Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Don't wait for love, look for happiness

#55
Multumesc pentru pareri si uite ca vine si next 4




Capitolul 16
Blair



I-am anuntat si pe toti petrecaretii si sa am surpriza ca randi si Ha Na sa stie de tot balamucul asta si din nou imi vine sa-i spanzur cu mare drag.
Linistindu-ma, reusesc sa pornesc spre baie ca aveam chef de o baie lunga.Nici un dus, doar relaxare totala. Incercam sa alung gandurile rele si tot ce era rau in jurul meu exemplu fiind dat Mike.
Nu reusesc sa ma linistesc pentru ca aud usa din dormitor inchizandu-se si apoi chicote. Ma ridic buimac din baie si-mi infasor un prosop in jurul taliei si ies afara. Deschid usa din dormitor si sa vezi cine era in pat. Mike cu noua achizitie, ceea ce ma enerveaza tare. Ii iau partenerul de placee lui fratimi-o si il car dupa mine in baie. Inchid usa in urma mea si ma uit la el suparat.
-Pe bune, cu fratimio?!, ironizez rezemandu-ma de usa.
-Sa nu-mi spui ca te doare?!, imi ironizeaza si el.
-Nu are ce, imi fac griji de ceea ce vei ajunge, spun cu parere de rau.
-Si ce te-ar interesa pe tine, tu il placi pe Aoi!, se rasteste la mine.
Raman calm si ma indrept spre el luandul de bazin apropiindu-l de mine. Ar fi vrut sa ma respinga, dar eu i-am sarutat gatul.
-Sti ca ai pierdut pariul?, ma intreaba soptindu-mi la ureche.
Gandesc in capsorul meu "Cum adica?!", ironizand cat se poate de tare.Il privesc uimit si el imi zambeste cald.
-Da puisor, esti al meu acum, sopteste usor coborand cu buzele pe umarul meu.
Se inseala amarnic daca va crede ca-i voi ceva asa usor. Un lucru bun am invatat de la Jake. Nu te pune cu psihologia omului ca este mai puternica arma decat pumnul. Acum trebuia sa fiu nemilos chiar daca voi rani un nevinovat, o limita trebuie impusa.
-Chiar daca vom face sex tot nu te voi iubi, ii spun rece privindu-l in ochi.
Imi iau mainile de pe el si deschid usa iesind. Mike sta si asculta la usa cand am dat cu el nas in nas. Nu l-am bagat in seama, ci m-am dus in camera inchizand-o in urma. Doar de dobitoci aveam azi parte. Nimic normal, bine poate blue eyes, dar si el a plecat in conditii stranii.
Deschid dulapul si nu aveam de gand sa mai stau inchis in casa, oriunde doar sa pierd timpul. Ma imbrac cat se poate de lejer cu un tricou alb si blugi negri, apoi drumul spre usa sa-mi iau tenesi. vroiam ca timpul sa treaca cat mai repede.
Le las celor din formatie sa ne vedem la studio pentru ca aveam ceva special pregatit. Adevarul era ca oricat as fi vrut sa fug de tercut el te "apuca" in cele din urma de "picior" si terbuie sa-l infrunti. Asta aveam de gand sa fac, orice ar fi.
Nu au intarziat desi aveau obiceiul asta, dar macar gaseau scuze amuzante.
-De ce ne-ai sunat asa dintr-o data? itreba Ha Na cand se facea comoda langa mien pe canapea.
-Sa nu-mi spui ca ai fost inselat? intreba Randi stand pe scaunul din fata calculatorului.
-De Mark da, de blue eyes, nu! raspund la nervi.
-Ia te uita?! spune acelasi om ironizand aproape orice lucru, iar Ha Na razand
-Voi nu stiati? inteba Chris cu o fata de copil acordand o chitara.
-Ce? inteba, eu si Randi uitandu-ne la el mirati.
Incepe sa rada ca un apucat, de ce? Ca prostul ca noi ne uitam la el cu niste fete isi inca cum. Ha Na se ridica fluierand si de obicei cand facea asta insemna mai multe decat vorbaraia lui Chris. O prind pe fata de mana si o trag inapoi in jos facandu-i o privire prin care va spune tot.
-Bine, bine, spun, isi drege vocea. Mark si cu , cu ...gesticula cu mainile ca sa intelegem ceva din ce voia sa zica.
Bun, am inteles asta ma facu sa dau cu piciorul in masa si sa ma ridic nervos gata sa pornesc afara. Cei doi mi-au vazut reactia si tocmai de aceea au sarit prinzandu-ma de brate, dar nu voiam sa renunt.
-Blair, nu vei rezolva nimic! se ridica Ha Na speriata si-mi vorbeste.
-Sa nu rezolv nimic?! ironizez inca zbatandu-ma. Vreti ca Mark sa ajunga cum am fost eu? intreb dandu-le socoteala.
-Si-a ales drumul, spune Randi care se aseaza in fata usi. Nu te mai baga in faptele lui.
-Am fost bagati in povestea asta, ridica tonalitatea Chris. Stim si ca a fost violat de propriul frate, dar...
Se opreste cand eu stau calm si ascultam ce spusese. Randi isi dase o palma pe frunte ca nu trebuia sa mai zica despre ce s-a intamplat acum multi anii. Ceea care reactioneaza cel mai bine , chiar inaintea mea era Ha Na, care se urcase pe o masuta si ii da o palma zdravana lui Chris.
-Iesi afara, ii spune apoi suparata.
Nu trebuia sa zica asta Chris, eram perfect constient de toate. Ha Na nu stia ce sa mai faca, iar eu nu mai rezistam la atatea probleme. Imi alina putin durerea cand ma lua in brate prieteneste la fel ca Randi. Nici nu am indraznit sa plang, lacrimile mi s-au uscat demult asa ca acum doar aveam un oftat lung si dupa am inregistrat o melodie la care lucresem ceva timp. Lipsea doar vocea si de aceea ne-am apucat sa terminam cat mai repede.
Dupa o saptamana de chinuri cu scoala aveam nevoie de relaxare. Macar atat dupa atatea zile de munca intensa. Am coborat din masina eu cu Randi si Chris cu care rezolvasem intre timp conflictul si am sarit in mare dezbracandu-ne de haine pe palja in timp ce alergam.
Amuzant ce mai pot spune, dar tot nu am inteles de ce trebuie sa vina si Anne cu o fata Aura cu noi? In fine cu cat eram mai multi cu atat mai bine.
La un moment Randi se urca pe mine reusind sa ma tranteasca cazand amandoi in apa si Chris sa rada. Totusi era mai bine sa nu se puna cu noi doi pentru ca ieseau scantei. De fapt mai multa apa pentru ca a fost un dus grozav intrandu-i pana si in gura apa sarata. Gata s-a dat batut si a iesit afara dandu-se la fete incepand sa zica replicile lui faimoase pentru agatat.
Mai venii o masina dupa ce incepusem sa ne plictisim de spectacolul pe care-l da Chris. Din masina au coborat Mark, Ha Na care erau in fata, apoi Nana? Parca era plecata cu studiile departe de oras?! Nu conteaza, sigur ar fi amuzant cu ea.Nu s-a schimbat asa de mult, parul si l-a tuns, il avea lung, acum este bob si-i sta bine. Imi aminteste cand imi placea de ea cand eram un pustan mic, acum simt doar prietenie.
Ia stai, mai era cineva cu ei si chiar persoana cu care am vorbit spatamana asta intreaga. Macar pauzele reuseam sa alinam dorul, doar pe acoperis ascultandu-ne unui altuia prostiile, mai intervenea si Randi de ne fura mancarea si eram nevoit sa impart cu blue eyes ce a mai ramas. Am facut oricum un lucru nechibziut si acela de a-i arata fotografia cu el imbracat in fata. S-a suparat pe mine in acel moment, dar i-am dat-o inapoi, pe cealalta am pastrato. Nici daca s-ar fi milogit de mine nu i-as fi dato inapoi.
M-am ridicat de pe nisip si am imbratisato pe Nana care alerga spre mine sa-mi spuna ca va ramane o perioada lunga in oras, mai ales ca nu a putut venii la ziua fratelui ei. Mi-a facut si ceva complimente ca m-am facut un barbat frumos, normal doar aveam ce arata si eram si inca mandru de cum sunt.
Randi a ras la faza asta astfel ca l-a intrebat pe Chris daca este asa, iar el a facut o fata ca nu-i plac tipii, el se rezuma la fete. Se holba la Nana la fel ca si la celelalte fete.
-Ai intrebat persoana gresita, creier de gaina, se ia in gluma Mark de Randi
-Si voiai sa te intreb pe tine? intreaba Randi banuitor.
La asta nu-i raspunde, ci se face ca este chemat de Anne, isi ia talpasita mai pe clar sa nu fie nevoit sa-i spuna. Nana rade la fel ca mine, iar Randi se uita banuitor la mine cand la el. Am explicat situatia si Nana nu a mai zis nimic, voiam ca totul sa fie clar.
De vorbit am stat la discutii cu toti, dar singurul caruia nu i-am adresat nici un cuvant era Aoi. M-am strecurat prin multimea ce se ocupa cu lemnele pentur focul de diseara si-l vad discutand cu o fata care venise cu Anne. Nu foarte inalta, cu parul blond si cu ochii caprui, frumusica puteai sa spui despre ea, forme bine conturate. Chris se holbase la ea de cum a intrat in masina ca la palja vazando in bikini deja saliva. Acum nici eu nu pot minti ca mi-a atras atentia, dar ramane pentru mine ca m-am dat la decolteul ei generos, macar din priviri.
As fi vrut sa le intrerup discutia, dar un alt nevleg ma trage de mana cica sa luam chitarile din masina. Eram mai mult ca sigur ca Randi punea ceva la cale de nu ma lasa deloc sa vorbesc cu Aoi.
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”




Răspunsuri în acest subiect
RE: Don't wait for love, look for happiness - de ohaio_angel - 19-06-2013, 04:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 167.038 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 59.412 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Boys' love Yaoi Queen 55 56.317 17-06-2009, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 114.371 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.242 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.215 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)