Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru)

#6
MULTUMESC DE COMM! :* sper ca acest cap sa fie mai bun si mai apetisant :* :->



Capitolul 3



Konoha fu invaluita de razele difuze si diafane ale lunii,o luna clara, rece inconjurata de nori. Imprejurul ei , o multime sclipiri lumineaza negura noptii ca niste licurici. Satul frunzei sarbatoreste Hanabi. Strazile prafuite fura pline de lume, toti imbracati in kimonouri traditionale divers colorate. Sasuke se plimba si el imbracat intr-un kimono albastru cu triunghiuri galbene, fara maneci si legat la brau cu un cordon de aceeasi culoare. Jocul de lumini se reflecta pe pielea lui rozalie si fina. Isi trecu mana prin par ca un gest superficial si zambi cand vazu atata pace si distractie. In dreapta si in stanga erau numai tarabe cu suveniruri, dulciuri de hanabi si artificii. Deasupra lui pluteau in bataia agatate de sarma , numeroase felinare japoneze si luminite. O adevarata atmosfera de sarbatoare !
Brunetul se plimba printre tarabe destul de buimac o vreme, dar admira aceasta destindere simtand inauntrul sau o satisfactie si o usoara detasare de toate gandurile rele. Admirand in toate partile, sesiza cu greu ca mersese mult incat ajunsese la finalul tarabelor si la periferia Konohai. Ajunse la o prapastie ingradita cu un gard de fier. Acolo se opri si medita o clipa, apoi inalta privirea si zambi deschis la cer. Stelele parca ii trimisesera in suflet un strop de armonie si placere si decise sa se bucure de Hanabi. Se intoarse hotarat , cu zambetul inca atasat pe buze si porni in goana. Alerga pana ce intra din nou in aglomeratia tarabelor si de atata entuziasm, se impiedica si cazu peste un satean. Deschise ochii si isi simti buzele peste buzele baiatului peste care cazuse. Un sarut accidental.
- Hei, vezi pe unde mergi!
Sasuke se ridica cerandu-si scuze superficiale si ramase uimit cand vazu persoana peste care aterizase. Era Naruto Uzumaki. Naruto era un baiat de aceeasi varsta cu Sasuke, blond , un par tepos, ochi albastri cu o nota copilareasca mereu in priviri, buze subtiri si fata rotunda. Blondinul purta un kimono portocaliu simplu fara imprimeuri si legat cu un cordon de rau.
Baiatul ii afisa lui Sasuke un zambet foarte larg.
- Sasuke, ce mai faci amice? rosti Naruto inrosit, adoptand o atitudine de parca nu s-ar fi intamplat nimic.
- Naruto !? Ce faci prostancule ? zise Sasuke pe un ton glumet la fel de imbujorat.
- Eu, ma plimb pe aici! Nu te-am vazut de ceva vreme ! Apropo, n-ai iubita de ai tabarat pe mine?
Sasuke il privi pe blondin cu o privire dispretuitoare , mereu inrosit si rusinat de sarutul accidental. Totusi simti lautric o usoara senzatie de caldura placuta. Se intreba ce este cu acest sentiment, insa refuza sa creada ca poate ii placuse faptul ca daduse peste Naruto.
Blondul se ridica si dete mana cu brunetul, ambii zambind in semn de revedere. Naruto puse mana pe umarul lui Sasuke si ii sugera sa faca o plimbare.
- Sasuke , a trecut ceva vreme.. Tu esti bine?
- Sunt bine, vreau sa-mi implinesc misiunea.. Trebuie sa imi razbun clanul
- Mda, nu te-ai schimbat deloc ! Ei, macar astazi bucura-te , e Hanabi. Mergem la Prapastia Hokage sa privim artificiile.
Cei doi mersera la prapastia unde Sasuke admirase stelele. Ridicara ochii la cer sperand sa porneasca artificiile. Trecura cateva minute insa nimic.
- Naruto... eu zic ca artificiile sunt mai tarziu.
- A da! Vrei sa aduc sa mancam ceva una alta? Fac cinste!
Sasuke nu apuca sa dea un raspuns pentru ca blondinul deja plecase sa ia o gustare. Brunetul intoarse privirea la cer ingandurat de noua senzatie pe care o simtise fara de Naruto.
''Cred ca e din cauza ca nu l-am vazut de ceva vreme. E un amic de treaba " isi spuse in sinea lui. Blondinul se intoarse cu doua mere glazurate pe bat si incepura sa savureze, uitandu-se unul la altul putin dubios. Dupa cateva clipe incepu jocul de artificii. Numeroase culori luminau cerul noptii si dansau in fata lunii conferind o adevarata splendoare ochilor, ceva ce te scoate din monotonie.
- Grozav!
- Da, a fost frumos! zise Sasuke calm si prietenos. Amandoi decisera sa se duca acasa. Pe drum , Naruto se simti complexat de o multitudine de sentimente. Il privi pe furis pe Sasuke toata intoarcerea spre casa. Isi freca barbia in semn de confuzie. Brunetul mergea tacut si cu o atitudine de usoara nepasare. Clipele trecura repede si ajunsera la casa lui Naruto. Langa usa era un copac batran, un castan care tinea loc de racoare. Naruto se rezema de copac meditand. Brunetul il observa si se apropie de el. Tanarul privi in ochii negri ai brunetului, scufundat in intunecimea calma a uitaturii sale. Deodata isi aminti de accidentul de mai inainte si o caldura usoara puse stapanire pe el. Inchise ochii imbujorat, iar Sasuke ii remarca gestul.
- Ce ai? Ti-e rau ?
- Nu...Nu.. Sunt bine! Serios! Sunt in regula, doar ma gandeam !
Sasuke simti ca starea lui Naruto era un agitata si nesigura si se apropie de el ducandu-si mana pe fruntea blondinului. Naruto se uita la el uimit si timid. Brunetul stramba usor din nas si zise un ''hm'' prelungit, apoi isi plimba mana pana la obrajul drept al lui Naruto.
- N-ai febra ! Dar esti cald.
Naruto paru putin ofensat de replica sa, dar il privi cu ardoare pe brunet de parca ceva se aprinsese in el. Se uita din nou in ochii lui negri si profunzi, se apropie de el mecanic vesnic rapit de acea privire. Sasuke ii urmari miscarile confuz nestiind care era planul blondului. Naruto se apropie foarte mult de chipul lui Sasuke si realiza cei cativa centimetrii diferenta de inaltime. Se ridica pe varful degetelor si il saruta repezit pe brunet pe obrazul drept, apoi uluit zise :
- Trebuie... sa plec !
Sasuke ramase socat si se uita cum Naruto alerga pe scari indreptandu-se spre casa. Bulversat, dete din cap si se intoarse si el acasa. Ii paru putin deplasat gestul lui Naruto, desi acea caldura launtrica reveni si mai intensa si mai placuta. Sasuke ofta si zambi usor indreptandu-se lent spre casa...
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
RE: I'm not only your drug +14 ( ItaSasu, SasuNaru) - de Erina Ozaki - 29-08-2012, 09:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You are my drug ..[ + 18 ] Ҝa-вοοm!™ 13 8.122 25-09-2011, 10:42 AM
Ultimul răspuns: ^Light~In~The~Dark^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)