Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inocenta dragostei

#1
Lumi diferite


Tokyo. Capitala tarii de unde rasare soarele. Lumea perfecta a copiilor cu bani si lumea jalnica a celor care abea au dupa ce trai. Asta reprezinta acest oras pentru persoanele care traiesc in el. Aici isi gaseste locul si o fata timida, inocenta si foarte chinuita pe nume Ariel. Si-a pierdut parintii la varsta de 11 ani, ramanand cu fratele ei Ray. In copilarie, acesta isi iubea mult sora, dar cand si-a pierdut parintii si-a pierdut si dragostea pentru ea. De fata cu prietenii lui o umileste, iar cand sunt singuri o trateaza ca pe o sclava. Ray este un rebel innascut. Parul sau mov ii scoate in evidenta culoarea ochilor. Trupul lui bine lucrat se poate distinge prin camasile pe care le poarta, permitand sa isi arate muschii. Ray este un petrecaret. Isi pierde timpul prin cluburi si la party-uri. La varsta lui de 21 de ani e ceva firesc. S-a lasat de facultate dupa doi ani de cand au murit parintii lui. Le-a promis ca va avea grija de Ariel, insa nu si-a putut tine promisiunea.
Ariel are abea 16 ani. Parul ei lung si brunet ii scoate in evidenta trasaturile sale delicate. Ochii ei caprui-maronii dau viata timiditatii si inocentei. Acasa nu este singurul loc unde tanara este umilita si batjocorita ci si la scoala. Acolo sunt cateva persoane care au grija sa ii faca viata un calvar. Una dintre ele este cea mai populara fata din liceu. Priscila Montessino. Priscila este exemplul perfect de fata bogata si rasfata. Singura la parinti, acestia au avut grija sa aiba parte de ce isi doreste. Cu toate ca a avut mereu ce a vrut ii lipsea dragostea parintilor si asta a facut-o sa devina rea si neiertatoare. Parul ei brunet si rebel ii da un caracter aparte, in timp ce ochii ei caprui sunt gata pentru a observa persoanele nesemnificate si gura ei e pregatita sa spuna numai prostii si lucruri care ranesc sentimentele unora. Iubitul Priscilei e cel mai popular baiat din liceu. Maximiliano Meng, "Max".. Baiatul celebrului om de afaceri cunoscut in toata lumea, Daniel Meng. Ca si Priscila a fost inconjurat de tot ce avea nevoie, dar mai putin de dragostea tatalui sau. Si-a pierdut mama in urma cu 7 ani. Desi are 17 ani, Max avea grija sa isi satisfaca orice placere. Cu toate ca o avea pe Priscila, acesta nu se rezuma numai la ea. Tatal sau era plecat mai tot timpul si asta ii dadea ocazia sa se distreze cu ce fata si cu cate petreceri vrea. Prietenul lui cel mai bun este Larry Ping. Cei doi se inteleg de minune de mici copii si nu au lasat nimic sa le distruga prietenia, nici macar o fata. Ca si Max, Larry face ce vrea cand parintii nu sunt langa el. Spre deosebire de prietenul sau, parintii lui ii acordau o atentia speciala, avand grija sa primeasca dragostea parentala. Desi Max si Priscila o necajesc pe Ariel, acesta incearca sa isi convinga prietenul sa o lase in pace, insa Max nu asculta de el.
O noua zi si-a facut aparitia in Tokyo. Intr-un apartament, dintr-un cartier rau famat ceasul desteptator suna de zor. De sub patura si-a facut aparitia o mana firava, care l-a oprit. Ariel a luat patura de pe ea si s-a dat jos din pat. S-a indreptat spre baie, unde s-a spalat pe fata si pe dinti. A iesit din incapere, indreptandu-se spre dulap. De acolo si-a scos uniforma liceului sau. O pereche de blugi albastri cu cateva straturi, o camasa alba, o cravata visinie si o pereche de adidasi negri . Si-a luat ghiozdanul si a iesit din camera. In apartament nu era nimeni, semn ca Ray inca dormea. Fata si-a lasat ghiozdanul langa canapea si s-a indreotat spre bucatarie. Si-a pus sortul de bucatarie si ia facut micul-dejun fratelui ei. Dupa ce a baut un pahar de lapte, tanara si-a luat luat ghiozdanul si a plecat. In scurt timp a ajuns la liceu. Liceu "Anson" era unul dintre cele mai bune licee din tara. cand a intrat in curte, a vazut-o pe Priscila, care se saruta cu Max, iar Laryy tinea o fata in brate. Ariel isi pleca capul si inainta. Cand a trecut pe langa ei, Priscila a observat-o.
- Domnisoara sirena! Nu stii sa saluti lumea? Sau ti-e greu sa vorbesti? Stiam ca sirenele vorbesc! Ai uitat sa iti mananci algele la micul dejun? spuse cu rautate bruneta, in timp ce ceilalti au inceput sa rada.
Ariel nu mai spunea, doar o aproba din cap si intra in institutie. Ajunse in clasa si observa ca pe banca ei erau doua caiete. Cele doua era ale Priscilei si ale lui Max. Aceasta a oftat si s-a apucat sa le scrie temele. A inchis caietele imediat dupa ce s-a sunat. Pe usa si-au facut aparitia cei doi "porumbei". Si-au luat caietele de pe banca brunetei, fara sa ii multumeasca. Prima ora a fost cea de fizica. Ariel a raspuns la intrebarile puse de profesor si a luat un 10. Restul orelor au trecut repede. Ariel a plecat repede, deoarece trebuia sa ajunga la antrenament. Tanara era una dintre cele mai bune novice ale trapezului. Inainte sa plece, Priscila i-a pus o piedica, iar bruneta a cazut in genunchi. Dupa ce s-au amuzat copios pe seama ei, cei doi impreuna cu Larry au plecat lasand-o pe adolescenta in genunchi. Aceasta s-a ridicat si s-a indreptat spre casa. Ajunsa acolo, a vazut ca ray era in fata televizorului. S-a oprit langa mana lui dreapta, asteptand parca un ordin. Tanarul si-a indreptat privirea catre ea, apoi i-a facut semn sa plece. Fata s-a dus in camera. Si-a luat un micut ghiozdanel negru, unde si-a pus o pereche de balerini albi si costumul ei. S-a schimbat de uniforma si si-a luat o fusta scurta de blugi, si un tricou alb. S-a incaltat cu o pereche de sandale, si-a luat ghiozdanelul si a iesit din caera. I-a spus fratelui sau ca pleaca, insa acestuia nu ii pasa.
Pe strada, era fluierata de catre baieti, insa ei nu ii pasa. De dupa un bloc isi face aparitia Max si Larry. Vazandu-i adolescenta a vrut sa se ascunda, insa cei doi au observat-o.
- Nu incerca sa te ascunzi Ariel! spuse Max, apropiindu-se de ea
- Nn..uu.. ma as..cund! spuse timida tanara
- Si atunci de ce te rusinezi cand ma vezi?
Ariel nu a mai spus nimic, doar a lasat capul in jos, sperand sa isi ascunda roseala din obraji. Max a lasat-o in pace si si-a continuat drumul impreuna cu prietenul sau. Tanara a accelerat pasul, dorind sa ajunga la timp la antrenament. In scurt timp a ajuns la sala. Sala era una dintre cele mai renumite, avand un prestigiu uimitor. Actuala campioana a trapezului, Iasmina Ferrer a inceput de la aceea sala. Ajunsa inauntru, Ariel a intalnit-o pe cea mai buna prietena a ei, Aisa. Aisa era si ea o fata bogata, insa nu se lauda si nu semana deloc cu Priscila. Cele doua s-au schimbat si s-au dus sa il astepte pe antrenor. Dupa 10 minute de asteptat, pe usa si-a facut aparitia un barbat bine facut de 45 de ani. Acesta era bucuros, insa elevii lui nu stiau de ce. Barbatul s-a oprit in fata copiilor .
- In cateva zile va sosi un domn important si fiul sau. El este hotarat sa sprijine economic pe unul dintre voi, dar trebuie sa fiti la inaltime! Ariel, Julian , i-am spus domnului ca sunteti cei mai buni. Daca unul dintre voi doi ii castiga atentia, ve-ti castiga. Am incredere in voi. Acum treceti la incalzire. Ariel si Julian voi aveti voie sa va repetati tehnicile.
Ariel si colegul ei se straduiau din rasputeri. Miscari adolescentei erau combinatii de gratie si de munca grea, in timp ce miscari baiatului sunt reci. Dupa o zi incarcata, Iasmina se oferi sa o duca pe prietena sa acasa. Cele doua si-au luat la revedere de la antrenor si colegi, s-au schimbat si au plecat acasa. Pe drum, fetele vorbeau pe diferite teme. Deoarece Iasmina nu era la aceeasi scoala cu Ariel, aceasta ii povestea intamplarile din scoala ei. Ajunsa in fata blocului, tanara si-a luat la revedere de la prietena ei si a disparut in scara Ajunsa in apartament a observat ca pe masa erau cateva pungi cu mancare. Ariel si-a dat imediat seama ca fratele ei dadea o petrecere. A incercat sa ajunga cat mai repede in camera ei fara sa fie observata, insa Ray a apucat-o de par, tragandu-i capul pe spate.
- Surioara de ce nu vii si tu la petrecere? Nu vrei sa faci cunostinta cu un baiat dragut?
Tanara dezaproba din cap, incercand sa isi elibereze parul din stransoarea fratelui sau, insa fara nici un rezultat.
- Nu vrei? Uite ca eu vreau! Acum misca si imbracate! spuse tanarul impingandu-si sora in camera
- Ray sunt obosita! Priscila ma lovit azi la scoala si am avut si un antrenament dur! Te rog lasa-ma sa ma odihnesc!
- Priscila ha? Bine dormi, oricum daca veneai iar terminam prin a te bate si nu doream sa imi distrug seara! Du-te si culcate!
- Multumesc! spuse fata incercand sa il sarute pe obraz, insa acesta a impins-o.
Ray nu ii lua niciodata apararea. Se pare ca era bucuros cand sora lui patea ceva. Tanara si-a incuiat camera si s-a schimbat intr-o pereche de pantaloni scurti rosii si un tricou tot rosu. S-a asezat la birou si a inceput sa isi faca temele. Dupa ce a terminat a inceput sa auda zgomote. Se pare ca prietenii lui Ray au sosit. Si-a facut ghiozdanul si s-a bagat in pat. A adormit foarte greu, deoarece muzica era data la maxim.Intr-un sfarsit a cazut in lumea viselor.
Dimineata si-a facut aparitia repede si odata cu ea si o noua zi. Ariel s-a trezit si era deja la baie, facandu-si toaleta. Astazi era sambata si nu trebuia sa plece la scoala. A iesit din camera ei pentru a vedea dezastrul de dupa furtuna. Si era mare. Sticlele de bautura erau peste tot in sufragerie. Pungi de la snacks-uri pe unde vrei si pe unde nu vrei. A oftat si s-a apucat de curatenie. Dupa ce a terminat i-a facut de mancare fratelui ei, s-a schimbat si a plecat la antrenamente. Cand a iesit din scara, a simtit cum o mana o apuca de brat. Cand isi intoarce privirea, o vede pe Priscila impreuna cu doua fete.
- Auzi fraiero. Ai inceput sa ma enervezi. Max tot vorbeste de tine si de felul cum vrea sa te raneasca. Si asta nu imi convine. spuse Priscila si o impinse de pe scari. Ariel a calcat stramb si s-a lovit la piciorul drept. Priscila s-a apropiat de ea si a apucat-o de par.
- Sper sa nu mai aud numele tau , iesind din gura lui Max ca altfel o sa fie mai urat.
I-a dat drumul si a plecat. Adolescenta s-a ridicat stergandu-si lacrimile care i-au aparut. In drumul catre sala, fata schiopata si evita sa calce pe piciorul drept. Ajunsa la destinatie, aceasta a fost intampinata de prietena ei. Fata si-a dat seama de piciorul ei. Bruneta i-a povestit totul. Aisa era gata sa se duca si sa o ia pe Priscila la bataie, insa a fost convinsa de prietena ei sa o lase in pace. Cele doua au intrat inauntru pentru a se schimba. Zis si facut. S-a dus in sala, pentru a-si astepta antrenorul. Pe usa si-a facut aparitia barbatul.
- Ariel, Julian sper ca sunteti pregatiti deoarece astazi veti fi testati. Restul luati loc in tribune. Iar voi doi asteptati cu mine.
Pe usa principala si-a facut aparitia cativa bodyguarzi. Acestia s-au aliniat ca la armata. Pe usa a aparut un barbat inalt, bine facut in varsta de 40 de ani. Avea parul alb si ochi caprui. Langa el era fiul sau. Ariel l-a recunoscut imediat pe Max. Cei doi au ajuns in dreptul antrenorului. Acesta i-a prezentat pe cei doi. Cand Max a intins mana catre Ariel, a strans-o usor de mana. Primul a fost Julian. Daniel a putut observa miscarile baoatului erau reci, insa era deosebit de talentat. Dupa ce si-a incheiat exercitiul a coborat si s-a asezat langa antrenor. Era randul lui Ariel.










http://media.photobucket.com/image/cool%...28.jpg?o=6 max



http://media.photobucket.com/image/shy%2...1.jpg?o=28 ariel




http://media.photobucket.com/image/cool%...r.jpg?o=68 priscila


http://media.photobucket.com/image/cool%...1.jpg?o=23 larry





http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=990 daniel


http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=723 ray
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Inocenta dragostei - de Alexi - 14-04-2009, 09:42 PM
RE: Inocenta dragostei - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 17-04-2009, 11:33 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 17-04-2009, 09:12 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 18-04-2009, 02:05 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 21-04-2009, 02:53 PM
RE: Inocenta dragostei - de Bubbles - 21-04-2009, 07:10 PM
RE: Inocenta dragostei - de alexandra_love - 21-04-2009, 07:28 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 22-04-2009, 09:47 PM
RE: Inocenta dragostei - de Monica Wksv - 23-04-2009, 08:49 AM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 23-04-2009, 06:39 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 24-04-2009, 07:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 25-04-2009, 02:03 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 25-04-2009, 08:18 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 26-04-2009, 07:28 PM
RE: Inocenta dragostei - de Elina - 26-04-2009, 08:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 28-04-2009, 09:22 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 28-04-2009, 10:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de nemo-chii - 28-04-2009, 10:49 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 30-04-2009, 04:54 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 01-05-2009, 08:43 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 02-05-2009, 05:53 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 04-05-2009, 12:57 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 05-05-2009, 08:01 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 06-05-2009, 04:46 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 06-05-2009, 06:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 06-05-2009, 07:16 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 08-05-2009, 03:37 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 08-05-2009, 06:04 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 10-05-2009, 10:29 AM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 10-05-2009, 10:44 AM
RE: Inocenta dragostei - de Crynu. xD - 10-05-2009, 08:00 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 11-05-2009, 06:22 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 13-05-2009, 08:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 15-05-2009, 08:02 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 15-05-2009, 08:19 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kiddy - 15-05-2009, 09:43 PM
RE: Inocenta dragostei - de ஜSheirஜ - 16-05-2009, 03:35 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 18-05-2009, 04:52 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 18-05-2009, 08:31 PM
RE: Inocenta dragostei - de ***candy bar*** - 18-05-2009, 11:45 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 21-05-2009, 07:24 PM
RE: Inocenta dragostei - de MyKy - 21-05-2009, 08:15 PM
RE: Inocenta dragostei - de ***candy bar*** - 22-05-2009, 11:26 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 24-05-2009, 07:33 PM
RE: Inocenta dragostei - de ~~YuRa~~ - 24-05-2009, 08:10 PM
RE: Inocenta dragostei - de Kinder - 27-05-2009, 08:55 AM
RE: Inocenta dragostei - de Yumina - 29-05-2009, 08:24 PM
RE: Inocenta dragostei - de Just Sugar - 30-05-2009, 11:27 AM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 10-06-2009, 08:17 PM
RE: Inocenta dragostei - de Annya_Anna - 11-06-2009, 07:52 PM
RE: Inocenta dragostei - de Alexi - 17-06-2009, 04:35 PM
RE: Inocenta dragostei - de Khonsu - 17-06-2009, 07:30 PM
RE: Inocenta dragostei - de Aiumy - 17-06-2009, 10:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O privire inocenta **angels** 12 8.247 23-10-2010, 04:43 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 9.824 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)