Incet, incet brunetul a rupt sarutul, privindu-si sora in ochi. Aceasta incerca sa isi fereasca privirea de cea a adolescentului. Acesta i-a ridicat barbia cu ajutorul degetelor.
- Nu mai incerca sa te ascunzi pantero. Nu mai ai ce sa mai ascunzi de mine. Trupul tau e al meu. Saruturile tale sunt ale mele. Inima ta e a mea. Imi apartii in intregime. Si nu poti schimba asta.
<< Poate o va schimba ceea ce vreau sa fac cand ajung acasa. Nu iti fa griji Max. Voi face sa vezi ca Priscila e singura ta iubire>> gandi adolescenta. Aceasta il impinse usor, iesind din dus si invelindu-si trupul cu un prosop alb. Tanarul a zambit usor iesind la randul lui din cabina. Deoarece si-a adus hainele in baie, acesta s-a schimbat aici. Cand a iesit din baie, a observat ca sora lui incerca sa isi incheia sutienul. S-a indreptat spre ea incheindu-i usor sutienul alb. Tanara i-a multumit, dorind sa se indeparteze de fratele ei, insa acesta a tras-o in bratele sale. Si-a plimbat buzele pe gatul ei. Adolescenta tinea ochii inchisi, bucurandu-se de atingerile brunetului. Tanara s-a eliberat din bratele baiatului luandu-si maieul alb de pe pat. L-a tras pe ea si si-a mai luat si o pereche de pantaloni trei-sferturi albi. S-a incaltat cu o pereche de sandale albe si si-a scos feonul din troller. Tanarul ii urmarea fiecare miscare. Fata a pus stecherul in priza, pornind aparatul. Aerul feonului ii ridica usor parul uscandu-l . Dupa cateva minute, parul fetei era uscat.
- Ai de gand sa pleci?
- Numai daca mergi cu mine.
- Mai viseaza.
- Ariel. Ai uitat ca suntem iubiti in secret? Suntem in Grecia. Nu poate sa ne vada nimeni. Asa ca putem sa fim impreuna si sa ne sarutam.
- Bine. Spuse tanara trantind uscatorul pe pat si indreptandu-se spre adolescent. S-a oprit in fata lui punandu-si mainile in san. Daca tot insisti ca suntem iubiti in secret, atunci eu vreau sa rupt aceasta idila. Intelege odata ca nu vreau sa stiu nimic de tine. Dupa tot ce mi-ai facut nu vreau decat sa fiu cat mai departe de tine.
- Imi pare rau panteruto. Dar eu nu accept despartirea. Si nu vei putea sa fii niciodata departe de mine. Pentru ca eu voi merge mereu dupa tine. spunand acestea, baiatul a iesit din camera surorii lui, indreptandu-se spre camera lui. Tanara a sunat-o pe blonda, dar se pare ca aceasta nu raspundea. Probabil dormea. Cand dorea sa inchida, blonda s-a indurat si i-a raspuns. Trapezista i-a spus ca trebuie sa vine repede la ea in camera. Trebuia sa ii spuna ce s-a intamplat aseara intre ea si Max. Blonda i-a inchis spunandu-i ca va veni imediat. In cateva minute, adolescenta era in camera brunetei. Aceasta i-a spus sa mearga sa manance si acolo ii va povesti totul. Blonda era de acord, deoarece si ea trebuia sa ii spuna ceva tinerei. Cele doua si-au luat ochelarii de soare si au coborat jos. La receptie si-a comandat un taxi. In cateva minute, masina a ajuns la intrarea hotelului. Tinerele s-au urcat in automobil, indreptandu-se spre restaurantul "Cruces". Ajunse la restaurant, s-au indreptat spre terasa. S-au asezat la masa, iar chelnerul a avut grija sa le aduca meniurile. In timp ce se uitau prin meniuri, Ariel a inceput sa ii povesteasca Aisei ce i s-a intamplat aseara. Cu cat relatarea fetei avansa cu atat Aisa devenea din ce in ce mai socata. Cand chelnerul a venit sa i-a comanda blonda nu putea sa scoata nici un sunet. Ariel a comandat pentru amandoua.
- Si tu nu ai incercat sa il opresti?
- Nu am putut sa fac nimic Aisa. Ma tinea imobilizata.
- O haide Ariel. Mereu poti sa faci ceva. Un sut intre picioare rezolva totul. Te inchideai in baie si gata. Adevarul e ca si tu ai vrut sa i te daruiesti cu toate ca negi asta.
Bruneta nu mai spunea nimic. Cuvintele blondei au socat-o. Insa aceasta avea dreptate. Poate chiar a vrut sa i se daruiasca brunetului.
- Apropo vreau sa iti spun si eu ceva.
- Te ascult.
- Aseara, cand tu si Max ati plecat, eu am ramas cu Larry. Ne-am dus sa luam cina, ne-am cunoscut mai bine si cand ma conducea la mine in camera m-a sarutat. Saruta atat de bine.
- Ce? Te-ai sarutat cu prietenul lui Max? Nu-mi vine sa cred.
- Ba da. Si saruta fenomenal. Imi venea sa sar pe el, dar nu vreau sa creada ca sunt o usuratica.
- Stai linistita Aisa. Larry e un tip de treaba si crede-ma ca va ajunge sa te aprecieze. Si poate ca vei ajunge si tu sa te indragostesti de un baiat nu doar de aspectul lui.
Blonda a inceput sa rada, in timp ce taia cascavalul aflat in farfurie. Tanara observa ca prietena ei era cam abatuta si dorea sa afle ce se intampla cu ea.
- Hei ce s-a intamplat Ari?
- Huh? Nimic important nu ma baga in seama.
- Ariel sunt prietena ta cea mai buna. Nu uita ca intre noi nu exista secrete. Ce s-a intamplat?
- Cand ma intorc acasa tata a zis ca va da o petrecere prin care lumea celor bogati sa stie ca sunt fiica lui.
- Da stiu si cei cu asta?
- Dupa petrecere vreau sa ii spun sa ma trimita in Europa sa invat. Undeva unde numai el si tu sa stiti. Nu vreau ca nimeni altcineva sa afle.
- Ariel esti nebuna? Cum sa faci lucrul asta? Adica gandeste-te. Ma lasi singura pe mine. Si Max o sa fie in bratele Priscilei.
- Aisa, Max e in bratele Priscilei.
- Nu te inseli. Acum el e in terenul tau. Nu il trimite adversarului. Si in plus tu vei fi singura. Cum te vei descurca acolo?
- Tata va sti unde sa ma trimita. Si Alfonso va merge cu mine. Deci nu voi fi singura. Si daca sufli o singura vorba iti jur ca nu mai discut niciodata cu tine.
- Dar macar spune-mi de ce faci asta? Sa il testezi pe Max?
- Bingo blondino. Da vreau sa il testez pe Max. Sa vad ce face cand eu sunt plecata. Vreau sa vad daca e adevarat ceea ce imi spune. Si nu ma intreba cat voi fi plecata pentru ca nu stiu. Poate o zi, o saptamana, o luna, un an, nu stiu.
Blonda nu mai spunea nimic, se uita uimita la prietena ei. De cand a devenit Ariel atat de dura? De cand e in stare sa il infrunte pe Max si pe Priscila. Dupa ce si-au terminat micul-dejun, cele doua s-au ridicat de la masa, au platit consumatia si s-au indreptat spre taxiuri. Doreau sa ajunga la hotel, sa se schimbe si sa plece la plaja. S-au urcat in masina si asteptau sa ajunga la hotel. S-au dat jos din masina si au intrat in hotel. Cele doua au observat ca Max si Larry veneau de la restaurant. Roscatul s-a indreptat spre blonda apucand-o usor de talie. A privit-o cateva clipe in ochi, apoi a intrebat-o daca tanara nu vrea sa fie prietena lui. Fata si-a indreptat privirea catre bruneta. Aceasta a zambit usor, aproband din cap. Blonda si-a intors privirea catre adolescent si i-a spus ca accepta propunerea. Baiatul i-a cuprins buzele intr-un sarut apasat. Trapezista a tusit usor, intrerupandu-i pe cei doi. Blonda s-a despartit usor de iubitul ei si s-au indreptat spre lift. Larry a intrebat ce vor sa faca, iar fetele i-au raspuns ca se duc la plaja. Cand usile liftului s-au inchis, roscatul i-a aruncat o privire brunetului, care zambea ironic. Acestia aveau de gand sa mearga si ei la plaja.
In camera brunetei, aceasta isi facea geanta. Avea o geanta roz cu un soare, in care era pus un mic prosop, crema de soare, telefonul si portofelul. Si-a pus costumul ei de baie si s-a imbracat cu o rochita bleu, scurta. S-a incaltat cu o pereche de sandale fara toc si-a luat geanta si a iesit pe usa. La lift era asteptata de Aisa. Tanara purta o rochita alba, prin care se putea observa costumul de baie roz, purtat de aceasta. Au urcat in lift, asteptand ca acesta sa le duca la parterul hotelului. S-au indreptat spre iesirea din spate, urcandu-se intr-un cart, care sa le duca la plaja. Inainte sa porneasca, cele doua au fost strigate de catre roscat. Cand si-au intors privirea, Larry si Max se indreptat spre ele. Roscatul a luat-o pe blonda cu el, iar cand brunetul a vrut sa se aseze pe locul blondei, Ariel a pornit in viteza, facandu-l pe tanar sa cada jos. Cei doi porumbei au inceput sa rada, ceea ce i-a provocat brunetului o criza. S-a urcat in cartul din spatele celor doi si a pornit in viteza dupa sora lui. Tinerii s-au urcat la randul lor in micuta masina si au pornit dupa cei doi frati.
Fiind prima, Ariel a ajuns la plaja. S-a indreptat spre un sezlong, si-a scos prosopul din geanta si la asezat pe scaun. S-a dezbracat de rochie si-a pus ochelarii de soare si s-a asezat pe sezlongul alb. Max a oprit cartul si s-a indreptat nervos spre adolescenta. S-a oprit in fata ei, punandu-si mainile in san.
- Poti sa-mi spui si mie ce ai incercat sa faci?
Tanara si-a dat ochelarii pe nas si s-a uitat amuzata la tanar.
- De cand trebuie sa iti dau eu explicatii tie? Acum misca ca vreau sa ma bronzez. spuse tanara fixandu-si ochelarii inapoi pe ochi.
Baiatul i-a bagat genunchiul intre picioare, cuprinzandu-i buzele intr-un sarut apasat. Limba acestuia se strecura violent printre buzele rozalii ale trapezistei. Tanara incerca sa il indeparteze, insa nu avea nici o sansa. Limba brunetului explora in voie gura trapezistei. In acest timp, Aisa si Larry i-au ajuns din urma pe cei doi. Brunetul a rupt incet, incet sarutul privindu-si sora in ochi.
- Nu uita ca esti a mea in toate sensurile. Sunt fratele tau mai mare si cel de care te-ai indragostit. Oriunde pleci, voi merge si eu. Nu mai poti scapa de mine.
Spunand acestea, baiatul s-a pus pe sezlongul aflat in dreapta fetei. Aceasta nu mai spunea nimic. Blonda si roscatul s-au asezat langa bruneta. Dupa ce s-au dezbracat, Aisa a luat-o pe Ariel in apa. In timp ce adolescentele erau in apa, baietii discutau.
- Hei ce s-a intamplat intre tine si ea? De ce esti atat de agresiv?
- Incepe sa ma calce pe nervi pustoaica. Se crede sea mai buna? O sa ii arat eu ca se inseala.
- Doar nu ai de gand sa o ranesti?
- Ba da. Daca vrea sa inteleaga cu forta, atunci ii voi indeplini dorinta.
- Max nu crezi ca o ranesti prea tare? Aseara ai violato si acum vrei sa o bati. Simt ca tu vei avea de suferit din astea.
- O te rog Larry i-a placut si ei ce i-am facut aseara. Si fi serios. Eu sa sufar? Pentru ea? Nici gand.
- Nu poti nega faptul ca o placi.
- Da nu pot nega lucrul asta. De fiecare data cand o sarut vreau mai mult. Cand o simt in bratele mele vreau sa o protejez. Nu stiu ce e sentimentul asta, insa cu Priscila nu l-am simtit niciodata. Dar asta nu inseamna ca voi menaja.
Roscatul nu mai comenta nimic. Stia ca atunci cand prietenul lui devine agresiv, nici o fata nu mai scapa teafara. Brunetul continua sa isi priveasca sora. Aceasta era atat de dulce si inocenta, insa lui Max nu ii pasa asta. Ce avea de gand? Ce o va astepta pe Ariel?
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Inocenta dragostei - de Alexi - 14-04-2009, 09:42 PM
RE: Inocenta dragostei - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 17-04-2009, 11:33 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 17-04-2009, 09:12 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 18-04-2009, 02:05 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 21-04-2009, 02:53 PM
RE: Inocenta dragostei - de Bubbles - 21-04-2009, 07:10 PM
RE: Inocenta dragostei - de alexandra_love - 21-04-2009, 07:28 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 22-04-2009, 09:47 PM
RE: Inocenta dragostei - de Monica Wksv - 23-04-2009, 08:49 AM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 23-04-2009, 06:39 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 24-04-2009, 07:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 25-04-2009, 02:03 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 25-04-2009, 08:18 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 26-04-2009, 07:28 PM
RE: Inocenta dragostei - de Elina - 26-04-2009, 08:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 28-04-2009, 09:22 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 28-04-2009, 10:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de nemo-chii - 28-04-2009, 10:49 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 30-04-2009, 04:54 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 01-05-2009, 08:43 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 02-05-2009, 05:53 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 04-05-2009, 12:57 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 05-05-2009, 08:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 06-05-2009, 04:46 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 06-05-2009, 06:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 06-05-2009, 07:16 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 08-05-2009, 03:37 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 08-05-2009, 06:04 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 10-05-2009, 10:29 AM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 10-05-2009, 10:44 AM
RE: Inocenta dragostei - de Crynu. xD - 10-05-2009, 08:00 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 11-05-2009, 06:22 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 13-05-2009, 08:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 15-05-2009, 08:02 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 15-05-2009, 08:19 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kiddy - 15-05-2009, 09:43 PM
RE: Inocenta dragostei - de ஜSheirஜ - 16-05-2009, 03:35 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 18-05-2009, 04:52 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 18-05-2009, 08:31 PM
RE: Inocenta dragostei - de ***candy bar*** - 18-05-2009, 11:45 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 21-05-2009, 07:24 PM
RE: Inocenta dragostei - de MyKy - 21-05-2009, 08:15 PM
RE: Inocenta dragostei - de ***candy bar*** - 22-05-2009, 11:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 24-05-2009, 07:33 PM
RE: Inocenta dragostei - de ~~YuRa~~ - 24-05-2009, 08:10 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 27-05-2009, 08:55 AM
RE: Inocenta dragostei - de Yumina - 29-05-2009, 08:24 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 30-05-2009, 11:27 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 10-06-2009, 08:17 PM
RE: Inocenta dragostei - de Annya_Anna - 11-06-2009, 07:52 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 17-06-2009, 04:35 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 17-06-2009, 07:30 PM
RE: Inocenta dragostei - de Aiumy - 17-06-2009, 10:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O privire inocenta **angels** 12 8.248 23-10-2010, 04:43 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 9.824 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)