Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

To love a vampire

#1
| :



Era o dimineata obisnuita.Din camera lui Evy se auzi soneria ceasului desteptator.Cu ochii impaienjeniti de vraja profunda a somnului, Evy cauta ceasul de pe masa.Dupa ce il gasi, opri zgomotul care o opri sa mai viseze pe taramul unde orice era posibil.
Dupa ce se mai dezmetici, se duse catre ferastra.O deschise.Vantul cald si placut ii flutura acum pletele lungi.Aceasta privi spre soarele care parea si el la fel de somnoros ca si ea.Dupa ce mai privi cerul, se indrepta catre baie.Dupa ce alina complet somul de pe chipul ei, isi sterse fata cu prosopul fin.Se indrepta mai apoi spre dulapul de unde isi alese o fusta ros in carouri si o bluza asortata acesteia.Dupa ce isi pieptana parul lung si matasos, isi lua geanta care o tinea pe post de ghiozdan si se indrepta spre scari.Dupa ce iesi din casa si dupa ce inchise usa, porni spre obisnuitul drum spre scoala.
Pe drum, se intalni si cu cea mai buna prietena a sa, Saya.
-Buna! spuse Evy inca adormita.
-Buna! ii raspunse Saya.
Dupa ce mai dezbatura cateva subiecte obisnuite ajunsera in fata liceului.Deoarece ajunsera cam tarziu, soneria clopotelului de intrare nu ezita sa-si faca aparitia.Dupa ce trecura cateva minute de cand fetele intrara in clasa, iata ca isi facu aparitia si proful de istorie.
Astazi urma o lectie noua, in care era vorba despre atacurile unor presupusi vampiri, la Londra. Presupusul sef al acelor vampiri era un tip pe nume Rayon. In manual era o poza cu el.Cum vazu poza, Evy isi dadu seama ca nu mai vazuse un baiat mai dragut si mai dulce decat Rayon, pana atunci.
Uitandu-se continuu, parca hipnotizata la poza, minutele trecura parca nepetrecute.Imediat se auzi si clopotelul ce anunta pauza.Dupa ce proful iesi din clasa, Evy o lua de mana pe Saya si o duse pe hol,aratandu-i poza cu Rayon din manual.
-Nu-i asa ca e fermecator ?! spuse Evy asteptand nerabdatoare raspunsul Sayei.
-Mda.Este.Daca zici tu ca este.Dar, sper ca nu iti place de el??
Dupa ce m-ai privi de cateva ori poza, Evy ii raspunse:
-Cum n-as putea fi indragostita de cel mai dragutz baiat de pe planeta?!spuse Evy, cu ochii visatori.
Nemaivrand sa participe la discutie, Saya o lua de mana pe Evy si o duse in clasa.
De cealalta parte a Universului, Rayon, printr-un glob de sticla fermecat, putea vedea ce se intampla in lumea noastra, o vedea pe Evy.Asemenea, Rayon se indragosti si el de Evy, de chipul ei fermecator.Vroia sa o vada neaparat fata in fata.Se stia ca daca un vampir isi pune un lucru in minte, il va duce la bun sfarsit.

http://i295.photobucket.com/albums/mm125...Girl-5.jpg :Evy

http://www.clopotel.ro/albumfoto/ai217519n730425.jpg :Saya

http://i295.photobucket.com/albums/mm125...nime78.jpg :Rayon
acum, lasati-mi si mie comentarii sa vad si eu impresia voastra :) :)...sant tare curioasa :) :D

[edit aly] double posting
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#2
wow!!!!ma bucur k va place ficul...continuarea e pe aproape.....nu prea mai avetzi de asteptat....:):):)
||:



Nopatea trecu repede,ca un val jucaus ce aluneca pe marea involburata.Era dimineata.Evy se trezi inainte ca soneria acutita a ceasului desteptator sa-si faca aparitia, ca in fiecare dimineata.
Dupa indeparta din ochi orice urma de somn cu apa rece,cristalina,se indrepta spre dulap.Isi alese de acolo un maieu alb,un pic decoltat si o fusta rosie in carouri.Dupa ce isi lua lucrurile pentru la scoala, incuie casa si porni pe obisnuuitul,banalul drum spre scoala.
-Azi nu ma mai intalnesc cu Saya.Am mai mult timp la dispozitie sa ma gandesc la Rayon,spuse in soapta Evy.
Nici nu pasi bine pe poarta liceului,ca Saya o lua de gat pe Evy,spunandu-i:
-Ce faci, don'soara visatoare de vampiri ?
Evy se uita confuza la Saya. dupa care ii raspunse:
-De cand ma numesc eu asa ??
-Ehhh..de cand te-ai indragostit de un vampir care a trait acum...aaa...aproximativ 200 de ani!
Venira si celelalte fete din clasa lui Evy,spunandu-i:
-Ehhh...o fi el vampir dar e chiar dragut!!
Evy se uita ironica la toate fetele care chicoteau,susoteau despre ea;o lua pe Saya de brat si ii spuse:
-Saya!!Credeam ca nu esti gura sparta!Credeam ca asta nu o sa ajunga la urechile tuturor dar cu o prietena ca tine , nici nu ma mira..Huhh!!!!In zilele de azi,se pare ca nimeni nu mai e de incredere!
Suparata pe prietena sa,Evy se duse in clasa,inainte ca clopotelul de intrare sa sune, ceea ce nu se mai intamplace inca de mult timp.
De partea cealalta a Universului,Rayon, prin globul sau de sticla, o privea pe Evy,ca de obicei,uimit de frumusetea ei.
-Nu mai supoooort!!striga Rayon catre ceilalti prieteni-vampiri ai sai.Trebuie neaparat sa o vad in realitate..si voi face exact cum mi-am propus.Ma voi duce la liceul lui Evy,ma voi transfera acolo,adica ma voi da drept un student nou-venit.
Asta si facu.Se imbraca exact ca un student,si, cu ajutorul globului de sticla,se teleporta chiar in curtea liceului unde invata Evy.Dupa ce intra in liceu,urca la etajul 1,plimbandu-se pe coridor.Ajunse in fata unei clase.Instinctiv,arunca o privire in clasa..dar..inima i se opri in loc.O vazu pe Evy.Ramasese inmarmurit.O privi incet,ii examina fiecare parte a fetei,a trupului.Era intr-adevar frumoasa cand se uita la ea prin globul de sticla,dar, acum, ca o vedea in realitate, nu existau cuvinte sa o descrie.
Pasi incet incet in clasa,privirea fiindu-i atintita doar spre Evy.Aceasta nu fusese atenta la el;ea se gandea la cata incredere a avut in Saya,aceasta, dezamagind-o total.Se ridica din banca si se dse la fereastra.Arunca o privire in clasa dar...era imposibil!!!Privirea i se fixa pe chipul lui Rayon,care,la randu-i,se uita la ea.
Era ca un joc de priviri.Evy se duse catre Rayon si ii spuse:
-Buna!Eu sunt Evy.Nu te-am mai vazut pe aici..
Rayon se simtea in al noua lea cer.Vocea lui Evy ii furase cu totul mintile,incat uitase sa-i raspunda la intrebare.
-Buna!Eu sunt Rayon.Abea m-am transferat aici.
"Este imposibil!!"spuse Evy in sinea ei."Era imposibil sa arate ca Rayon si sa-l cheme Rayon.Dar, daca se gandea mai bine,era o coincidenta prea mare."Este Rayon!sunt prea multe asemanari.."gandi Evy.Aceasta se uita din nou la Rayon si ii spuse:
-Pai,daca spui ca esti nou,cred ca nu ar i rau daca ti-as arata liceul.
Rayon,bineinteles, spuse "Da!".
Evy il lua de mana pe Rayon si incepura sa se plimbe prin liceu.Uitandu-se patrunzator in ochii lui Rayon,Evy ii spuse:
-Stii..tu semeni cu un vampir al carui poza este in carea de istorie..
-Evy..de unde stii ca nu sunt chiar el ?!


[edit aly] double posting
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#3
sa va explic cateva lucruri pana nu imi ies din fire
1.nu se accepta spam-ul
2.Nu mai faceti double-posting
ori respectati acele 2 reguli mici si aici vizatii se stiu ei [aia cu edituri ] si daca stergeti editul tot vati ars ;)
si inca ceva daca nu respectati regulile si faceti de capu vostru atunci ficu intalneste gunoiul adica bye bye ficul nostru plin de spam
ati inteles nu?
:ha:

#4
|||:


La auzul acestor cuvinte, Evy ramase inmarmurita.Cum era posibil acest lucru?!Poate ca baiatul vroia doar sa faca o gluma..sau poate ca era chiar Rayon..O gramada d intrebari se invarteau in capul lui Evy.Nu stiu ce sa-i spuna.Isi puse mana la ceafa, dandu-si parul intr-o parte.Rayon o privea.Ii iesi la iveala gatul.Rayon o privi.Ochii i se fixara in acel loc,chipul i se intuneca,ivinduse pe fata sa un zambet neobisnuit,de unde se ivira niste dinti ascutiti.Ochii,ce erau de-un mov deschis,i se intunecara intr-un rosu diabolic.
Evy se uita la Rayon, dar nu ii venea sa crada ce vedea:chipul bland,angelic al lui Rayon, se transformase intr-unul diabolic,intunecat si rece.Cu o miscare brusca,Rayon o prinse de gat pe Evy,dupa care isi infipse dintii de vampir in gatul lui Evy.
Fata tremura,insa, lipsita de vlaga,nu putu sa-l dea laoparte pe Rayon.Chipul vampirului era acum intunecat,era insetat de sange.Dupa ce isi potoli reactia neasteptata,Rayon se indeparta de Evy,fugind p scarile liceului afara, unde se teleporta inapoi in lumea lui,cu ajutorul globului.
Evy era inspaimantata.Pe chipul ei se putea citi cu usurinta spaima,dar inacelasi timp si ironia.Nu se asteptase la reactai asta din partea lui Rayon..defapt..ea nu era sigura ca era un vampir,dar ceea ce i se intamplase mai devreme ii dadu raspunsul la intrebare.
Atinse usor cu mana locul de unde Rayon isi potoli setea de sange.Pe gatul lui Evy se aflau acum doua puncte,urma dintilor,sau mai bine zis coltilor cu care Rayon i-a supt sangele.O durea acel loc,dar totusi, nu era suparata pe Rayon.Nu era suparata pe el deoarece nu se astepta la asta?!..deoarece era un vampir?!..deoarece IL IUBEA?!
Nici Evy nu stia de ce.Era o intrebare la care nu avea un raspuns concret.Se duse la baue pentru a-si da cu putina apa peste urma de pe gat.Imediat ce apa ii atinse pielea,simti o durere groaznica,greu de imaginat;dar continua.Dupa ce termina,se duse in clasa,und se asezase pe scaun cu capul pe banca.
Era foarte confuza.Nici ea nu stia ce sa creada.Dar..intrebarea era..DE CE NU ERA SUPARATA PE RAYON?!..nu gasea un raspuns la asta.Inceta sa se mai gandeasca la asta,mintindu-si de urma de pe gat.Linistea din capul lui Evy fu intrerupta de zgomotul usii ce se deschise,dupa care intra in clasa dirigintele lor.
Brusc,toate intrebarile ce ii bantuiau mintea lui Evy disparura.Din cauza unor baieti din clasa care,recent se luasera la bataie,dirigintele le tinu din nou o predica despre cum sa fie mai cuminti,etc.
Orele zburara.Evy era acasa.Statea pe canapeaua moale din living,si se gandea.Se gandea la ceea ce facuse Rayon.Era foarte fericita ca il vazuse in realitate,uitand de incident,ii aparu in minte o fraza al carei inteles o durea foarte tare: Droagostea dintre ei era imposibila.
Era adevarat.Cu toate ca il iubea,nici ea nu era prea sigura ca va avea o relatie cu Rayon,avand in vedere ca este chiar un vampir.Toat aceste lucruri ii macinau sufletul lui Evy care, ducea parca in spinare greutatea gandurilor tuturor oamenilor.Asa simtea.
Tot gandindu-se la toate aceste lucruri,adormi fara sa vrea pe canapea.
Pe Taramul Vampirilor era liniste deplina.Rayon statea rezemat pe un scaun,batand nervos din picior.
-Cum am putut sa-i fac asta?!Cum am putut fi dominat de setea de sange din mine?!Cum?!
Rayon era furios din cauza a ceea ce-i facuse lui Evy.Era furios ca pusese setea de sange inaintea dragostei.Prietenii sai il priveau uimiti.Cum putea un vampir sa fie suparat ca si-a potolit setea de sange?!.. erau nedumeriti.Cum de Rayon era asa orbit de dragoste incat uitase obiceiurile unui vampir?!Nici i nu-si puteau explica asta.
Furios pe el insusi,Rayon se duse intr-unul din dormitoarele Palatului Vampirilor si se intinse in pat.Furia pe care o avea pe propria persoana, il fura pe vampir intr-un somn adanc si linistit,departe de Evy...
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#5
Well primul lucru care m-a atras a fost titlul,care imi place,,To love a vampire" suna bine.
Insa cum a zis si fleeting ray,trebuie sa faci fic-ul demn de titlu.
Ai cateva greseli,si anume.
Cea mai mare ar fi ca tu grabesti actiunea foarte mult,chiar daca este fictiune drgostea dintre cei doi este imposibila.Adica sa zicem ca fata s-ar putea indragosti de vampir(asa sunt oamenii mereu visatori,bla,bla,bla),dar un vampir care are o alta atitudine,un alt caracter,nu prea il vad indragostindu-se la prima vedere.
Plus eu care sunt obsedata de vampiri si m-am documentatt si am citit fic-uri si alte chestii despre ei,stiu cum se comporta.
Ar trebui sa faci povestea mai ineresanta,si fiind vorba de vampiri cred ca poti gasi multe chestii ineresante.
Imi mai place ca ai luat si lucruri din realitate,adica faptul ca prietena lui Evyy a spus la toata lumea,ca ea s-a indragostit de un vampir.Acest lucru se intampla si in realitate,asa sunt prietenele.
Un lucru care nu mi-a placut.daca vampirul a muscat-o de gat,treguia sa curga o suma de sange,mai ales ca vampiri de obicei musca de p[artea dreapta agatului(parca),deoarece pe acolo se afla anumite vebne de sange.Si cum se face ca nimeni nu a boservat ca ea a fost muscata,sau macar semnul de pe gat,care presupun ca era destul de vizibil?
Oricum eu o sa-ti citesc ficul,mai ales ca este cu vampiri.So astept urmatoarea parte.Si este genul romance,care este preferatul meu.
[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]
Tnx nibbles:X
[Imagine: ss-sig.png]
[Imagine: ss34ef-sig.png]
In the deep darkness the only light is you.
I am lost in my dark memories and in my foolish illusions.
In my dark world full of suffering and tears you are my way to happiness.

#6
l\/:


Era dimineata.Somnul lui Evy fusese intreupt de ceasul desteptator,care deja nu mai era atat de enervant pentru ea.Dupa ce isi dezmetici ochii impaienjeniti,se duse la baie,pentru a-si face siesta de dimineata.Apa rece ii racorea chipul gingas si angelic,de dupa somnul indelungat.Era sambata.Evy o suna pe Saya:
-Bunaa!!N-ai mai dai nici un semn de viata pana acum...In fine,daca nu cumva esti ocupata nu ai vrea sa iesim mai tarziu?spuse Evy nerabdatoare sa auda raspunsul Sayei.
-Buna!Sigur..te sun eu cand sunt gata!spuse plina de entuziast Saya.
Convorbirea dintre cele doua se sfarsi nu dupa mult timp.Evy se intoarse in camera ei,sa-si aleaga hainele pentru plimbare.Isi luase o fusta mini roz,in carouri,si obluza mulata,neagra si cu un mic decolteu,la care asorta niste balerini roz.Dupa ce se mai privi o data in oglinda,se aseza pe patul din camera ei,asteptand telefonul Sayei.
In acest timp,Evy cazu pe ganduri,revenindu-i in minte scena cand Rayon o muscase de gat.O durea destul de rau semnul,insa incerca sa nu arate asta.Ii reveni in minte momentul in care Rayon,din chipul bland si plin de "caldura",se schimbase intr-unul diabolic,ochii lui devenisera rosii si insetati de sange.
Acest "vis" fusese intrerupt de soneria telefonului ei.Era Saya.Venise timpul sa se intalneasca.Dupa ce inchise usa de la casa,porni spre parcul din apropirea casei sale,care era locul de intalnire al celor doua adolescente.Cand ajunse,Saya era deja acolo.
-Am intarziat?!Eram sigura ca asa se va intampla!!Ahh!!!
-Stai linistita!Am ajuns eu mai devreme deoarece am avut putina treaba pe aici..sti..mi-am ceva de la magazinu' ala!
-Ok!Deci...mergem sa ne plimbam...ca doar d'aia ne-am intalnit,nu?
-Oh..Da..asa e!
Amandoua au pornit sa se plimbe,discutand diferite subiecte.Pe Evy,o cam durea urma lasata de dintii lui Rayon,punandu-si mana la gat.Fara sa vrea,Saya a observat semnul.
-Hei!!Ti-ai facut un tatuaj pe gat fara sa stiu eu?!
-Mda...daca muscatura unui vampir in vocabularu' tau se numeste tatuaj,cred ca nu ai mai deschis cam de mult timp dictionaru'!!!spuse Evy sarcastica.
-Cum adica "muscatura de vampir" ? intreba Saya fiind putin nedumerita de raspunsul prietenei sale.
-Vreau sa spun ca m-a muscat un vampir!Greu de crezut nu-i asa?!
Saya se uita putin ironica la prietena sa.
-Evy, sa stii ca nu prea ai haz la glume,sau mi-am uitat eu zambetul acasa?!
-Nu,Saya,nu este o gluma.Stai sa te pun la curent cu noile stiri:iti amintesti de vampirul acela din cartea de istorie?
-Da.Ce e cu el?!intreba Saya putin confuza.
-Uite..nu stiu cum sa-ti spun,dar ...s-a transferat la liceul nostru,drept ":un student nou-venit" ,a venit in clasa noastra si m-a rugat sa-i fac un tur al scolii.Eu banuiam ca ar putea fi el,dar nu eram sigura.Dar,dupa ce mi-a vazut gatul,din baiatul calm a devenit un vampir insetat de sange.M-a muscat.Durerea nu o pot descrie prin cuvinte,insa asta nu e important...Si cam atat.Deci, ce spui?E greu de crezut nu?Ehhh...uite ca asa s-a intamplat..
-Dar cum e posibil asa ceva?!
-Foarte simplu!
-...Nu inteleg!
-Nu poti??Nu poti sa intelegi ca un vampir m-a muscat de gat?!Nu poti sa crezi ca exista vampiri?!...Uite ca exista!!!spuse Evy un pic cam furioasa.
Fara a mai prelungi discutia, Evy alerga disperata cu lacrimi in ochi.Fusese pusa intr-o situatie cu totul noua si complicata.Saya privea cum adolescenta se indeparta de ea.Era adevarat ceea ce ii dezvaluise prietena sa?In timp ce alerga spre nicaieri, Evy se lovi de un baiat care,dupa infatisarea sa,era mai maire decat ea cu aproximativ 3 ani.Vantul se juca cu suvit le de par ale baiatului , in timp ce niste ochii albastri si patrunzatori o priveau pe adolescenta.
Cu miscari usoare , baiatul o apuca de brat vrand sa o ajute sa se ridice.Aceasta se scutura de praf si spuse pe un ton stins, dar incat sa se faca auzita:
-Imi pare rau…
-De ce plange o fata asa frumoasa,ca tine?
-Probleme! Fata ofta, plecand capul.Baiatul o lua de barbie,indreptandu-i ochii spre ai sai. Din jaketa de culoarea abanosului, scoase o batista alba cu miros de scortisoara care te imbata cu parfumul ei patrunzator.Evy mirosi batista,baiatului. Odata ce simtii mirosul profound, aceasta parca era purtata pe un val de liniste.
-Ma numesc Leon.Tu esti?
-Evy…Raspunse adolescenta cu jumatate de gura.Fara a mai sta la discutii cu Leon,Evy isi continua “drumul”,uitandu-se din cand in cand in spate,dupa baiat.
Leon pleca si el, pana disparu din raza vizuala a fetei.



http://i290.photobucket.com/albums/ll264...me_boy.gif :Leon
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#7
Partea asta mi s-a parut mai interesanta.
Se pare ca ai mai ascultat din ideei,si uite ca a iesit o parte ineresanta.
Se pare ca si prietena lui Evy a vazut semnul,iar acum eu vreau sa vad ce o sa zica,o s-o creada sau va zice ca este nebuna.
Imi place noul personaj,,Leon".
Critici nu prea am,dar m-a uimit atunci cand Evy i-a spus Sayei ca a muscat-o un vampir.Nu ma asteptam sa-i spuna asa de degajata,credeam ca o sa incerce sa ascunda asta,fiindca de acum incolo va fi mai greau,plus ca poate afla o scoala o intreaga si nu se stie ce se poate intampla.
Insa asta face ficul mai interesant.
So astept urmatoarea parte,abia astept sa vad daca Evy se mai intalneste pe Leon.
[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]
Tnx nibbles:X
[Imagine: ss-sig.png]
[Imagine: ss34ef-sig.png]
In the deep darkness the only light is you.
I am lost in my dark memories and in my foolish illusions.
In my dark world full of suffering and tears you are my way to happiness.

#8
V:



Cerul era intunecat.Un nor care parea mai suparat incepu sa trimita picaturi mici si reci de ploaie pe pamantul negru.Pasii lui Evy se auzeau plescaind in baltile care se formau incet pe trotuar.Se simtea singura,uitata de toti prietenii.Chiar si Saya se indeparta sufleteste de ea.
Era normal sa nu inteleaga din prima intamplarea povestita de Evy.Dar putea macar sa o sustina,sa-i aline durerea pe care o simtea in suflet,gandea ea.
-Parca tot...parca toata lumea s-a intors impotriva mea.Ce-am facut sa merit asta?!Ce? spunea Evy uitandu-se spre cerul care se descotorosea incet-incet de fiecare picatura de ploaie.
Parca si cerul plangea alaturi de ea.Parca avea un suflet incarcat cu fiecare sentiment din ea,ca si cum era o parte din ea.Tranversa strada goala,pustie,urmand drumul spre scoala.Se uita in urma si spuse:
-Parca peste tot unde calc...parca fiecare loc prin care am trecut devine bantuit,fara viata.Deprimarea care o avea un suflet o facea sa isi imagineze tot felul de lucruri,care nu erau adevarate.
De partea cealalta,Rayon statea intins pe patul sau moale,ingandurat.
-Nu trebuia!Nu trebuia sa fie asa.
Inca era suparat pe el insusi pentru ceea ce se intamplase atunci cand se afla langa Evy.Atunci,cineva deschise usa.Privirea i se atinti catre usa.lsi facu aparitia un baiat cam de aceeasi varsta cu Rayon.
-Ce faci,frate' ?spuse strainul.
-Ingandurat!Nu se vede,sau iti trebuiesc chelari?!ii rasounse Rayon sarcastic.
-Inteleg,inteleg!Nu trebuie sa tipi.Da' de ce?
-Nu te priveste pe tine!spuse acesta vrand sa incheie discutia.
-Leon!Poti macar o data in viata ta sa nu te mai bagi in treburile altora?Sau trebuie sa scriu undeva asta ca sa intelegi?Rayon devenea incet-incet cam nervos.
Leon, parasi camera, lasandu-l singur pe Rayon.Dupa cateva minute de tacere in pragul usii reveni iar baiatul, cu un zambet pe chipul alb ca spuma laptelui.Acesta se apropie incet de Rayon.
-Azi..am cunoscut o fata frumoasa...semana cu o floare! Rayon il privi cu neincredere, apoi il intreba nervos:
-Cine este si cum o chema pe fata aceea?intreba Rayon cu un pic de dezinteres in voce.
-O cheama...E...Evy..Da!O cheama Evy!Este ca si soarele abia rasarit ,ca o floare ce abia a inflorit este...Minunata!
Rayon cand auzi, mai sa explodeze nu alta.Era cu siguranta un cosmar din care trebuia sa se trezeasca...Dar asta nu era un vis..era un cosmar al realitatii...
Rayon era frustrat si complet dezorientat.Cum era posibil ca Evy sa procedeze in acest mod?
-Este un singur lucru de facut!spuse Rayon si dadu cu pumnul in masa.
O dara de sange aparu pe mana lui Rayon,dar lui nu-i pasa.Avea lucruri mai importante de care sa-i pese,cum ar fi Evy.Nu suporta sa stie ca ea este suparata pe el.Totusi...era putin spus "suparata".
Nu putea permite una ca asta asa ca pleca din incaperea intunecata, in casa lui Evy.Acesta ajunse numaidecat la casa fetei.Aceasta, era imbracata intr-o rochie alba, aproape transparenta, de unde i se vedea putin sanii perfect rotunzi.Dormea pe o suprafata moale, acoperita de cearsafuri ce pareau luate din alta lume.Rayon intra pe fereastra si o vazu pe tanara care dormea.Era o frumusetre rara parerea vampirului.Mana fina a lui Rayon se plimba acum pe obrazul lui Evy.
****alerta hentai![+14]****
Fata il apuca de talie; acesta,o apuca de camasa de noapte,desfacand doi nasturi.Baiatul o privea cu o dorinta nebuna...Se aseza deasupra corpului ei.Cu mana dreapta ii apuca piciorul drept mangaindu-l.Cu cealalta o mangaia pe obraz.Corpul fetei vibra la atingerile pasionale ale vampirului.
Fata se sperie cumplit, cand il vazu pe Rayon acolo.Fugi in coltil camerei
ghemuindu-se.Rayon, cu miscari usoare, se apropie de fata, mangaindu-i obrazul
alb si fin.Se apropie de ea, sarutand-o pasional.Ii introduse limba, explorand-o in voie.
Ii indeparta camasa, aproape invizibila de pea, examinandu-i intreg corpul.
Ochii albastrii atinteau sanii perfect rotunzi si albi.Evy, observa asta, isi inveli trupul in asternutul patului.
Cu fiecare miscare senzuala, fata tremura, deoarece vampirul o atingea.
-Rayon..nu este bine...
-Imi pare rau Evy...dar nu pot sa ma abtin.Vampirul,o tranti pe pat sarutand-o pasional.
Dar acest mic rasfat se termina, cand Rayon scapa de sub control,dezvelindu-si coltii
de vampir.Incet-incet,se apropie de gatul fetei vrand sa o muste, dar fata se smuci, iesind pe fereasta din camera care era deschisa(camera ei era la parter,nu la etaj,deci eas iesise in gradina).Mergea fara tinta pana cand dadu peste Leon.Acesta o intreba ce i s-a intamplat, dar lacrimile ii invadau ochii si gandirea, era prea speriata si lesina in bratele tanarului.Acesta
o lua cu el, chiar daca stia ce se intamplase...
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#9
V:



Cerul era intunecat.Un nor care parea mai suparat incepu sa trimita picaturi mici si reci de ploaie pe pamantul negru.Pasii lui Evy se auzeau plescaind in baltile care se formau incet pe trotuar.Se simtea singura,uitata de toti prietenii.Chiar si Saya se indeparta sufleteste de ea.
Era normal sa nu inteleaga din prima intamplarea povestita de Evy.Dar putea macar sa o sustina,sa-i aline durerea pe care o simtea in suflet,gandea ea.
-Parca tot...parca toata lumea s-a intors impotriva mea.Ce-am facut sa merit asta?!Ce? spunea Evy uitandu-se spre cerul care se descotorosea incet-incet de fiecare picatura de ploaie.
Parca si cerul plangea alaturi de ea.Parca avea un suflet incarcat cu fiecare sentiment din ea,ca si cum era o parte din ea.Tranversa strada goala,pustie,urmand drumul spre scoala.Se uita in urma si spuse:
-Parca peste tot unde calc...parca fiecare loc prin care am trecut devine bantuit,fara viata.Deprimarea care o avea un suflet o facea sa isi imagineze tot felul de lucruri,care nu erau adevarate.
De partea cealalta,Rayon statea intins pe patul sau moale,ingandurat.
-Nu trebuia!Nu trebuia sa fie asa.
Inca era suparat pe el insusi pentru ceea ce se intamplase atunci cand se afla langa Evy.Atunci,cineva deschise usa.Privirea i se atinti catre usa.lsi facu aparitia un baiat cam de aceeasi varsta cu Rayon.
-Ce faci,frate' ?spuse strainul.
-Ingandurat!Nu se vede,sau iti trebuiesc chelari?!ii rasounse Rayon sarcastic.
-Inteleg,inteleg!Nu trebuie sa tipi.Da' de ce?
-Nu te priveste pe tine!spuse acesta vrand sa incheie discutia.
-Leon!Poti macar o data in viata ta sa nu te mai bagi in treburile altora?Sau trebuie sa scriu undeva asta ca sa intelegi?Rayon devenea incet-incet cam nervos.
Leon, parasi camera, lasandu-l singur pe Rayon.Dupa cateva minute de tacere in pragul usii reveni iar baiatul, cu un zambet pe chipul alb ca spuma laptelui.Acesta se apropie incet de Rayon.
-Azi..am cunoscut o fata frumoasa...semana cu o floare! Rayon il privi cu neincredere, apoi il intreba nervos:
-Cine este si cum o chema pe fata aceea?intreba Rayon cu un pic de dezinteres in voce.
-O cheama...E...Evy..Da!O cheama Evy!Este ca si soarele abia rasarit ,ca o floare ce abia a inflorit este...Minunata!
Rayon cand auzi, mai sa explodeze nu alta.Era cu siguranta un cosmar din care trebuia sa se trezeasca...Dar asta nu era un vis..era un cosmar al realitatii...
Rayon era frustrat si complet dezorientat.Cum era posibil ca Evy sa procedeze in acest mod?
-Este un singur lucru de facut!spuse Rayon si dadu cu pumnul in masa.

O dara de sange aparu pe mana lui Rayon,dar lui nu-i pasa.Avea lucruri mai importante de care sa-i pese,cum ar fi Evy.Nu suporta sa stie ca ea este suparata pe el.Totusi...era putin spus "suparata".
Nu putea permite una ca asta asa ca pleca din incaperea intunecata, in casa lui Evy.Acesta ajunse numaidecat la casa fetei.Aceasta, era imbracata intr-o rochie alba, aproape transparenta, de unde i se vedea putin sanii perfect rotunzi.Dormea pe o suprafata moale, acoperita de cearsafuri ce pareau luate din alta lume.Rayon intra pe fereastra si o vazu pe tanara care dormea.Era o frumusetre rara parerea vampirului.Mana fina a lui Rayon se plimba acum pe obrazul lui Evy.
****alerta hentai![+14]****
Fata il apuca de talie; acesta,o apuca de camasa de noapte,desfacand doi nasturi.Baiatul o privea cu o dorinta nebuna...Se aseza deasupra corpului ei.Cu mana dreapta ii apuca piciorul drept mangaindu-l.Cu cealalta o mangaia pe obraz.Corpul fetei vibra la atingerile pasionale ale vampirului.
Fata se sperie cumplit, cand il vazu pe Rayon acolo.Fugi in coltil camerei
ghemuindu-se.Rayon, cu miscari usoare, se apropie de fata, mangaindu-i obrazul
alb si fin.Se apropie de ea, sarutand-o pasional.Ii introduse limba, explorand-o in voie.
Ii indeparta camasa, aproape invizibila de pea, examinandu-i intreg corpul.
Ochii albastrii atinteau sanii perfect rotunzi si albi.Evy, observa asta, isi inveli trupul in asternutul patului.
Cu fiecare miscare senzuala, fata tremura, deoarece vampirul o atingea.
-Rayon..nu este bine...
-Imi pare rau Evy...dar nu pot sa ma abtin.Vampirul,o tranti pe pat sarutand-o pasional.
Dar acest mic rasfat se termina, cand Rayon scapa de sub control,dezvelindu-si coltii
de vampir.Incet-incet,se apropie de gatul fetei vrand sa o muste, dar fata se smuci, iesind pe fereasta din camera care era deschisa(camera ei era la parter,nu la etaj,deci eas iesise in gradina.Mergea fara tinta pana cand dadu peste Leon.Acesta o intreba ce i s-a intamplat, dar lacrimile ii invadau ochii si gandirea, era prea speriata si lesina in bratele tanarului.Acesta
o lua cu el, chiar daca stia ce se intamplase...
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#10
ne pare incredibil de rau ca a durat atata timp, dar din cauza problemei pe care am avut-o si cu scoala, dar akm suntem aici si vom continua...enjoy
>:D<



O neasteptata surpriza...



Evy il privea pe tanarul, al carui par flutura in vantul lin.Nu se astepta sa-l intalneasca tocmai acolo si in acel moment al noptii.Fata isi acoperii corpul fragil cu mainile mici.Se parea ca ii era mai mult teama decat frica.Leon, isi cobora privirea asupra gatului fetei, care parea extrem de apetisant.Dar se hotara sa-si opreasca pofta de sange, in schimb sa o ajute pe Evy.ochii ei inecati in lacrimi si suferinta, il priveau pe baiat.

-Evy...Doar o soapta in noapte si un suras cristalin.Atat primi fata si se astepta la mai mult.O sarutate si un fel de compasiune neasteptata.Dar ce era bine....era langa cineva de incredere.

-Hai cu mine.....

Leon o cuprinse in brate, ducand-o spre un loc in care nimeni nu stia..nici macar adolescenta.Capul il aseza pe abdomenul baiatului, in timp ce isi stergea lacrimile cu aceias batista curata cu miros de iasomie.Mirosul band ii calma simturile si o adancaea parca, intr-un vis de mult uitat.Leon o duse intr-un loc destul de sumbru si gotic.Lumanarile ardeau ca focul infernului in timp ce mirosul cerei era imprastiata in incapere.Patul acoperit cu asternuturi sangerii, parca o asteptau de secole pe fata.Cu matase, fata era acoperita in timp ce Leon e retrase in tihna.Parul ravasit pe perna moale si camasa alba a fetei era patata de mici picaturi de sange.Erau ca doua bobite sangerii, luate de prin multe incercar disperate de a ajunge la lumina.

-Leon.....

Doar atat spuse tanara si baiatul ajunse in incapere la porunca lui Evy.Cu miscari usoare ii intinse mana si o ajuta sa se ridice in sezut.Era destul de epuizata, dar prefera sa mai ramana alaturi de el.O mangaie pe obrazul fin, in timp ce pe ascuns Leon isi musca buza inferiora.Picatura sangerita ii acoperi barbia, in timp ce curgea tot mai insistent pe barbie apoi pe gat.Cu miscari usoare, tanara ii linse dara de lichid rosiatic, atingandu-i cu limba, buzele moarte.

-Opreste-te! ordona Leon, in timp ce se lasa purtat de mirajul creat de adolescenta....

-De ce m-as opri...doar...am fost ca o jucarie pentru fratele tau....

-Iarta si vei fi iertata pentru orice pacat sangeros.

-Nu am comsi nimic grav....daor.....

-Doar ai iubit un vampir, al carui sange baut, a fost al tau!

-Nu am vrut sa ranesc pe nimeni, dar asta a fost situatia.

-Dar o poti schimba..poti sa-ti schimbi soarta?

-Nu o pot schimba decat daca vreau! spuse Evy in timp ce parasea locul.Pleca fara nici o explicatie cincreta, in timp ce Leon privea cum dispare din raza viuzuala.


~~~~~~~~~~






-Cum am putut! regretele erau nimic pe langa durerea la care fuse supusa Evy.Rayon regreta cumplitul destin dar era de datoria lui sa nu renunte? Sa-si ceara scuze pentru tot ce facuse? Sau oare sa plece fara nici o explicatie concreta si sa abandoneze tot ce crease pene acum?

-Evy, daca ai stii cat te iubesc..dar sunt vampir...si pofta de sange este prea mare si prea puternica..ma doboara.

PS:Sys am continuat eu! se pare ca nimeni n umai are rabdare :D asa ca am continuat.Spre deosebire de ceilalti, astept critici si cometarii.^:)^ scz pentru eventualele greseli.

iti predau stafeta sys :victorie:
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire love Ichigo. 10 6.576 10-12-2010, 07:34 PM
Ultimul răspuns: Ichigo.
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 4.648 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  In love with a vampire RaYnutza 54 32.135 11-06-2009, 12:18 PM
Ultimul răspuns: Tox
  Vampire Love Sadic_Soul 30 19.632 25-01-2009, 05:46 PM
Ultimul răspuns: starnight


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)