Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Meet my bloody King

#36
Deci, capitolele Nu sunt corectate. De ce? Pentru ca nu stiu cat o sa-mi mearga net-ul, asa ca nu risc.


Capitolul XIV

Adam P.o.V


Imediat cum a adormit Ade , m-am așezat și eun pe pat și m-am culcat și n m-am trezit decât a doua zi, pentru școală, fericit că mă lasase în pace. M-am îmbracat de școală repede și în vreo cinci minute am ajuns, cu zâmbetul pe buze. Uitasem de ceea ce se întamplase cu o zi înainte și nu cred că aveam de gând să-i bag în seamă pe cei care crezuseră ceea ce crezureră. M-am întâlnit cu Al și Sam care-și adusese o prietenă. Pentru început nu le-am bagat în seamă, tot palavrageau de o nouă rutină pentru majorete, ceea ce era o porcarie pentru mine.
La tema de la mate am luat nota maxim, ceea ce m-a mirat și pe mine. Nu cedeam că mi-a facut de un zece cu felicitari... Al m-a întrebat de câteva ori dacă mă mai doare buza și o dată ce s-a întamplat cu Adriano după ce a plecat. L-am întrebat același lucru dar nu mi-a raspuns. Le-am privit pe fete și le-am zâmbit, cea nouă, Kim nu era rea vorbareață. Am schimbat câteva impresii asupra muzicii și am aflat că i se spune Kimmy. Era nouă , știa ce se întamplase cu o zi inainte ar nu mă vedea ca peo persoană care ar face așa ceva.
La ora de gramatică nu am fost deloc atent, tot gândindu-mă să plec de la ore. Nu mai ieșisem în oraș și vroiam neaparat să merg să mă distrez și să uit de tot, să mă îmbat până nu mai știam de mine așa că îm pauză mi-am rugat gașca să mă însoțească, dar nu au vrut. Mi-am luat inima-n dinți și am sunat la telefonul din apartament , de pe telefonul lui Al. Ade a raspuns imediat, e un ton care m-a facut să trezar. I-am spus să vină să mă ia de la școală sau plec singur. A încercat să mă amenințe dar eram hotarât că dacă el nu venea , plecam în parc.
Am ieșit din școală și m-am uitat în jur și mi-am dat seama imediat unde este ( era înconjurat de toate fetele din echipa de majorete plus cele populare ). Când m-a vazut a zâmbit, acel zâmbet veninos pe care nu-l suportam . L-am privit pe Al care m-a însoțit mereu.
- Dacă întreabă cineva de mine , zi și tu că am murit sau ceva....
M-a ciufulit încet și a aprobat apoi eu am fugit la mașina Diavolului. Când fetele m-au vazut au început să chicotească și să facă remarci rautacioasela adresa mea, spunând că Ade e prea bun pentru mine, că nu merit ca unul ca el să mă aleagă să fiu târfa lui sau că ar putea să mă dea la o parte oricând. Le-am privit și am oftat. Era pentru prima dată când îmi doream să le fac să tacă, să le închid mutrele așa că aveam de gând să mă comport ca atare. L-am prins pe Ade de braț și le-am privit învingator. Știam că risc multe, chiar mai multe decât atunci când l-am plesnit dar fetele mă enerveau prea tare și nu puteam să le ignor..Iar la firea mea impulsivă...
- Fiți geloase, pițipoancelor că Ade al meu e prea bun pentru voi și nu știți cum să mă dați la o parte, dar el numai pe mine mă vrea, nu ?
L-am privit parcă rugându-l din ochi să intre în jocul meu. El mă priviea un pic confuz, dar și-a revenit imediat. M-a prins de barbie și m-a sarutat în fața acelor fete, toate purtând câte ceva roz. I-am raspuns lui Ade, stângaci si cu greu dar doream să pară real, să mă lase în pace. Eram sigur că am auzit un „ ew” prin public și mi-am pus mâinile în jurul gâtului sau iar el în jurul taliel mele.
Sarutul fusese diferit de celelalte. După ce m-am urcat în mașină, s-a urcat și el și m-a privit.
- Atât de disperat ești ? Să ajungi să mă folosești , așa egoist ? a început să râdă. Am roșit puternic și mi-am întors capul.
- T-taci, e vina ta.
M-am întors să mă uit la el și m-a suurprins cu un sarut. Aveam impresia că o să mă mute de buză dar mi-am adus aminte de pierceuri... dar fusese în zadar. Mi-a prins limba cu dinșii și a strâns-o nu tare, dar destul de tare încat să mă doară. După ce mi-a dat drumul s-a uitat la mine.
- Credeai că nu te pot mușca de altundeva ?
L-am privit , m-am încruntat și m-am întors su fața spre cgeam spuându-i să mă ducă unde vrea el, numai să meargă undeva în oraș, pentru că mă plictiseam în casă. A zis ceva de sex, însă m-am facut că nu aud. Mă lasase în pace, nu se atinse de mine două zile.
În timp ce mă uitam pe geam, mi s-a facut somn, așa că am adormit și când m-am trezit eram în același loc din suburbii în care mai fusese cu câteva zile înainte. Mi-a zis să ies, așa că am facut cum mi-a zis și am coborât din mașină. Știam că i-am zis să mă ducă oriunde dar n mă gândeam că m-ar putea duce acolo. Ade s-a departat pentru câteva secunde, m-a lasat acolo așa că am profitat de ocazie și am început să mă plimb, analizând cladirile din jur. Nu m-am departat pre mult de mașină, să nu mă pierd însă, am calcat greșit și am cazut peste un baiat, puțin mai înalt decât mine,, tot blond . Nu am cazut dar el era vizibil nervos.
- Uită-te pe unde mergi, cap de spic. Și unde naiba te crezi, copil de bani gata ?Cum ai ajuns aici ?
Mi-a bagat mâna în par și m-a tras atât de tare încât credeam că mi-l va smulge. L-am privit ... aveam trasaturi asemanatoare într-un fel ( mă refer la par și ochi ).. însă el para genul îngrijit pe când eu nu am pus niciodată preț pe aspect.
- Hai, zi ce cauți aici, companie ? a întrebat , dar în acel moment am auzit niște pași grabiți venind din partea opusă și atunci necunoscutul mi-a întors capul asfel încât să-l vad. Era Adriano.
- E a ta? Vezi că se pierde pe aici, a spus rautacios . Mă așteptam la niște glume pe seama mea, dar nu a fost deloc așa. Ade i-a cerut blondului să-mi dea drumul , ceea ce a facut imediat iar eu m-am dus în spatele lui. Ade l-a lovit pe acel baiat fară nici o milă, un pumn și l-a lasat în genunchi. A spus ceva de cel mai bun prieten și despre mine bineînțeles apoi a plecat nervos.
- Faci numai probleme, tu trebuie să stai legat de pat să nu mai mă faci să mă bat cu...
S-a oprit când m-a vazut. Începusem să plâng, ca un copil. Mă speriasem de cel care tocmai plecase, foarte tare și îl vazusem pe Ade ca pe salvatorul meu. L-am îmbrățișat strâns, parcă cerând să fiu protejad de catre el și mi-am bagat capul în tricoul lui, nrevând să-l vad. Mi-a spus că trebuie să mergem așa că m-a dus pe brațe până la mașină și m-a bagat înauntru, și tot drumul n-am mai scos un singur cuvânt. Mă simțeam vinocat că Ade se certase cu acel baiat și nu știam ce să fac. Când am ajuns în apartament l-am privit încă având ochii plini de lacrimi .
- Grozav. Știi că m-am certat cu cel mai bun prieten din cauza ta ?
- V-vreau să ... mă revanșez.
- Ah, da? nu mai spune, cum?
- P-pai , am lasat capul în jos și am spus încet , aș raspunde la saruturile tale.
Nu credeam că m-a auzit, se veedea că nu era chiar în cele mai bune toate așa că am încercat să-l evit și am mers în dormitor, udne el m-a urmat și a închis ușa. m-am întors brusc și l-am privit. M-a prins cu o mâna de talie și cealaltă de barbie și s-a uitat pa buzele mele.
- Când ți-am dat voie să-ți bagi sârme-n bot ? a spus însă nu m-a lasat să îi spun ...explicația. M-a sarutat brusc, și apoi și-a dezlipit puțin buzele de ale mele cânt să-mi spună ” Parcă ai zis că raspunzi... ce faci?” apoi m-a sarutat din nou, a facut câțiva pași până am cazut amândoi pe pat. Nu aveam de gând să-l las să mă tortureze din nou și am încpeut din nou să îl împing, dar ca de alte dăți - degeaba.



Capitolul XV
Adriano P.o.V

Am cazut amandoi pe pat, pustiul nu vroia nici in ruptul capului sa ma lase. M-am asezat deasupra lui si i-am ridicat incet tricoul. N-o mai facusem de 3 zile, si simteam cum devin din ce in ce mai tare cu fiecare minut care trecea. Am inceput sa ma joc cu limba pe pieptul lui, dupa cinci minute desprinzand-o si ducand-o din nou spre a lui, iar mainile luandu-i locul. I-am apucat incet sfarcurile si am inceput sa le masez cu degetele mari. Pustiul reactiona, scotand un geamat infundat. Cobor cu mana spre partea de jos a corpului, mi-o strecor pe sub pantaloni si boxeri si ii iau jucaria in mana, incapand sa o mases. Pustiul incerca sa geama, dar buzele mele erau ca o bariera de care sunetele nu puteau sa scape. Il debarasez in cateva secunde de pantaloni si boxeri, descheindu-ma la randul meu la prohap si il patrund incet dar dureros, defapt as putea spune dureros de incet. Era stramt. Era ca si cum interiorul lui era facut imprejurul pe*isului meu. Am inceput sa ma misc, de data asta durea mai mult decat alte dati, se vedea pe fetele amandurora. Lacrimile pustiului sfarseau pe buzele mele, de data asta, mai mult ca oricand, simteam ca vreau sa-l protejez... Aberam, eram constient, faptele mele ma uimeau pana si pe mine. Simteam inauntrul meu un sentiment care nu-mi dadea pace, in minte un gand care nu vroia sa plece. Era un fel de dorinta de protectie, mi-am snopit cel mai bun prieten in bataie pentru el, oare unde voi ajunge?
Revin pe pamant, mai precis in camera de hotel, deasupra lui Adu ( de unde-mi venise chestia cu "Adu"? ), care se zbatea dedesuptul meu. Nu incetasem sa ma misc, o faceam inconstient, fara sa vreau .Cand penetratul a devenit mai usor am marit ritmul, facandu-l pe blond sa geama la fiecare intrare a mea. Isi puse mainile pe spatele meu, impingandu-le cat de tare putu, lasandu-mi rani care peste ceva timp au inceput sa sangereze. M-am eliberat in el si am ramas in pozitia aia cateva secunde bune, uitandu-ma extenuat la fata lui care lua o nuanta rosiatica. Il parasesc incet, lasandu-ma pe pat, langa el. Eram extenuat, de ce, nu stiu. Respiram greu, vroiam sa dorm, vroiam sa adorm si sa nu visez nimic. Inchid incet ochii, vazandu-l din ce in ce mai slab pe pusti.
(...)

Un cosmar ma trezeste. Sunt din ce in ce mai dese si mai groaznice. Ma ridic cu greu din pat, lasandu-l pe pusti acolo adormit. Apuc sa fac doi pasi ca o durere usturatoare intra in mine. Erau ranile facute de el, ma indrept spre oglinda si incerc sa ma uit la ele. In zadar. Le "abandonez" si ma indrept spre frigider. Singurul lucru pe care il pot gasi e o sticla de suc. O desfac si o indrept spre gura, vrand in acelasi timp sa ma duc spre telefon. In incercarea de a lua telefonul deplasez gura sticlei de pe a mea, lasand sa alunece cateva picaturi reci pe margini. Acestea cad pe pieptul meu plin de urme facute de pusti. Dupa ce beau tot lichidul portocaliu din sticla, formez numarul pizzeriei de langa colt si ascult beep-urile. Numar 7 pana sa-mi raspunda din cealalta parte o tanti. Comand 3 si ii spun unde sa le aduca. In 15 minute se aud ciocanituri in usa, ma duc si deschid usa repede, nu vreau sa-l trezesc pe pusti, le iau si ii dau tipului banii. Le pun pe masa si am indrept spre dormitor, hotarat sa-i stic "puiului" somnul...

(...)

Cobor din masina cand pustiul ajunge in dreptul usii mele. Salut majoretele care se uitau la mine printr-un zambet. Pustiul se uita urat la mine, vrand sa para gelos ( sau chiar e? ) si ma apuca de geaca cu care eram imbracat. Dar tot el ridicandu-se pe varfuri pentru a putea fi la acelasi nivel. Distanta dintre buzele noaste era milimetrica, iar eu o fac sa dispara cand mi le unesc cu ale lui intr-un sarut scurt. Dupa asta pustiul il vede pe Domnu' Bagacios cu inca doua tipe, una cu care umbla mereu si una noua. Dau sa ma intorc spre masina cand cineva imi atinge umarul. Ma intorc surprins si contat ca in spatala meu se afla un nene cat stalpu' , cocosat si cu ochelarii parca imprumutati de la ala cu mancarea chinezeasca.
- Buna ziua, sunt domnul Watson. Sunteti cumva noul tutore a lui Adam Anderson? ma intreaba ridicand dintr-o sparceana. Stau cateva secunde gandindu-ma la ce as putea sa-i spun, si intr-un final dau afirmativ din cap, completand:
- D-Da. Sunt Adriano Williams...
- Am inteles... Puteti veni in biroul meu, pentru a discuta si a-mi arata actul semnat de raposatii parinti?
- Um..Da, dar nu il am acum la mine, ma duc pana acasa si vin. Ii spun repede o minciuna pentru a face rost de timp sa creez actul ala. Imi iau la revedere si intru in masina. Directia: suburbii. Odata ajuns caut o persoana anume, ma plimb printre blocuri pana o zaresc. Geaca neagra, care ii ajungea pana mai sus de bazin, un tricou plin de inscriptii sataniste si o pereche de jeansi, la fel de intunecati, la care erau atasate lanturi, care ajungeau pana la genunchi. Toata tinuta se termina cu o pereche de bocanci luciosi, cu sireturi care erau incheiate pana la jumatate. Parul ii era saten, dar si el batea spre negru. Isi lasa bretonul sa-i acopere unul dintre ochi, pacat, as spune, pentru ca avea ochii al fel de mari si frumosi ca ai lui Adu, negri ca smoala. Niki, singura fata din toata gasca ( in gasca eram vreo 7, eu, Kei, Marco, David, ea si inca 2, care momentan isi duc veacul la zdup ), era singura, asteptand baieteii, prada ei sigura, sa-i cada in plasa. Toti erau topiti dupa ea, poate pentru ca era singura fata? A fost cu David, i-a invatat meserie pe Kei si Marco, si in tot acest timp era indragostita de mine. Ma apropii de ea, strigand-o "Niki", numai eu aveam voie sa ii spun asa. Restul ii spuneau "Nico", numele ei adevarat ( partial, cel adevarat era Nicole ). Cand ma aude isi indreapta privirea spre mine, sarindu-mi in brate. Ma "saluta" prin intrebari, care curgeau una dupa alta. Ii zambesc si ii spun un simplu "Sunt bine.". Eram singurul cu care se comporta asa, cu restul era autoritara si rece, insa cu mine...cu mine era exact ca o liceana.
- Am nevoie de tine si e minte si relatiile tale. ii spun serios, iar ea ma intreaba din priviri pentru ce. Trebuie sa dovedesc ca sunt tutorele unui pusti, ti-am adus niste acte semnate de parintii lui, care sunt morti. Nu intreba cum. Imi trebuie pana azi la 1. Te descurci?
- De parca nu m-ai cunoaste...imi ia foile din mana si se uita pe ele. Vino dupa ele la 12 juma', vor fi gata. Daca nu poti nu-i nimic, pentru tine astept aici. imi zambeste si baga filele in buzunarul gecii.
O sarut pe obraz in semn de multumire si ma indrept spre masina, fiind oprit de glasul ei:
- Presupun ca pustiul mi te-a luat, nu?
E inteligenta. Isi poate da seama de ceva doar printr-o privire. Era o scorpioanca perfecta, la fel ca mine. Daca ne-am fi ales alte slujbe, eu as fi fost matematician iar ea detectiv. Spunea ca vrea sa se faca legista, dar tot detectiva ii sta mai bine. Tot ce pot sa fac e sa zambesc, spunandu-i ca imi pare rau. Intru in masina si ea mai apuca sa completeze:
- Lasa, imi gasesc eu o fata...



Capitolul XVI

Nu suportam să le aud pe rozaliile alea la intrarea în școală și așa că mă comportam de parcă țineam la Ade - și ceea ce credeam că și încep, fară să vreau, să fac. Imediat cum a aparut Al în peisaj am plecat de lângă Ade și exact atunci directoru l-a întrebat ceva. Aveam impresia că era ceva important.Am dat din umeri și m-am îndreptat catre grupul meu, însă una dintre blonde (teoretic vorbind)m-a oprit și m-a tras afară din mulțime.
- Ce vrei și tu? am întrebat-o fară niciun chef.
- Bunaciunea aia chiar e iubitul tau... sau..?
- Sau ce ? am spus nervos. alta care-și dadea cu parerea. Nu vă mai bagați, vă place să furați iubiți ? Chiar nu vă înțeleg pe voi, majoretele.
- Nu , Adam, nu înțelege greșit. L-am auzit pe director spunând ceva de tutorele tau...
Ce? Tutore? Ah, da aveam numai șaisprezece. Dar Adriano, tutorele meu ?Nu. Nici gând... adică, nu că aș fi putut împiedica ceva însă dacă ar fi devenit tutorele meu.. îi aparțineam legal. M-am speriat și am fugit la director, am trecut pe lâgă Al, sam și Kimmy și glonț în biroul directorului, fară să mai bat, fară să mai fac nimic. M-a privit mirat. Nu eram genul impulsiv însă.
- Anderson, ce cauți în biroul meu?
- În legatură cu ..cu tutorele meu, domnule. A-am auzit că ați vorbit cu..
- Cu Adriano, da. O să fii bine cu el, și din câte am vazut ar fi în folosul tau.
În folosul meu ? Mă facea să râd. Dacă ar fi știut el de ce mă comportam cum mă comportam... nu ar mai fi spus acea prostie. Mi-a spus să plec, ceea ce aș mi facut. Afară mă așteptau cei trei, Sam m-a îmbrățișat strâns și m-a prins de mână apoi am plecat la ore. Pe drum a palavragit ceva de Ade, m-am facut că nu aud.
***
Orele au trecut repede, și fară să-mi dau seama ceasul era unu. Mai aveam biologia dar Ade a venit să așa că a trebuit să merg în biroul moșului să clarificam chestiile cu tutorele.Nu prea aveam chef însă eram obligat, și chiar înainte să întram Ade m-a târât la baie ( cred că era și cea a fetelor ) și mi-a lipit spatele de peretele rece.
- Fii atent. Un cuvânt greșit și te fac praf, în fața tuturor. Adu-ți aminte, poate greșești ceva, o să te iau și o să plecam în ...habar n-am unde, dar să de-a dracu...
A facut o scurtă pauză și s-a uitat la mine. Îi placea să mă vadă speriat sau ce ? Aveam lacrimi în ochi iar el mai avea puțin și țipa la mine. Și-a apropiat chipul de al meu însă chiar înainte să mă sarute s-a deschis ușa. Oh, Doamne, Al dă numai de momentele nepotrivite. Ne-a privit cu o expresie ciudată ( n că ar fi fost ddezgustat... dar parcă auzise ce-mi spusese Ade , care îmi daduse drumul ).
- Mda, ce mai tutore. Nu-mi vine să cred că-l bruschezi așa.
Ade nici nu l-a auzit, m-a luat de mână și am plecat amândoi din baie direct la director. Nu doream să risc prea multe așea că aveam de gând să-i spun lu Al că tot ceea ce vorbise era un joc între noi. Când am ajuns în birou, moșul ne-a invitat să luam loc, ceea ce am și facut. Ade a scus niște acte - de unde, nici cea mai vagă idee - și i le-a dat dorectorului. Era mândru, dar de ce ? Mama nu semnase nimic, nu pentru el. Cum... Falsificare ? Da, ar fi fost în stare.
- Deci, Adam , stai bine cu Adriano ? Am vazut că voi doi... îți e mai mult decât tutore, ții la el.
- Da, nici nu știți cât și cât ține el la mine, m-ar ține numai pentru el.
Am cerut voie să plec, Ade s-a uitat urât la mine dar asta nu m-a împiedicat. Am ieșit pe ușă imediat cum directorul mi-a dat permisiunea. Am fugit repde în curtea școlii unde ea Al. Nu se mai întorsese la ore iar când m-a vazut mi-a facut semn să-l urmez.
- Ești sigur că Adriano ăla e... eu știu, sanatos mintal ?
- Al, ce ai auzit să știi că e doar un joc. Nu e nimic grav, adică doar mă țtii, n-am de ce să te mint, pe tine sau Sam.
- Cum zici tu, Piticot. Dar la primu semn că ar fi ceva în neregulă, îl dau pe mâna poliției... Ah, aporpo de poliție. M-au acceptat la Academia Militară. Încep peste două luni.
Mă bucuram pentru el. Enorm însă avea să mă lase singur ? L-am întrebat și a zâs că mă va vizita în fiecare saptamână.
Am auzit soneria. Sam și Kimmy - priemele lângă noi... ca Adriano, se asemenea. L-am privit și am luat-o pe Kimmy de braț.
- Poate să vină azi la mine ? A spus că mă ajută la..la biologie, da biologie.
O alesesem pe nou-venită deoarece doream să aflu mai multe despre ea și cum altfel decât prin „facerea undei teme” ? A dat afirmativ din cap, vizibi n prea încântat . I-am spus fetei la ureche să nu-ți facă griji. Am mers la hotel , unde eu eram mut șa fata se uita pe peste tot , deci puteam spune deja că era curioasă fară pereche.
Am ajuns sus. în sfârțit. Ade mi-a dat cheia și a plecat la dra ..nu știu unde. Am invitat-o în casă și i-am spus să se facă și ea comodă. Draci ! Nu strânsese patul... Am încercat să evit să o lase să stea jos , am dus-o în bucatarie și eu am strâns sepede așternuturile acelea.
- Kimmy, de ce-ai muat la noi în școală ? Doar ai auzit de ce s-a întamplat.
- Îhî. Dar mi se pare o provocare , mi-a raspuns surprinzator de curajoasă. Îmi facusem o impresie greșit, se parea ă nu era așa timidă... poate doar până când vorbea cineva cu ea.
- Crezi ? m-am dus și am cautat ceva prin frigider... am gasit niște înghețată în congelator și am pus-o în două pahare, unul i l-am dat ei. Mie mi se pare o porcarie...
- Are legatură cu parinții tai ? Crap! Parcă îmi citea gândurile însă nu i-am raspuns sincer. Am dat negativ din cap și i-am întins o linguriță. Știi, te-am vazut cu tipul ăla...
- Ce ? am srit ca ars . Avea de gând să înceapă și ea cu întrebarile ?
- Stai liniștit. E frumos, dar e al tau, corect ? a cicotit și a privit tavanul în timp ce mânca îghețata. Vă stă bine împreună, serios. Poate vă casatoriți.
- CUM ?! Kim, ce ai ? apoape că mă înncecasem cum înghețata. Ce putea gândi fata aia. Am rpvit-o ciudat dar ea mi-a zâmbit. Se parea că era ceva normal pentru ea. Adică dacă am face o socoteală - fa câte am facut cu Ade... ar trebui să mi se pară și mie însă.
- Și ia zi, ați facut-o? Ești ăla de jos , corect ? era prea entuziasmată, iar eu ramasesem stană de piatră. Am deschis gura să-i raspund dar telefonl din cameră a sunat. M-am scuzat și am raspuns Era Ade și mi-a spus că are treabă cu mine. Mi-a cerut să fac ceva cu Kim însă am refuzat. Chiar dacă era ciudățică, îmi placea compania ei. A închis însă și a venit în cameră, a salutat-o pe brunetă și ia zâmbit. Adică, cu două secunde înainte îmi spuse..
- Ți, Adam, nu mi-ai zis. Da sau nu ?
- Kim, taci.
Am încpeut să râd fară să vreau. Insistența ei era amuzantă, mai ales tonul cu care îmi punea întrebarile alea ciudate. Adriano a venit lângă noi și s-a așeat pe un scaun. A privit-o pe fată ți a ridicat o sprânceană.
- Kimmy, corect ? Știi, cred că aș avea pe cineva care te-ar place.
- Serios ? Eee , c est magnifique.
- E fată.
Aveam impresia că mă ignorau complet..defapt nu , chiar asta faceau. Am luat pentru ultima dată din inghețată și m-am retras... iar după vreo trei minute a plecat și kim, toată numai intr-un zâmbet. După ce a închis ușa, Ade a venit lângă mine și m-a luat pe brațe.
- Nu, nu.. am încpeut să mă zbat însă el m-a pus jos.
- Ho, piticule, cum să fac sex la ora asta ? E abia trei... am treabă.
- Ce ți-a facut mama mea ? l-am întrebat aducându-mi aminte de condiție. M-a privit și a râs, apoi a spus ceva de genul „ asta mai târziu” M-a prins de talie și m-a tras în brațele sale ioar buzele mele au fost luate de el, cu un sarut lare care m-am alaturat și eu, stângaci . Doar îl batuse pe ăla, nu de alta. Mi-a dat drumul și m-a privit.
- Trebuie să mai exersezi. Nici oral nu știi, nici sarut, trebuie să le fac eu pe toate ?
- Am șaișpe. Ce ai vrea să știu ? am spus nervos și m-am șters cu dosul palmei la gură. A facut câțiva pași spre mine . Adică, de ce aș vrea eu în primul rând, să știu ? am continuat și am cazut pe canapea/fotoliu ce era iar el s-a departat de mine. Deci, practic, teoreit se juca cu mine...
- Nu ai de gând să mă saruți ? am gândit cu voce tare iar el s-a întors spre mine și a început să râdă. S-a aporpiat de mine, de chipul meu și a spus un „nu” apoi a început din nou să râdă, eu abia atunci dându-mi seama de ceea ce vorbisem. Am scos limba la el copilarește și m-am strâmbat. Mi se parea mie sau deveneam din ce în ce mai faliliar cu El, cel care îmi distrusese viața ? M-am ridicat și mi-am întins oasele. Ceasul era vreo patru , nu aveam ce face iar Ade se fâțâia prin dintr-o cameră în alta, fară vreun motiv vizibil.
- Adu, nu mai sta în drumul meu că te bag în pat...și nu la dromit mă refer.
Mă pierduse după „Adu” . Tocmai mă poreclise. Am dat din cap și m-am dus în bucatarie și am cautat prin frigider. Îmi era foame, dar nu era nimic. M-am uitat la el și am oftat.
- Tu nu manânci ? Vreau să fac ceva de mâncare, masochistule.
S-a oprit din ceea ce facea și m-a privit, ridicând o sprânceană. Da, îl facusem masochist, și ? A venit în bucatarie și s-a uitat în jur ( dar asta nu înainte de a îmi mângâia fundul un pic ) A dat din umeri și mi-a spus că vom merge să cumparam ceva. Aveam impresia că traiam ca două iubiți, eu nu faceam nimic să plec ( nu că aș fi putut.. plus că mă obișnuisem într-un fel cu ideea, dacă nu ar fi sot să mă rapească aș fi ajuns la tâmpita de Mary Ann, matușa mea care mă ura și m-ar fi ucis, la propriu și nu glumesc ) Așa că am plecat, am mers la un supermarket din aporpiere și eu nu am vrut în ruptul capului să iau caruțul, așa că l-a luat el, ce să facă ? Ah..m-a sarutat exact la intrare, toți se holbau.
Oricum, trecând peste incident, am cumparat tot ce era necesar unui om normal în frigier... adică, dacă avea să mă ucidă din două în două zilce...sau chiar mai des, aveam nevoie să mânăânc.. că el din câte observasem nmai la comandă și am plecat. Jumatate dintre pungi le-am carat eu, normal... era un pervers, masochis, nemilos și leneș..să nu uitam leneș. Acasă am bagat toate prin totul și am pasttrat numai să prajesc niște aripi de pui. Nu eram fanul lor însă mi-era foame. În timp ce tigaia era pe aragaz, Ade a venit în spatele meu și m-a îmbrățișat strâns, strângându-mi fesele cu putere, ceea ce m-a facut să scâncesc.
-Îhh.. ce te-aș face, ce țe-aș lua la ..
M-am smucis și el mi-a dat drumul.
- Gata, nu acum stai liniștit, piticule.
- Și vrei să te cred ? Adică..
- Fă cum vrei , mie îmi e foame. Ce faci ? Sper că ești bun bucatar altfel fac ce facede obicei . comand pizza.
L-am privit , și chiar dacă încercam să mă fac să nu-l crd, îl credeam. Adică,... Ah, vreau să știu ce gândește.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.



Răspunsuri în acest subiect
Meet my bloody King - de Natsuru. - 31-03-2012, 12:34 AM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de hiimera - 06-04-2012, 10:52 AM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de Natsuru - 06-04-2012, 01:29 PM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de hiimera - 06-04-2012, 10:31 PM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de Katsu - 08-04-2012, 01:54 PM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de hiimera - 08-04-2012, 08:00 PM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de Katsu - 15-04-2012, 10:53 AM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de hiimera - 15-04-2012, 08:53 PM
RE: Meet My Bloody King - de DiZ - 19-04-2012, 11:44 AM
RE: Meet My Bloody King - de Katsu - 22-04-2012, 12:01 PM
RE: Meet My Bloody King - de Natsuru - 07-05-2012, 03:42 PM
RE: Meet My Bloody King - de Katsu - 17-05-2012, 02:20 PM
RE: Meet My Bloody King - de rali2009 - 17-05-2012, 02:41 PM
RE: Meet My Bloody King - de hiimera - 19-05-2012, 05:20 PM
RE: Meet My Bloody King - de Natsuru - 25-05-2012, 03:16 PM
RE: Meet My Bloody King - de Ciquita - 26-05-2012, 12:58 PM
RE: Meet My Bloody King - de Beba. - 27-05-2012, 02:26 PM
RE: Meet My Bloody King - de Katsu - 01-06-2012, 02:55 PM
RE: Meet My Bloody King - de Beba. - 01-06-2012, 09:40 PM
RE: Meet My Bloody King - de Lexxu - 04-06-2012, 08:46 PM
RE: Meet My Bloody King - de Natsuru - 05-06-2012, 09:09 PM
RE: Meet My Bloody King - de Lexxu - 05-06-2012, 09:22 PM
RE: Meet My Bloody King - de hiimera - 05-06-2012, 11:41 PM
RE: Meet My Bloody King - de Ciquita - 06-06-2012, 03:52 PM
RE: Meet My Bloody King - de Katsu - 08-06-2012, 02:27 PM
RE: Meet My Bloody King - de Beba. - 09-06-2012, 01:20 PM
RE: Meet my bloody King - de Lexxu - 11-06-2012, 08:55 PM
RE: Meet my bloody King - de Natsuru - 13-06-2012, 04:29 PM
RE: Meet my bloody King - de Ciquita - 13-06-2012, 05:35 PM
RE: Meet my bloody King - de Lexxu - 15-06-2012, 12:47 PM
RE: Meet my bloody King - de Katsu - 16-06-2012, 04:11 PM
RE: Meet my bloody King - de Lexxu - 16-06-2012, 04:29 PM
RE: Meet my bloody King - de hiimera - 16-06-2012, 07:59 PM
RE: Meet my bloody King - de Katsu - 29-06-2012, 12:06 PM
RE: Meet my bloody King - de Katsu - 09-07-2012, 10:59 AM
RE: Meet my bloody King - de Lexxu - 09-07-2012, 01:28 PM
RE: Meet my bloody King - de Chriss - 17-07-2012, 11:24 AM
RE: Meet my bloody King - de Katsu - 25-07-2012, 02:55 PM
RE: Meet my bloody King - de Lexxu - 25-07-2012, 03:34 PM
RE: Meet my bloody King - de hiimera - 26-07-2012, 12:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Meet My Bloody King [2] Natsuru 24 14.331 28-06-2013, 05:55 PM
Ultimul răspuns: Michee
  Bloody Flowers AnimeliciousAngel 2 2.871 13-03-2010, 02:04 PM
Ultimul răspuns: AnimeliciousAngel
  Bloody 13 [+16] [crime] Secret Past 1 2.592 28-12-2009, 11:18 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  I want to meet ... jennadavis 2 3.027 19-09-2009, 12:29 AM
Ultimul răspuns: jennadavis


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)