Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Our Game

Hahahaha! I am baaaaaack. O să continui să-l postez here too ;3 Multumesc pentru comentarii ^^ !



Capitolul 16

Nu mă aşteptam ca Yunho să îmi spună că mă iubeşte. Nu mă aşteptam ca să fie în stare să accepte să îmi demostreze iubirea lui. Nu mă aşteptam să devină un tată atât de bun pentru copii, să fie cu ei mai tot timpul când nu e ocupat. Nu mă aşteptam ca să se ocupe de mine în acelaşi timp şi să mă facă să îl ador şi mai mult decât l-am adorat înainte. Şi chiar nu mă aşteptam la ipostaza din fata mea. El sarutându-se cu Go Ara. Defapt, stai, Ara sarutându-l pe el. Am vazut toată scena, cum el era ocupat să se uite după cineva, adică dupa mine şi domnişoara a venit şi l-a sarutat. Nu înteleg cum femeile pot să se coboare la aşa nivel. Să se arunce în bratele unui barbat fară să se respecte pe sine. Nu e prima data când ea încearcă să îi capteze atentia. Şi nu ştiu dacă nu e cumva oarbă sau doar retardată, pentru că nu îşi dă seama că Yunho nu dă nici doi bani pe ea.
Mi-am scuturat capul uşor şi mi-am aranjat hainele. Mi-am schimbat expresia în una serioasă, era timpul să ne jucam putin. Am păşit încet spre cei doi, iar în momentul în care Yunho m-a vazut , practic a aruncat-o pe Ara de lângă el facând-o să cadă. Auch! Saracul Yunnie avea o expresie plină de şoc şi de frică. I-am aruncat o privire plină de disgust Arei, după care mi-am reîntors atentia spre Yunho.

- Ştii că nu e frumos să te încurci cu barbati care au o familie, nu? am întrebat-o pe fată în timp ce mă uitam spre Yunho.
- Ce vrei să spui? Yunho-oppa nu are nicio familie înafară de parintii lui! a raspuns pe o voce pitigaiată şi în sinea mea m-am dat cu capul de un perete invizibil.
- Yunho-oppa nu are nico familie înafară de parintii lui, am imitat-o pe o voce la fel de pitigaiată ca a ei iar apoi am continuat – normal că nu vei şti de familia lui, înafară de cea publică din moment ce tu nu eşti nimeni pentru el.
- Cine eşti tu? a întrebat fata şi eu încă mă mir că Yunho nu a spus nimic, iar apoi a continuat cu altă întrebare în timp ce se ridica de pe jos, şi de unde ştii tu ce familie are Yunho-oppa? Dar cum îndrazneşti să vorbeşti aşa cu mine? Nu ştii cine sunt eu? am început să râd la ultimele ei întrebari, cineva acum câţiva ani mi-a pus aceleaşi întrebari.
- Cine sunt eu? Hm ... parte din familia lui secretă. Cum îndraznesc să-ţi vorbesc aşa? Dar cum ţi-am vorbit? Doar pentru că nu mă pun în genunchi la picioarele tale să-ţi sarut pantofii Prada, nu înseamnă că îţi vorbesc într-un fel jignitor. Cine eşti tu? O vedetă de mâna a doua care îşi face publicitate pe spatele altora bagând intrigi între oameni.
- Nesimtitule! a strigat revoltata iar apoi s-a dus spre Yunho prinzându-l de braţ, oppa! Cum poti să-l laşi să vorbească aşa cu mine?
- Da, Yunho-oppa, cum poti să mă laşi să vorbesc aşa cu ea? am întrebat batjocoritor.

L-am privit amuzat pe Yunho cum nu putea să vorbească nimic în timp ce lipitoarea se agăţa de el spunându-i să mă pună la „respect”. Saraca copilă, încă mai crede în basme, din pacate, printului îi plac barbatii, nu printesele.
Plictisit m-am uitat pentru ultima dată la Yunho şi m-am întors să plec de acolo, însă brusc bratul mi-a fost prins de cineva. M-am uitat discret la mâna care mă ţinea în loc, şi eram sigur că era Yunho. M-am tras din strânsoarea lui şi m-am întors spre el.

- Joongie ..., a început iar eu am zâmbit subtil la vechea poreclă, ştii că pentru mine nu a însemnat nimic sarutul acela! mi-a spus destul de tare încât să audă şi fata din spatele lui.
- Ştiu? De unde să ştiu? De ce să te cred? l-am întrebat privindu-l intens.
- Pentru că te iubesc şi tu ştii asta cel mai bine! mi-a raspuns cercetându-mă atent.
- Atunci demostreaz-o, am repetat din nou acele cuvinte trecându-mi limba peste buza inferioară şi apoi am continuat, sarută-mă.

M-a privit perplex preţ de câteva secunde, ezitând, iar eu mi-am simtit genunchii jeleu, dar senzatia a disparut îndată ce buzele lui au început să le devoreze pe ale mele. Am zâmbit în sarut şi mi-am dus mâinile rapid la gâtul lui şi la parul lui, depinzând de sarut. De când aşteptam asta, să-i simt gustul ametitor al buzelor sale peste ale mele, să-i simt dintii peste buzele mele.
Am simtit cum şi-a trecut limba peste buzele mele iar eu le-am întredeschis ca să-i dau acces în cavitatea mea bucală, începând să îl sarut tot mai agresiv, încercând să dominez sarutul, dar am lasat-o moale îndată ce i-am simtit şi lui dorinta de dominare lasându-mă sarutat cu pasiune şi dragoste de el.

- Oppa! Ce crezi că faci! Cum poti să te saruti cu .. cu ... un barbat! a strigat Ara ca o nebună facându-ne să ne despartim din sarut, m-am uitat urât la ea şi am fost gata să-i raspund dar Yunho mi-a luat-o înainte.
- Ara-shii, înteleg că mă placi, că vrei să fiu cu tine şi toate lucrurile acelea, dar eu nu vreau, nu te plac, nu îmi plac femeile defapt, sunt fericit cu ce am şi cu cine sunt acum aşa că dacă ne scuzi, vom merge la întâlnirea noastră, a spus luându-mă de mână şi am mers spre maşina lui.
- Dar, oppa ... , a strigat Ara dar am întrerupt-o, era cam mâţâită.
- Poti să termini şi să nu te mai umileşti? Yunho a facut deja o alegere, poti să dispari şi să ne faci o favoare.

I-am aruncat un rânjet plin de superioritate şi m-am urcat în maşina lui Yunho, care a facut la fel. A pornit autovehicolul fară să se mai uite a doua oară la actriţă. Ştiu că nu trebuie să te bucuri de necazurile altuia, dar mă simteam atât de bine în acel moment în care Yunho m-a ales pe mine în fata unei femei atractive. Era un gest care a facut ca fluturii din stomacul meu să nu se mai oprească din a-mi face genunchii să tremure.
Dintr-o dată i-am simtit mâna lui Yunho strângând-o pe a mea, eu returnându-i strânsoarea. A oprit la un stop şi s-a uitat spre mine întrebându-mă unde aveam să mergem.

- La tine acasă, i-am raspuns simplu zâmbind la fata lui plină de confuzie, era timpul să recuperam activităţile pierdute.



Drumul a fost unul scurt, sau aşa mi s-a parut mie. Eram agitat şi putin nervos, de ce a trebuit să îi spun să mergem la el acasă oare? Chiar dacă par atât de încrezator asupra mea, ştiu că defapt seaman cu o gaină, sunt un laş. Am înghitit în sec şi m-am uitat înspre Yunho care avea o expresie serioasă pe faţă, cu sprâncenele uşor încruntate în timp ce încerca să parcheze bine maşina. Niciodată nu a avut simtul acesta de parcare la fel de ridicat pe cât îl are cel de ... nimerire a gaurii? Am început să râd uşor facându-l să îşi îndrepte atentia spre mine. M-am uitat la fata lui în timp ce zâmbeam şi mi-am dat seama cât de mult i-am simtit lipsa defapt, şi cât de mândru m-a facut că m-a sarutat în public. Uşor m-am apropiat tot mai mult de fata lui, unindu-ne buzele într-un scurt sarut dar plin de afectiune din partea mea. Când m-am tras din sarut l-am vazut privindu-mă cu afectiune în timp ce avea un zâmbet de prostuţ îndragostit.
Odată ce maşina a fost parcată la perfectiune am ieşit din autovehicul şi am mers spre cladirea unde avea apartamentul ţinându-ne de mâna, dar niciunul dintre noi nu vorbea. Aerul de afară era destul de rece, facându-mă să am impresia că vântul îmi taia fata, sunt sigur că semanam cu renul Rudolph pentru că aveam nasul roşu.
Când am ajuns la el în apartament am simtit cum aerul devenea tot mai cald şi parcă fularul de la gât începea să se transforme în funie la gâtul meu, sugrumându-mă. Fiind atât de aproape de Yunho, în apartamentul lui, unde ne-am culcat data trecută nu pot decât să mă simt putin excitat.
Nu am putut să nu observ că nimic nu s-a schimbat de când am fost ultima dată pe aici. Poate faptul că erau fotografii recente cu copiii noştri puse pe peretele din sufragerie şi prima ecografie la care am mers împreună era în aceaşi ramă pe care a cumparat-o acum patru ani.
Am lasat un zâmbet nostalgic în timp ce mi-am dat haina jos şi m-am eliberat de strânsoarea fularului de la gât. M-am uitat peste pozele pe care le avea înramate cu gemenii şi nu am putut să observ cât de frumoşi , adorabili, perfecti şi fericiti erau în toate. JaeYun exprima adorabilitate în timp ce Moobin exprimă eleganta şi finete, la fel ca şi tatal lui. Sunt sigur că Binnie va lua mult după tatal sau, iar JaeYun va semana cu mine. Nu că m-ar deanja, ba chiar vreau ca mica mea placintuţă să semne cu mine. Cum ar fi ca aşa o adorabilitate cum e el să fie atât de masculin ca tatal sau? Ew! Nici nu vreau să-mi imaginez.

- Jaejoongie, mi-am auzit numele şi am tresarit uşor, ce vrei să bei? m-a întrebat în timp ce se uita la mine iar eu mi-am lins buzele, acum sau niciodată.

Am înaintat spre el şi i-am prins fata între mâinile mele, zdrobindu-mi buzele asupra ale lui. Am început să-i muşc buza inferioară în timp ce-l trageam tot mai aproape de mine, lipindu-i corpul de al meu. Şi-a strecurat mâinile prin parul meu şi pe după talia mea, tragându-mă şi mai aproape de el. Atingerea lui era intoxicantă pentru mine, trezindu-mă că vreau cât mai multă frictiune între noi. Mi-am strecurat piciorul drept între ale lui mângâindu-i membrul deja erectat în timp ce gemeam în sarut.
S-a tras din sarut şi a coborât la gâtul meu muşcându-mă agresiv, eu excitându-mă tot mai tare în timp ce îmi treceam mâna prin parul lui, adorând atingerea fină de sub palma mea. Dintr-o dată l-am tras de par pe Yunho facându-l să-şi ridice capul la nivelul meu iar eu mi-am trecut limba peste buzele lui, muşcându-le agresiv.

- Dormitor. Acum, am spus printre muşcaturi iar apoi m-am tras pentru a merge spre dormitor urmarit îndeaproape de el.

Îi simteam privirea parcă penetrându-mi spatele şi am tremurat la gândul de a-l simti în mine. Eram excitat total la gându-l de a-l avea în mine, tragându-mi-o tare şi fară pregatire, ca să simt şi a treia zi urmarile sexului fară pregatire.
Odată ce am ajuns în cameră şi am auzit uşa închizându-se am ştiut că voi avea o zi lungă şi o noapte la fel de lungă şi plină de sex. Fară stau mult pe gânduri mi-am dat jos bluza aruncând-o pe undeva prin cameră şi m-am întors spre Yunho atacându-i buzele din nou. A început să se joace cu unul dintre sfârcurile mele facându-mă să gem fară neruşinare în timp ce mă lipeam de corpul lui. Mâinile mele şi-au facut loc pentru a-i da jos ploverul pe care îl purta iar apoi i-am rupt nasturii camăşii pe care o purta aruncându-o pe jos. Mi-am mutat gura spre gâtul lui muşcându-i pielea din când în când în timp ce îmi treceam mâinile peste pielea lui oh! atât de divină. Adoram să-i simt muşchii încordându-se sub atingerea mea, adoram să ştiu că se excită doar din câteva atingeri şi saruturi din partea mea, adoram să ştiu că eu sunt cel care-l face să se simtă bine dar cel mai mult adoram să ştiu că şi el are acelaşi efect asupra mea.
Curând am aterizat pe pat, nici nu ştiu când ne-am mişcat spre el printre saruturile şi mângâierile indecente dintre noi doi. M-am ridicat în pozitia de şezut şi am început să-i desfac nasturii de la blugii pe care îi purta, lasându-i să cadă dezvelindu-i picioarele. Începând să lucrez la cureaua pe care o purtam m-am întins pe spate. I-am simtit mâinile peste ale mele ajutându-mă să dau la o parte pantalonii mei, odată traşi jos s-a întins peste mine şi a început să-mi sarute tot corpul, facându-mă să tremur de placere. Mi-am despartit picioarele, el poztionâdu-se între ele fară să intrerupă sesiunea de saruturi care le împrăştia de a lungul pipetului şi abdomenului meu. Dintr-o dată a revenit la clavicula mea muşcând pielea de acolo şi sunt sigur că se va transforma într-o vânataie destul de pronuntată, dar nu îmi pasa, cu amprenta aceea se va vedea posesia lui asupra mea, asupra trupului şi sufletului meu.
Am gemut fară neruşinare când i-am simtit mâna la membrul meu încă acoperit de materialul boxerilor iar gura lui abuzându-mi sfârcurile. Îmi treceam mâinile prin parul lui, tragându-l câteodată putin mai tare decât trebuia ca să obtin de la el câte un geamat care să mă facă să tremur, adoram cum vibratiile vocii lui se imprimau în pielea mea facându-mă să mă simt în al noualea cer.

- Se pare că ai mai cercetat putin cum să faci un barbat să se simtă ... uhm .. barbat(?) de când am mai facut-o data trecută, am spus destul de tare încât să audă.

S-a oprit din ceea ce facea şi s-a uitat spre mine cu ochi mari iar eu am rânjit, a zâmbit îndată şi s-a aruncat asupra buzelor mele în timp ce se juca cu membrul meu. Am început să-mi trec mâinile peste spatele lui, zgâriindu-l putin, trebuia să îl marchez şi eu, nu? Cu piciorul drept am reuşit să-i dau pe o parte boxerii jos, iar apoi mi-am fortat mâna stângă să ajungă pâna la material pentru a-l da jos de tot. Când i-am simtit barbăţia atingând-o pe a mea prin boxeri parcă m-am trezit la realitate, dându-mi seama de ce va urma, bucurându-mă şi mai mult faptul că vom fi iar împreună, faptul că pentru prima oară sunt sigur că nimic şi nimeni nu ne va mai desparti, faptul că mă iubeşte iar eu îl iubesc.
Poate e primul barbat din viata mea, primul cu care m-am culcat, primul pe care l-am iubit, primul care m-a facut să sufar, dar nu regret nimic din toate, pentru că nu cred că există altcineva mai perfect decât el pentru mine, nu cred că există altă persoană care să mă facă să tremur sub atingerea lui sau să-mi facă inima să bată atât de tare încât încep să cred că-mi va zbura din piept într-o bună zi. Şi cred că totuşi inima mea nu mai e a mea, ci e a lui, mi-a furat-o de prima dată când l-am vazut iar eu am fost atât de prostuţ încă să cred că mai e încă în posesia mea, pe când, în tot acest timp, el a fost stapânul ei.
M-am trezit din visarea mea când mi-am simtit membrul luat în mâna lui şi a început să-l mângie uşor, din cauză că mâinile îi erau reci nu am putut decât să las un geamat lung şi plin de placere, cum de nu i-am observat mâinile reci până acum? Eram atât de prins în frictiunea dintre mâna lui şi membrul meu încât uitasem de saruturile noastre pline de pasiune şi dragoste, aşa că l-am prins de barbie şi în acelaşi timp m-am ridicat pentru a-l saruta. Lent, muşcându-i uşor buzele, facându-l să geamă în gura mea, la fel cum eu gemeam în al lui datorită placerii care mi-o oferea cu ajutorul mâinii lui.
Dintr-o dată sa tras din sarut şi la fel a facut şi cu mâna lui, l-am urmarit tacut cu privirea, vroiam să strig să vină înapoi în pat pentru că tocmai mă încalzise şi mă lasă aşa, dintr-o dată în Polul Nord cu pinguinii! Bine, exagerez.
Odată ce l-am vazut că se întoarce am zâmbit subtil, iar în momentul în care am vazut ce are în mână mi-am dat seama ce avea să facă. Dar eu nu vroiam să fiu pregatit! Eu vreau să mi-o tragă fară absolut nicio pregatire, să-l simt în mine şi după câteva zile. S-a aşezat din nou lângă mine pe pat punând prezervatul (şi-a învăţat lectia?) şi lubrifiantul (am vazut eu bine sau era cu aromă de ceva fruct?).
L-am prins de umeri şi l-am trântit peste mine în timp ce i-am acaparat buzele într-un sarut agresiv. Din cauza cazaturii, organele nostre s-au atins apasator trimiţându-mi un mic şoc plin de placere care m-a facut să gem fară neruşinare.

- Nu vreau să mă pregateşti, am spus în timp ce îl muşcam de gât.
- Jae ... trebuie, macar putin? a întrebat împingându-mă uşor înapoi pe pat în timp ce de la gâtul meu a coborât în jos, sarutându-mi pielea şi muşcând-o putin.
- Bine, am raspuns scurt şi m-am rezumat ca să mă concentrez pe ceea ce mă facea să simt.

L-am vazut cum şi-a dus mâna după lubrifiant în timp ce şi-a trecut limba peste barbăţia mea facându-mă să gem uşor şi în acelaşi timp să roşesc. Brusc, mi-a trecut prin minte prima noastră noapte împreună, noaptea în care au fost conceputi gemenii (spermă supremă, huh) şi cât de lipsită de pasiune a fost, chiar mă gândeam zilele precedente cât de seacă a fost prima mea oară cu un barbat şi mai ales că m-a luat pe nepregatite. Eram un masochist că vroiam iar acum să-l simt în mine şi să ştiu că am facut dragoste şi nu doar sex cu el, chiar dacă era fară pregatire, sarturile şi mângâierile lui au fost mai mult decât necesare pentru a-mi transmite ceea ce simte, dragostea care mi-o poartă.
Am simtit în zona aceea inferioară ceva rece şi lipicos, apoi o durere destul de mare, suportabilă, dar care tot m-a facut să scot scâncete de durere, mai ales când degetele, da amândouă deodată, au început să se mişte în interiorul meu, mi-au trebuit doar câteva clipe ca durerea să fie înlocuită de placere, imensă placere. Cred că ar putea să mai continue putin doar aşa, cu degetele lui şi să mă facă să ejaculez.
Curând şi-a scos degetele, ştiam că nu eram destul de pregatit, ştiam că aveam să doară ceea ce urmează, dar nu îmi pasa, pentru că era Yunho, pentru că eu voiam ca el să intre în mine în felul acesta. L-am simtit penetrându-mă încet, centrimetru cu centrimetru, şi Doamne, nu ştiu cât de mult a luat până când toată lungimea lui a ajuns în mine, dar când a facut-o m-a facut să mă simt parcă complet. Ştiu că e prostie, că e ceva atât de copilaresc şi de cursi, dar sentimentul pe care îl am când sunt unit cu el, când suntem doar unul, e ceva care nu se poate explica, e o bucurie dincolo de cea materială sau cea sentimentală obişnuită, e ceva spiritual.
Ca semn că deja m-am obişnuit cu marimea lui în mine, mi-am încolacit picioarele în jurul lui, tragându-l şi mai aproape dacă e posibil. Mi-am trecut degetele pin parul lui, eram deja dependent de acest gest, adoram să-i simt firele de par între degetele mele, îmi dadea o satisfactie anume. Mişcarile lui erau lente în timp ce îmi înşira sarutari pe gât, continuând să mă „mercheze” ca fiind al lui. Eram încântat că vroia să facă dragoste cu mine, dar eu vroiam ceva tare şi dur, îl adoram pentru că vroia să fie blând cu mine, îl adoram pentru că îmi facea ceea ce îmi facea.

- Yun, pe cât ... ah ... de mult ador să fi blând cu mine ... Dumnezeule! Vreau pasiune, iubire, pasiune, te rog, intră mai repede în mine să te simt,iubire, am spus printre gemente.

S-a oprit din penetrari şi s-a uitat la mine în ochi, privindu-mă cu multă dragoste şi caldură. I-am zâmbit şi l-am sarutat uşor, fară să fiu agresiv, fară muşcaturi sau alte lucruri, doar o atingere simplă, plină de dragoste şi tandrete. S-a tras din sarut şi mi-a mângâiat fata uşor dându-mi parul din ochi iar apoi mi-a dat un pupic pe nas.

- Eşti superb, Jaejoong, eşti perfect! a spus în timp ce a ieşit complet din mine doar pentru a mă penetra din plin.

Mişcarile lui erau bruşte şi rapide, facându-mă să gem necontenit de placere. Puteam să jur că am vazut artificii când mi-a atins acel oh-prea sfânt loc şi plin de stimuli care îmi oferea atâta placere. Cu urmatoarele penetrari tot acel loc l-a nimerit fară să-l scape din unghi, facându-mă să mă agăţ de el tot mai tare, pentru a-l face să fie şi mai legat cu mine, să fim perfecti uniti. Cred că urmatoarea zi va avea un spate roşu ca naiba, pentru că sunt sigur că l-am zgâriat de fiecare dată când a intrat în mine cu putere.
Nu ştiu ce e cu mine de fiecare dată când sunt împreună cu el, ceva în interiorul meu o ia razna, deşi vreau să îl împing şi să îl îndepartez de mine, să-l fac să mă iubească dar în acelaşi timp să nu ma iubească atât de mult. Sunt ironic şi sarcastic, îl fac să se simtă prost, îi arunc lucruri în faţă, însă el ramâne lângă mine asmenea unui căţeluş care-şi urmează stapânul. Deşi îl domin şi îl fac să fie tot timpul după mine, să îmi ierte toate, odată ce cad în seductiile şi atingerile lui, eu sunt cel dominat, şi nu mă plâng. Iubesc să îi simt buzele pe pielea mea, peste buzele mele, să îi simt dintii înfingându-se în pielea mea lasând urme, care demostrează că apartin cuiva, ador să îi simt membrul în mine, să îmi atingă acel punct de nervi care mă face să vad stele colorate, nu cele obişuite, albe de pe bolta cerească, ador acest sentiment pe care-l simt în timp ce suntem doar noi doi, între aşternuturile patului, fiind unul.
I-am simtit una dintre mâini atingându-mi organul neglijat, cu mişcari rapide, îmi parcurgea toată lungimea lui, facându-mă practic să îmi pierd partea lucidă a mintii lasându-mă doar într-o stare de placere, ratiunea fiindu-mi încurcată.
Cu cât îşi marea viteza penetrarilor şi mângâierilor îmi simteam orgasmul tot mai aproape şi ştiam că avea să fie unul perfect şi plin de placere, pentru că îmi era oferit de el.
Am ejaculat în timp ce numele lui era pe buzele mele, el încă nu-şi atinse orgasmul şi încă mă mai penetra, însă mişcarile lui nu erau la fel de puternice şi rapide ca înainte. Cu o ultimă penetrare mult mai rapidă şi puternică precum cele precedente şi-a atins şi el însfârşit orgasmul.
A ieşit din mine iar eu am suspinat de cât de gol mă simteam, s-a ridicat de pe pat şi s-a dus să arunce prezervativul pe care l-a folosit. M-am fortat să mă ridic şi să trag aşternuturile de sub mine şi m-am bagat sub ele, chiar dacă eram lipicios şi transpirat, nu cred că aş putea să stau în picioare la duş pentru a mă curăţa. Mi-am închis ochii şi mi-am muşcat buza inferioară pentru a-mi opri chicotitul care mi se forma în gât, eram mai rau ca o liceeană îndragostită până peste cap care şi-a pierdut virginitatea cu barbatul pe care l-a visat mereu.
Curând am simtit o altă greutate adaugată patului şi nişte brate încolacindu-se în jurul meu şi mici sarutari erau adaugate pe umarul meu. Mi-am deschis ochii şi m-am uitat spre Yunho, l-am privit direct în ochi şi i-am zâmbit putin ruşinat, dar apoi am ramas serios, trebuia să îmi pastrez calmul, la cât de adorabil arata după ce ne-am culcat împreună.
Şi-a ridicat mâna şi a început să-mi traseze liniile fetei, de la maxilar până la frunte, de la frunte până la nas, de la nas la buze, iar degetul lui mare şi l-a trecut peste buzele mele uşor înainte să-şi puna mâna iar la maxilarul meu, eu topindu-mă în atingerea lui atât de dragastoasă.

- Te iubesc! l-am auzit spunând şi m-am uitat la el cu ochi mari, încercând să gasesc ceva care să-l dea de gol în confesiunea lui, dar precum era de aşteptat nu era nimic care-l facea să pară că minte.

M-am ridicat de pe partea mea de pat şi m-am urcat practic pe el şi am început să-l sarut. Am ignorat durerea din partea mea inferioară, până la urmă acel sentiment e cel pe care l-am vrut, şi nu aveam altceva ce să simt de la ceva care are mai mult de 18cm neerectat.

- Te ador, i-am spus în timp ce l-am sarutat pe frunte, eşti perfect, i-am spus în timp ce i-am sarutat vârful nasului iar apoi mi-am trecut limba peste buzele sale, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi.

S-a uitat la mine perplex, clipind de foarte multe ori, cred că probabil analiza ceea ce i-am spus, nu am putut decât să zâmbesc la cât de inocent parea uneori. L-am sarutat din nou şi l-am simtit zâmbint în sarut, ne-a schimbat pozitia astfel încât el să fie peste mine în timp ce ne faceam de cap.

- Jonngie, mi-a folosit porecla de mult lasată în vânt, ce ar fi dacăăăăăăăăă, a tot lungit ultima literă până când l-am pleznit peste fund şi a început să râdă iar eu am râs cu el.
- Ce ar fi dacă ce? l-am întrebat în timp ce-mi treceam mâna peste bicepşii lui.
- Noi doi, îmrpeuună cu fiintele acele perfecte pe care le-am creat, a spus in timp ce m-a sarutat uşor iar apoi a continuat, ne-am muta împreună, a terminat ceea ce avea de zis iar eu m-am uitat la el de parcă ar fi nebun.
- Yunho ... asta ar fi ceva rau pentru cariera ta, am încercat să îl contrazic şi să-l fac să-şi dea seama de unele lucruri, dar mi-a pus aratatorul peste gură, nelasându-mă să termin.
- Ce ţi-am spus în timp ce am avut mica noastră discutie când ai revenit înapoi la mine? m-a întrebat privindu-mă serios.
- Dar Yunho ... , am încercat să protestez iar însă m-a facut să tac din nou.
- Tu şi copii sunteti mai presus de cariera mea muzicală, în plus, Joongie, eu am o facultate de drept facută, iar tata e un judecator mult prea cunoscut în Asia, crezi că ne-ar lipsi ceva? Sau că aş ramâne fară lucru? a spus în timp ce a râs.

M-a lasat momentan mut, nu ştiam ce să îi spun, adică din moment ce mi-a spus şi de situatia financiară pe care am aveao într-un viitor dacă ne mutam împreună. Era serios în ceea ce spunea, era hotarât să ne primească în viata lui de celebritate. Am zâmbit la gândul acela de al avea în fiecare noapte lângă mine, să-i gatesc în fiecare dimineaţă, deşi nu sunt o femeie, cred că aveam şi acest rol de a-l hrani în diminetile în care eram toti patru împreună, veseli, la aceeaşi masă în timp ce copii trebuiau să se pregatească să meargă la gradiniţă.
Totuşi am vrut să-l cicalesc putin şi am rânjit în timp ce l-am privit rautacios.

- Eu cred că defapt tu vrei să faci sex cu mine în fiecare seară nu-i aşa? l-am întrebat rautacios iar el avea o privire de căţel lovit cu piciorul.

Am râs în timp ce l-am împins pe partea lui de pat şi m-am urcat iar pe el începând să-l sarut pe piept trecându-mi limba şi dintii peste sfârcurile lui. În timp ce lucram la pieptul lui mi-am coborât mâna spre partea lui inferioară, jucându-mă putin cu degetele pe la acea zonă atât de sensibilă. I-am trasat o linie verticală cu limba de la mijlocul pieptului , muşcând de ici colo până când am ajuns sub cearşeaful care ne învelea. L-am privit patrunzator în timp ce m-am apropiat tot mai tare de membrul lui şi mi-am pus limba la baza lui urcând spre „capul” acestuia înfăşurându-mi buzele în jurul lui, luându-l încet în gură. Era prima dată când faceam aşa ceva, la naiba, de ce trebuie să fiu un fel de virgin în chestia asta? Nu putea fi atât de greu, presupun, e ca şi cum ai savura o acadea, şi am savurat multe la viata mea.
Continuând să adâncesc membrul lui în gura mea, am început să-mi mişc putin limba pe suprafata barbăţiei lui facându-l să geamă de placere. Nu am putut decât să zâmbesc putin şi să expir greu pe nas, aerul lovindu-i suprafata organului facându-l să geamă din nou. L-am luat tot mai adânc în gură până când ştiu sigur că mi-a lovit spatele gâtului, facându-mă să am senzatia de a vrea să dau afară, însă m-am relaxat prin a inspira şi expira. Când mi-am recapatat starea de „bine”, am început să-mi mişc gura pe aproape toată lungimea lui, încet, umezindu-i organul cu saliva mea, fiindu-mi mai uşor să îi dau acest oral. Curând am putut să simt urme de presperma aluecând pe gâtul meu. Mi-am dus mâna la partea cu care nu puteam atinge lungimea lui şi am început să-l mângâi uşor pe acea portiune, mişcarile fiindu-mi circulare, cu cealaltă am început să mă joc putin cu testiculele lui, uşor, fară mişcari bruşte. Mi-am ridicat iar privirea asupra fetei lui doar ca să vad o imagine perfectă a placerii pe care i-o ofeream : ochii închişi, gura putin întredeschisă şi respiratia greoaie. Am fortat un geamat înfundat, care sunt sigur că l-a şocat deoarece şi-a bagat mâna în parul meu facându-mă să-l iau şi mai adânc în gură. Am scos un sunet de placere la fel de înfundat ca cel precedent când capul organului mi-a atins agresiv spatele gâtului, transmiţându-mi un şoc de placere până în maduva oaselor. Când mi-a eliberat parul din strânsoarea lui am profitat şi am scros membrul din gura mea şi mi-am îndreptat atentia asupra testiculelor lui, sarutându-le şi trecându-mi limba peste ele uşor, am continuat să le mâgâi şi să mă „ocup” de ele în timp ce cu o mână mă plimbam pe lungimea lui,strângd-o foarte uşor şi trecându-mi degetele peste nervul de la baza lui până la capul lui, facându-l să geamă necoerent. Ma întreb când a fost ultima dată când i s-a mai facut un oral.
Cu o ultima trecere a degetelor mele asupra vârful barbăţiei lui, am lasat testiculele în pace şi am luat-o iar în gură, forţându-mă să iau cât mai mult, de data aceasta având mişcarile mult mai rapide şi apasate asupra membrului lui. Nu a durat mult până când am putut simti că este aproape, aşa că mi-am mutat iar mâinile spre testiculele lui, mângânindu-le foarte uşor, pentru ca orgasmul să fie mai intens, după spusele lui Junsu ... şi da, i-am cerut sfaturi, doar nu luat taurul de coarne fară să cunosc tehnici, nu?
A ejaculat la scurt timp, eu înghitind fiecare picatură de spermă pe care a eliberat-o. Chiar şi după ce şi-a ajuns orgasmul am continuat să fac mişcari lente asupra organului lui, ca o placere post-orgasmică. După câteva mişcari de genu, mi-am trecut pentru ultima dată limba peste lungimea lui şi apoi am ieşit şi de sub cearşeaf, întinzându-mă peste el.
Respiratia încă îi era greoaie, însă avea o experie care valora mii de alte vorbe sau gesturi. Expresia îi era una plină de satisfactie şi nu am putut decât să mă simt mândru de ceea ce am realizat. Şi-a deschis ochii şi m-a privit intens după care mi-a zâmbit, acaparându-mi gura fară pic de retinere. S-a ridicat în şezut, rezmându-se de dunga patului, iar eu m-am aşezat în poala lui, continuând să-l sarut şi să-mi trec mâinile peste tot unde apucam, în timp ce Yunho facea la fel.

- Bine, am raspuns în timp ce el a coborât la gâtul meu pentru a se juca putin dar s-a oprit uitându-se la mine confuz.
- Bine, ce? a întrebat dezorientat iar eu am râs uşor şi i-am luat fata între mâinile mele.
- Am acceptat oferta ta de a ne muta împreună pentru a fi o familie şi să ne sexam ca doi perverşi care nu îşi pot ţine mâinile jos unul de pe altul, am raspuns în timp ce l-am sarutat şi m-am mişcat uşor peste membrul lui, facându-l să geamă în sarut.
- Joongie, ce naiba faci? m-a întrebat în timp ce şi-a pus mâna pe şoldurile mele pentru a-mi opri mişcarile circulare care îl faceau să se excite şi să aiba din nou o erectie.
- Vreau, am spus în timp ce am respirat greu şi i-am înlaturat mâinile de pe şoldurile mele, să ... , am continuat iar în timp ce i-am prins din nou membrul în mâinile mele iar apoi mi-am trecut gura pe la urechile sale, gâdilându-l cu respiratia mea în timp ce îi muşcam lobul urechii iar apoi i-am şoptit, vreau să domin putin.
- Ce? a întrebat aproape pe nerasuflate, dar eu am tacut.

Am continuat să-i mângâi organul până când l-am simtit destul de erectat, m-am tras din poala lui şi m-am pozitionat asupra lui. L-am privit în ochi şi m-am întins să-l sarut în timp ce m-am lasat în jos, uşor, lasându-i barbăţia să intre în mine. Am gemut amândoi în sarut, iar eu am crezut că partea inferioară mi se va rupe în bucăţele mici, chiar atât de strâmpt eram şi după o partidă de sex, cu pregatire, chiar dacă nu a fost una majoră.
Yunho s-a desprins din sarut pentru a-şi lasa capul pe spate în timp ce eu am procedat să între total în mine. Am stat aşa putin timp, pentru a mă obişnui cu cât de mare era şi în acest timp stateam în îmbrăţişarea lui Yunho în timp ce ne sarutam uşor.
Mi-am ridicat corpul putin pentru a mă aşeza înapoi, repetând mişcarile continuu, tot mai rapide, în timp ce Yunho îmi şoptea nimicuri dulci şi multe confesiuni siropoase care mă faceau să mă simt în al noualea cer.
Nu regret nicio decizie facută până acum, nici pentru ca am plecat timp de câţiva ani, pentru că până la urmă, împacarea şi reuniunea cu adevarat oficială a fost mai mult decât plină de placere.


*-*-*-*-*-*

După ce eu şi Yunho am devenit un cuplu oficial (adoram să mă mândresc că acel Jung Yunho, era al meu), totul a decurs într-un mod perfect. Ne-am mutat neoficial în apartamentul meu, deoarece era mai mai mare şi mai cunoscut de catre gemeni, până când o sa ne mutam într-o casă. Da, o casă, cu gradină şi piscină şi etaj. Dar astea vor avea loc doar după luna Februarie, când scapam de zilele noastre de naştere şi să cautam cu atentie casa perfectă pentru mica noastră familie.
Craciunul l-am petrcut acasă la parintii lui, cu toti apropiatii, inclusiv cu Seulgi, Heechul, Siwon şi copii lor. Nu am putut decât să râd cât de surprinşi au fost toti să afle cât de bine ne întelegem eu cu Seulgi. Eram ca doi frati, prieteni intimi, discutam de toate şi ne împartăşeam cam tot. Încă îmi amintesc cum i-am dat de hac primele luni în Japonia când a venit special după mine ca să îşi ceară iertare. Am evitat-o foarte mult, dar cumva, cumva mereu a reuşit să mă localizeze şi să îmi apară în faţă. Cu timpul am început să o accept uşorul cu uşorul în viata mea, ca mai apoi sa se integreze de tot. Şi aşa am devenit foarte buni prieteni, în plus îi adoră pe gemeni.
Anul Nou l-am petrecut doar noi patru, în apartament, privind artificiile din departare în timp ce mâncam preparatele pregatite de mine. Gemenii s-au bagat în pat foarte repede, pentru mine, cred că era în jur de doisprezece jumatate. Habar nu am cum au rezitat atâta, însă ştiu sigur că l-au facut pe Yunho să se joace cu ei non stop, storcându-i toată energia pe care o avea în el, lasându-mă pe mine euforic aproape toată noaptea în timp ce el a adormit de cum ne-am pus în pat.
După ce sarbatorile au trecut, totul a devenit un mic haos în casă. Gemenii trebuiau duşi la gradiniţă, eu trebuia să plec la lucru, iar pe Yunho abia îl vedeam cu programul încarcat pe care SM le-a facut. Diminetile erau galagioase din cauză că Yunho nu era prezent la micul dejun pentru că pleca cu noaptea în cap, iar gemenii practic îmi ordonau să îl aduc înapoi, se ataşaseră foarte repede şi foarte tare de el, de parcă mereu ar fi fost cu noi înainte, iar mie îmi venea să mă dau cu capul de pereti, totuşi datorită lui Seulgi am început să îmi revin, mă ajuta cu copii, luându-i de la şcoală şi ducându-i acasă şi îi hranea. Deasemenea, petrecea destul de mult timp în preaşma lui Yunho, iar Jessica era îngrijorată pentru asta, ca nu cumva să îl seducă şi să îi facă ceva. Da, ele două tot nu se înteleg, deloc. Eu eram destul de relaxat în privinta lui Seulgi şi a lui Yunho, pentru că aveam încredere în amândoi.


Una dintre cele mai liniştite zile era Vinerea, când nici eu şi nici Yunho nu aveam nimic de facut, nu ştiu cum s-a nimerit ca amândoi să fim acasă în fiecare saptamână în aceeaşi zi, dar îi multumesc oricui şi-a bagat mâinile în treaba aceasta.
Deobicei stateam lipiti unul de altul după ce îi duceam pe gemeni la gradiniţă din cauză că în restul saptamânii abia ne vedeam. Când ieşeau gemenii de la gradiniţă mergeam după ei şi ieşeam în oraş pentru a ne distra, Yunho purtând desigur o mică deghizare.
De data aceasta, Vinerea, se pare că nu era una atât de bună, din cauză că în timp ce eram în mijlocul unui moment foarte important, adică ce naiba, eram în mijlocul unei partide de sex, ne-a sunat educatoarea gemenilor ca să ne anunte că Binnie a devenit putin cam prea violent cu unul dintre colegii lui de gradiniţă. Prima dată când mi-a spus Yunho nu mi-a venit să cred, Moobin nu era un copil violent cu nimeni, dacă nu avea legatura cu JaeYun şi presimteam că da, a avut de a face cu fratele sau geaman.
Aşa că a trebuit să ne luam ramas bun de la ziua noastră care ar trebui să o petrecem în pat, facând chestii obraznice şi să ne luam hainele, să ne aranjam ca să parem decenti, nu scoşi din pat, aşa cum era în adevarat. Am avut putină bataie de cap să-mi ascult muşcatura de la gât, dar cu putin fond de ten gasit prin baie am reuşit.
Drumul spre gradiniţă a fost destul de scurt din cauză că Yunho a condus precum un maniac. Când am ajuns acolo m-a lasat în fata institutiei, ca să o iau înainte, în timp ce el mergea să parcheze maşina. M-am îndreptat spre intrare cu paşi hotarâţi şi gata să îi înfrunt pe parintii copilului, care se presupune a fi victima, dar sunt sigur că Binnie a atacat doar pentru ca i se facuse ceva lui JaeYun, Moobin e un copil pe care-l doare în cot de altii înafară de fratele sau, DongHae şi Miyoung.
Sala de aşteptare era plină de tensiune aşa cum mă aşteptam, parintii copilului erau cu el în timp ce le aruncau priviri pline de resentimente fiilor mei. Cred că o să iasă cu ceartă, din partea mea nu a lor, chiar nu ştiu cum să trateze nişte copii mici? Oamenii din ziua de azi!
Odată ce copii m-au vazut au fugit spre mine iar eu i-am luat în brate. Fata lui JaeYun era plină de lacrimi în timp ce baiatul meu mai mare avea o expresie stoică. Mi-am muşcat buza inferioară şi am inspirat şi expirat de mai multe ori, aveam dreptate, copilul acela s-a luat de bebelaşul meu, iar fratele sau nu a stat pe gânduri să-i aplice nişte lovituri bine meritate. Chiar dacă sunt împotriva violentei, eram atât de mândru de el că e în stare să îţi apere în aşa hal geamanul.
M-am uitat serios însă catre Binnie, odată ce le-am vazut privirile de disgust aşezate pe fata celorlalti parinti. Copilul m-a privit cu ochi mari şi buza inferioară îi tremura.

- Daddy, eu ... , a început să spună dar eu l-am întrerupt în timp ce i-am mângâiat uşor parul.
- Ştiu, ştiu, nefericitul a pus mâna pe JaeYun, aşa-i? l-am întrebat în timp ce i-am zâmbit uşor iar el a dat din cap.

Le-am sarutat obrajii pe rând, la amândoi, iar apoi m-am ridicat şi am pornit spre parintii „victimei”. Purtam o expresie la fel de serioasă ca şi cu cea care am intrat. Nu aveam să le permit nicio clipă să mă jignească sau să îi jignească pe gemeni, aveam să îi mânânc de vii dacă se întâmpla aşa ceva. Mi-am aruncat ochii spre copil şi am vazut că pe lângă o vânataie urâtă la ochi şi o muşcatura pe mâna stângă nu avea nimic, pentru asta se plâng?

- Bună ziua, domnule şi doamna Lee, am spus pe un ton calm, desigur că ştiam cine sunt, Lee JunKi şi Lee HyoRi, actori, faimoşi, enervanti şi foarte aroganti.
- Nu cred e aşa bună, Kim, a spus HyoRi privindu-mă din cap până în picioare.

Se pare că vechea mea colegă de clasă, fosta prietena a lui Choi Dongwook , regina liceului, aşa cum adora să i se spună, mă urăşte cam foarte mult, şi habar nu am de ce, pentru că eu nu i-am facut chiar nimic şi niciodată nu am avut un mare interes faţă de persoana ei, atât de superficială şi falsă, la fel ca toate „reginele” din liceu.

- Pentru tine poate nu, dar pentru mine este, aşa că putem trece direct la subiect? am întrebat vrând să par nepasator.
- Vezi tu ... monstruletii tai l-au agresat fizic pe copilul meu, care nu are nicio vină! s-a rastit fosta regină iar eu a trebuit să îmi înghit râsul care mă pufnea.
- Sunt foarte sigur, ca doar Binnie s-a „jucat” putin cu copilaşul tau doar pentru că i-a facut ceva fratelui sau geaman, pentru că el nu reactionază aşa, dor în caz că anumite specimene needucate se iau de fratele sau, am raspuns sincer urmarind cum i se schimbă fata din una „calmă” în una plină de nervi, auch dragă, poate faci riduri!
- Copil needucat? l-am auzit pe JunKi pufnind iar apoi a continuat, copilul meu nu este unul needucat.
- Ştii că baietii seamană cu mamele lor nu? De ce nu o intrebi pe HyoRi cât de educată era ea când era mai mică, am raspuns râzând, ştiind că am atins o coardă sensibilă, spre deosebire de mine, ea nu venise dintr-o familie influentă, ci una mediocră, aşa că manierele erau cam zero.
- Kim, ţine-ţi gura, să nu uitam cine e cel mai josnic dintre noi pe aici, gay şi cu nişte daruri mai speciale, a spus apasând pe fiecare cuvânt iar eu mi-am dat ochii peste cap, gata să îi raspund.
- Ce e rau în a fi gay şi să ai daruri speciale? a venit o voce din spatele meu, iar eu m-am întors putin doar ca să-l vad pe Yunho stând aproape de noi.

Cel mai mic dintre copii mi-a dat drumul la mână şi a fugit spre tatal sau, sarindu-i în brate în timp ce i-a sarutat obrazul foarte dragastos. JaeYun era incredibil de ataşat de el, însă nici Binnie nu era prea departe, dar era putin mai rezervat.

- Ce cauti aici Yunho? am auzit pe HyoRi întrebând cu un zâmbet pe buze plin de flirt şi l-am vazut pe JunKi devenind dintr-o dată alertat, oho, se pare că scorpiei îi curg balele după ce e al meu.
- HyoRi, JunKi, nu mă aşteptam să vă vad pe aici, a spus în timp ce se îndrepta spre mine şi Binnie, de ce sunt aici? Cineva mi-a întrerupt ziua specială cu partenerul meu pentru că se pare că unul dintre copii mei i-a dat câteva castane altuia, a spus lejer în timp ce l-a lasat pe JaeYun jos şi m-a sarutat pe obraz.

M-am uitat spre el ciudat, JunKi şi HyoRi erau faimoşi, influenti în lumea entertainmentu-lui, ce are el de gând cu atitudinea asta? Să îşi facă rau carierei lui? Ştiu că a zis că ar fi în stare să o sacrifice pentru noi, dar nu cred că trebuie să înceapă acum.

- Partener? a întrebat femeia dezorientată în timp ce şi-a pus ochii pe mine, vrei să spui că nimicul acesta e partenerul tau? a spus plin de batjocură iar pe mine m-a durut fix undeva de ceea ce crede ea. Şi vrei sa spui că aceşti noi copii prost crescuti sunt ai tai? Dacă nu ai avea o faţă atât de serioasă aş crede că suntem la camera ascunsă, a spus râzând, iar mie mi-a venit să-i spun câteva mai multe, cine naiba se credea femeia asta, să-mi insulte aşa copii!
- Prost crescuti? Cred că tu dai dovata de needucatie din moment ce ataci nişte copii de nici cinci ani cu vorbe inutile şi jignitoare şi în acelaşi timp pe persoana care le-a dat viaţă, a raspuns înapoi Yunho.
- Scârbos, a raspuns JunKi iar eu am râs, ce aşa amuzant, domnule Kim?
- Tu şi ea, am spus în timp ce încercam să mă potolesc din râs.
- Pot să ştiu de ce? a întrebat HyoRi ofensată.
- Spui că noi, suntem un exemplu scârbos, şi practic mi-am adus aminte de când prin magie a aparut la ora de biologie un video cu HyoRi în timp ce-i dadea un oral profului de mate ca să treacă clasa, absolut gretos, am spus în timp ce râdeam tot mai tare iar ceilalti trei mă priveau şocati.
- Idiotule! Parcă aia trebuia să ramâna în trecut! a strigat HyoRi revoltată.
- Parcă, dar nu e posibil, adică cine ştie la câţi le-ai mai dat un oral doar ca să îţi termini liceul, ştim amândoi că îţi lipşeste materia cenuşie.
- O să plateşti pentru asta! Tu şi fiinte acelea pe care le-ai creat! m-a amenintat iar eu doar am zâmbit.
- Nu prea o să cred scumpete. Sunt sigur că fiul tau i-a facut ceva lui JaeYun iar Moobin doar a reactionat, în plus, ce te plângi? L-a bagat în spital? Te rog, ce poti să-mi faci tu, o actrita de doi bani? Ai uitat cine sunt? Şi nici nu o să ai ocazia, pentru că o să-mi scot copii de aici, nu merită să stea într-o gradiniţă în care personalul nu e în stare să le arate bunele maniere celor care nu sunt învăţati acasă! am strigat nervos şi i-am luat pe copii de mâna şi am ieşit din cladire.

I-am dus în afară din perimetrul gradinitei şi doar când m-am ştiut afară am putut respira liniştit şi să gândesc cu calm. Desigur că o să-i scot de aici, am crezut că dacă e o institutie privata, copii vor putea să se dezvolte mai bine, dar se pare că doar incompetenti sunt aduşi să lucreze care au o multime de diplome dar niciun interes faţă de copii pe care îi au în grijă.
Dintr-o dată am simtit nişte brate încolacindu-se în jurul taliei mele, facându-mă să tresar. M-am întors doar pentru a-l vedea pe Yunho zâmbindu-mi, iar nervii mei au disparut instant, concentrându-mă pe expresia lui.

- Scuze, am spus timid, te-am facut de râs acolo.
- Nicidecum, a raspuns râzând, o meritau, cum îndraznesc oare să se ia de copii noştri? Şi mai ales, de tine, care nu le-ai greşit cu nimic.
- Heh, mi-a facut placere să-i reamintesc sclifositei ăleia ce a facut pentru a trece la matematică, am spus în timp ce am râs.
- Se pare că trebuie să le cautam altă gradiniţă, a spus în timp ce l-am luat pe Moobin în brate, iar eu pe JaeYun.

Am mers spre locul unde parcase maşina, care era aproape de un parc, aşa că ne decisesem să mergem să luam o gură de aer, era o zi de Ianuarie nu prea friguroasă, era perfectă. Ne-am aşezat pe o bancă care era acoperită cu o patură, şi ne-am pus alta peste picioarele noastre, aduse din maşină desigur, cu copii între noi. Eu eram ocupat în a-i şterge fata lui Jaeyun de lacrimile care deja i se uscaseră pe chipul lui de portelan, în timp ce Yunho era ocupat într-o discutie cu Binnie despre cum a reuşit să dea o lovitură atât de bună celui care i-a deranjat fratele.

- Binnie, şi totuşi, ce i-a facut lui JaeYun de ai sarit ca ars? l-a întrebat Yunho curios iar eu m-am oprit din ceea ce faceam doar ca să ascult raspunsul.
- A vrut să-l sarute! Trebuia să ne jucam de-a printi şi printese, iar acea broască cu două picioare a spus ca JaeYun va fi printesa şi-a încercat să-l sarute! Aşa ceva nu e permis! a spus acesta revoltat.
- De ce? Binnie, ştii că nu e greşit în a iubi altă baiat sau barbat, a spus Yunho calm, iar copilul s-a uitat spre el şocat.
- Ştiu! practic a strigat, dar pe JaeYun nu-l poate saruta nimeni, el e papuşa mea, şi nu îl împart cu nimeni, decât cu voi! a spus revoltat.

Ceea ce a spus cred că l-a luat prin surprindere pe Yunho dar pe mine nu, ştiam cât de mult îl adoră Binnie pe fratele sau şi cât de posesiv este asupra lui, nu e prima dată când îl numeşte papuşa lui, iar JaeYun nu pare să îi pese atâta timp cât îl are aproape pe geamanul lui.
Iubitul meu s-a uitat spre mine confuz dar eu doar i-am zâmbit, avea să se obişnuiască cu legatura dintre cei doi. I-am furat un mic sarut în timp ce m-am ridicat de pe bancă cu JaeYun în brate şi am fugit spre maşină lasându-i pe cei doi în spate să strângă paturile. Era superb şi atât de bine să îl am aproape şi să facă parte din viata mea, încât totul mi se parea un vis.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
Our Game - de Denny - 03-09-2011, 09:45 PM
RE: [+18] Our Game - de Piersicuta - 31-12-2011, 05:45 PM
RE: [+18] Our Game - de Kimera - 01-01-2012, 10:16 PM
RE: [+18] Our Game - de Denny - 02-01-2012, 12:55 AM
RE: [+18] Our Game - de dot dot curve :) - 02-01-2012, 10:56 PM
RE: [+18] Our Game - de Kimera - 02-01-2012, 02:09 AM
RE: [+18] Our Game - de Zyklon - 02-01-2012, 11:37 AM
RE: [+18] Our Game - de Piersicuta - 02-01-2012, 01:53 PM
RE: [+18] Our Game - de Alistar - 02-01-2012, 04:44 PM
RE: [+18] Our Game - de Alle|X|Andra - 04-01-2012, 10:50 PM
RE: [+18] Our Game - de Death Rose - 05-01-2012, 10:23 PM
RE: [+18] Our Game - de βεκi - 07-01-2012, 02:26 PM
RE: Our Game - de Denny - 29-01-2012, 09:10 PM
RE: Our Game - de Kimera - 30-01-2012, 08:59 PM
RE: Our Game - de AbiiShu' - 30-01-2012, 06:55 PM
RE: Our Game - de Alistar - 31-01-2012, 02:28 AM
RE: Our Game - de Denny - 02-08-2012, 03:30 PM
RE: [Yaoi] Our Game - de AbiiShu' - 02-08-2012, 06:25 PM
RE: [Yaoi] Our Game - de Lexxu - 03-08-2012, 06:45 PM
RE: [Yaoi] Our Game - de Denny - 20-08-2012, 02:15 PM
RE: [Yaoi] Our Game - de Lexxu - 20-08-2012, 03:21 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 03-09-2011, 11:05 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 04-09-2011, 04:03 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 04-09-2011, 10:13 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 05-09-2011, 11:08 PM
RE: Our Game [+18] - de hiimera - 06-09-2011, 12:06 AM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 06-09-2011, 12:49 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 06-09-2011, 12:57 PM
RE: Our Game [+18] - de yaoi maniac - 06-09-2011, 02:58 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 06-09-2011, 02:58 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 06-09-2011, 09:23 PM
RE: Our Game [+18] - de HanniGram - 06-09-2011, 09:28 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 06-09-2011, 10:09 PM
RE: Our Game [+18] - de Alicia - 09-09-2011, 10:18 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 09-09-2011, 11:46 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 10-09-2011, 12:23 AM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 10-09-2011, 11:49 AM
RE: Our Game [+18] - de hiimera - 10-09-2011, 03:07 PM
RE: Our Game [+18] - de yaoi maniac - 10-09-2011, 04:56 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 05:57 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 10-09-2011, 07:57 PM
RE: Our Game [+18] - de Alicia - 12-09-2011, 02:15 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 15-09-2011, 04:17 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 15-09-2011, 04:36 PM
RE: Our Game [+18] - de hiimera - 15-09-2011, 11:07 PM
RE: Our Game [+18] - de sarah chan - 18-09-2011, 10:48 AM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 07:35 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 19-09-2011, 08:05 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 23-09-2011, 08:46 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 23-09-2011, 09:02 PM
RE: Our Game [+18] - de hiimera - 24-09-2011, 10:24 AM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 24-09-2011, 12:19 PM
RE: Our Game [+18] - de Yaku-chin - 26-09-2011, 10:46 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 27-09-2011, 08:37 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 28-09-2011, 08:50 AM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 03-10-2011, 10:07 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 04-10-2011, 05:04 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 05-10-2011, 08:48 AM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 06-10-2011, 08:45 AM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 06-10-2011, 02:51 PM
RE: Our Game [+18] - de Piersicuta - 07-10-2011, 03:11 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 08-10-2011, 12:33 AM
RE: Our Game [+18] - de AyameXx - 08-10-2011, 03:39 AM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 08-10-2011, 09:34 AM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 08-10-2011, 11:11 AM
RE: Our Game [+18] - de Piersicuta - 08-10-2011, 12:45 PM
RE: Our Game [+18] - de Yaku-chin - 08-10-2011, 01:28 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 08-10-2011, 02:25 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 08-10-2011, 09:38 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 16-10-2011, 10:28 PM
RE: Our Game [+18] - de sarah chan - 16-10-2011, 11:17 PM
RE: Our Game [+18] - de AyameXx - 17-10-2011, 03:36 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 17-10-2011, 03:41 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 17-10-2011, 04:45 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 17-10-2011, 11:29 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 18-10-2011, 03:05 PM
RE: Our Game [+18] - de Yaku-chin - 18-10-2011, 09:27 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 24-10-2011, 07:45 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 24-10-2011, 07:49 PM
RE: Our Game [+18] - de Piersicuta - 24-10-2011, 07:51 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 25-10-2011, 09:31 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 25-10-2011, 10:49 PM
RE: Our Game [+18] - de sarah chan - 30-10-2011, 01:41 AM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 30-10-2011, 10:17 PM
RE: Our Game [+18] - de n{iK}a aMmA - 31-10-2011, 12:02 AM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 31-10-2011, 09:30 AM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 31-10-2011, 04:15 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 31-10-2011, 05:53 PM
RE: Our Game [+18] - de Piersicuta - 31-10-2011, 06:31 PM
RE: Our Game [+18] - de hiimera - 01-11-2011, 11:48 AM
RE: Our Game [+18] - de AyameXx - 01-11-2011, 11:39 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 08-11-2011, 09:14 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 09-11-2011, 10:08 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 09-11-2011, 10:19 PM
RE: Our Game [+18] - de Piersicuta - 10-11-2011, 04:59 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 11-11-2011, 09:03 AM
RE: Our Game [+18] - de Nirv - 11-11-2011, 09:43 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 13-11-2011, 07:21 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 13-11-2011, 08:19 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 21-11-2011, 04:16 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 21-11-2011, 04:34 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 22-11-2011, 09:38 AM
RE: Our Game [+18] - de Nirv - 22-11-2011, 08:34 PM
RE: Our Game [+18] - de Alle|X|Andra - 22-11-2011, 11:01 PM
RE: Our Game [+18] - de Piersicuta - 25-11-2011, 03:11 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 09:49 PM
RE: Our Game [+18] - de Luzer - 30-11-2011, 09:09 PM
RE: Our Game [+18] - de n{iK}a aMmA - 04-12-2011, 10:57 AM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 04-12-2011, 11:41 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 05-12-2011, 01:00 AM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 05-12-2011, 03:59 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 05-12-2011, 07:24 PM
RE: [+18] Our Game - de n{iK}a aMmA - 10-12-2011, 03:25 PM
RE: [+18] Our Game - de Alle|X|Andra - 10-12-2011, 05:40 PM
RE: [+18] Our Game - de Nirv - 11-12-2011, 05:11 PM
RE: [+18] Our Game - de Denny - 13-12-2011, 01:27 AM
RE: [+18] Our Game - de Zyklon - 13-12-2011, 04:21 PM
RE: [+18] Our Game - de n{iK}a aMmA - 13-12-2011, 04:37 PM
[split] [+18] Our Game - de Nirv - 13-12-2011, 10:13 PM
RE: [+18] Our Game - de Alle|X|Andra - 13-12-2011, 11:59 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)