Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In love with a vampire

#40
Fiindca imi sunteti cititori fideli si pentru ca ati fost cuminti va mai adaug un capitol [Imagine: onion_msn_smilies-01.gif]
sa stiti de pe acum, am transformat fic-ul intr-o drama, nu mai e romance. sunt unele chestii care pareau prea previzibile, asa ca am decis sa fiu cat mai originala. veti vedea ce surprize v-am rezervat. :)




Capitolul 15

Soarele isi arunca peste oras razele puternice precum niste sageti. Nici nu ai fi zis ca acum cateva ore a fost o furtuna. Pasii fetelor treceau pe langa baltocile de pe marginea drumului, tacute, ingandurate, sau cel putin Delia era. Vantul adia usor si dansa prin parul celor doua fete unduindu-l in toate partile, dandu-le o alura angelica. Alina plictisita de tacerea dintre ele doua decise sa o sparga:
- Eu credeam ca mergem la cumparaturi nu la un priveghi.
Delia ridica capul si schita un zambet aproape fortat si adauga:
- Iarta-ma, ai dreptate, te-am chemat sa petrecem impreuna putin timp si eu stau imbufnata. Isi petrecu bratul pe deasupra umerilor lui Alina si o saruta prieteneste pe crestet. Ia spune-mi, ce mai face Sica? Sigur e suparat pe mine, nu am mai vorbit de 3 zile.
- Nu e. Stai linistita, il tin eu la current cu tot si e asa de scump. E alaturi de tine, e chiar ingrijorat. In momentele astea nu ar putea fi cineva suparat pe tine, te intelegem. Acum hai sa intram la magazinul ala nou din centru, am auzit ca e imens si asa ne scuteste de o alergatura prin tot orasul, adauga Alina zambind larg, cu ochii precum un catelus, implorand-o pe Delia sa accepte.
- Bine, hai, ai dreptate, nici eu nu am chef sa stau sa alerg prin oras.
Si astfel pornira cele doua adolescente la brat catre magazin. In scurt timp vremea se incalzi din ce in ce mai tare obosindu-le pe fete si mai tare. Unde mai punem si aglomeratia din oras, care era infernala: oameni certandu-se pe strada, fiindca se impingeau unii in altii, masini claxonand, era groaznic. Intr-un final cele doua fete ajunsera la magazin peste care se napustira imediat razand si glumind. Isi cumparara o inghetata si pornira la “vanatoare” de rochii de seara. Dupa cateva ore bune petrecute in magzin, afara deja se inserase, fetele nu apucara sa-si cumpere decat niste pantofi. Hotarara sa plece mai repede ca parintii sigur sunt ingrijorati. In drum spre iesire, Delia observa un magazin, de marime medie numai cu rochii de seara.
- Cum de am ratat magazinul asta? Intreba ea uimita
- Ce mai asteptam, hai sa vedem ce are. Daca nu gasesc nici aici nimic vin in chiloti, adauga Alina bufnind in ras. Erau extenuate amandoua dar decisesera sa intre sa vada ce are si acel magazin de oferit.
O singura privire a fost de ajuns pentru ca Delia sa hotarasca ce sa cumpere. Rochia neagra pana la genunchi, fara bretele, cu un mic volanas si o floare alba in coltul din stanga volanasului ii incanta ochii, se gandea ca i se potriveste caracterului ei si noii ei vieti.
Alina isi alesese o rochita, tot de culoare neagra, scurta pana la genunchi cu imprimeuri florale albe. Rochita ei avea maneca lunga, dar avea umerii dezgoliti. Partea de sus a rochitei venea pe gat, iar in talie avea legata o esarfa de culoare crem. Platira si iesira pe deplin multumite din magazine. Fiindca deja era intuneric afara chemara un taxi si pornira spre casa. Intai o duse pe Alina acasa fiindca era cea mai apropiata, si apoi urma Delia. Cand cobori din masina se gandi cu groaza la momentul cand o sa trebuiasca sa o infrunte pe mama ei, fiindca din nou a venit tarziu acasa. Numai asta ii lipsea, o cicaleala buna. Intra usor pe usa, se descalta la fel de usor si pasi precum o pisica pe varful degetelor pana la scara.
- Unde crezi ca te duci? Auzi tanara o voce serioasa in spate.
- Pai, ma duc in camera sa fac un dus si sa ma culc. Maine am scoala, ai uitat? Replica fata pe un ton ironic.
- Daca stiai ca ai scoala, de ce ai venit la ora asta?
- Hai mai mama ca am fost sa-mi cumpar si eu ceva de imbracat, maine e balul.
- Delia, nu vreau sa ne certam. Ai lipsit de acasa de vreo 3 zile, nu am zis nimic, m-am gandit ca esti cu capul pe umeri si esti constienta ca ai de dat un examen, dar pana cand?
Delia simtea cum i se urca sangele la cap, strangea pumnii si scrasnea din dinti in timp ce asculta reprosurile mamei sale. In mintea ei se invarteau multe ganduri: “Ce as musca-o, as suge toata viata din ea, dar e mama, ce Doamne iarta-ma am? Ah, dar nu mai tace, nu o mai support ! “
- Gata mama, am inteles. Spuse fata pe un ton ragusit, incerca din rasputeri sa se abtina sa faca vreo prostie, trebuia sa se abtina sa bea sange de om, mai ales al mamei sale. Voi urca in camera si ma voi culca, si vom vorbi maine, e bine? Dar maine noapte ca e balul si o sa vin din nou tarziu.
- Ce ma fac eu cu tine? Pana la urma faci ce vrei, e viitorul tau in joc, nu al meu. Pentru tine inveti, sa-ti formezi o cariera, nu pentru mine. Invata sa fi responsabila si constienta. Acum du-te.
Delia nu astepta sa i se zica de doua ori, fugi in graba pe scari pana in camera ei. Incuie usa in urma ei si se lasa la podea, gafaind alarmant, cu mana se tinea de gat, coltii isi faceau aparitia, iar ochii ei deveneau rosii. Inima isi accelera bataile cu fiecare secunda care trecea, fata simtea ca se sufoca.
- Trebuie sa beau, trebuie sa ucid, nu mai pot. Durerea ma copleseste. La dracu, unde sunt sobolanii cand ai nevoie de ei? Racnea tanara.
Bruneta se lasa prada durerii si incepu sa se zvarcoleasca pe podea, isi dorea sa tipe din toti rarunchii dar nu putea, mama ei nu trebuia sa stie. Tanara petrecuse 10 minute in agonie, cand intr-un final se ridica de la podea mai schimbata ca niciodata. Parul ei era mai intunecat, unghiile se lungira semnificativ de mult, iar ochii erau mai rosii decat sangele. Infatisarea ei nu putea fi comparata cu ceea ce a fost pana acum cand era in chinurile transformarii. Acum devenise vampirul total de care vorbea Gabriel, era infricosatoare, privirea ei ca de gheata, dar totusi fierbinte din pricina rosului aprins parca putea ucide dintr-o simpla clipire. Se privea uluita, dar totdata incantata de ceea ce devenise. Incepu sa rada, rasul ei sadic rasuna in toata camera. Se napusti la geam si lua o gura zdravana din aerul rece de afara care-i invada plamanii intr-o secunda. Sari pe geam si ateriza lent pe iarba udata de roua de seara din fata casei.
- Ah, simt viata curgand prin vene. Simt duhoarea animalelor si sange de om. Daca nu ucid innebunesc. Sangele e viciul meu, viata mea, blestemul meu. Il urasc, il vreau, imi trebuie, acum !! Fara a mai sta pe ganduri porni unde vedea cu ochii, singura martora a transformarii si a disperarii ei fiind luna.
In noaptea neobisnuit de rece, pe strazile unui oras care pare bantuit, in care numai vantul avea curajul sa umble nestingherit, o umbra intunecata umbla insetata de sange. Tanara adolescenta, odata visatoare, vesela si optimista capabila sa faca lumea sa radieze macar cateva momente de fericire, acum era pierduta undeva, in intuneric. Era stapanita de rautate si de dorinta de a ucide. E ciudat cum o fire ca ea a vrut sa devina ceea ce este acum. O fiinta care iubea viata si tot ce avea legatura cu ea, s-a transformat in cineva care nu iarta nimic si toate au pornit de la o iubire neimplinita. Iubirea te inalta, iubirea te doboara…pe ea a doborat-o. Acea iubire i-a lasat un gust amar, desi clipele de care a avut parte alaturi de Alex au fost mai dulci ca mierea. Inima ii sangera de fiecare data cand se gandea la acele momente cand l-a surprins cu o alta fata. Dezamagirea, tristetea, disperarea ii strapungeau sufletul precum niste sageti si o durea enorm de mult. Desi Marcus este salvatorul ei, Delia nu va putea niciodata sa-l uite pe primul baiat din viata ei, care a facut-o femeie, care a maturizat-o si care a invatat-o ce inseamna iubirea, chiar daca toate acestea au fost daramate asemenea unui castel din carti.
Adolescenta se plimba pe strazile pustii ale orasului cu parul fluturandu-I n briza racoroasa a noptii. Vampirul total care devenise arata latura cea mai intunecata a fetei, insetata de sange, cu inima sfasiata, sangerand din pricina unor deziluzii. Intamplator, pe cand se plimba, o pisica neagra sare dintr-un tufis taindu-icalea. Ochii vampiritei sclipeau mai rau ca stelele de pe cer. Gura I se largi intr-un zambet malefic pana la urechi si isi scosese ghearele la inaintare. Pisica isi zbarli blana si coada deveni foarte stufoasa. Cu toata agitatia si spaima care I se putea citi in ochi pisica nu putea sa se miste. Isi lasa urechiusele pe spate si incepu sa miorlaie, cu siguranta ai fi crezut ca striga dupa ajutor. Era impietrita, ochii vampiritei nu-I dadeau pace, ii vedea in orice parte se uita. O bantuiau in caz ca ar fi vrut sa fuga, nu-I lasau nicio cale de scapare. Se pricepea, Delia incepea sa prinda cateva din indeletnicirile unui vampir si nu era deloc placut ceea ce putea sa faca. Dintr-o miscare se napusti deasupra piscii si o privi cu sete:
- Ce-I piscuto? Ti-e teama? Stai linistita, nu o sa te doara..rau. incepu sa rada malefic si zgomotos. Pisica tremura din toate incheieturile, dar nu putea sa se miste. Fara a mai sta pe ganduri, Delia apuca pisica de gat si pentru a evita zbaterile zadarnice, ii franse gatul si apoi isi infipse coltii in mica fiinta sugand tot elixirul ce parea sa-I dea forta. Dupa cateva secunde arunca pisica la cativa metri in fata, lasand-o fara suflare. Nu putea fi vorba de o balta de sange, fiindca tanara avusese grija sa nu lase o picatura in urma.
Incetul cu incetul Delia revenea din nou la chinurile dinaintea transformarii, numai ca acestea erau cat de cat suportabile fiindca revenea la normal. Isi stapanise setea si devenea cea dinainte, fizic, nu si psihic. Realizand ca se afla singura pe strada, la o ora tarzie se grabi sa ajunga acasa. Noroc ca nu se departase mult si ca nu apuacse sa se transforme de tot, putand astfel sa sara pe geamul de la fereastra deschisa a camerei. Se tranti in pat si adormi instantaneu.
Dimineata se apropie cu pasi repezi. Razele soarelui reusira sa o trezeasca pe Delia din somn inca de la primele ore ale diminetii. Se scula din pat si se duse la oglinda. Ramase siderata la ceea ce vedea….sau de fapt….nu vedea. Reflexia ei disparuse. Stia ca odata si odata va trebui sa se acomodeze cu noua viata, cu bunele si cu relele care le atragea dupa sine, dar la asta nu se gandise, uitase complet faptul ca vampirii nu aveau reflexie.
Siroaie de lacrimi ii inundasera ochii si curgeau lin pe obrajorii transpirati ai fetei.
- Ce ma fac? Cum pot sa stiu cum arat in ochii lumii? Nu pot sa cred ca reusesc acum sa fac doar umbra pamantului, dar stai…vampirii nu au nici umbra. Incepu sa planga si mai amarnic. Avea senzatia ca va disparea in curand cu totul.
Deodata isi aminti ca diseara e balul si cum va sti cum sa se aranjeze daca nu se poate privi in oglinda? Dupa lungi lamentari, se hotari sa se lase pe mana lui Alina si fie ce-o fi. Se imbraca repede, isi lua mapa, si cobori in bucatarie sa manance. Observa ca inca era devreme asa ca avea timp sa-si faca micul dejun. Dupa o jumatate de ora, iesi pe usa si se grabi sa ajunga la scoala. Nu a mai fost de mult si se simtea ca in prima zi. In fata scolii se intalni cu Alina si cu Sica, care se tineau de mana si se alintau. Isi mai dadeau sarutari scurte ca sa nu atraga atentia, insa deja erau vazuti de foarte multi colegi din scoala. Delia se oprise prêt de cateva minute langa ei, si intentionat nu spunea nimic pentru a vedea daca ei macar o observa acolo. Statea cumintita si asculta dulcegariile ce si le susoteau. Amandoi erau rosii ca tomatele la fata, fapt ce-I starni Deliei rasul, care la randul sau si atentia celor doi porumbei:
- Aaaa, Delia…buna, ce faci? Intreba Sica rusinat.
- Eu? Foarte bine, dar cel putin nu asa ca voi. Ce ciudat e sa va vad asa..impreuna.
- Eeee, lasa ca te obisnuiesti tu. Spuse Alina. Dar tu ce-ai facut aseara, ai vorbit cu mama ta?
Deodata Deliei isi aduse aminte de seara precedenta, sau cel putin franturi din ea, mai exact, ce se intamplase inainte de a se transforma, dupa aceea totul era in ceata pentru ea.
- Da, e bine. Sti ca-I trece repede. O scurta tanara, nu dorea intrebari care o sacaiau. Hai sa intram in scoala, ce avem prima ora?
- Pai, eu nu stiu ca nu suntem in aceeasi clasa. Ii replica Alina un pic suspicioasa.
- Aaa, pff, scuze. Sunt cam aiurita. Hai ca ma duc inainte. V-am pupat, pa.
- Ceva se intampla cu ea?ai observat si tu? Intreba Sica si el mirat la randul sau de atitudinea fetei.
- Ceva se intampla cu ea. Ieri a fost la fel, dar am reusit sa o scot la capat cu ea. Lasa ca vorbesc eu cu ea mai tarziu, acum sa mergem si noi la ore. Alina se indeparta un pic grabita de Sica, lasandu-l sa se uite incruntat la ea.
- Dar tu nu-mi dai un pupic de la revedere? Vezi ca pun boticu si ma supar. Zise Sica cu o fata amuzanta de bebelus ce o lasa fara grai pe Alina.
- Dar bineinteles bebelusul meu. Te sarut dulce.
Acestia isi unira buzele intr-un sarut dulce, savurat pana in ultima clipa de cei doi. Rosii la fata se despartira si intrara fiecare in clasa lui. O noua zi se anunta pentru toti adolescentii.
I dream of rain...I wake in vain...Sweet intoxication of love
[Imagine: full_517513182.jpg]

[Imagine: chibi_1731.gif]
, chibi-ul lui RaYnutza


[Imagine: 6e7f695.png]

[Imagine: 1408764.gif]
Click here to feed me a Star Fruit!
Get your own at Flyffables!



Răspunsuri în acest subiect
In love with a vampire - de RaYnutza - 13-12-2008, 02:13 PM
RE: In love with a vampire - de Kali?! - 13-12-2008, 03:36 PM
RE: In love with a vampire - de pffboy - 13-12-2008, 06:39 PM
RE: In love with a vampire - de Apathy - 13-12-2008, 06:56 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 14-12-2008, 04:30 PM
RE: In love with a vampire - de Kali?! - 14-12-2008, 10:17 PM
RE: In love with a vampire - de Sadic_Soul - 14-12-2008, 10:19 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 16-12-2008, 04:04 PM
RE: In love with a vampire - de Kali?! - 16-12-2008, 07:22 PM
RE: In love with a vampire - de Sadic_Soul - 17-12-2008, 09:34 AM
RE: In love with a vampire - de Apathy - 17-12-2008, 11:10 AM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 22-12-2008, 05:43 PM
RE: In love with a vampire - de Kali?! - 23-12-2008, 08:06 PM
RE: In love with a vampire - de Sadic_Soul - 24-12-2008, 11:34 PM
RE: In love with a vampire - de iuliana - 25-12-2008, 09:19 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 06-01-2009, 06:10 PM
RE: In love with a vampire - de ~angelino~ - 06-01-2009, 11:54 PM
RE: In love with a vampire - de nolazy - 08-01-2009, 01:22 AM
RE: In love with a vampire - de Apathy - 09-01-2009, 01:29 AM
RE: In love with a vampire - de ~angelino~ - 10-01-2009, 01:23 AM
RE: In love with a vampire - de Sadic_Soul - 12-01-2009, 09:29 AM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 15-01-2009, 04:53 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 02-02-2009, 10:08 PM
RE: In love with a vampire - de Sadic_Soul - 03-02-2009, 10:43 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 25-02-2009, 10:54 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 17-03-2009, 11:14 PM
RE: In love with a vampire - de ...::YumI-CHaN::... - 19-03-2009, 10:08 PM
RE: In love with a vampire - de ~angelino~ - 21-03-2009, 11:21 PM
RE: In love with a vampire - de Akya_haru - 18-04-2009, 12:27 AM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 24-04-2009, 09:36 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 04-05-2009, 04:55 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 13-05-2009, 09:31 PM
RE: In love with a vampire - de pffboy - 14-05-2009, 01:54 PM
RE: In love with a vampire - de Elina - 14-05-2009, 07:20 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 18-05-2009, 03:46 PM
RE: In love with a vampire - de Elina - 18-05-2009, 07:52 PM
RE: In love with a vampire - de Khonsu - 18-05-2009, 08:02 PM
RE: In love with a vampire - de ~Anna~ - 18-05-2009, 08:25 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 22-05-2009, 10:04 AM
RE: In love with a vampire (drama) - de RaYnutza - 22-05-2009, 09:11 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 23-05-2009, 09:55 PM
RE: In love with a vampire - de Isis-Zeita iubirii - 23-05-2009, 10:17 PM
RE: In love with a vampire - de Elina - 24-05-2009, 08:55 AM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 24-05-2009, 10:44 AM
RE: In love with a vampire - de ~~YuRa~~ - 24-05-2009, 11:34 AM
RE: In love with a vampire - de ~Anna~ - 24-05-2009, 03:51 PM
RE: In love with a vampire - de pffboy - 24-05-2009, 04:26 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 24-05-2009, 06:50 PM
RE: In love with a vampire - de Elina - 24-05-2009, 07:08 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 26-05-2009, 07:21 PM
RE: In love with a vampire - de Elina - 26-05-2009, 09:24 PM
RE: In love with a vampire - de L'pti.chat - 26-05-2009, 09:48 PM
RE: In love with a vampire - de RaYnutza - 27-05-2009, 10:56 AM
RE: In love with a vampire - de Elina - 27-05-2009, 01:38 PM
RE: In love with a vampire - de Tox - 11-06-2009, 12:18 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire love Ichigo. 10 6.623 10-12-2010, 07:34 PM
Ultimul răspuns: Ichigo.
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 4.693 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Vampire Love Sadic_Soul 30 19.697 25-01-2009, 05:46 PM
Ultimul răspuns: starnight
  To love a vampire Dizzy 14 10.915 17-12-2008, 11:26 PM
Ultimul răspuns: Dizzy


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)