Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Our Game

#23
Hello~îmi cer scuze de întârziere^:)^ mi-a luat cam trei zile să scriu capitolul pentru că parcă începutul şcolii mi-a luat tooooooooooaaaată inspiratia. Cred că o să postez mai rar acum, o să mă rezum la odată pe saptamână, îmi cer scuze celor care nu le place, dar e greu că am multe materii şi mi se acumulează multe de învăţat.
Despre capitolul acesta, nu ştiu, sper să vă placă :-? am încercat să-l fac cât de cât amuzant. Ah, da un nou personaj a fost introdus în acest capitoool ;;)


ka-wi-ba-wi-bo = piatră foarfecă hârtie.
- nu ţtiu cât de bine am explicat jocul:)))

oppa = formă de adresare în cazul fetelor la barbatii mai mari decât ele.

annyeong = salut pe coreeană.



βεκi - Hello there sweetheart *hugs* mutumesc de comentariul lung. :)) Well, am spus că Eunhye nu e cine pare a fi ;;). Am spus prin capitol că o să aibă doi baieti, citisem undeva pe net că dacă ai gemeni, fată si baiat, fata are de suferit putin ţi în burtică şi după ce se naşte şi am zis că mai bine să fie doi băăăăieti. Da, Minnie şi Sicachu [Jess] sunt superbi împreună :)). Sper să îţi placă acest capitol*hugs*

Addeh. - Hi there *hugs* Vreu să îţi repet şi ţie, doamna Han nu e cine pare ;;) . Yunho e o persoană bună, dar cam prea arogantă, oricum o să se schimbe pe parcurs. Multumesc că te oboseşti sp citeşti :))). *hugs*

Kt.Kat - Aw, Cri, multumesc de comentariu. Sunt foarte neatentă când scriu capitolul şi sinceră să fiu, nu mă prea interesează greşelile, deşi ştiu că ar trebui să mă intereseze, eu mai mult vreau să fac un capitol care să placî cititorului, o să încerc să reduc, dar nu promit mult :)))). Mă bucur că receptezi bine emotiile şi iubirea din jurul lui Jaejoong. Mutumesc că citeşti. *hugs.

yaoi maniac - Hello there, honey multumesc de comentariuuu D:

dot dot curve :) - Hi ! Well, poate să ceară custodia copiilor chiar dacă nu sunt casatoriti, până la urmă sunt ai lui, deşi ar putea să încerce nu sunt foarte sigură că ar primi-o, dar legal are acel drept. Multumesc de comentariu, dear *hugs*

Psycho XD - Hello ! *hugs* Well, dear, îmi cer scuze, dar nu o să se afle adevarul gol goluţ, aştept un moment mai mareţ pentru adevar. :))) multumesc că citeşti !

ȯMissDark«╝ - Hiii ! Well, da, l-am facut pe Jaejoong mai girly, dar tot e draguţ :)))) sper să îţi placă capitolul acesta. Şi nu, Yun nu află că sunt copii lui xD. Multumesc că citeşti ! *hugs*

sarah chan - Oh new reader ! Hello there, sweetheart ! ;3 Mă bucur că îţi place ! Ştiu Jaejoong şi în realitate e o dulceaţă de barbat. Multumesc că citeşti ! *hugs* Btw, ai putea să încerci te rog să scrii mai mult la comentarii ? La orice fic postezi scrie peste 3 rânduri şi spune-i scriitorului o parere mai detaliată ;3 thank you.



BTW Inspiraţia mea e -> JYJ - In Heaven

Da, a aparut In Heaven de la JYJ full MV, da l-am revazut de 10 ori într-o oră şi da i freaked out i was like aksdhsakjdhkashdkas ;-; şi albumul e atât de omfg e atât e superb. Jaejoong e un geniu când compune melodii si când le scrie ;3 deja e nr 1 în toate charturile albumul. I'm a proud fan ! :)))





Capitolul 4

Am terminat cu difictulate cina din cazuă că eram stresat. Nici nu mi-am dat seama că îi promisesem lui Yoochun o explicatie pentru burtică, dar nu aveam niciuna. Adică aveam, adevarul putea fi spus, dar nu e cea mai potrivită optiune. L-am strigat pe Changmin care a venit rapid în bucatarie urmat de Jessica. Presupun că mi-au simtit nervozitatea din voce şi s-au speriat. Îndată ce m-au vazut că eram bine s-au calmat. M-au ajutat să duc farfuriile în bucatarie pe a mea lasând-o acolo. Nu aveam de gând să mânânc cu ei la masă. Când le-am aşezat toate am dat să plec dar am simtit cum m-a prins cineva de mână, m-am întors doar ca să-l vad pe Junsu zâmbindu-mi.
- Jae-ah, unde pleci? m-a întrebat curios
- Nu am să mânânc cu voi la masă.
I-am spus scurt fară să stau pe gânduri. Poftă de mâncare oricum nu mai aveam din moment ce l-am vazut pe Yunho. Mi-am mutat privirea spre el şi l-am vazut uitându-se la mine surprins. M-am uitat înapoi spre Junsu zâmbind şi mi-am tras mâna din strânsoarea lui. Am dat să mă întorc din nou să plec dar i-am auzit vocea lui Yoochun chemându-mă, era rece şi calmă.
- Unde crezi că pleci ? Ai nevoie să îmi dai nişte explicatii, să nu crezi că poti să fugi de data aceasta.
Am luat o gură mare de aer şi m-am întors fixândul cu ochii şi i-am raspuns pe acelaşi ton cu care mi s-a adresat.
- Nu cred că Junsu şi Yunho-shii ar fi confortabili cu mine la masă. Yoochun-ah, te-ai uitat la mine ? Sunt însarcinat ! Nu vreau să le stric pofta de mâncare doar pentru că stau cu mine la masă. Explicatia o să ţi-o dau după ce mânânci şi aşa eşti doar piele şi oase.
- Încetează să mai vorbeşti prostii ! Tu te auzi macar ? De ce să le fie scârbă de tine ? Doar pentru că eşti putin mai diferit decât ei doi ? În plus, e casa ta ce naiba !
A sarit ca ars Changmin. M-am uitat la el ca semn să tacă, deşi nu cred că avea de gând să facă acest lucru până când Jessica l-a prins de mână. Minnie s-a uitat catre Yunho care privrea mâncarea din fata lui. În momentul acela mi-a venit să îl iau de urechi pe Changmin, ar trebui să fie putin mai subtil în cazuri de genu. Am oftat şi m-am dat batut spunându-le că mă duc să îmi aduc farfuria. M-am dus încet şi am venit încet, ca să mai trag de timp, ştiam că trebuia să mânânc dacă stateam la masă cu ei, de asta avea să se ocupe Jessica, ea e cea care mă face să mânânc mai tot timpul, pe motivul că am doi copii în burtă şi trebuie să mânânc dublu decât deobicei. M-am aşezat lângă Jessica şi am început să mă joc cu spaghetele. Mi-am ridicat privirea discret catre ceilalti şi i-am vazut că mânâncă în linişte, macar am nimerit să fac mâncare bună. Am simtit-o pe fată lovindu-mă cu cotul în mână, era semnal că trebuia să mânânc. Am luat o îmbucatură din spaghete forţându-mă să le mestec. Am repetat aceaşi actiune de cinci ori iar apoi m-am ridicat de la masă. Nu aveam să mă fortez să mânânc dacă nu îmi trebuia. M-am uitat catre Yunho care mă privea curios. Mi-am dat ochii peste cap şi mi-am continuat drumul spre bucatarie. După ce mi-am pus farfuria în maşina de spalat vase m-am dus spre frigider să iau nişte fructe ca să le curăţ să mâncam ca şi desert. Parcă aveam iar poftă de pere cu maioneza. Am început să curăţ prima dată merele şi perele, apoi am trecut la portocale iar ultima dată la banane, din moment ce se oxidau mai uşor şi le-am stropit cu putină zeamă de lamâie ca să se pastreze. Le-am pus toate pe un platou şi apoi m-am dus spre frigider pentru a-mi lua maioneza. E ciudată chestia aceasta cu perele şi cu maioneza, nici nu înteleg de ce îmi trebuie aşa ceva, adică e scârbos când vezi dar parcă îmi dă aceeaşi senzatie de placere când o mânânc la fel cum o face şi ciocolata. Mi-am curăţat altă pară şi mi-am pus maioneza pe ea. Am muşcat din ea fericit în timp ce am scos un sunet ce semana mai mult a geamat deoarece îmi satisfacusem pofta. Am simtit pe cineva în spatele meu şi m-am întos pentru a-l vedea pe Yunho uitându-se la mine suspicios şi avea o rumă de roşeaţă în obraji.
- Ce? Nu ai fost niciodată însarcinat şi să ai pofte ?
M-am rastit la el iar apoi mi-am dat seama ce am spus. Mi-am dat uşor o palmă peste frunte şi am muşcat din nou din pară.
- Desigur că nu. Eu sunt cel însarcinat aici. Şi totuşi poti să nu te mai strecori în spatele meu şi în bucataria mea ? Dacă tot aşa o ţii o să mor înainte să-mi nasc copii !
L-am certat fară să îmi pese. Ce naiba ! parcă îi spusesem să stea departe de mine şi el tot se vine în bucatarie. Ce vrea să mă închid în cameră şi să nu ies până nu pleacă ? Poate asta ar fi mai bine. I-am studiat fata, parea că vrea să-mi spună ceva dar se gândea dacă să o facă sau nu. Mi-am dat ochii peste cap, devine deja un obicei şi m-am dus spre masă pentru a lua tava cu fructe vrând să mă întorc în sufragerie dar vocea lui m-a oprit.
- Copii ? l-am auzit întrebând.
- Da, copii, aştept gemeni.
I-am raspuns fară să mă gândesc şi fară să mă întorc catre el. Vroiam să-l înteb de ce îi pasă ? Nu ar trebui să mă evite şi să se întoarcă la draguta de Seulgi ? Mi-am scuturat uşor capul şi am plecat din bucatarie. Am sunat ca şi un amant gelos.
Când am intrat în living room, unde am presupus că s-au dus invitatii dacă au terminat de mâncat. Mi-am pus cel mai frumos zâmbet posibil pe buze în acele momente şi am pus tava pe masa, apoi m-am dus să mă aşez lângă Minnie şi Jessica. L-am observat pe Yoochun privindu-mă intens şi mi-am dat seama că era timpul pentru explicatie, pe care eu nu o aveam. Am privit cuplul din stânga mea îngrijorat, care mi-au întors o privire la fel de îngrijorată. În acest timp a intrat şi Yunho în încapere.
Pamântule, deschide-te şi înghite-mă ! Am gândit în timp ce am început să-i muşc buza inferioară. Vazând că pamântul nu mă ascultă am decis să scot prima prostie care îmi vine în minte pe gură.
- Inseminatie artificială.
Am raspuns unei întrebari care nu a fost pusă, dar ştiam că trebuia să raspund. I-am vazut ochii prietenului meu marindu-se la fel şi cei a lui Junsu. A scos un „poftim” stins pe buze. I-am simtit şi pe Minnie şi Jess încordându-se, nu cred că se aşteptau la asta, defapt nici eu nu mă aşteptam.
- Da, am zis că viata mea e prea plină de singuratate şi vroiam un copil. Sunt gay, aşa că să-l am cu altă femeie nu e o optiune, aşa că am profitat de acea ciudăţenie cu care m-am nascut şi uite-mă, o să fiu mamă, adică tată, adică stai, o să fiu parinte.
Am mintit cu neruşinare la tot înafară de un lucru, acela că sunt singur, caci aşa şi este. Mi-am mutat privirea de la Yoochun şi Junsu la Yunho, care parea la fel de surprins şi parcă dezamagit. Am rânjit în sinea mea, acum şi-a dat seama că am mintit când i-am spus acele vorbe cum că m-am culcat cu mai multe persoane. Ar trebui să-mi pară putin rau pentru el, nu-i aşa ? Din pacate, nici lui nu i-a parut rau de mine, aşa că ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte.
- E cea mai prostească decizie pe care ai facut-o în viata ta !
A sarit Yoochun furios de pe canapea. Ştiam că nu avea să o ia aşa de uşor. Mă cunoaşte mai bine de atât şi ştie că mereu am evitat să vorbesc despre problema mea, ca şi cum nu aş accepta-o şi nu e logic ceea ce am zis eu, că mi-am facut inseminatie artificială. A fost singura scuză plauzibilă care mi-a trecut prin minte. Am vrut să râd şi să îi spun adevarul, dar în loc de asta mi-am început prfacatoria şi m-am uitat la el de parcă mă simteam ranit. L-am vazut luând a gură de aer şi apoi a continuat să vorbească.
- De ce nu îmi spui adevarul ? Jae-ah, ştiu că te-a ranit cineva şi ţi-a facut acest lucru. Te cunosc prea bine ! Tu nu eşti persoana care vrei să pari. Mereu ai vrut să te fereşti de ideea că ai un uter şi că eşti mai ciudat ! Mereu ai spus că vei avea copii, dar nu o să-i naşti tu ! Ce naiba s-a schimbat ? Ce te-a facut să te ragzândeşti ? Nimic ! Pentru că minti ! Spune-mi ce s-a întâmplat şi jur că îl voi ucide pe acel barbat.

Se apropia de mine în timp ce vorbea. Eram mândru, mă cunoştea atât de bine, nu degeaba suntem suflete pereche. Nu mă aşteptam la mai putin din partea lui. Am început să plâng, eram conştient, dar nu mă puteam mişca deloc. L-am simtit cum m-a îmbrăţişat iar eu l-am strâns mai aproape de mine. Aveam neboie de aceea îmbrăţişare din partea lui de ceva timp. De noaptea în care Yunho şi-a facut de cap cu mine, nu mi-am dat seama decât acum, când îl îmbrăţişam câte nevoie aveam eu defapt de el.

Yoochun-ah, cum aş putea să îţi spun adevarul ? Cum aş putea să îl dau de gol pe Yunho ? Nu vreau să îţi stric prietenia cu el, nu vreau să stric DBSK, pentru că te cunosc la fel de bine cum mă cunoşti pe mine şi ştiu că nu vei fi liniştit până când el nu va plati, într-un fel sau altul.

L-am împins uşor pe cel mai bun prieten al meu din imbrăţişare şi i-am zâmbind ştergându-mi lacrimile. I-am mângâiat obrazul în timp ce-l priveam adânc în ochi. I-am luat mâna şi i-am pus-o pe burtica mea facându-l să simtă că era ceva acolo, înauntrul meu.

- Chun-ah, mi-a fost dor de tine, în timpul acesta m-am schimbat, în aceste cinci luni mi-am schimbat perspectiva vietii. O să am doi copii, Chun-ah, gemeni, baieti. Nu contează cum am ramas însarcinat, ci că port în pântece nişte copii nevinovati. Nu trebuie să-ţi fie milă de mine gândindu-te cum am să mă descurc, pentru că mereu, oricât de greu mi-a fost am putut trece peste toate. Datorită ţie şi familiei mele, Yoochun, tu m-ai facut puternic fiind lângă mine mereu şi sprijinindu-mă în toate, aşa că vreau să te rog ceva, fi şi de data aceasta lângă mine, pentru copii mei.

Mi-am muşcat buza inferioară şi m-am uitat spre Yunho discret, parea inconfortabil, apoi m-am uitat catre Junsu, Changmin şi Jess, care erau serioşi privindu-ne pe mine şi Yoochun. M-am uitat iar la prietenul meu cel mai bun care acum îmi zâmbea, ochii lui exprimând un calm care înainte nu il avea. Şi-a pus mâna pe capul meu şi mi-a ciufulit parul.

- Bineînteles că voi fi lângă tine în acest timp, crezi că poti scapa de mine aşa uşor ? Şi doi baieti ? Nu îmi vine să cred ! Ştii Jaejoong că nu îţi vreau raul, ci doar binele, nu m-am aşteptat ca tu să vrei să ai copii ... mai ales acum, la douazeci şi trei de ani să fi mama, adică tata, în fine mă întelegi tu.

A spus râzând şi eu m-am alaturat lui curând. Ştiam că avea să lase de la el, e prea sufletist, de aceeaa m-am folosit şi de copii. Nu am ce să-i fac decât să mint, nu că aş vrea să-l protejez pe Yunho de furia lui Yoochun, ci pe prietenul meu cel mai bun, ca să nu fie dezamagit de liderul pe care îl admira atât de mult. Deşi îi ştie defectele lui Yunho, niciodată nu a încetat să-l respecte şi nu vreau să stric relatia lor.
M-am uitat spre restul persoanelor care erau în încapere şi brusc m-a luat o durere de cap. Jessica a vazut prin mine şi a ştiut că mă doare ceva, într-o secundă a fost lângă min dându-l la o parte pe Yoochun şi ajutându-mă să mă ridic de pe canapea.

- Noi mergem în cameră, Jaejoong trebuie să se odihnească. O să ne mai vedem altadată.

Am auzit-o spunând, dar nu am avut nicio forţă să o aprob. Le-am zâmbit celorlalti ca semn că-mi pare rau şi m-am dus în cameră sprijinindu-mă de fată. O tot auzeam că spunea ceva în şoaptă, probabil alt monolog de al ei, sunt cam frecvente în ultimul timp. Odată de am ajuns în cameră m-am întins în pat şi am adormit.


***

Nu îmi venea să cred că sunt aici şi purtând asta. De ce m-am lasat oare convins, defapt pacalit sau mai bine zis obligat să port aşa ceva ?

*Flashback*

Eram în apartamentul meu uitându-mă peste ceva carte despre îngrijirea bebelaşilor, la doar cinci luni şi jumatate, Jessica a insistat să mă documentez din timp. Avea dreptate într-un fel, dar eu aveam chef să dorm şi iar să dorm. Dintr-o dată am auzit uşa de la intrare deschizându-se şi apoi trântindu-se şi nişte paşi rapizi venind spre living room. Mi-am întors capul doar ca să o vad pe Jessica rânjind ca o nebună. Am clipit des şi m-am uitat ciudat la ea, avea ceva în cap sunt sigur. Ultima dată când am vazut-o aşa a fost când ne-am înteles să nu îi gatim lui Changmin când venea de la repetitii, aia a fost o pedeapsă pentru că a încercat să o facă geloasă.
S-a apropiat de mine punând pungile care le avea în mână lângă sofa. Şi-a înlocuit rânjetul cu un zâmbet fermecator, nu am putut decât să înghit în sec, avea ceva în caputul ei şi nu îmi placea deloc.

- Jae-ah, hai să jucam ka-wi-ba-wi-bo* ! Care pierde trebuie să îndeplinească o pedeapsă din partea celui care câştigă. Şi nu poti refuza dacă nu îţi place „pedeapsa”.

Am privit-o uşor ironic cu o sprânceană ridicată, dar apoi am dat din umeri şi am acceptat nu avea să mă facă să fac nimic ciudat, aveam o conditie mai specială. Am început să jucam, amândoi dadeam tot piatra şi hârtie. După patru ture eu am facut greşeala de a arata hârtie în timp ce ea a prins ocazia şi a aratat foarfecă, facându-mă să pierd. S-a ridicat de pe sofa ţopaind de fericire, după câteva secunde s-a oprit şi s-a dus să ia pungile care le lasase când a venit. Din ele a scos nişte haine de femeie şi o perucă brunetă. M-am uitat stupefiat încercând să-mi dau seama că dacă am dreptate în ceea ce priveşte acele lucruri. Am vrut să deschid gura să zic ceva dar mi-a luat-o înainte.

- Ştii, de când te-am vazut prima dată mereu am vrut să vad cum îţi stă îmbracat ca şi o fată. Ai un corp şi o faţă demne de invidiat. Talie foarte îngustă, picioare lungi, ochi mari, buze roşii, nas ascutit, par prea frumos să fie real. En fin, ce şi-ar dori o fată pentru ea. Aşa că, azi ca şi pedeapsă trebuie să vii cu mine în mall, îmbracat ca şi o fată.

A spus zâmbind iar eu m-am abtinut să nu încep să strig prin casă. E nebună ? Înteleg că sunt gay, ca sunt uke-ul, dar nu sunt femeie ! Chiar dacă am uter, nu sunt femeie ! Am penis, în numele ursuletilor de pluş ! Ce am facut să merit asta ?


*End of flashback*

Aşa s-a întâmplat tot. Dacă eram mai atent nu eram aici, cu blugii aceştia strâmti care mă fac să umblu ciudat din cauză că îmi strâng prea tare „jucariile” şi cu bluza acesta mulată prin care mi se vede burtica şi cu peruca, pe lângă toate acestea şi fardat. Eu eram nefericit. În schimb Jessica era în al noualea cer, avea cu cine să se plimbe prin toate acele magazine de femei, acum înteleg de ce Changmin mereu refuza să meargă cu ea la cumparaturi. E o maniacă ! În timp ce ea proba ceva rochie eu m-am gândit să mă duc să îmi iau un suc de piersici, îmi era tare poftă.
Am mers până la cel mai apropiat stand cu racoritoare şi am cerut ceea ce am vrut, iar pentru Jess am luat o înghetaţă de ciocolată, se plângea mai devreme că vroia una. M-am dus înapoi în magazin dar nu am vazut-o pe acolo şi nici în cabina în care era când am plecat eu. Am ieşit grabit din magazin să o caut şi nu m-am uitat pe unde umblam şi din greseală m-am împiedicat, dar am reuşit să nu cad însă sucul meu de piersici s-a varsat pe o domnişoară. Am început să mă panichez şi am început să îmi cer scuze.

- Uită-te ce ai facut ! Nu ai ochi ?! Ştii cât coastă o bluză de genu ? Presupun că nu ştii, oamenii de doi bani ca şi tine nu ai nicio idee despre astfel de lucruri. Cum o să mi-o cureti ? Hm ?

A început să ţipe la mine ca şi o descreierată. Ce naiba era cu ea ? M-am uitat urât la ea şi atunci când a observat acest lucru şi-a ridicat palma şi m-a pleznit. A usturat ca naiba şi sunt sigur că avea să ramână o urmă roşie câteva zile.

- TU ! Papuşă siliconată !

Am auzit pe cineva strigând din spatele meu, vocea am recunoscut-o ca fiind a lui Jess. Era nervoasă rau de tot după cum a numit-o pe acea femeie care m-a pleznit.

- Cine te crezi tu să plezneşti oamenii aşa ? Cine ? Ha ? Nu vezi că e însarcinată ? a spus Jessica repede şi încurcat din cauza nervilor.
- Mai, mai dacă nu e Jung Jessica. Cum de aperi mai nou sarantocii ? a întrebat bruneta din fata mea.
- Seulgi, se vede că nu ştii să faci diferenta între cineva care are clasă şi cineva care nu are. Desigur, tu eşti în clusă în ultima categorie, te-ai coborât atât de jos încât să plezneşti femei gravide ! i-a raspuns Jessica.

Femeie gravidă ? Tocmai m-a facut femeie ? Stai, asta nu ar trebui să-mi pese în momentul acesta, totuşi de unde mi se pare mie cunoscut numele de Seulgi ? Kim Seulgi ? Jang Seulgi ? Bae ... Bae Seulgi ! Mi-am marit ochii în timp ce m-am uitat spre acea fată, deci ea era frumusetea despre care toată lumea vorbeşte. Oare de ce nu am fost în stare să o recunosc ? Faimoasa logodnică a lui Jung Yunho ! Care nu era aşa frumoasă.

- Jessica, Seulgi ce se întâmplă aici ?

Am auzit o voce groasă şi senzuală în acelaşi timp. Am recunoscut şi această voce. Cum să nu o recunosc. Jung Yunho. Desigur, unde e Seulgi e şi Yunho. Am vazut-o pe Seulgi schimbându-şi expresia fetei într-una plină de inocenţă şi a fugit la el.

- Oppa*, idioata aceea a varsat suc pe mine ! Uite ! E alb, nu mai iese !

Câtă prefacatorie, frate ! Şi eu care credeam că e mai bună decât toate celelalte printese din societate, da pe când e la fel ca şi altele. M-am întors cu fata spre ei şi i-am fixat cu privirea. Tipa tot încerca să pară adorabilă în fata lui Yunho. Scârbos ! De aceea nu-mi plac mie femeile !

- De ce nu îi spui şi ce ai facut tu ? De ce nu îi spui că ai pleznit-o şi ai umilit-o ? Dar nu ! Tu trebuie să faci pe victima să cazi bine în fata lui Yunho. Te-ai uitat macar dacă e însarcinată ? Nu ! Dacă o loveai şi cadea şi păţeau ceva copii, ce te faceai ? Crezi că dacă tatal tau are bani puteai să scapi ?
-
S-a rastit Jessica nervoasă iar eu am prins-o de braţ ca nu cumva să sară să lovească. Apoi mi-am simtit înghetata luată din mână şi s-a smâcit din strânsoarea mea fugind spre cuplul din fata noastra iar înghetata aterizând în capul fetei. A trebuit să îmi muşc buza ca să nu încep să râd. Deşi mi se pare urât ceea ce a facut, tot mă bucură ! E ceva rautacios din partea mea ?
Am clipit rapid cand am observat că s-au luat la bataie. Doamne ! Am mers şi eu spre fete ca să încerc să le despart, Yunho facând la fel. Din greşeală Jessica mi-a smuls peruca şi a aruncat-o pe podea eu ramânând cu lungimea naturală a parului meu. Am vazut că s-au oprit din încaierare şi acum se uitau toti trei la mine. Am zâmbit fals şi m-am uitat spre podea. Ce ruşine, frate ! Un barbat însarcinat, cu peruca luată de pe cap, îmbracat în haine de femei.

- Jaejoong ? l-am auzit pe Yunho spunâns şi mi-am ridicat privirea spre el.
- Annyeong*! am spus pe un ton inocent.

L-am vazut înghitind în sec şi a prins-o pe Seulgi de mână şi a început să înainteze spre mine.

- Seulgi, cere-ţi scuze. Acum !

A spus pe un ton autoritar şi rece. Am fost gata să protestez, nu aveam nevoie de scuzele ei false, dar s-a uitat la mine facându-mă să tac. M-am uitat spre fată care încă era în şoc de ceea ce i-a cerut prietenul ei să facă. M-a fixat cu o privire plină de ură şi am auzit-o spunând un „îmi pare rau” tras de coadă, nu am avut timp să îi raspund deaorece Jessica s-a pus în fata mea.

- Nu avem nevoie de scuzele ei de doi bani.

I-a spus repede si s-a întors spre mine aranjându-mi peruca pe cap. A zâmbit satisfacută iar apoi şi-a luat pungile de jos şi mi-a spus să mergem. Pe când să facem câţiva paşi, Jess s-a întors din nou spre cei doi.

- Şi să ştii, dragă Seulgi, familia lui Jaejoong e a doua din tară ca putere şi bogăţie. E cu mult în fata tatalui tau, dacă nu mă crezi, întreabă-ţi adoratul tau tată cine e Kim HyoRim şi vezi ce raspuns primeşti. Distractie placută în continuare !

Apoi a venit iar spre mine râzând, nu m-am putut abtine din a zâmbi la cât de prostuţă era uneori, să se ia la bataie pentru mine cu o fată într-un spatiu public, ea, fiind o figură publică foarte cunoscută. Totuşi a avut dreptate, dacă cumva mă trântea jos, puteau să păţească ceva copii şi atunci nu mi-aş fi iertat-o.
Când am ajuns acasă am fost întâmpinati de Minnie, care s-a speriat la cum arata Jessica, adevarul e că nu a stat să se aranjeze deloc după încaierare. În timp ce fata s-a dus să facă un duş eu i-am explicat lui Changmin ce s-a întâmplat în mall. În acea seară, Changmin nu a facut altceva decât să o felicite pe Jessica pentru lectia care i-a dat-o lui Seulgi şi pentru că m-a îmbracat cu haine de femei. Era ceva de felicitat la ultima parte ?



A doua zi devreme m-a trezit soneria de la uşă, m-am dus să deschid doar pentru a gasi un pachet mare lasat la uşa mea. L-am luat de jos şi am închis uşa în urma mea. Am pus pachetul pe masă şi m-am uitat curios la el gâdindu-mă cine l-ar putea trimite. Am dat din umeri şi am început să-l desfac, înauntru erau alte două cutii şi un bilet, am ignorat biletul şi am deschis cele două cutii, una avea în ea multe, multe, multe bezele de capşuni, când le-am vazut mi-au trebuit îndată, am luat două şi l-am bagat în gură mestecând fericit. Mi-am mutat privirea spre cealalta cutie şi am deschis-o doar ca să vad un tort de ciocolată, am scos un sunet plin de entuziasm şi m-am dus în bucatarie după un cutit ca să-mi tai din el.
După ce am mâncat două felii de tort şi încă cinci bezele mi-am adus aminte de biletul care era împreună cu cele două cutii. M-am ridicat de pe canapea şi m-am dus spre masă unde era biletul. El era pus într-un plic alb care nu avea nicio semnatură, am scos biletul şi nu am putut decât să mă holb la mesaj şi la cine l-a trimis.


Un mic gest pentru a-mi cere scuze în locul lui Seulgi. Sper să îţi placă.

J.Y.

P.S : Yoochun a fost cel care mi-a spus ce îţi place să mânânci.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
Our Game - de Denny - 03-09-2011, 09:45 PM
RE: [+18] Our Game - de Piersicuta - 31-12-2011, 05:45 PM
RE: [+18] Our Game - de Kimera - 01-01-2012, 10:16 PM
RE: [+18] Our Game - de Denny - 02-01-2012, 12:55 AM
RE: [+18] Our Game - de dot dot curve :) - 02-01-2012, 10:56 PM
RE: [+18] Our Game - de Kimera - 02-01-2012, 02:09 AM
RE: [+18] Our Game - de Zyklon - 02-01-2012, 11:37 AM
RE: [+18] Our Game - de Piersicuta - 02-01-2012, 01:53 PM
RE: [+18] Our Game - de Alistar - 02-01-2012, 04:44 PM
RE: [+18] Our Game - de Alle|X|Andra - 04-01-2012, 10:50 PM
RE: [+18] Our Game - de Death Rose - 05-01-2012, 10:23 PM
RE: [+18] Our Game - de βεκi - 07-01-2012, 02:26 PM
RE: Our Game - de Denny - 29-01-2012, 09:10 PM
RE: Our Game - de Kimera - 30-01-2012, 08:59 PM
RE: Our Game - de AbiiShu' - 30-01-2012, 06:55 PM
RE: Our Game - de Alistar - 31-01-2012, 02:28 AM
RE: Our Game - de Denny - 02-08-2012, 03:30 PM
RE: [Yaoi] Our Game - de AbiiShu' - 02-08-2012, 06:25 PM
RE: [Yaoi] Our Game - de Lexxu - 03-08-2012, 06:45 PM
RE: [Yaoi] Our Game - de Denny - 20-08-2012, 02:15 PM
RE: [Yaoi] Our Game - de Lexxu - 20-08-2012, 03:21 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 03-09-2011, 11:05 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 04-09-2011, 04:03 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 04-09-2011, 10:13 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 05-09-2011, 11:08 PM
RE: Our Game [+18] - de hiimera - 06-09-2011, 12:06 AM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 06-09-2011, 12:49 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 06-09-2011, 12:57 PM
RE: Our Game [+18] - de yaoi maniac - 06-09-2011, 02:58 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 06-09-2011, 02:58 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 06-09-2011, 09:23 PM
RE: Our Game [+18] - de HanniGram - 06-09-2011, 09:28 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 06-09-2011, 10:09 PM
RE: Our Game [+18] - de Alicia - 09-09-2011, 10:18 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 09-09-2011, 11:46 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 10-09-2011, 12:23 AM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 10-09-2011, 11:49 AM
RE: Our Game [+18] - de hiimera - 10-09-2011, 03:07 PM
RE: Our Game [+18] - de yaoi maniac - 10-09-2011, 04:56 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 05:57 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 10-09-2011, 07:57 PM
RE: Our Game [+18] - de Alicia - 12-09-2011, 02:15 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 15-09-2011, 04:17 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 15-09-2011, 04:36 PM
RE: Our Game [+18] - de hiimera - 15-09-2011, 11:07 PM
RE: Our Game [+18] - de sarah chan - 18-09-2011, 10:48 AM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 07:35 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 19-09-2011, 08:05 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 23-09-2011, 08:46 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 23-09-2011, 09:02 PM
RE: Our Game [+18] - de hiimera - 24-09-2011, 10:24 AM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 24-09-2011, 12:19 PM
RE: Our Game [+18] - de Yaku-chin - 26-09-2011, 10:46 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 27-09-2011, 08:37 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 28-09-2011, 08:50 AM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 03-10-2011, 10:07 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 04-10-2011, 05:04 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 05-10-2011, 08:48 AM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 06-10-2011, 08:45 AM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 06-10-2011, 02:51 PM
RE: Our Game [+18] - de Piersicuta - 07-10-2011, 03:11 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 08-10-2011, 12:33 AM
RE: Our Game [+18] - de AyameXx - 08-10-2011, 03:39 AM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 08-10-2011, 09:34 AM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 08-10-2011, 11:11 AM
RE: Our Game [+18] - de Piersicuta - 08-10-2011, 12:45 PM
RE: Our Game [+18] - de Yaku-chin - 08-10-2011, 01:28 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 08-10-2011, 02:25 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 08-10-2011, 09:38 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 16-10-2011, 10:28 PM
RE: Our Game [+18] - de sarah chan - 16-10-2011, 11:17 PM
RE: Our Game [+18] - de AyameXx - 17-10-2011, 03:36 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 17-10-2011, 03:41 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 17-10-2011, 04:45 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 17-10-2011, 11:29 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 18-10-2011, 03:05 PM
RE: Our Game [+18] - de Yaku-chin - 18-10-2011, 09:27 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 24-10-2011, 07:45 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 24-10-2011, 07:49 PM
RE: Our Game [+18] - de Piersicuta - 24-10-2011, 07:51 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 25-10-2011, 09:31 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 25-10-2011, 10:49 PM
RE: Our Game [+18] - de sarah chan - 30-10-2011, 01:41 AM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 30-10-2011, 10:17 PM
RE: Our Game [+18] - de n{iK}a aMmA - 31-10-2011, 12:02 AM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 31-10-2011, 09:30 AM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 31-10-2011, 04:15 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 31-10-2011, 05:53 PM
RE: Our Game [+18] - de Piersicuta - 31-10-2011, 06:31 PM
RE: Our Game [+18] - de hiimera - 01-11-2011, 11:48 AM
RE: Our Game [+18] - de AyameXx - 01-11-2011, 11:39 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 08-11-2011, 09:14 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 09-11-2011, 10:08 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 09-11-2011, 10:19 PM
RE: Our Game [+18] - de Piersicuta - 10-11-2011, 04:59 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 11-11-2011, 09:03 AM
RE: Our Game [+18] - de Nirv - 11-11-2011, 09:43 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 13-11-2011, 07:21 PM
RE: Our Game [+18] - de Addeh - 13-11-2011, 08:19 PM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 21-11-2011, 04:16 PM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 21-11-2011, 04:34 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 22-11-2011, 09:38 AM
RE: Our Game [+18] - de Nirv - 22-11-2011, 08:34 PM
RE: Our Game [+18] - de Alle|X|Andra - 22-11-2011, 11:01 PM
RE: Our Game [+18] - de Piersicuta - 25-11-2011, 03:11 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 09:49 PM
RE: Our Game [+18] - de Luzer - 30-11-2011, 09:09 PM
RE: Our Game [+18] - de n{iK}a aMmA - 04-12-2011, 10:57 AM
RE: Our Game [+18] - de Denny - 04-12-2011, 11:41 PM
RE: Our Game [+18] - de βεκi - 05-12-2011, 01:00 AM
RE: Our Game [+18] - de Zyklon - 05-12-2011, 03:59 PM
RE: Our Game [+18] - de dot dot curve :) - 05-12-2011, 07:24 PM
RE: [+18] Our Game - de n{iK}a aMmA - 10-12-2011, 03:25 PM
RE: [+18] Our Game - de Alle|X|Andra - 10-12-2011, 05:40 PM
RE: [+18] Our Game - de Nirv - 11-12-2011, 05:11 PM
RE: [+18] Our Game - de Denny - 13-12-2011, 01:27 AM
RE: [+18] Our Game - de Zyklon - 13-12-2011, 04:21 PM
RE: [+18] Our Game - de n{iK}a aMmA - 13-12-2011, 04:37 PM
[split] [+18] Our Game - de Nirv - 13-12-2011, 10:13 PM
RE: [+18] Our Game - de Alle|X|Andra - 13-12-2011, 11:59 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)