Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Copilă într-un univers paralel

#6
N-am să-ţi las un comentariu lung, pentru că, ei bine, sunt destul de obosită, dar am să-ţi spun părerea mea. De asemenea, ţin să-ţi spun de acum că nu am citit celelalte comentarii, aşa că dacă cumva se reptetă ceva, îmi cer scuze.

Îmi place ideea, e foarte frumoasă, originală, ceva la care chiar nu mă aşteptam ... Mi-a plăcut cum ai descris, sincer; poate că, în alte împrejurări, lucrarea ta m-ar plictisit, mi-ar fii dat o stare monotonă, mi-ar fii schimbat total mood-ul, dar acum, când am citit, mi-a plăcut. A fost îngheţata de ciocolata pe care nu am voie s-o mănânc de la răceală. Da, cu siguranţă asta a fost; aş putea spune chiar că "mi-a picat bine". Mi-a scârţâit treaba cu şapca, care, pe cuvântul meu, că nu prea se potriveşte în peisaj. Ideea era că fetiţa aceea, sărăcuţa, care era "condamnată" la a sta în incubator, care nu se putea mişca cum trebuie, reuşeşte să ţină o şapcă în mână. Dacă era vorba de o şapcă normală, poate că treceam cu vederea, dar având în vedere că tu ai menţionat că nu e vorba de o şapcă oarecare, uşoară şi aşa mai departe, ci de una de şef de post, care e clar că are o anumită dimensiune şi greutate, ceea ce o face puţin cam imposibil de ţinut de un copil de o vârstă aşa de mică, abia scos dintr-un incubator. Dacă ar fii fost fic, ţi-aş fii reproşat că ai grăbit acţiunea, dar în cazul de faţă, a fost bine.
Ce să-ţi mai spun ? Per total am spus tot ce-am avut de spus.
Aştept şi alte lucrări, pe care sper să le postezi în acelaşi topic - adică nu ar avea sens să faci mii de topicuri -. Spor la scris şi multă imaginaţie !
Lasă-mi un comentariu la profil/dă-mi un pm când mai postezi, vreau să văd dacă apare vreo schimbare în felul tău de a scrie şi tot aşa.
Mult succes în continuare ! >:D<



Răspunsuri în acest subiect
RE: Copilă într-un univers paralel - de Abbeh. - 26-10-2011, 09:34 PM
RE: Copilă într-un univers paralel - de LLC - 27-10-2011, 12:23 AM
Marioneta şi păpuşarul - de Mariah . - 29-10-2011, 08:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Singur in univers Dimasika 0 2.249 14-07-2013, 03:44 PM
Ultimul răspuns: Dimasika
  Un univers paralel clau_the_uniq_girl 2 2.700 18-05-2009, 04:51 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Copilărie Blestemată Phantom of the Opera 5 3.000 09-11-2008, 04:25 PM
Ultimul răspuns: Kali?!


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)