Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Don't wait for love, look for happiness

#35
Stiu ca vin cam repede cu urmatorul capitol, dar daca tot am reusit sa-l termin sa vi-l si impartasesc. Sper sa va placa ^^


Capitolul 10
Blair


Ce-l apucase asa dintr-o data? L-am strigat, dar nici nu se intoarse sa-mi cer scuze. De fapt nu asta-mi era intentia, ci vroiam sa-i simt caldura corpului. Chiar daca va avea aceasi reactie ca mine cand Mark face asta. Abi acum realizez ca se intampla totul la fel si sunt prins la mijloc.
Pumnul primit ma face sa-mi revin in simtiri si sa trec mai usor peste telefonul de la fratele meu. Ma enervase atat de mult faptul ca va venii din Germania pe nepusa masa. Nu aveam chef de compania lui nici in oras, dar sa mai accept convetuirea in acelasi apartament.?! Never, mai bine ma duc la... oricunde doar sa scap de el si punct.
Tot ce imi ramane este sa oftez si sa ma gandesc ce-am facut asa grav sa merit un pumn. Mda si imi permit sa regret o data. Aiurea, nimic nu puteam tocii in minte, nici la ceva bun, totul il faceam anapoda. Trebuia sa ma calmez asa ca am luat o sticla pe care Mark mereu o are in caz de urgenta si nu era cu suc, asta cat se poate de clar. Asta imi distragea atentia pentru moment. Am luat o gura, doua, trei in ultima ora si nu ma simteam deloc bine, ma uitam pe fereastra la petrecareti. Mark era cu o alta persoana acum. Nici nu regreta ca si-a inselat prietena, dar mai ales cu cine?! Deja prea multe persoane sunt implicate in acest spectacol al dezamagirilor. Imi era scarba de propria-mi fiinta ca nu am indraznit sa-mi confrunt si cele mai ascunse cosmaruri cand trebuia, acum....este prea tarziu.
Las sticla si cobor jos pentru a-l cauta pe cel caruia i-am gresit. Sa-mi cer scuze? Nici gand, doar sa-i deschid ochii la o lume altfel decat pe ceea care si-o imagina.
De negasit, l-am cautat printre petrecareti si nimic.
-Este la pian, aud o voce la urechea mea stanga si intorc capul.
Randi mi-o luase inainte de a intreba pe cineva. Avea mereu un simt atat de bun in momente de cumpana incat ma intrebam uneori, ce nu stie? Scot un zambet in coltul gurii ca multumire, apoi pornesc catre blue eyes. Cred ca era mai degraba furios pe propriile sentimente. Nu am mintit cand i-am spus ca-mi termura in brate. Ii va fi greu sa recunoasca, dar va trebui sa o faca, eu nu voi renunta. Imi ajunge nebunia asta, de zi cu zi, sa nu uit nici macar un minut din ziua aia blestemata.
L-am gasit, dar sta jos langa pian. Nici nu s-a sinchisit a sta pe scaunul de laga el. Avea in mana o sticla de vodka goala, aproape, mai era ceva, mult, dar el era cu ochii atintiti pe tavan. Privea in gol sprijinindu-si capul pe perna moale a scaunului. Ma duc la el si-l iau de mana pentru a-l ridica, insa el isi trage mana inapoi injurand. Se uita la mine ciudat si eu la el mirat, apoi incepe sa rada ca nebunul singur. Cand se opreste ma priveste furios si incearca sa se ridice, dar picioarele nu l-au mai ajutat asa ca il prind in brate sa nu cada. El ma impinge si da cu sticla de podea astfel incat se sparge si lasa capul in jos. Nu mai asteptam pana sa isi revina asa ca-l iau din nou de incheietura maini si ii ridic capul. Plangea si nu puteam sa-i alin durerea deoarece nu stiam de ce varsa lacrimi din ochii aia ca cerul, seninii si plinii de viata. Mainile si le-a ridicat strangand in pumnii sacoul ce il aveam pe mine si capul pundandu-l la pieptul meu incepand sa planga mai tare. Eu il strang in brate mangaindu-i parul moale, incercand sa-l fac sa se linisteasca.
Incepe acum sa rada isteric si ma impinge incercand sa iasa din camera. Pornesc pe urmele lui, fac, ce fac si il pun sa urce scarile, era intr-o fericire ce ma speria de-a dreptul. Il tineam de mine sa nu cada, dar mereu ma indeparta, nu vroia nici un contact cu mine. Reusesc sa-l fac sa intre in camera lui Mark tinandu-l inchid usa cu piciorul, mai mult trantind-o. Acum el ma trage sa-l urmez si eu il opresc din mers stand in fata lui si cu spatele la pat privindu-l ingrijorat. Ma impinge si eu cad pe suprafata moale, dar cand vreau sa ma ridic se urca pe mine si isi contopeste buzele cu ale mele. Raman pur si simplu socat. Acum el imi cere un sarut. Ce dracu'?!
Nu imi mai puteam stapanii cererea muta in ai raspunde si sa- vad ce ii trece prin mintea aia beata sa faca. Incepuse a ma saruta cu atat patima parca eu fiind un fruct ce abi acum avea sansa sa-i guste savoarea. Una din mainile sale le puse sub capul meu ca sa nu ma obosesc sa-l ridic pentru a-i atinge acele buze carnoase precum o piersica. Pana si aroma lor a alcool ma inebunea de tot. Ma scotea din mintii atingerile lui pe sub bluza. Degetele sale se jucau asa bland cu pielea mea incat tot corpul imi vibra la fiecare atingere.
La un moment rupe sarutul si se ridica, asta fac si eu, dar nu se opreste doar aici, ci incepe sa mi-l dea jos. Eu vreau mai mult, ii ating din cand in cand buzele cat timp incercam sa dau jos haina, pana il gasesc cu totul al meu si ma las pe suprafata moale. Il las sa faca ce doreste cu buzele mele, iar eu aveam destul timp si ii ridic tricoul si il aproprii mai tare de trupul meu incins. Incepa sa-mi sarute gatul intr-un mod excitant. Imi ridica bluza si-mi saruta abdomenul provocandu-mi fiori in timp ce eu imi dam bluza jos. Cand aud sunetul nasturelui de la pantalonii il trag pe el in sus la mine si ii acaparez buzele. El se joaca cu mana pe pantalonii mei in zona ceea mai afectata de furtuna simturilor, incat sunete ale desavarsitei placerii imi ieseau din gura, dar ma saturasem ca eu sa fiu marioneta si el papusarul. Schimb rorurile si acum eu eram deasupra lui sarutandu-i fiecare parte a pielii ce-mi invadase narile cu parfumul lui dulce. In timp ce il dezbracam de tricou ii aud vocea:
-Esti un inger?
-Nu, ii raspund sarutandu-i gatul si facandu-i cateva semne, asta ca sa-mi marchez teritoriul. Sunt un demon ce te va duce la absolut.
Ma ridic la nivelul fetei lui si ma priveste cu cateva lacrimii in ochii si totusi zambindu-mi. Imi cuprinde fata cu ambele palme si se ridica sarudandu-ma patimas incolacindu-si mainile in jurul gatului meu apoi rupandu-l.
-Atunci fa ce vrei, imi sopteste la ureche linistit.
Ce frumos imi sunau cuvintele lui, ceea ce ma intarata si mai tare. Il vroiam cu totul, si-mi indrept mainile catre pantaloni desfacand nasturele apoi slitul si ii dau jos. Ii pun trupul pe pat si incep sa-i masez partea de jos ce era acoperita de o pereche de boxerii albi in timp ce ii dezmierdeam corpul ce se incordase. Degeaba, nu se putea relaxa de la multitudinea actiunilor mele blande ceea ce il facea sa scoata cate un geamat si sa-si muste usor buza inferioara, iar eu sa i-o sarut imediat transformandul intr-unul pasional.
Nici el nu se lasa mai prejos, ma facu sa ard cu totul si pantalonii sa devina ai dracu' de stramti. Isi da seama cam repede la cat de beat era, si-mi deschide slitul de la pantaloni apoi ei faceau cunostinta cu podeaua. Incepea aceasi senzatie de placere pe care i-o creasem si acum o simteam si eu. Cat de ciudat era faptul ca ne completam reciproc. Perversa mai era mitea lui in conditiile astea.
Vroiam sa-l provoc mai tare si cobor cu buzele pe gatul lui, apoi ma opresc la unul dintre sfarcuri pe care il sarut, il strang intre dinti bland astfel ca el sa mai scoata inca un geamat ce imi incanta auzul si ma facea madru ca il dominam. Toata fiinta lui facand-o a mea. Deja ma enerva materialul cu care era acoperit asa ca i-o dau jos lasand la iveala membrul barbatesc.
-Vrei sa continui?, il intreb la ureche imediat cum i l-am luat in mana facandul sa tresara si sa scoata un sunet infundat.
Nu spuse nimic doar ma mai saruta scurt si lasa ca mana sa-l multumeasca, dar in scurt timp se elibera pe mana mea. Nici nu rezistase asa mult, cred ca il excitasem prea tare si nu am fost atent. Ma uit la fata lui si deja era frant. Rad cand il vad gafaind si nu am facut mare lucru. Ii sarut fruntea si il invelesc pentru ca adormise sau asta era in imaginatia mea.
Pot spune ca am fost multumit, deocamdata de tot ce s-a intamplat chiar daca ma va omori cand se va trezi si isi va aminti, dar macar voi muri stiind ca i-a placut chiar daca va nega. Ma asez si eu langa el privindu-i somnul. Era linistit; mi-ar fi placut sa-l privesc asa toata noaptea, dar nu am rezolvat nimic, chiar ca nimic.
-Nu te mai uita la mine, il aud eu spunand cu ochii inchisi, inca nu se trezise din alcolemie.
-Tu te-ai abtine sa nu te uiti la mine?, il intreb zambind ca sa vad daca il mai duce mintea.
-Probabil ca nu, imi raspunde oftand apoi se ridica si imi saruta scurt buzele.
Dupa, a fost cufundat in visele lui. A mai mormait el ceva prin somn cat timp eu nu puteam sa adorm desi eram obosit mai ales ca noaptea trecuta nu am inchis nici un ochii, deci am stiut ca el a dormit langa mine toata noaptea, dar am uitat cand am adormit mai spre dimineata. Somnul mi-a invadat ochii si in cele din urma, dar cu un cantec am ramas printre ganduri:
``I know is hard to understand me
It hard to explain that to you
But why do I trust you?
Now if you want to know something
Please tell me``
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”




Răspunsuri în acest subiect
RE: Don't wait for love, look for happyness - de ohaio_angel - 17-03-2013, 12:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 165.375 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.914 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Boys' love Yaoi Queen 55 55.999 17-06-2009, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.485 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.927 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.912 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)