Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru)

#17
Buna :) Ai postat extrem de rapid. Majoritatea capitolelor sunt puse intr-un timp scurt si tin sa te felicit pentru performanta. Se pare ca ai parte de inspiratie.
Voi lasa un comentariu scurt dar, sper, cuprinzator. Descrierea e abundenta si binevenita dar mi se pare ca ai tendinta sa te lungesti cu un anumit detaliu si uiti de ce ar trebui sa fie in prim-plan -e doar parerea mea; stilul tau de a scrie e oricum pe placul meu deci raman fan.
Ai avut dreptate, avem parte de ceva actiune. Personajele principale sunt din nou impreuna, se bucura si de un prim sarut. Ai creat o atmosfera placuta, netensionata, avand in vedere ca se intampla intr-un spital. Ai fost 'dramatica' la momentul potrivit desi timpul pe care l-ai ales pentru despartire- doua zile- mi se pare cam scurt, nu stiu daca ar putea isca un asemenea dor, sentiment pe care l-ai accentuat.
Ti-as recomanda sa mai verifici capitolul pentru ca am gasit vreo doua-trei greseli de tastare. Imi pare rau ca nu ti le pot identifica; e a treia oara cand il citesc si nu le pot gasi(poate l-ai rectificat deja).
Sper sa ai inspiratie in continuare si spor la scris! Nu uita sa ma anunti :)
Today you are You, that is truer than true. There is no one alive who is Youer than You.



Răspunsuri în acest subiect
RE: I'm not only your drug +14 ( ItaSasu, SasuNaru) - de Neris - 08-09-2012, 10:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You are my drug ..[ + 18 ] Ҝa-вοοm!™ 13 8.122 25-09-2011, 10:42 AM
Ultimul răspuns: ^Light~In~The~Dark^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)