Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inocenta dragostei

#21
Impacare refuzata, Max renunta.






Max inainte furios spre cei doi. A tras-o pe bruneta deoparte, dandu-i un pumn in stomac bodyguardului. Acesta a cazut in genunchi, tinandu-se de abdomen. Tanara a vrut sa se aplece langa el, insa Max a tras-o in bratele sale. A privit-o atent in ochii. Acestia era rosii.
- Ce e cu tine. De ce te saruti cu el? Tu pe mine ma placi nu pe el. Revinoti Ariel. Nu te-am ranit.
- Si de ce sa nu ma sarut cu el. DE unde esti tu atat de sigur ca nu il plac pe el? Nu m-ai ranit fizic, insa emotional m-ai distrus. Am avut incredere in tine si tu nu ai facut altceva decat sa ma ranesti. Cum de mi-am dat seama la munte cand m-ai sarutat? Cum ai fi putut sa te indragostesti de mine, cand aveai pe una ca Priscila acasa.
- Asculta-ma aici. Tu nu te vei indragosti niciodata de nimeni altcineva. Tu esti a mea. Intelegi?
- Nu sunt proprietatea ta Max. Sunt o fiinta si am minte proprie. Asa ca nu ma p.... insa nu a terminat fraza deoarece brunetul i-a cuprins buzele intr-un sarut apasat. Limba adolescentului se strecura violent printre buzele fetei. O saruta intr-un mod salbatic, insa adolescentei ii placea senzatia. Se zbatea, incercand sa iasa din stransoarea fratelui ei. Acesta si-a pus mana dreapta in parul fetei, adancind-o mai mult in sarut, in timp ce cu mana libera ii cuprindea talia, apropiind-o de el. Limbile lor erau intr-un continuu duel. Sarutul lor a fost intrerupt de Alfonso, care l-a indepartat pe brunet de trapezista. A tras-o pe fata in bratele lui sarutand-o. Fetei nu ii placea deloc sarutul dintre ea si bodyguard. Max l-a indepartat, luandu-si sora de mana si pornind spre casa. Alfonso nu a mai spus nimic si i-a urmat. Pe drum, brunetul o strangea pe fata de incheietura. Aceasta ii spunea sa ii dea drumul, insa tanarul nu o asculta. Ajunsi la vila, Daniel i-a luat la intrebari. Cei doi stateau cu capul in jos, negasindu-si scuze. Vazand ca nu era chip sa scoata ceva de la ei, barbatul i-a trimis in camerele lor sa se schimbe. Bruneta a luat-o inainte, nedorind sa vorbeasca cu nimeni. Ajunsa in camera ei, s-a trantit pe pat, ascunzadu-si chipul in perna moale. A dat drumul siroaielor de lacrimi cristaline. Isi dorea sa fie cu Max. Sa il sarute, sa il imbratiseze, insa avea motive suficiente pentru a nu face asta. In fata legii si in fata lumii erau frati. S-a schimbat in pijamale si s-a bagat in pat, incercand sa adoarma. Se gandea la sarutul dintre ea si Max si sarutul ei cu Alfonso. Desi nu recunostea, saruturile fratelui ei o faceau sa vibreze, pe cand saruturile bodyguardului ei erau reci. A indepartat orice gand, adormind in cele din urma.
In camera brunetului, acesta se plimba agitat prin camera. Trebuia sa faca ceva, pentru care sora lui sa il ierte.
<< Trebuie sa recunosc. Nu cred ca ma va mai ierta vreodata. Mai bine ma intorsc la Priscila si la hobby-urile mele. Imi va fi foarte greu sa o ignor. Am ajuns sa tin la ea intr-un timp atat de scurt. Mai bine spus am ajuns sa o iubesc. Ar trebui sa ma culc. Poate maine se va remedia ceva >> gandi baiatul. Se schimba de haine si se baga in pat, adormind in cele din urme.
In camera lui Alfonso, acesta vorbea la telefon.
- Deci? Ai reusit sa o cuceresti?
- Nu inca.
- Esti un idiot Alfonso. Cuceresti o parasuta in cateva ore. Ce iti ia atat de mult?
- S-a indragostit de Max. Si acum s-au certat. Deci in cateva zile o sa cada la picioarele mele. Si am sa o conving sa paraseasca Tokyo.
- Asa sper. Nu uita ca eu va astept in Madrid.
- Si sotia ta ce face?
- Lasa-mi sotia si ai grija ce faci cu Ariel. Data viitoare cand sun sper ca totul sa fie gata.
Brunetul inchise telefonul. Trebuia sa indeplineasca ordinele, cu toate ca nu prea dorea sa distruga inocenta unei fete ca Ariel. Se schimba si se baga in pat.
A doua zi si-a facut aparitia repede. Soarele stralucea pe cer, aruncandu-si sulitele aurii in aer. In camera ei, bruneta tocmai se trezea. S-a ridicat din pat, indreptandu-se spre baie. Dupa ce si-a dat cu apa pe fata si s-a spalat pe dinti, fata a coborat jos pentru a lua micul-dejun. Cand a iesit din camera s-a intalnit cu Max. Vazand-o, tanarul a ramas uimit. Nu a vazut-o niciodata in pijamale. Pantalonii lungi albi cu dungi gri eii scoteau in evidenta picioarele zvelta, in timp ce maieul negru ii scotea in evidenta sanii si silueta. Tanara l-a privit cateva secunde, dupa care a coborat la masa. Deoarece era duminica, Daniel nu se ducea la sevici. Acesta statea in capul mesei citind ziarul, in timp ce sorbea din cafeaua aflata in fata lui. Cei doi au spus buna dimineata, asezandu-se in dreapta si stanga tatalui lor. La masa, nici unul dintre adolescenti nu se priveau, dar isi mai dadea din cand in cand niste priviri furisate. In timp ce fata musca dintr-o bucata de morcov, telefonul a inceput sa sune. Una dintre servitoare, a ridicat telefonul din furca . Dupa cateva clipe, aceasta s-a indreptat spre trapezista. I-a inmanat telefonul, spunandu-i ca este Aisa.
- Ariel, spune-mi da.
- Dar despre ce e vorba.
- Spune da.
- Da
- Bun. Deci trebuie sa mergi cu mine in Grecia.
- Poftim? Dar de ce?
- Pai...vreau sa vizitez Grecia, pana ce imi aduce trapezul nou. Si cum tata nu ma refuza niciodata a zis ca da. Si cum tu nu te antrenezi prea mult, asa ca vei merge cu mine.
- Dar nu cred ca tata ma lasa.
- Vin eu mai tarziu la tine acasa si vorbesc cu el. In plus tata si tatal tau se inteleg foarte bine. Doar sunt asociati. Asa ca poti sa iti faci bagajele. Si inca ceva. Fara bodyguard. Vreau sa ne distram nu sa ne tina cineva in frau bine?
- Bine. Te astept pa.
Tanara a inchis telefonul, punandu-l langa farfurie. Tatal ei a intrebat-o ce s-a intamplat, iar adolescenta a inceput sa ii povesteasca. Barbatul nu avea nimic impotriva cu plecarea ei in Grecia. Insa i-a spus ca dupa ce se intoarce ca avea loc o petrecere, prin care Daniel dorea ca toata societatea sa afle ca Ariel este fiica lui. Max si adolescenta se uitau uimiti la barbat. Acesta a zambit usor. Deodata s-a auzit soneria. Fata s-a dus sa deschida usa. In fata ei se afla prietena ei. Aceasta a pupat-o pe obraz, intrand in casa. Vazand-o, Daniel s-a ridicat de la masa, indreptandu-se spre ea. Fata s-a prezentat, iar barbatul era incantat sa o cunoasca. S-au asezat pe canapeaua din piele. Bruneta statea pe coltul canapelei, in dreapta tatalui sau.
- Deci. Nu e asa ca o lasati pe Ariel cu mine in Grecia? Si fara bodyguard.
- Aisa. O lasa, dar fara Alfonso nu poate sa mearga.
- Ba poate, pentru ca bodyguardul meu va merge cu noi.
- Bine. Daca asa e situatie, Alfonso va sta o saptama cu mine.
- Doua saptamani. Pentru ca vreau doua saptamania. Nu va suparati nu?
- Sigur ca nu. O sa-mi sun secretara sa ii cumpere un bilet de avion lui Ariel. Scumpo cred ca ar trebui sa iti faci bagajele. Mai tarziu mergem la cumparaturi bine?
Tanara a aprobat din cap, imbratisandu-si tatal si sarutandu-l pe obraz. Si-a luat prietena de maini si au mers la ea in camera. Bruneta si-a adus trollerul mov din dressing, trantindu-l pe pat. Blonda a vrut sa o ajute, insa tatal ei a sunat-o pentru a veni acasa. Si-a luat la revedere de la prietena ei si a plecat acasa. In timp ce isi impacheta lucrurile, Max a intrat in camera ei. Acesta i-a luat in mana unul dintre maieurile care se aflau pe pat. Adolescenta la luat rapid din mana acestuia intrebandu-l ce vrea. Tanarul nu a spus nimic. S-a apropiat de sora lui, tragand-o in bratele sale. I-a ridicat barbia usor, cuprinzandu-i buzele intr-un sarut apasat. Limba acestuia se strecura cu delicatete printre buzele rozalii si moi ale fetei. In momentul in care brunetul a muscat-o de buza inferioara, adolescenta a inchis ochii scapand maieul din mana. Se lasa prada sarutului, imbratisandu-si fratele. Acesta i-a prins parul intre degete, dandu-i usor capul pe spate. Brusc tanara la impins.
- Pantero nu te ascunde. Privirea ta te da de gol. Vrei sa te sarut, sa te ating, de ce nu sa te fac a mea.
- De ce nu ma lasi in pace? Du-te la Priscila si fa-o cu pana cand vei ramane fara hormoni.
- Hm. Ma duc la Priscila, pentru ca ea e mai buna ca tine. Si asta nu se va schimba niciodata. Ea a fost mereu bogata, frumoasa si credema ca e fenomenala la pat. Si saruta mult mai bine decat tine. spuse adolescentul iesind pe usa.
Tanara a cazut in genunchi, lasand lacrimile cristaline sa i se prelinga pe obraji. Max era dupa usa, ascultandu-i fiecare suspin si fiecare geamat. Il durea, insa trebuia sa fie dur cu ea. Atat timp cat ea nu il va ierta niciodata ca a vrut sa ii faca rau, el de ce sa incerce sa ii recupereze iubirea? S-a indreptat spre camera lui. In camera ei, bruneta s-a ridicat in picioare stergandu-si lacrimile. Si-a terminat de impachetat lucrurile. In camera ei si-a facut aparitia Daniel. Acesta i-a spus sa se schimbe, deoarece dorea sa merga cu el pentru ai cumpara camera digitala, telefon, ipod. In cateva minute tanara s-a schimbat intr-o pereche de pantaloni negri si un maieu negru cu o pisicuta. S-a incaltat cu o pereche de balerini negri si-a luat ochelarii de soare si a coborat in living, unde era asteptata de tatal ei. Acestiau au iesit din casa, indreptandu-se spre masina. Din camera lui, Max ii urmarea. Dupa ce s-au indepartat destul, acesta la sunat pe Larry. Dupa cateva minute de conversatie, brunetul a inceput sa zambeasca discret. Ce avea de gand?
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Inocenta dragostei - de Alexi - 14-04-2009, 09:42 PM
RE: Inocenta dragostei - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 17-04-2009, 11:33 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 17-04-2009, 09:12 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 18-04-2009, 02:05 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 21-04-2009, 02:53 PM
RE: Inocenta dragostei - de Bubbles - 21-04-2009, 07:10 PM
RE: Inocenta dragostei - de alexandra_love - 21-04-2009, 07:28 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 22-04-2009, 09:47 PM
RE: Inocenta dragostei - de Monica Wksv - 23-04-2009, 08:49 AM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 23-04-2009, 06:39 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 24-04-2009, 07:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 25-04-2009, 02:03 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 25-04-2009, 08:18 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 26-04-2009, 07:28 PM
RE: Inocenta dragostei - de Elina - 26-04-2009, 08:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 28-04-2009, 09:22 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 28-04-2009, 10:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de nemo-chii - 28-04-2009, 10:49 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 30-04-2009, 04:54 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 01-05-2009, 08:43 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 02-05-2009, 05:53 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 04-05-2009, 12:57 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 05-05-2009, 08:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 06-05-2009, 04:46 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 06-05-2009, 06:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 06-05-2009, 07:16 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 08-05-2009, 03:37 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 08-05-2009, 06:04 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 10-05-2009, 10:29 AM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 10-05-2009, 10:44 AM
RE: Inocenta dragostei - de Crynu. xD - 10-05-2009, 08:00 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 11-05-2009, 06:22 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 13-05-2009, 08:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 15-05-2009, 08:02 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 15-05-2009, 08:19 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kiddy - 15-05-2009, 09:43 PM
RE: Inocenta dragostei - de ஜSheirஜ - 16-05-2009, 03:35 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 18-05-2009, 04:52 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 18-05-2009, 08:31 PM
RE: Inocenta dragostei - de ***candy bar*** - 18-05-2009, 11:45 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 21-05-2009, 07:24 PM
RE: Inocenta dragostei - de MyKy - 21-05-2009, 08:15 PM
RE: Inocenta dragostei - de ***candy bar*** - 22-05-2009, 11:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 24-05-2009, 07:33 PM
RE: Inocenta dragostei - de ~~YuRa~~ - 24-05-2009, 08:10 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 27-05-2009, 08:55 AM
RE: Inocenta dragostei - de Yumina - 29-05-2009, 08:24 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 30-05-2009, 11:27 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 10-06-2009, 08:17 PM
RE: Inocenta dragostei - de Annya_Anna - 11-06-2009, 07:52 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 17-06-2009, 04:35 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 17-06-2009, 07:30 PM
RE: Inocenta dragostei - de Aiumy - 17-06-2009, 10:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O privire inocenta **angels** 12 8.247 23-10-2010, 04:43 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 9.821 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)