Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Ridicarea] Petrecerea: intalnirea celor cazuti.

#13
'Alida?! Nu-nu-nu cred. Ea, ea este, este una dintre cei pe care i-am cunoscut la antrenamentul reginei. Eram cu adevarat doua prietene si singurele care ne intelegeam din acel grup. Toti aveau ranchiuna,eram ca doua surori si ca o arma letala luptand impreuna. Asta pana la razboi; am fost separate...' Ama isi arunca privirea cand la unul cand la celalalt. O stralucire se zari dintr-un copac aflat in curtea vilei. Se auzi un clinchet.
"Alli!" striga Amaranthq impingand-o pe fata care parea neatenta, poate pierduta in ganduri. Am`forma un scut partial, de o culoare rosiatica ce sa o apere. O catana se lovi de acesta si cazu pe jos scotand un sunet infundat, ca un pahar spart. Parea otravita. Fetele erau in siguranta, insa lupta abea incepuse. Ama` isi pregatea forma de demon. Ghearele ii aparura la maini ca niste arme mortale pline cu venin iar coasa nelipsita se facuse vazuta. Era o arma ciudata, calita in focurile iadului de insusi regina cu o putere medie dar ce ar fi reusit sa comita multe crime in mainile unui maestru. Aripile de liliac se deschisera ca niste trandafiri negri. Flacara ii acapara ochii fetei; totul era pregatit.
"Neatenta ca niciodata!" spuse bruneta manuind coasa printr-o manevra de rotire. "Sper ca ne putem amuza ca inainte Alli, si sper ca nu m-ai uitat. Hai sa ii caftim pe cazuti astia!" continua fata razand si luandu-si pozitia de lupta ii facu cu ochiul domnisoarei.
Atunci...

ooc: Alli ^^
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!



Răspunsuri în acest subiect
RE: Petrecerea: intalnirea celor cazuti. - de Stormrage - 09-02-2012, 08:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Ridicarea] Still long road: Norvegia. Stormrage 33 14.795 15-05-2012, 12:11 PM
Ultimul răspuns: Xpt1
  [Ridicarea] Arca: Noua casa Xpt1 30 14.031 19-02-2012, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)