Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care dintre personaje va place mai mult?
Brunetul misterios.
41.18%
7 41.18%
Ice
23.53%
4 23.53%
Dean
5.88%
1 5.88%
Dante
29.41%
5 29.41%
Total 17 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Impresarul mortii

#12
@ Ai_4ever: Ma bucur ca-ti place. Etto, aia cu pisicut si caine mi-a venit ca asa ma purtam eu si un prieten, ca pisica si cainele. So; sper sa-ti placa si nextu' asta.



[center]Capitolul 6.[/center]



- O sa-i taiem un san sau poate doi. Spusese brunetul incepand sa rada demonic, parand posedat de cineva.

Cuvintele brunetului rasunau puternic in mintea femei, parca lovind-o direct in moalele capului. Se intrebase pe sine de multe ori unde nimerise si de ce voiau cei doi sa-si bata joc de ea insa, nu gasise nici un raspuns. Speriata si nervoasa isi lasase glasul ragusit si tremurand sa rasune in intreaga incapere.
- De ce faceti asta? Ce aveti de castigat daca eu mor? Intrebase ridicandu-si privirea si luandu-i pe cei doi in aria sa vizuala. Incepuse a-i studia pe cei doi din nou. Daca ei aveau sa fie cei care o sa-i faca cunoscut sfarsitul, voia sa tina minte chipurile celor doi.
Parul lui alb ajungea pana la baza gatului si-n mare parte era lipit de pielea sa, acoperita cu un strat subtire de sudoare. Trupul frumos al tanarului era o ispita mortala, iar ochii aceia... albastri metalizati, transmiteau prin fiecare privire sageti de gheata care in cea mai mare parte incantau inimile tinere ale adolescentelor. Femeia isi daduse seama cat de prostesc se comportase si cat de naiva fusese cand acceptase sa plece de la cafenea cu acest, Ice. In acele minute in care ea se simtea plutind deasupra tuturor, zburand pe aripile pasiuni, putea fi confundata cu o adolescenta prostuta si indragostita. Cat de mult gresise ca ajunsese prada pentru un pradator. Inainte de a-l cunoaste pe acest tanar ea avea rolul de pradatoare si nu invers, dar acum... cand rolurile se schimbasera si situatia luase o intorsatura urata pentru viata ei, regreta neatentia sa. Se gandise la acest baiat precum se gandea mereu la barbati, doar jucari sexuale. Meniti sa satisfaca placerile femeilor de pretutindeni. Gresise. Se inselase amarnic in privinta lui. Il crezuse asa de inocent insa, cand il vazuse in pat si-i descoperise vocabularul jegos, acompaniat de acea dorinta de varsarea sangelui ei, se infricosase groaznic. Se gandea ca acum ii erau intoarse toate favorurile. Caci, daca ucizi platesti mai devreme sau mai tarziu. Asta gandea femeia in momentul de fata dar, nu ii parea rau in nici un fel ca scapase lumea de niste barbati, neputinciosi, meniti doar sa raneasca inimile speciei de sex opus lor. Ii ucisese fara pic de mila si nu-i paruse rau deloc. Nici acum nu simtea remuscari in privinta acelor acte, ci se bucura.
Privirea verzuie atintise celalalt barbat, al carui nume nu-l aflase inca. Parul brunet si acesta lipit de pielea sa acoperita cu sudoare se asemana cu taciunea. Trupul perfect, frumos sculptat putea fura orice privire. Totul parea frumos la cei doi, la asemanare, caci la comportament... Ii cautase privirea barbatului brunet si o intalnise. In acel moment respiratia ii se intretaiase, inspaimantand-o puternic. Nu mai vazuse o asemenea dorinta si tristete in aceelasi timp. Dorinta sau setea de sange probabil era pentru ea, insa celalalt sentiment cu siguranta nu ii era menit ei. Oftase prelung, atragandu-le atentia celor doi.
Ice dorise sa spuna ceva, insa un simplu gest din partea brunetului il readuse la tacere. Se apropiase de femeie, lasandu-si chipul la nivelul ei.
- Ce esti tu...? Rostise aceasta pe un ton lipsit de putere, simtindu-si inima cum mai avea putin si exploda precum o bomba atomica.
El zambise usor, prizandu-i lobul urechii intre buzele sale carnoase, delicioase, soptindu-i pe un ton senzual :
- Cosmarul tau.
La auzul cuvintelor femeia zambise si ea. Isi daduse seama de cand pusese mana pe trupul sau ca el este cosmarul sau, dulce-acrisor. Isi simtea sfarsitul aproape. Putea sa-si dea seama usor ca avea sa inoate in acel lichid rosiatic in curand, pentru a-i satisface brunetului pofta. De ce renunta? Caci nu mai avea ce sa faca... se simtea neputincioasa. Daduse la oparte obtiunea de a evada din infernul pe care cei doi i-l creasera. Isi acceptase cruda soarta, asteptandu-si sfarsitul. Avea sa paraseasca pamantul, iar cu acest fapt se simtea implinita. Putea insfarsit sa-si gaseasca odihna eterna, chiar daca nu intr-un sicriu asezat in pamant. Brunetul avea sa-i indeplineasca dorinta fara sa-si dea seama. Sa o elibereze de catusele ce o tineau ostatica pe aceasta lume, avea sa-i redea libertatea...
- Macar pot sa-ti aflu numele? Spuse resemnata.
- Nu.
Acel "nu", rasunase in toata incaperea, invadand chiar si mintea femei.
Dupa acea scurta conversatie barbatul scoase un cutit din pantaloni, apropiindu-se de gatul femei. Voia sa vada in acei ochii verzui, frica de moarte, incercarea de a scapa, sa auda cuvintele care-i faceau stomacul sa se intoarca pe jos, sa cerseasca pentru viata ei, insa toate acelea...lipseau.
Cea ce observase in privirea verzuie a femei fusese resemnare. Pana in momentul acela nu mai intalnise nici un om care sa fie resemnat. Ce se intamplase cu spaima? cu frica? Se intrebase, insa raspunsurile lipseau cu desavarsire.
- Prea bine atunci. Rostise brunetul, infingandu-i cutitul in piept.
Asezandu-se pe pat, urmari fiecare miscare a femei, in timp ce-i dezlega membrele. Tusea sange. Ohh, culoarea acea si caldura lichidului rosiatic, invaluia camera incet, incet... invadand narile brunetului. Ii placea acel lichid dulce, uneori amarui. Dorise sa-si intinda mana si sa guste din el insa, isi simtise mana atinsa. Indreptandu-si privirea la faptas, observase ca era de fapt femeia, cea care-l indemna sa se apropie de chipul ei. Ascultase de acel indemn, inconstient, si auzise.
- Sa o salut din partea ta pe... Agnes? Intrebase, tusind sange in continuare.
Acea soapta parca menita sa-i fure mintile barbatului il socase de-a dreptul. Cum de stia una ca ea de Agnes? Si cum isi permisese sa-i rosteasca numele pe buzele sale murdare, patate? Se intrebase, cascandu-si privirea atunci, cand aceasta terminase.
- Multumesc...
Acela fusese ultimul cuvant rostit de femeie caci apoi se stinsese. Parasise acea lume pe care ura si crima domina, neuitandu-se inapoi. In fond, isi dorise acest lucru de cand se nascuse, deci fara parere de rau... plecase. Acum avea dreptul la o viata eterna si libera in iad, evident.
Ice privise toata scena neluandu-si o clipa privirea de la brunet. Pentru prima data ii observase o privire ce diferentia mult fata de celelalte. Parea ca ducea o povara mult prea mare si pe care nu voia s-o imparta cu nimeni. Observase durere, dragoste, ura... toate incalcite, iar peste ele pus un fel de lacat ce nu le dadea voie sa iasa la suprafata. Vazandu-si salvatorul in acea stare se apropiase de el, punandu-si o mana pe umarul sau. Atingerea il facuse pe brunet sa tresara si sa-si puna la loc masca ce cu cateva clipe inainte fusese indepartata de catre o femeie oarecare.
- Esti bine?
- Da.
Raspunsul sec pe care i-l oferise, nu-l multumise in niciun chip. Cand dorise sa-i mai spuna si altceva, acesta deja parasise incaperea lasandu-l pe Ice singur.
Brunetul se simtea mai confuz ca niciodata. Se tot intreba intr-una de unde stia o fufa de Agnes si de... moartea ei. Bineinteles ca nimeni nu avea sa-i raspunda insa, nu parea a se fi plictisit de aceleasi intrebari.
Isi scosese pachetul din buzunar impreuna cu o bricheta neagra, servindu-se cu o tigara din el si asezandu-se mai bine la masa, trasese scrumiera in fata sa.
- Mie nu-mi dai? Intrebase pe un ton copilaros, Ice.
Strambase din nas, si-i oferise cea ce dorea. Dupa ce isi aprinsese tigarea, trasese din ea cu nesat, lasand fumul sa-i invadeze plamani, insa nu pentru mult caci il eliberase lasandu-l liber.
- Deci, care e urmatoarea tinta? Spuse Ice pe un ton jucaus.
Brunetul se ridicase in picioare si dintr-un sertar scoase un dosar. Ice, curios din fire i-l smulse din mana, deschizandu-l si cotrobaind prin el. Fluierase in batjocura, apoi dupa ce memorase informatiile utile i-l inapoise.
- O sa ti-l aduc pe tava, doar sa-mi spui cand. Apropo, ce-ai patit azi? Nu e stilul tau sa nu-ti chinui victima.
Dupa ce-si lasase capul pe-o parte, brunetul il luase pe Ice in aria sa vizuala.
- Sa zicem ca mi-a spus...ceva.
- Ceva? Important?
- Poate ca... da. Rostise, aprinzandu-si alta tigara. Avea impresia ca noaptea aceasta va fi mai lunga decat celelalte.




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oke, oke. Poate v-am bagat un pic in ceata. Dupa cum a-ti observat sunt: Ice, brunetul(al carui nume nu o sa vi-l dezvalui inca), Dean, Dante, Clay si Shin. Ei bine initial ma gandeam sa fac 3 cupluri (excludem Shin), insa ma mai gandesc. Oricum Dean si Dante o sa se intalneasca, cu brunetu' si Ice. (de aceea scriu povestirea si din partea celor doi). Dar, ce-o sa se intample atunci? >:).

ps; e necorectat.
ps2; sper sa va placa :3
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.



Răspunsuri în acest subiect
Impresarul mortii - de Lexxu - 21-06-2012, 08:18 PM
RE: Impresarul mortii - de Ciquita - 21-06-2012, 08:50 PM
RE: Impresarul mortii - de hiimera - 21-06-2012, 09:16 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 24-06-2012, 02:24 PM
RE: Impresarul mortii - de hiimera - 24-06-2012, 10:43 PM
RE: Impresarul mortii - de Rain - 28-06-2012, 12:03 AM
RE: Impresarul mortii - de Alexandra Miau - 29-06-2012, 06:18 AM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 01-07-2012, 01:27 PM
RE: Impresarul mortii - de Alexandra Miau - 01-07-2012, 01:59 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 10-07-2012, 04:30 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 20-07-2012, 01:17 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 26-07-2012, 12:52 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 26-07-2012, 05:48 PM
RE: Impresarul mortii - de hiimera - 02-08-2012, 11:21 AM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 04-08-2012, 01:36 PM
RE: Impresarul mortii - de hiimera - 04-08-2012, 05:24 PM
RE: Impresarul mortii - de Justine - 05-08-2012, 02:58 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 05-08-2012, 03:39 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 11-08-2012, 03:07 PM
RE: Impresarul mortii - de Justine - 12-08-2012, 12:51 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 19-08-2012, 12:33 AM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 20-08-2012, 06:08 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 24-08-2012, 10:21 AM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 09-10-2012, 04:30 PM
RE: Impresarul mortii - de RosetteFoxy - 24-10-2012, 09:17 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 25-10-2012, 05:13 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 26-10-2012, 02:58 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 28-10-2012, 05:28 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 06-11-2012, 09:42 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 09-11-2012, 02:57 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 10-11-2012, 04:38 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 18-11-2012, 01:56 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 18-11-2012, 04:55 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 18-11-2012, 09:27 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 23-11-2012, 06:09 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 23-11-2012, 07:19 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 25-11-2012, 03:20 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 20-12-2012, 07:30 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 20-12-2012, 10:53 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 28-12-2012, 09:58 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 03-01-2013, 01:41 AM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 16-01-2013, 07:41 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 20-01-2013, 04:57 PM
RE: Impresarul mortii - de Kira's Scarlet - 09-02-2013, 10:50 AM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 17-02-2013, 06:37 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 19-02-2013, 06:56 PM
RE: Impresarul mortii - de Kira's Scarlet - 09-04-2013, 06:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 24.100 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  Atingerea mortii... Lussya 4 3.730 30-11-2011, 04:33 PM
Ultimul răspuns: Lussya
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.469 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Taramul Mortii [+16] Little Star 0 2.014 24-02-2011, 10:45 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Sarutul mortii.... Dufresne 40 18.845 08-01-2011, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Mesajul mortii Ops! 4 3.367 16-05-2010, 12:12 AM
Ultimul răspuns: Ops!
  Trandafirul Mortii What's my NaMe?? 3 3.996 12-03-2010, 04:55 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Death Chain- Lantul mortii starnight 4 3.739 09-01-2010, 06:36 PM
Ultimul răspuns: starnight
  Ingerii Mortii Irukandji 3 3.891 08-11-2009, 12:47 AM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sabia mortii Faiery97 7 4.507 08-07-2009, 01:19 PM
Ultimul răspuns: dream-and-life


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)